Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Haftasonu az yiycem dedim ama bugünkü menüm ok düzensiz oldu.

Kahvaltı yarım krep * şekersiz çay
beyaz peynir* 2-3 çatal tahin helvası
2 dl ekmek

ara 2 mandalina* çay

Öğlen çeyrek ekmek arası peynirli sandviç
1 bardak meyvesuyu

Akşam 2 dl nutellalı ekmek* 1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin* beyaz peynir* 4-5 tane eti hoşbeş

ara elma

Su 2 lt
Spor yok.

Günaydiinnn herkeseeeee...
Bugun pazartesiiiiiiiiii..
Bu haftaaa yedigimeee ictigimeee inanilmaz dikkat ediceem. Bu haftada neden 1.5kilooo gitmesiiinn diiil mii kizlarrr... sabah sirkli suyumu ictiiiimmm.. karnim zil caliooooR. Oglan ayagimda uyusunnn, ya nesfit ya da salataaaa suan karar weremiorummm... insan ewinde olunca diyet yapmasi daha kolay yaaa,, dun kv gittiik. Kisir yedimmm yarimdn aaz tabaaakk..
Mevcandan haber yok kizlar ya merak ediorummm..
Veee diger hatunlarrr nerdesinizz yaaaaaa...

Günaydın arkadaşlar.Regl oldum.Oglumla hastaneye gidi geldik hep.Dügün oldu ama bide bana sorun oğlum şar şar kustu Dr.götürdük baygın gibiydiYorumlar:bak annesinden ayrıldı ondan,psikolojik daha anne çocuğu,durumunuz mu bozuldu da o çocuğu bırakıp çalışıyon,hasta ettin çocuğun huyu şutu değişti vs. Ben oğlumu keyif için bırakmazken pazara her yere onunla gidip o kadar düşkünkennasıl böle suçlarlar nü vihdansızlar !Raabbinw sığınıyorum oğlum için bişiler yapınca çıkıcam zaten hiç haketmedigim şeyler söylenio3:30 A kadar saalladım yavrumu 3buçuk saat uykuyla duruyorum

Ebrucum çok gçmiş olsun cnm. düzelicek inş oğlun. dua ediyorum oğlun için de senin için de. Öyle diyenlere kulak tıka canım, karşılaşmamaya çalış onlarla, kendini işine ver. Atlatırsın bugünleri canım. Oğlun alışıcak bu düzene illa ki. Sağlığı da düzelcek inş. Takma kafana. İnsanları memnun etmek zor. Benimkiler de 2 çocuklu olmama rağmen çalış diye baskı yapıyolar. Ama benim oğlum seninkinden daha küçük. Bırakmak istemiyorum. Onlar ama maaşımı istedikleri için çalışmaya zorlluyolar. Bana güç yetiremeyince de eşimi dolduruyolar. Ben de evden çalışmanın hayalindeyim. Üzülme canım lütfen, Allah yardımcın olsun.

Ebrucum,,, cnm cook gecmisolsunn... oglunun psikolojk degildir bence. Hasta olacagi varsa olur zaten. Sen hic uzulme. Ne diolarsa bi kulagndan girsin digerinden ciksin. Doktor ne dedi peki nei varmis. Uykusuzluk nedir her anne yasioruz ebrucummm allah yardim etsin. Ewe gittiinde dnlenmeye calis olurmu

Hkmet günaydın cnım napıyosun? Oğluşun nasıl? Sen napıyosun?
Sehraaaam gördüm senii sobee? Sen nasılsın cnm?

Son düzenleme:
günaydın kızlar hafta sonu memlekete gittim.. gezdim dolaştım alış veriş yaptım.. kendimi kasmadım ama çok da yemedim.. dün sırf 5 saat yürüdüm.. alış veeriş için.. ama künefede yedim.. neyse sabah tartı beni üzmedi artkıda değilim ekside de,,,.. bu hafta 57 leri görmeyi hayal ediyorumm..

evde bilgisayarım çöktü.. ondan menümü iş yerinde iken yazacağım...

ebrum sakın işi bırakmayı düşünme.. çalışmak ve annelik bir arada kolay değil ama kendini düşün.. etraftaki insalların düşüncelerini boşver.. moral bozmaktan başka birşey yapmamışlar belliki...

bu hafta yarış varmı eşler aynı mı değişicek mi ebrum..

özgem misafirlerin ğelmiş. kalacaklarmı sizde

fenodo arkadaş değilmişiz resimlerin göremedim ekledim seni kabul et beni..

hikmet canım resimlerin ters tam dikkatli bakamadım.. resimlerini düzeltim yüklesen daha iyimi inceleriz ki

sehra daha sık katıl aramıza .. menü paylaş daha çok adapte olursun..

mevcan kız ne yaptınız aklım sende..

Hkmet günaydın cnım napıyosun? Oğluşun nasıl? Sen napıyosun?
Sehraaaam gördüm senii sobee? Sen nasılsın cnm?

sükrancigimmm neşeeen yerindeee ayy pek coook sewindimmm. Enerjinii aldimmm ordaaan burayaaaa
Wallaa oglaanla ugras dur nolsun.. oda iyi sükürrrrrr..yurütecinee koydummm geziniooo, bende bulask makinesini bosalticaaam.. sular yine kesikk, ufak tefek yikicaklarm wardii makineyee aticaam, bosaltincaaaa.. karniiimm coook aç,, nesfitt yiyim diorummm. Esimde ewde calisicakmiss. Yani suan uyuyoo, o kalkinca anca kahvalti hazirlarmm. O da ogleni bulurrr. Sn nasilsinnn.. kiz oglan nasillarr..

Nelsoon duzeltmeye calistmmm olmadi yapamadim. Daha genis bi zamanmda duzeltmeye calisirm.. geziptozmussun ohhh negusel sefaaan olsun künefeeee konsmusss hihhhh hic de sewmemmm olsaa yermiydimm tartisilirr herkes kacamak yapiooo ama ben ilk zamanlrrr hiccc yapmiodummmduuu kizlarr yaaaaa.. pofff

günaydın kızlar:
hafta sonu yatılı misafirim vardı. o nedenle hiçbirşey yazamadım. pek çok konu konuşulmuş. şu anda da o kadar çok işim var ki..
mevcanı ve kızını çok merak ediyorum. acab ne yaptılar. kızın durumu nasıl. mevcan bugün işe başlayacaktı. büyük ihtimalle az da olsa birşeyler yazar herhalde bize...
herkesi öperim...
byeeee

Evet canım şimdilik bi sıkıntım yok keyfim yerinde. Hepiniz burdasınız, yazıyosunuz bişeyler. Haftaiçi en azından 4-5 saat kızımdan rahat ediyorum okula yollayınca. Haftasonu çok sıkıcı geçiyo. Eşim de haftasonları çok geç geliyo sadece arkadaşlarıyla zaman geçiriyo. Hava güzel olsa bile hiçbiyere çıkmıyoruz. Sabah arkadaşım aradı. Annemle bizi çaya davet etti. Annemi aradı gidicez inş bakalım. Aylardır hiçbiyere gidemiyodum iyi gelicek bana gerçekten. Arkadaşımla tekrar konuşup günü belirliycez. Öyle işte. Çocuklar da iyi. Kızım babannesine çıktı. Oğlum da evin içinde koşturup duruyo.

Kuzum eşini anlamiyorum. Her hafta sonu arkadaslariyla. Sizle vakit neden gecrmior. Tmm erkektir, ciksin gezsin. Bnmde esim kardesiyle gider batak oynamaya. Konusmuyormusun hic.

Kuzum eşini anlamiyorum. Her hafta sonu arkadaslariyla. Sizle vakit neden gecrmior. Tmm erkektir, ciksin gezsin. Bnmde esim kardesiyle gider batak oynamaya. Konusmuyormusun hic.
Canım konuşmaz olurmuyum senelerdir soruyorum ama yalan söylüyor. Erken geliyorum işte diyor. Hep evdeyim diyor. Evdesin de ben mi görmüyorum acaba . Askerden gelir gelmez gönülsüzce evlendirirlerse başka ne bekliyosun ki. Tabii ki çoğu zaman eve gelmez. Ama sözlüyken çok ilgiliydi. Günde 5-6 kere arardı. Her hafta gelirlerdi bize. Bi de ben çok bakımlı ve şıktım. Nerde eski halim nerde şimdiki halim. O zaman kendi maaşım olduğun için sık sık kıyafet, parfüm, takı alabiliyordum. Eşim o zamanki halimi beğeniyordu herhalde. Ama şimdi kendim için hişbişey alamaz oldum.

Eve mi gelmiorrr, nden ki.. kac senedr ewlisinz cnm ya. Peki 2 cocukmu seni dgistrdi, kendime bakiodum diosun yaaa... ewlndiginz ilk zamanlar nasildi peki...

Eve mi gelmiorrr, nden ki.. kac senedr ewlisinz cnm ya. Peki 2 cocukmu seni dgistrdi, kendime bakiodum diosun yaaa... ewlndiginz ilk zamanlar nasildi peki...
Canım eve geliyor da saatlerce kahvede takılıp arkadaşlarıyla gezip tozduktan sonra geliyor. Biz 7.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimz hafta bile 15 gün izine ayrılmıştı. O zaman bile gününün 6-7 saatini kahvede geçirdi. Beraber gezmeye gitmedik hiç aylarca. Ama o zaman bakımlıydım yine, çocuklar yoktu. Zayıf da olduğum için günlük hayatta da pantolon filan giyiyodum, yakışıyodu ne giysem. Canım inan ki şimdi yemeğimi bile zor yiyorum çocuklardan. Lavoboya bile giderken arkamdan ağlıyor ufaklık, kapıları vuruyor. Birinin okulu ödevi, yemesi içmesi birinin ağlamaları bana bağımlılığı filan derken bakımımı yapmaya zamanım kalmıyo. Bi de biyere çıkamıyorum da. sadece bayram için çarşıya çıkabiliyoruz birlikte. Ya da markete.

Sukran canim benim uzme kendini lutfen hicbirsey senden degerli degil erkrkleri anlamiyorum sevgililikdeki nisanlilikdaki gibi kalamaz kadin cocuk ev sorumluluk hersey ustune biniyor sinor oluyorum ilk gunlerdeki eslerini isteyen erkeklere kendileri dogursun o zaman yapsin butun isi sen sikma canini bitanemm arkadasim

şükrancım ne diyeyim bilemedim ki. mutsuz bir evliliğin var anladığım kadarıyla. ne yapmalı bilemedim. gözxümn önüne gitrmeye çalıştım sizin evi. öncelikle merakettim eşine çok dırdır ediyor musun gitme vs diye. eğer ediyorsan sakın etme. hiç ses çıkarma. kendine zmaanı iyi kullanabilmek adına bir plan yap. iki çocuk var ama gün içinde yapacaklarını planla. çalışmıyorsun ama merak ettim eşin sana para verir mi. çarşı pazar parası. eğer veriyorsa o paradan kıs kendine birşeyler al. ama bu sürede eşini hiç sıkıştırma. nerdesin falan diye. yani demek istediiğim şu. eşinin aklına karpuz kabuğu sok. bu şükran beni sıkıştırmıyor, soru sormuyor ne oluyor desin. adama bunu dedirtmeye çalış. imkanlarını bilmediğimden yukarıda yazdıklarımın dışında başka şeylerde yapabilirsin belki. ayrıca diyeti hiç bırakma...sana nasıl yardım edebiliriz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…