- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.141
Canim profilime gir oglum adli albumde fotolar yuvarlak birsey derken anlamadim canimmmGeçen hafta 60
Cuma 60
Gelen giden yok
Hedef 57
Sonra 55
Az kaldıya hefefe yaydıkça yaydım kendimden nefret ediyorum haftasonu 2gün boyunca katmer yedim ne olacak bu halimtablo hazırladım ama pcmi okula götürüp yüklemem gerek evimde internet yok hem okulum için hemde kendim için vınn alcam inş çok yoğunum menü bile yazamadım ıphonedan notlardan yazınca kopyslayınca kaç kez gitti ekran falan sinir oldum bide şarj alcam yeni deli şarj aleti her prizde şarj olmuyor ömrümde böyle şey görmedim prizini brğenmiyor makine her seferinde değişik değişik takıp deniyorum dün olduğu yerde bugün olmuyoryada oluyır yarın şarj alcam inş.mevcan nasıl oldu kızın
Hkmt süper
Stabil stabillikten çıkmış maşsllah şükret şüküüüü
Epru olmaz düzend gir 53lere döncmrlidin o siyah kıyafetli gotoların gibin ol
Papatyam diyetisyene git bi dahiliyeye git
Nelll olmax böyle ben syçayamı başladam napsam ya
Fenofo resmini ben niyr göremiyorum nickin yuvarlak bişey gibin canlandırıyor seni gözümde ama bi bakalım
Sağol Sehram şükrediyorum tabii. Her hafta az çok gidiyo. Darısı başına canım. Lakin bugün fazla kaçırdım biraz. Stabilliğe tekrar geri dönmezsem iyidir. Dün iyiydi, az yedim. Ama bugün oğlum yüzünden eşime yemek yapamadım. Sanırsın ki totosunda raptiye var oğlanın. Bütün gün de mızır mızırdı. Bacaklarıma yapıştı durdu. Yemek yapamayınca da kahvaltıya verdik kendimzi akşam akşam. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Akşama kadar saatlerce aç kaldım. Sende moralini bozma katmere zaten kimse hayır diyemezdi güselim. Yarından itibaren dikkat edersin.
Ailenin gelmesine cok sewindim. GuZel bir aksam gecirmissinizdir.
Ebrucum çok gçmiş olsun cnm. düzelicek inş oğlun. dua ediyorum oğlun için de senin için de. Öyle diyenlere kulak tıka canım, karşılaşmamaya çalış onlarla, kendini işine ver. Atlatırsın bugünleri canım. Oğlun alışıcak bu düzene illa ki. Sağlığı da düzelcek inş. Takma kafana. İnsanları memnun etmek zor. Benimkiler de 2 çocuklu olmama rağmen çalış diye baskı yapıyolar. Ama benim oğlum seninkinden daha küçük. Bırakmak istemiyorum. Onlar ama maaşımı istedikleri için çalışmaya zorlluyolar. Bana güç yetiremeyince de eşimi dolduruyolar. Ben de evden çalışmanın hayalindeyim. Üzülme canım lütfen, Allah yardımcın olsun.Günaydın arkadaşlar.Regl oldum.Oglumla hastaneye gidi geldik hep.Dügün oldu ama bide bana sorun oğlum şar şar kustu Dr.götürdük baygın gibiydiYorumlar:bak annesinden ayrıldı ondan,psikolojik daha anne çocuğu,durumunuz mu bozuldu da o çocuğu bırakıp çalışıyon,hasta ettin çocuğun huyu şutu değişti vs. Ben oğlumu keyif için bırakmazken pazara her yere onunla gidip o kadar düşkünkennasıl böle suçlarlar nü vihdansızlar !Raabbinw sığınıyorum oğlum için bişiler yapınca çıkıcam zaten hiç haketmedigim şeyler söylenio 3:30 A kadar saalladım yavrumu 3buçuk saat uykuyla duruyorum
Günaydın arkadaşlar.Regl oldum.Oglumla hastaneye gidi geldik hep.Dügün oldu ama bide bana sorun oğlum şar şar kustu Dr.götürdük baygın gibiydiYorumlar:bak annesinden ayrıldı ondan,psikolojik daha anne çocuğu,durumunuz mu bozuldu da o çocuğu bırakıp çalışıyon,hasta ettin çocuğun huyu şutu değişti vs. Ben oğlumu keyif için bırakmazken pazara her yere onunla gidip o kadar düşkünkennasıl böle suçlarlar nü vihdansızlar !Raabbinw sığınıyorum oğlum için bişiler yapınca çıkıcam zaten hiç haketmedigim şeyler söylenio 3:30 A kadar saalladım yavrumu 3buçuk saat uykuyla duruyorum
Hkmet günaydın cnım napıyosun? Oğluşun nasıl? Sen napıyosun?
Sehraaaam gördüm senii sobee? Sen nasılsın cnm?
günaydın kızlar hafta sonu memlekete gittim.. gezdim dolaştım alış veriş yaptım.. kendimi kasmadım ama çok da yemedim.. dün sırf 5 saat yürüdüm.. alış veeriş için.. ama künefede yedim.. neyse sabah tartı beni üzmedi artkıda değilim ekside de,,,.. bu hafta 57 leri görmeyi hayal ediyorumm..
evde bilgisayarım çöktü.. ondan menümü iş yerinde iken yazacağım...
ebrum sakın işi bırakmayı düşünme.. çalışmak ve annelik bir arada kolay değil ama kendini düşün.. etraftaki insalların düşüncelerini boşver.. moral bozmaktan başka birşey yapmamışlar belliki...
bu hafta yarış varmı eşler aynı mı değişicek mi ebrum..
özgem misafirlerin ğelmiş. kalacaklarmı sizde
fenodo arkadaş değilmişiz resimlerin göremedim ekledim seni kabul et beni..
hikmet canım resimlerin ters tam dikkatli bakamadım.. resimlerini düzeltim yüklesen daha iyimi inceleriz ki
sehra daha sık katıl aramıza .. menü paylaş daha çok adapte olursun..
mevcan kız ne yaptınız aklım sende..
Evet canım şimdilik bi sıkıntım yok keyfim yerinde. Hepiniz burdasınız, yazıyosunuz bişeyler. Haftaiçi en azından 4-5 saat kızımdan rahat ediyorum okula yollayınca. Haftasonu çok sıkıcı geçiyo. Eşim de haftasonları çok geç geliyo sadece arkadaşlarıyla zaman geçiriyo. Hava güzel olsa bile hiçbiyere çıkmıyoruz. Sabah arkadaşım aradı. Annemle bizi çaya davet etti. Annemi aradı gidicez inş bakalım. Aylardır hiçbiyere gidemiyodum iyi gelicek bana gerçekten. Arkadaşımla tekrar konuşup günü belirliycez. Öyle işte. Çocuklar da iyi. Kızım babannesine çıktı. Oğlum da evin içinde koşturup duruyo.sükrancigimmm neşeeen yerindeee ayy pek coook sewindimmm. Enerjinii aldimmm ordaaan burayaaaa
Wallaa oglaanla ugras dur nolsun.. oda iyi sükürrrrrr..yurütecinee koydummm geziniooo, bende bulask makinesini bosalticaaam.. sular yine kesikk, ufak tefek yikicaklarm wardii makineyee aticaam, bosaltincaaaa.. karniiimm coook aç,, nesfitt yiyim diorummm. Esimde ewde calisicakmiss. Yani suan uyuyoo, o kalkinca anca kahvalti hazirlarmm. O da ogleni bulurrr. Sn nasilsinnn.. kiz oglan nasillarr..
Evet canım şimdilik bi sıkıntım yok keyfim yerinde. Hepiniz burdasınız, yazıyosunuz bişeyler. Haftaiçi en azından 4-5 saat kızımdan rahat ediyorum okula yollayınca. Haftasonu çok sıkıcı geçiyo. Eşim de haftasonları çok geç geliyo sadece arkadaşlarıyla zaman geçiriyo. Hava güzel olsa bile hiçbiyere çıkmıyoruz. Sabah arkadaşım aradı. Annemle bizi çaya davet etti. Annemi aradı gidicez inş bakalım. Aylardır hiçbiyere gidemiyodum iyi gelicek bana gerçekten. Arkadaşımla tekrar konuşup günü belirliycez. Öyle işte. Çocuklar da iyi. Kızım babannesine çıktı. Oğlum da evin içinde koşturup duruyo.
Canım konuşmaz olurmuyum senelerdir soruyorum ama yalan söylüyor. Erken geliyorum işte diyor. Hep evdeyim diyor. Evdesin de ben mi görmüyorum acabaKuzum eşini anlamiyorum. Her hafta sonu arkadaslariyla. Sizle vakit neden gecrmior. Tmm erkektir, ciksin gezsin. Bnmde esim kardesiyle gider batak oynamaya. Konusmuyormusun hic.
Canım konuşmaz olurmuyum senelerdir soruyorum ama yalan söylüyor. Erken geliyorum işte diyor. Hep evdeyim diyor. Evdesin de ben mi görmüyorum acaba. Askerden gelir gelmez gönülsüzce evlendirirlerse başka ne bekliyosun ki. Tabii ki çoğu zaman eve gelmez. Ama sözlüyken çok ilgiliydi. Günde 5-6 kere arardı. Her hafta gelirlerdi bize. Bi de ben çok bakımlı ve şıktım. Nerde eski halim nerde şimdiki halim. O zaman kendi maaşım olduğun için sık sık kıyafet, parfüm, takı alabiliyordum. Eşim o zamanki halimi beğeniyordu herhalde. Ama şimdi kendim için hişbişey alamaz oldum.
Canım eve geliyor da saatlerce kahvede takılıp arkadaşlarıyla gezip tozduktan sonra geliyor. Biz 7.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimz hafta bile 15 gün izine ayrılmıştı. O zaman bile gününün 6-7 saatini kahvede geçirdi. Beraber gezmeye gitmedik hiç aylarca. Ama o zaman bakımlıydım yine, çocuklar yoktu. Zayıf da olduğum için günlük hayatta da pantolon filan giyiyodum, yakışıyodu ne giysem. Canım inan ki şimdi yemeğimi bile zor yiyorum çocuklardan. Lavoboya bile giderken arkamdan ağlıyor ufaklık, kapıları vuruyor. Birinin okulu ödevi, yemesi içmesi birinin ağlamaları bana bağımlılığı filan derken bakımımı yapmaya zamanım kalmıyo. Bi de biyere çıkamıyorum da. sadece bayram için çarşıya çıkabiliyoruz birlikte. Ya da markete.Eve mi gelmiorrr, nden ki.. kac senedr ewlisinz cnm ya. Peki 2 cocukmu seni dgistrdi, kendime bakiodum diosun yaaa... ewlndiginz ilk zamanlar nasildi peki...
Canım eve geliyor da saatlerce kahvede takılıp arkadaşlarıyla gezip tozduktan sonra geliyor. Biz 7.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimz hafta bile 15 gün izine ayrılmıştı. O zaman bile gününün 6-7 saatini kahvede geçirdi. Beraber gezmeye gitmedik hiç aylarca. Ama o zaman bakımlıydım yine, çocuklar yoktu. Zayıf da olduğum için günlük hayatta da pantolon filan giyiyodum, yakışıyodu ne giysem. Canım inan ki şimdi yemeğimi bile zor yiyorum çocuklardan. Lavoboya bile giderken arkamdan ağlıyor ufaklık, kapıları vuruyor. Birinin okulu ödevi, yemesi içmesi birinin ağlamaları bana bağımlılığı filan derken bakımımı yapmaya zamanım kalmıyo. Bi de biyere çıkamıyorum da. sadece bayram için çarşıya çıkabiliyoruz birlikte. Ya da markete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?