Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum şu an eşimle aram açık değil canım ama bizi ihmal ettiği için, eve geç geldiği için üzülüyorum. Kızlarla da bu konuyu yazışıyoduk.
Evet canım ben de hayatımı güzelleştirmeye çalışıyorum zaten. Ne olursa olsun güçlü olmalıyız tüm sorunlara karşı

Son düzenleme:
şimdiden yazayımda evde bil bozuk..

6,30;bol yeşillik-1,5 tam buğday-1yumurta-1,5 ceviz-3 zeytin
10,00: ayran 10 badem
12,00: 8yk nohut-bol salata-4yk yogurt
16,30; 1 elma-türk kahvesi(muhtemelen)
18,30: 6 yk nohut-bol salata
21,30-22 arası: 1 nar

3 litre su-6 bardak zayıflama cayı-bolca şekersiz cay-

yapmayı planladığım sporlar
30 dak yürüyüş
1000 ip atlama
100 mekik
50 şer yan mekkik
10 dak bel hareketleri..

Son düzenleme:

Canim 1000 tane ipi nasil atlayabiloyorsun ben yuz taneyi zor atliorum hic durmadan mi yapiyorsn

Bugün menüm şöyle
Sabah 10buçuj
İki dilim ekmek
Üç kk peynir
1yumurta
7zeytin
Salata
Çay
Öğle 14.45
Bir kefal bugulama patates haşlamasıyla
Ara
Birkase nar
Akşam
El kadaret az pilav
Bir kase sütlaç((yazcaklarım yorumlarım var derse giriyorum şimdi

şükrancım birkaç ğündür seninkine benzer bizi ihmal etmesi ve konuşma ve hitap şekli konusunda sıkınttılar yaşıyoruz..iki ğündür konuşmuyoruz... değişmiyor değişmek istemiyor... istese çok da ilgili olurki ilğili olduğu ğünleri bilirim.. ama üzerinde durup o davranışı yapmasını istemedikce daha çok öyle davranıyorlar.. görmezden ğelsen başka dert.. ama ne olursa olsun kendini üzmemek lazım...sen hayatının tadını çıkar.. herşeyin çözümü vardır.. zamanla çözüleceğini düşünüyorum...biraz daha zaman bence

Son düzenleme:

Sukrancim su mesaji okuyunca cok uzuldum nasil vuruyor ya siddetle neyi cozebilir kendinden uzaklastirir sadece odaya kapatmakda ne demek valla canim rabbim yardimcin olsun insan kendine yapilan herseye katlanirda soz konusu cocuksa bilmiyorum ben ne yapardimm

Papatyacim uzmedin canim beni niye uzesin benim de aklima gelmedi degil dogum yapsam da esim bakmami ister mi acaba diye ama sanmiyorum kv de gelmez zaten aslinda ozunde iyi insan hakkini yemek istemem ama esim annesi icin kendi rahatindan odun veriyor ona karsi hicbir vicdan azabi tasimak istemiyor sanirim
Suan ilersini dusunup kendimi bosyere uzmek istemiyorum zaman gostercek ne olcagini.

Canim 1000 tane ipi nasil atlayabiloyorsun ben yuz taneyi zor atliorum hic durmadan mi yapiyorsn

hepsini birden atlamıyorum canım.. 100 er yüzer atlıyorum.. aklıma ğeldikçe.. mesala oturma odasından mutfağa ğiderken hoplaya hoplaya gidiyorum.. zaten ipim yok ip atlama numarası yapıyorum.. mtfakta yemek yaparken o arada bir yüz daha atlıyorum.. komik oluyor ama keyifli hale ğetiriyorum...

Nelsonum telefonlara baktığım için bişi yemiyordum kızarlar diye.Baktım herkes yiyiyor ve bende yiyincr bişi demediler 16:00 gibi acıkıyoruz o zaman yemek için dedim.Akşama meyve yesem:) kaytarmaya çalışıyorum bide utanmadan! Mekik çekmek şart oldu göbeğimden pantolonlarım kapanmıo

tatlım öğle yemeğini yiyorsan bence meyve yada yoğurt yemelisin o saatte ama yinede sen bilirsin...

Nelsonum senin de Allah yardımcın olsun. Bizde küs kalma yok ama didişip dururuz. sonra da eşim gelip özür diler olay kapandı diye düşünür. Belli etmem ama unutamıyorum bana söylediklerini, yaptıklarını. Sadece bişeylerle kendimi oyalayıp unutmaya çalışıyorum. Neşeli olmaya zorluyorum kendimi. Yoksa hayat geçmez öyle. Değişebilirler ama değişmek istemiyolar. İnş dediğin gibi zamanla çözülür herşey.

Amin canım. Özünde iyi biri ama çocukluğunda sevgi görmemiş, annesinden şiddet görmüş. İlgisizlikle büyümüş. Bu da onu dışarıya yöneltmiş, eve geldiğinde huzursuz olacağı bilinç altına işlemiş bence. Bize sevgi gösterememesi, çocuklara ceza verip vurması ondandır. Bi bakmışsın çok sevgi gösteriyor, kucaklıyor, alt üst onlarla güreşiyor, 15 günde bir parka götürüyor, dışarda gezdiriyor bi bakmışsın öyle. Çözemedim gitti.

papatyacım ben senin giyim şeklini seviyorum..faceden gördüğüm kadarı ile her tarzı yakıştırıyorsun kendine...
giyim konusunda çok kendime ğüvenim yoktur benim.

canım teşekkür ederim. ben severim değişik değişik giyinmeyi. çevremdekiler de yakıştırdığımı söylerler...
şükran ne demek canım ya çocuklara vuruyor. öyle şey mi olur. bu durumda bir dur demek gerek...sana davranışları neyse de lütfen buna izin verme. gerekirse atıl üstüne önüne geç ama izin verme. sakın ha... lütfen...
benim eşim de oğluma bir kewre vurduğunda uyardım. yapma dedim. benim ciğerim sökülüyor yerinden. tamam dedi. geçenlerde bir kere daha vurdu.. eğer dedim bir kere daha yaparsan hazırlarım eşyalarını gidersin. ve boşarım seni dedim...sakın dedim. ve bilir yaparım da...ben de bilirim yaparım...hiç dönüp de bakmam bile...

canım haddım olmayarak yazdıklarını okudum bi fikır sunmak isterim sana eşın sevgisizlikle ilgisisizlikle buyuduyse bence sen ona hattınden fazla ilgi göster herşeyıne bı mutdet karışma onu evin sultanı gibi karşıla bence eşin evine ancak boyle bağlanır

erkekler çocuk gibiler hemen değişirler bence bunu bi dene evde çokk huzurlu olursa dışarıyı deyıl sizi özler

Rabbim buyuk canim sen hic sikma canini

Kizlarrrr

Bn yokummm herkess burdaymiş..
Oglanda bi huysuzluk anlamadm gittiii...
Durmuooo, suan yurutecndeee arada tw bakioo..

Ortakimmm unuttun sn bni..
Yediklerne ne gusel dkkt ediosun sewndmm.
Bnde dkkt etmye calisiormmm... cumayaaa gecen hftaki gibi rakam goremicem galiibaa. Hfta sonuuu yemeii abarttim cunkuuu...

Sabh sirkemi ictim..

Oglandan yumurtanin beyazini yedim.
Bir bardak yesil cayy ictimm.
Vee 1.5 lt su ictimmmm..

Bisee ymedimm..
Kizlar, ben yemeyince kilo veriyorumm..
Birazdan hafif bir kahvlti yaparimmm..

Sukancm, annesinden cok iskeence gormus demekki. Psikolojk iyi degil kesinn.. cocuklarna vurmasna izin verme sakinn.. vuracagi zmn onune gec, ne blim izin vermee ltfnn...
Erkeklern hepsi dengesiz. Bi anlari bi anlarini tutmuooo.. sen esini degistireblrsn. Bunu ancaj sen yaparsin, sabirlaaaa. Allah yardmcn olsunn.. ne diimm.

Sabh sirkemi ictim..

Oglandan yumurtanin beyazini yedim.
Bir bardak yesil cayy ictimm.
Vee 1.5 lt su ictimmmm..

Bisee ymedimm..
Kizlar, ben yemeyince kilo veriyorumm..
Birazdan hafif bir kahvlti yaparimmm..

Hkmetcim tamam yemezsen tabii ki çok veriyosun ama sen de bazen çok az yiyosun canım. O kadar da yapma kendine. Bi yumurtanın beyazıyla ve yeşilçayla öğün geçer mi. en azından 3-5 kaşık yemek veya salata, yoğurt bişey ye. Sütün azalır sonra.

Bir yandan bebegimi salliyorum bir yandan size yaziyorum.

Sukran kp ve esinin yaptigi cok ayip. Cekilecek gibi degiller ama cocuklarin icin katlanicaksin arkadasim. Allah sana sabir ve guc versin. Oyle suslu puslu gezenler senin kadar evine hakim, tertipli duzenli mi acaba pek sanmiyorum. Bosver.

Fenodo esin seni kiskaniyor. Bu cok guzel bir sey. Benim esim de beni bu kadar kiskansa keske.

Tum kizlar diyetinize uyun gitsin kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…