- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.201
Ebrucum şu an eşimle aram açık değil canım ama bizi ihmal ettiği için, eve geç geldiği için üzülüyorum. Kızlarla da bu konuyu yazışıyoduk.Şükranım geçmiş uzun okuyamadım.Ama kızlardan anladığım kadarıyla Eşinle aran açıkKimseyi degştiremezsşn canım.Sen hayatı kendine göre güElleştir.Yoksa bu gYat çekilmez o ev boğar seni evlatlarına sarıl Rabb'ime sığın.
Papatyam ya seninde özledim içimden böle demek geldi:) ayrı ayrı yazıp sohbet etmeyide özledim Spora bende başlamak istiyorum ama İnan zaman yok.Oglum 1:30 zor uyudu 5:30 uyandı uyuttum.Düzrne girelim 10 da uyutayım leslie yapıcam inş
şimdiden yazayımda evde bil bozuk..
6,30;bol yeşillik-1,5 tam buğday-1yumurta-1,5 ceviz-3 zeytin
10,00: ayran 10 badem
12,00: 8yk nohut-bol salata-4yk yogurt
16,30; 1 elma-türk kahvesi(muhtemelen)
18,30: 6 yk nohut-bol salata
21,30-22 arası: 1 nar
3 litre su-6 bardak zayıflama cayı-bolca şekersiz cay-
yapmayı planladığım sporlar
30 dak yürüyüş
1000 ip atlama
100 mekik
50 şer yan mekkik
10 dak bel hareketleri..
Ebrucum şu an eşimle aram açık değil canım ama bizi ihmal ettiği için, eve geç geldiği için üzülüyorum. Kızlarla da bu konuyu yazışıyoduk.
Evet canım ben de hayatımı güzelleştirmeye çalışıyorum zaten. Ne olursa olsun güçlü olmalıyız tüm sorunlara karşı
Canım güle güle giy kıyafetlerini. Renkli giyime bayılırım. Eminim sana da çok yakışmıştır. Ayrıca kek, börek ve poğaçalara dokunmadığın için tebrikler. hiç kolay değil onları görüpte yememek.
Kübracım eşim çocuklara karşı da aynı. dediklerini yaparlarsa iyi davranıyor. yapmazlarsa vuruyo. Kızım ödevini yaparsa tebrik ediyo. Yapmazsa da herşeyi yasaklayıp odaya kapatıyo kızımı. Oğlum da yaramazlık yapıp heryeri dağıtırsa vuruyo. bişey yemezse ağzına tokadı patlatıyo. Beni de karıştırmıyo.
Canim 1000 tane ipi nasil atlayabiloyorsun ben yuz taneyi zor atliorum hic durmadan mi yapiyorsn
Nelsonum telefonlara baktığım için bişi yemiyordum kızarlar diye.Baktım herkes yiyiyor ve bende yiyincr bişi demediler 16:00 gibi acıkıyoruz o zaman yemek için dedim.Akşama meyve yesem:) kaytarmaya çalışıyorum bide utanmadan! Mekik çekmek şart oldu göbeğimden pantolonlarım kapanmıo
Nelsonum senin de Allah yardımcın olsun. Bizde küs kalma yok ama didişip dururuz. sonra da eşim gelip özür diler olay kapandı diye düşünür. Belli etmem ama unutamıyorum bana söylediklerini, yaptıklarını. Sadece bişeylerle kendimi oyalayıp unutmaya çalışıyorum. Neşeli olmaya zorluyorum kendimi. Yoksa hayat geçmez öyle. Değişebilirler ama değişmek istemiyolar. İnş dediğin gibi zamanla çözülür herşey.şükrancım birkaç ğündür seninkine benzer bizi ihmal etmesi ve konuşma ve hitap şekli konusunda sıkınttılar yaşıyoruz..iki ğündür konuşmuyoruz... değişmiyor değişmek istemiyor... istese çok da ilgili olurki ilğili olduğu ğünleri bilirim.. ama üzerinde durup o davranışı yapmasını istemedikce daha çok öyle davranıyorlar.. görmezden ğelsen başka dert.. ama ne olursa olsun kendini üzmemek lazım...sen hayatının tadını çıkar.. herşeyin çözümü vardır.. zamanla çözüleceğini düşünüyorum...biraz daha zaman bence
Amin canım. Özünde iyi biri ama çocukluğunda sevgi görmemiş, annesinden şiddet görmüş. İlgisizlikle büyümüş. Bu da onu dışarıya yöneltmiş, eve geldiğinde huzursuz olacağı bilinç altına işlemiş bence. Bize sevgi gösterememesi, çocuklara ceza verip vurması ondandır. Bi bakmışsın çok sevgi gösteriyor, kucaklıyor, alt üst onlarla güreşiyor, 15 günde bir parka götürüyor, dışarda gezdiriyor bi bakmışsın öyle. Çözemedim gitti.Sukrancim su mesaji okuyunca cok uzuldum nasil vuruyor ya siddetle neyi cozebilir kendinden uzaklastirir sadece odaya kapatmakda ne demek valla canim rabbim yardimcin olsun insan kendine yapilan herseye katlanirda soz konusu cocuksa bilmiyorum ben ne yapardimm
papatyacım ben senin giyim şeklini seviyorum..faceden gördüğüm kadarı ile her tarzı yakıştırıyorsun kendine...
giyim konusunda çok kendime ğüvenim yoktur benim.
Nelsonum senin de Allah yardımcın olsun. Bizde küs kalma yok ama didişip dururuz. sonra da eşim gelip özür diler olay kapandı diye düşünür. Belli etmem ama unutamıyorum bana söylediklerini, yaptıklarını. Sadece bişeylerle kendimi oyalayıp unutmaya çalışıyorum. Neşeli olmaya zorluyorum kendimi. Yoksa hayat geçmez öyle. Değişebilirler ama değişmek istemiyolar. İnş dediğin gibi zamanla çözülür herşey.
Amin canım. Özünde iyi biri ama çocukluğunda sevgi görmemiş, annesinden şiddet görmüş. İlgisizlikle büyümüş. Bu da onu dışarıya yöneltmiş, eve geldiğinde huzursuz olacağı bilinç altına işlemiş bence. Bize sevgi gösterememesi, çocuklara ceza verip vurması ondandır. Bi bakmışsın çok sevgi gösteriyor, kucaklıyor, alt üst onlarla güreşiyor, 15 günde bir parka götürüyor, dışarda gezdiriyor bi bakmışsın öyle. Çözemedim gitti.
Rabbim buyuk canim sen hic sikma caniniNelsonum senin de Allah yardımcın olsun. Bizde küs kalma yok ama didişip dururuz. sonra da eşim gelip özür diler olay kapandı diye düşünür. Belli etmem ama unutamıyorum bana söylediklerini, yaptıklarını. Sadece bişeylerle kendimi oyalayıp unutmaya çalışıyorum. Neşeli olmaya zorluyorum kendimi. Yoksa hayat geçmez öyle. Değişebilirler ama değişmek istemiyolar. İnş dediğin gibi zamanla çözülür herşey.
Amin canım. Özünde iyi biri ama çocukluğunda sevgi görmemiş, annesinden şiddet görmüş. İlgisizlikle büyümüş. Bu da onu dışarıya yöneltmiş, eve geldiğinde huzursuz olacağı bilinç altına işlemiş bence. Bize sevgi gösterememesi, çocuklara ceza verip vurması ondandır. Bi bakmışsın çok sevgi gösteriyor, kucaklıyor, alt üst onlarla güreşiyor, 15 günde bir parka götürüyor, dışarda gezdiriyor bi bakmışsın öyle. Çözemedim gitti.
Sağol Sercanım, takmıyorum kafama artık. Kendime ve çocuklara odaklandım.Rabbim buyuk canim sen hic sikma canini
Sabh sirkemi ictim..
Oglandan yumurtanin beyazini yedim.
Bir bardak yesil cayy ictimm.
Vee 1.5 lt su ictimmmm..
Bisee ymedimm..
Kizlar, ben yemeyince kilo veriyorumm..
Birazdan hafif bir kahvlti yaparimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?