- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.221
Canım tabii ki dayanamıyorum çocuklara vurmasına ama 3 e karşı birim ben. Annesi babası da çocuklara vurmasını istiyo eşimin. Şımarırlarmış. Önüne geçemezmişiz ilerde. hepsi birden beni engelleyip eşime destek veriyolar. Babası vururken, kızarken sen karışmıycaksın diyolar. benden yüz bulup şımarıyolarmış. kızımın hırçınlığı ve sulugözlülüğü benim yüzümdenmiş. oğlum bari öyle olmasınmış.Sukancm, annesinden cok iskeence gormus demekki. Psikolojk iyi degil kesinn.. cocuklarna vurmasna izin verme sakinn.. vuracagi zmn onune gec, ne blim izin vermee ltfnn...
Erkeklern hepsi dengesiz. Bi anlari bi anlarini tutmuooo.. sen esini degistireblrsn. Bunu ancaj sen yaparsin, sabirlaaaa. Allah yardmcn olsunn.. ne diimm.
Canım tabii ki dayanamıyorum çocuklara vurmasına ama 3 e karşı birim ben. Annesi babası da çocuklara vurmasını istiyo eşimin. Şımarırlarmış. Önüne geçemezmişiz ilerde. hepsi birden beni engelleyip eşime destek veriyolar. Babası vururken, kızarken sen karışmıycaksın diyolar. benden yüz bulup şımarıyolarmış. kızımın hırçınlığı ve sulugözlülüğü benim yüzümdenmiş. oğlum bari öyle olmasınmış.
Hkmetcim tamam yemezsen tabii ki çok veriyosun ama sen de bazen çok az yiyosun canım. O kadar da yapma kendine. Bi yumurtanın beyazıyla ve yeşilçayla öğün geçer mi. en azından 3-5 kaşık yemek veya salata, yoğurt bişey ye. Sütün azalır sonra.
Hkmetcim tamam yemezsen tabii ki çok veriyosun ama sen de bazen çok az yiyosun canım. O kadar da yapma kendine. Bi yumurtanın beyazıyla ve yeşilçayla öğün geçer mi. en azından 3-5 kaşık yemek veya salata, yoğurt bişey ye. Sütün azalır sonra.
Çıtırlarım bugün taburcu olduk
kızım şükür iyi ama çok yorgun ve bitkin
ben pazartesiye kadar izin aldım yine,kuzumu ayağa kaldırmam lazım
dua eden beni soran herkese çok teşekkür ederim,
evde netim yok o yüzden fazla yazamam
sabah tartıldım çokk berbat bi kilo gördüm,
hastane yemeği yiyemedim 15 gün poğaça simit bisküvi meyve suyu derken çok şişmişim,,
haftaya bana bi el atın ve toparlayın lütfen
şimdilik hoşçakalınnn,,
Canim boyle yemeyle yag yakamazsin Allah korusun hastalanirsin alti ogun ye az az yee
İnanmiyorum yaaaaaaaa, ne dmk yaaaa.. kv kp elime wereceklerrr allahm töbeee töbeee..
İstedikleri kdr birlik olsnlarr..
Bi dahaa önünee gec lutfen.
Haykirrr vuramazsn deee,.
Allahm cildiricqam yaaa.
Korkma ltfn.. seni de anlamaya calisiorumm.. amaa yook yaaa.
Oglunda kizin da esin gibi bi birey mi olmasini istiosunn.. ne cahille yaaaa... kizinin hircinligi esin yuzundendir kesinlklee..karsi cik ltfn.. sukrancim cnmsinnn. Yapmaa
Ya duzleticm de inss yavas yavas..
Alti ogun yersem dvul gibi siserm
Nelsonum doğru diyosun canım. Ama eşimin aklındaki bi düşünceyi değiştirmek mümkün değil.Ben defalarca güzellikle yalnız olduğum zamanlarda eşime telkin ediyorum zaten çocuklara karşı nasıl olması gerektiğini. Ama ailesi sanki kendi beyinlerini eşimin kafasına yerleştirmişler gibi. Asla kendi bildiğinden şaşmıyor, fikir değiştirmiyor. O olması gerektiği şeyi yaptığını düşünüyor hala. Çocuğu disiplin etmek için korkutmak gerektiğini söylüyor. Baksana kızım ben baskı yapmasam ödevini hiç yapmıyo, söz dinlemiyo çocuk dediğin ailede birinden korkmalı diyo. Çocuklar da onunla az karşılşıyolar zaten. O işe gittiğinde uyuyor oluyolar. Kahveden geldiğinde de saat 23:00 -24:00 filan oluyo zaten gelince de uyumuş oluolar.tatlım aile yaşantınızı bilmeoden yorum yazıyorum ama afına sığınıyorum canım..
dayak konusunda hakklısın yapılmaması gerekli.... ama tam tam dayak anında değilde ondan önce eşini telkinlerde bulunsan.. yavrularınızın sizin en değerli varlıklarınızın oldugunu.. onların size emanet olduğunu.. sevgisiz büyüyen çocuklardan örnekler versen.. ama bunları eşini suçlamak için değilde yada sırf bu konuyu konuşmak icin değilde iyi sohbet ettiğiniz zamanlarda aralara bir iki cümle ile sıkıştırsın.. eşin cocokllara kızarken çocukların gözü önünde babaya karşı ğelerek otoriteyi..(dayakla otorite fanrkı biliyorum ama eşinin düşüncesine ğöre) bozmasan yada kaynana kp önünde eşinin davranışlarını onaylamadığını direk yansıtmasan.. olayı eşinle yalnız kaldığınız anlarda dile ğetirerek çözmeye çalışsan yapıcı eleştirilerle cümlelerine dikkat ederek çözmeye çalışşsan ..
yada eşin ğelmeden çocuklarınn yemeğni yedirip ödevlerin mümkün olduğunca bitirip uyutabiliyorsan uyutsan yada babaları ile daha az zaman ğeçirmelerini mümkün oldugunca sağlasan.. çoçuklarını babalarını sevdiğini anlattsan.. vs daha mı çözüm odaklı olurki..
bu bir öneri.. sonuçta herşey ğüzellikle çözülür.. hem eşine bu konuda karşı ğelersen senin eşinle ve ailesi ile aran arar acılır gibime ğeldi.. sonuçta o ailenin kurallarını bozmak zor hatta imkansızdır.. ama eşin üzerinde etkili olabileceğini düşünüyorum.. ama bunu alalen yaparak değilde dediğim ğibi yapsan.. ama sonuçta şunu biliyoruzki davranışlar bir ğünde deişmez zasan alacaktır.. ama bunu yaparken başkalarının heleki kendi ailenin babalık davranışlarından bahsetmeden karşılaştırmıdan çyapsan... ne bileyimmm bir öneri benimkisi...
Mevcanıım hoşgeldin canım. Hastaneden çıktığınıza sevindim. Kızına bi hafta da evde bakarsın daha rahat olur. Ayağa kaldırırsın sen onu. Kilo işini de dert etme. Ebrucum grupları yeniden belirler sıkı bi yarışla tekrardan toparlarsın. Aramıza döndüğüne çok sevindim.Çıtırlarım bugün taburcu olduk
kızım şükür iyi ama çok yorgun ve bitkin
ben pazartesiye kadar izin aldım yine,kuzumu ayağa kaldırmam lazım
dua eden beni soran herkese çok teşekkür ederim,
evde netim yok o yüzden fazla yazamam
sabah tartıldım çokk berbat bi kilo gördüm,
hastane yemeği yiyemedim 15 gün poğaça simit bisküvi meyve suyu derken çok şişmişim,,
haftaya bana bi el atın ve toparlayın lütfen
şimdilik hoşçakalınnn,,
Menum..
Uyandigimda elma sirkeli suyumu ictim.
Sonra yesil cay ictim..
Ara: bir yumurtanin beyazi
Yarim saat önce:
2 yumurta, bi tatli kasigi tereyagda pisirdim
1tabaak Salataaaa (hmm özlemişim)
Yarim bardak süt
2adet yesil zeytinnn
Biraz once: 2 adet kucuk mandalinaaa
Saat 5gibii deee yogurda nar koyup yerim tmm gunu sonlandiririmm, acikirsam da mandalina yerim
Simdiye kdr 1.5lt su bittii..
Yatana kadar da 1.5suyu bitirirm
Yesil cay da icebilirimm.
Spora daha firsatim olmadi.
Oglan gece uykusuna gecince leslie1i yaparim.
20dk bisiklet surerimm..
Hikmetcim emziriyormusun canim sen bu yediklerinle sut oluyor mu kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?