Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım tabii ki dayanamıyorum çocuklara vurmasına ama 3 e karşı birim ben. Annesi babası da çocuklara vurmasını istiyo eşimin. Şımarırlarmış. Önüne geçemezmişiz ilerde. hepsi birden beni engelleyip eşime destek veriyolar. Babası vururken, kızarken sen karışmıycaksın diyolar. benden yüz bulup şımarıyolarmış. kızımın hırçınlığı ve sulugözlülüğü benim yüzümdenmiş. oğlum bari öyle olmasınmış.

İnanmiyorum yaaaaaaaa, ne dmk yaaaa.. kv kp elime wereceklerrr allahm töbeee töbeee..
İstedikleri kdr birlik olsnlarr..
Bi dahaa önünee gec lutfen.
Haykirrr vuramazsn deee,.
Allahm cildiricqam yaaa.
Korkma ltfn.. seni de anlamaya calisiorumm.. amaa yook yaaa.
Oglunda kizin da esin gibi bi birey mi olmasini istiosunn.. ne cahille yaaaa... kizinin hircinligi esin yuzundendir kesinlklee..karsi cik ltfn.. sukrancim cnmsinnn. Yapmaa

Çıtırlarım bugün taburcu olduk

kızım şükür iyi ama çok yorgun ve bitkin

ben pazartesiye kadar izin aldım yine,kuzumu ayağa kaldırmam lazım

dua eden beni soran herkese çok teşekkür ederim,

evde netim yok o yüzden fazla yazamam

sabah tartıldım çokk berbat bi kilo gördüm,

hastane yemeği yiyemedim 15 gün poğaça simit bisküvi meyve suyu derken çok şişmişim,,

haftaya bana bi el atın ve toparlayın lütfen

şimdilik hoşçakalınnn,,

Yaa napicam blmiorum. Su icsem yario banaa anlamadm gttii, diyetisyene gdicm de bi vakit bulamiorum kii

tatlım aile yaşantınızı bilmeoden yorum yazıyorum ama afına sığınıyorum canım..

dayak konusunda hakklısın yapılmaması gerekli.... ama tam tam dayak anında değilde ondan önce eşini telkinlerde bulunsan.. yavrularınızın sizin en değerli varlıklarınızın oldugunu.. onların size emanet olduğunu.. sevgisiz büyüyen çocuklardan örnekler versen.. ama bunları eşini suçlamak için değilde yada sırf bu konuyu konuşmak icin değilde iyi sohbet ettiğiniz zamanlarda aralara bir iki cümle ile sıkıştırsın.. eşin cocokllara kızarken çocukların gözü önünde babaya karşı ğelerek otoriteyi..(dayakla otorite fanrkı biliyorum ama eşinin düşüncesine ğöre) bozmasan yada kaynana kp önünde eşinin davranışlarını onaylamadığını direk yansıtmasan.. olayı eşinle yalnız kaldığınız anlarda dile ğetirerek çözmeye çalışsan yapıcı eleştirilerle cümlelerine dikkat ederek çözmeye çalışşsan ..

yada eşin ğelmeden çocuklarınn yemeğni yedirip ödevlerin mümkün olduğunca bitirip uyutabiliyorsan uyutsan yada babaları ile daha az zaman ğeçirmelerini mümkün oldugunca sağlasan.. çoçuklarını babalarını sevdiğini anlattsan.. vs daha mı çözüm odaklı olurki..

bu bir öneri.. sonuçta herşey ğüzellikle çözülür.. hem eşine bu konuda karşı ğelersen senin eşinle ve ailesi ile aran arar acılır gibime ğeldi.. sonuçta o ailenin kurallarını bozmak zor hatta imkansızdır.. ama eşin üzerinde etkili olabileceğini düşünüyorum.. ama bunu alalen yaparak değilde dediğim ğibi yapsan.. ama sonuçta şunu biliyoruzki davranışlar bir ğünde deişmez zasan alacaktır.. ama bunu yaparken başkalarının heleki kendi ailenin babalık davranışlarından bahsetmeden karşılaştırmıdan çyapsan... ne bileyimmm bir öneri benimkisi...

Son düzenleme:

Canim boyle yemeyle yag yakamazsin Allah korusun hastalanirsin alti ogun ye az az yee

Kizinin iyi olmasina sewindim kuzum. Allahim bi dha cktirmesin. Cnm benim..
Kiloyu da takma kizin icin ordaydiniz ee mecburdun yemeye. İzin almana da cok sewindim. Kizin sen varsan cabucak toparlar kndini..
Sana el atariz , merak etmee.
İyi olun her zaman..
Optum

mevcancım ğeçmiş olsun.. çıkmışsınız çok şükür...sen ğel biz seni toparlarızz...

Cok haklisin hikmet vurdurma sakin sukran senin karsi durdugu gordukce vazgrceceklerdir nasil bi zihniyet bu ya rabbime buyuk konusmayim ama benim dogurdugum cocuga karisamaz kimse yazik gunah ya Allahin emaneti onlar bize sukrancim dimdik dur karsilarinda

Nelsonum doğru diyosun canım. Ama eşimin aklındaki bi düşünceyi değiştirmek mümkün değil.Ben defalarca güzellikle yalnız olduğum zamanlarda eşime telkin ediyorum zaten çocuklara karşı nasıl olması gerektiğini. Ama ailesi sanki kendi beyinlerini eşimin kafasına yerleştirmişler gibi. Asla kendi bildiğinden şaşmıyor, fikir değiştirmiyor. O olması gerektiği şeyi yaptığını düşünüyor hala. Çocuğu disiplin etmek için korkutmak gerektiğini söylüyor. Baksana kızım ben baskı yapmasam ödevini hiç yapmıyo, söz dinlemiyo çocuk dediğin ailede birinden korkmalı diyo. Çocuklar da onunla az karşılşıyolar zaten. O işe gittiğinde uyuyor oluyolar. Kahveden geldiğinde de saat 23:00 -24:00 filan oluyo zaten gelince de uyumuş oluolar.

Mevcanıım hoşgeldin canım. Hastaneden çıktığınıza sevindim. Kızına bi hafta da evde bakarsın daha rahat olur. Ayağa kaldırırsın sen onu. Kilo işini de dert etme. Ebrucum grupları yeniden belirler sıkı bi yarışla tekrardan toparlarsın. Aramıza döndüğüne çok sevindim.

Son düzenleme:
Menum..
Uyandigimda elma sirkeli suyumu ictim.
Sonra yesil cay ictim..

Ara: bir yumurtanin beyazi

Yarim saat önce:
2 yumurta, bi tatli kasigi tereyagda pisirdim
1tabaak Salataaaa (hmm özlemişim)
Yarim bardak süt
2adet yesil zeytinnn

Biraz once: 2 adet kucuk mandalinaaa

Saat 5gibii deee yogurda nar koyup yerim tmm gunu sonlandiririmm, acikirsam da mandalina yerim
Simdiye kdr 1.5lt su bittii..
Yatana kadar da 1.5suyu bitirirm
Yesil cay da icebilirimm.
Spora daha firsatim olmadi.
Oglan gece uykusuna gecince leslie1i yaparim.
20dk bisiklet surerimm..

....

Kaybettigin tek savaş, Ugrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.

...
Esra erolda bu yaziyi paylastilar. Hosuma gittii yazmak istedim.

Ernesto che Guevara
Adam ne sozler yazmis yaaa

iyilik yapmaya devam et, karsiligindaki o iyilige layik degilse bile, sen o iyilige layiksin.

Savasan kaybedendir, savasmayan coktan kaybetmistir.

Son düzenleme:

Hikmetcim emziriyormusun canim sen bu yediklerinle sut oluyor mu kizzz

Mevcanım iyi olmanıza ve hastanedençıkmanıza çok sevindim.Rabbim bi daha hastaneye düşürmesin ama hastanesizde burakmasın

Menüm

Kahvaltı 2 dl kızarmış kaşarlı ekmek
3 banım reçel* beyaz peynir* şekersiz çay

ara 2 mandalina* 1 kupa çay

Öğlen 1 kase yoğurt* 1 tabak yağsız yoğurtlu salata
1 dl ekmek

ara 1 domates* kızımdan kalan yarım elma

Akşam 5 kaşık karnıbahar* 5 kaşık salata
1 dl ekmek

su 2.5 lt oldu
Spor 45 dk markete gidiş geliş
30 dk pilates

Slm kizlar bugunki menum

Sabah
1 dilim pasta (esim dun aksam almis ama hakkimi sabah sakladim )
Bir dilim ekmek
1 ucgen peynir
Yesil cay

Ara
Elma
2 tane grissini

Ogle
Bir kase ligt sutlu nesfit

Ara
Bir avuc cig findik

Aksam
Yogurtlu pirinc lapasi

Su 2.5 lt
Kizlar yasin oruc olucam ins aksamida hafifle kapatmayi dusunuyorum

Sukrancim esinin tavirlari sana ve cocuklariniza olan davranislari ins degisir bol bol dua et canim bu arada menunu begendim
Hikmetcim bende ayni senin gibiyim su icsem yariyo ama doktorumun bana soyledigi diyim sana ayda 3 kilo vermek en iyisiymis yavas yavas ver yagdan ver canim

Mevcan evde olmaniza cok sevindim canim tekrar cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…