Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet'im menün çok sağlıksız! Bebek emziriyosun vitamin nerde hani sebze yemeğin?başık tavuk et te Yemen lazım .bu yediklerinle nasıl acıkmıyor nasıl sütün oluyor yahuu:)

Teşekkür ederim Kübram inş dediğin gibi olur. Ben de senin menünü beğendim.

Hikmet'im menün çok sağlıksız! Bebek emziriyosun vitamin nerde hani sebze yemeğin?başık tavuk et te Yemen lazım .bu yediklerinle nasıl acıkmıyor nasıl sütün oluyor yahuu:)

Ya emmeyi birakti ebrucum. Memeyi agzina veriorum ögürüorrr. Birakti anlicagn.. et tavuk balik yiyodum da bu hftaa bolee olduu...

Kubra şekerimm, ya gecen hfta 1.5kilo verincee, bu hafta da oyle olsun istiorummm napimmm...ama olmuo ztn ..hfta sonu fena kacirdmm ssmdi de, kilo aliorm korkusu war

Helvaaa yediiimmmmm ...
5cataaall.. cnm sekerli bise istedi, nefsime yenildimmmm...
(((

Hikmetcim canim bi insulin direncini olctursene bende oldugu icin soluyorum sen aramiza katilmadan once burda 3 ay 1 gr bile veremedim kizim emmeyi birakinca seker ilacina basladim o insulinimi duzuenliyo o zaman kilo vermeye basladim canim canim cok tatli istiyosa bi olctur istersen

Kizlar menumu paylassym
Sabah iki dilim tam bugday ekmegi bir yumurta az peynir zeytin yas nane marul ihlamur ictim
Ara mandalina yarim elma
Oglen bir kase un tarhanasi havuc kavurmasi cok az bir dilim ekmek
Ara nestle bi kase
Aksam hamsili pilav uc kasik salata
Bu saate kadar uc litre su ictimmm
Nasil kizlar menummm

T
Sukrancim pilatesi nasil yapoyorsun hangi hareketleri yapiyorsun top mu lazim sadece bende yapacagmda

Doktora gitmeyi uzun zamandir dusunuyorum. Oyle cok tatli istemez canim da, bugunluk istedi. Yesil cay iciordum yaninda yedim..

Sercancim menun cok gusel.

Merhaba kızlar
Mevcan çok sevincim canım. Sen bir haftada toparlarsın kızını. Doktorlar ne dedi. Yazdın da ben mi kaçırdım acaba. Kiloyu da verirsin canım. Bir haftalık kayıp hiç önemli değil.
Menüm;
07:30 bir dilim kazarmış ekmek 3 yeşil zeytin domates salatalık
10:30 2 adet mürdüm eriği
12:00 az ezogelin çorba bir lahmacun ayran
16:30 bir avuç beyaz leblebi
18:45 1 adet karnıyarık yoğurt salata bir dilim ekmek
Şu anda yeşilçay
Biraz sonra elma
Bugün hiç kaçamak yapmadığımı düşünüyorum. Lahmacunun kalırisi pirinç pijavından düşük. Spor da yaparım bugün. Ama ne yapacağıma karar vermedim henüz.

T

Sukrancim pilatesi nasil yapoyorsun hangi hareketleri yapiyorsun top mu lazim sadece bende yapacagmda
Sercancım bende pilates topu yok ama topun hareketleri dışındaki hareketlerini yapıyorum.

100 hundred hareketi sırtüstü yatıyosun, bacaklarını dik olarak havaya kaldırıp kollarını yana bırakıyosun. bacakların yukarda kalcak şekilde kollarını aynı anda kaldırıyosun ve indiriyosun. Bunu yaparken de 5 kere nefes alıyosun 5 kere de nefes veriyosun. Bu şekilde sayıp 100 e tamamlıyosun.

2. yan uzanıyorum sağ bacağımı ve sol bacağımı 10 ar kere kaldırıp indiriyorum
3. 30 mekik çekiyorum 10-15 şınav
4. Duvar şınavı 10 kere kolları inceltmek için
5. ayakta sabit dururken kollarımı yana açıp sağa ve sola 20 kere dönüyorum
6. ters mekik, yerde sırtüstü uzanırken belimi sabit tutup sadece bacaklarımı bitişik olarak kaldırıp indiriyorum
7. Bel kıvırma hareketi
8. Ayakta dururken bacaklarımı birleştirip kollarımı da uzatıp ayakuçlarıma dokunma hareketi 20 kere
9. bir yerden tutunup sağ ve sol bacağı belimize kadar indirip kaldırma hareketi 10 ar kere

Bu hareketler her gün yapılırsa belin, göbeğin ve bacakların incelmesinde çok fark ediyo. Ama ben pilatesin bütün hareketlerini yapamyorum. 45 dk filan sürüyo. Çocuklarla ancak bu kadarını yapabiliyorum. Nette Ebru Şallı ile Pilates videosu bulabilirsin. Ama bazı hareketleri de ortaokuldaki beden eğitimi dersinden hatırlayıp yapıyorum. Onlar pilateste yok.

100 hundred hareketi sırtüstü yatıyosun, bacaklarını dik olarak havaya kaldırıp kollarını yana bırakıyosun. bacakların yukarda kalcak şekilde kollarını aynı anda kaldırıyosun ve indiriyosun. Bunu yaparken de 5 kere nefes alıyosun 5 kere de nefes veriyosun. Bu şekilde sayıp 100 e tamamlıyosun.

2. yan uzanıyorum sağ bacağımı ve sol bacağımı 10 ar kere kaldırıp indiriyorum
3. 30 mekik çekiyorum 10-15 şınav
4. Duvar şınavı 10 kere kolları inceltmek için
5. ayakta sabit dururken kollarımı yana açıp sağa ve sola 20 kere dönüyorum
6. ters mekik, yerde sırtüstü uzanırken belimi sabit tutup sadece bacaklarımı bitişik olarak kaldırıp indiriyorum
7. Bel kıvırma hareketi
8. Ayakta dururken bacaklarımı birleştirip kollarımı da uzatıp ayakuçlarıma dokunma hareketi 20 kere
9. bir yerden tutunup sağ ve sol bacağı belimize kadar indirip kaldırma hareketi 10 ar kere

Bu hareketler her gün yapılırsa belin, göbeğin ve bacakların incelmesinde çok fark ediyo. Ama ben pilatesin bütün hareketlerini yapamyorum. 45 dk filan sürüyo. Çocuklarla ancak bu kadarını yapabiliyorum. Nette Ebru Şallı ile Pilates videosu bulabilirsin. Ama bazı hareketleri de ortaokuldaki beden eğitimi dersinden hatırlayıp yapıyorum. Onlar pilateste yok.[/QUOTE]

Sukrancimm yaaaa, üseenioruuuummmmmmmm. Bende yaparim daaa... napicam bu üsenmeyii...

Son düzenleme:
Cok saol canim yapmaya calisavgm ben sezrryanla dogum yaptim dikislere birsey olmaz demi artik hareket yaparkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…