- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.241
Teşekkür ederim Kübram inş dediğin gibi olur. Ben de senin menünü beğendim.Sukrancim esinin tavirlari sana ve cocuklariniza olan davranislari ins degisir bol bol dua et canim bu arada menunu begendim
Hikmetcim bende ayni senin gibiyim su icsem yariyo ama doktorumun bana soyledigi diyim sana ayda 3 kilo vermek en iyisiymis yavas yavas ver yagdan ver canim
Hikmet'im menün çok sağlıksız! Bebek emziriyosun vitamin nerde hani sebze yemeğin?başık tavuk et te Yemen lazım .bu yediklerinle nasıl acıkmıyor nasıl sütün oluyor yahuu:)
Malesefffoglumm emmiyorr artikk.. gcen hafta emzirim dedmm ögürdü
Menüm
Kahvaltı 2 dl kızarmış kaşarlı ekmek
3 banım reçel* beyaz peynir* şekersiz çay
ara 2 mandalina* 1 kupa çay
Öğlen 1 kase yoğurt* 1 tabak yağsız yoğurtlu salata
1 dl ekmek
ara 1 domates* kızımdan kalan yarım elma
Akşam 5 kaşık karnıbahar* 5 kaşık salata
1 dl ekmek
su 2.5 lt oldu
Spor 45 dk markete gidiş geliş
30 dk pilates
Neyse canim iyi emmos gene bu zamana kadar
Hikmetcim canim bi insulin direncini olctursene bende oldugu icin soluyorum sen aramiza katilmadan once burda 3 ay 1 gr bile veremedim kizim emmeyi birakinca seker ilacina basladim o insulinimi duzuenliyo o zaman kilo vermeye basladim canim canim cok tatli istiyosa bi olctur istersen
Sercancım bende pilates topu yok ama topun hareketleri dışındaki hareketlerini yapıyorum.T
Sukrancim pilatesi nasil yapoyorsun hangi hareketleri yapiyorsun top mu lazim sadece bende yapacagmda
Benimde o uzulmemi azaltiyor cnm ya
Cok saol canim yapmaya calisavgm ben sezrryanla dogum yaptim dikislere birsey olmaz demi artik hareket yaparkennSercancım bende pilates topu yok ama topun hareketleri dışındaki hareketlerini yapıyorum.
100 hundred hareketi sırtüstü yatıyosun, bacaklarını dik olarak havaya kaldırıp kollarını yana bırakıyosun. bacakların yukarda kalcak şekilde kollarını aynı anda kaldırıyosun ve indiriyosun. Bunu yaparken de 5 kere nefes alıyosun 5 kere de nefes veriyosun. Bu şekilde sayıp 100 e tamamlıyosun.
2. yan uzanıyorum sağ bacağımı ve sol bacağımı 10 ar kere kaldırıp indiriyorum
3. 30 mekik çekiyorum 10-15 şınav
4. Duvar şınavı 10 kere kolları inceltmek için
5. ayakta sabit dururken kollarımı yana açıp sağa ve sola 20 kere dönüyorum
6. ters mekik, yerde sırtüstü uzanırken belimi sabit tutup sadece bacaklarımı bitişik olarak kaldırıp indiriyorum
7. Bel kıvırma hareketi
8. Ayakta dururken bacaklarımı birleştirip kollarımı da uzatıp ayakuçlarıma dokunma hareketi 20 kere
9. bir yerden tutunup sağ ve sol bacağı belimize kadar indirip kaldırma hareketi 10 ar kere
Bu hareketler her gün yapılırsa belin, göbeğin ve bacakların incelmesinde çok fark ediyo. Ama ben pilatesin bütün hareketlerini yapamyorum. 45 dk filan sürüyo. Çocuklarla ancak bu kadarını yapabiliyorum. Nette Ebru Şallı ile Pilates videosu bulabilirsin. Ama bazı hareketleri de ortaokuldaki beden eğitimi dersinden hatırlayıp yapıyorum. Onlar pilateste yok.
benide buraya kabul edermisiniz
Uzulme canim benim oglanda gunde iki kere mama iciyor artik bende cok zuldum ama uzuldukce oln sutte iyice gidiyor o yuzden uzulmuyorum hic anne sutu almayan bebrklet var sonucta
benide buraya kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?