Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sukrancimm yaaaa, üseenioruuuummmmmmmm. Bende yaparim daaa... napicam bu üsenmeyii... [/QUOTE]
Canım üşenme netten kendi sevdiğin hareketli müzikleri açarak yap zevkli oluyo. Keyifsiz ve canın sıkkın olduğunda bile kendini zorlayıp yapınca havan değişiyo, keyfin yerine geliyo. Ayrıca bi bedel ödemeden, emek vermeden zayıflayamayız di mi. Zayıflayınca nasıl olucanı, ne güzel giysiler giyeceğini hayal et. O seni harekete geçirir canım

Cok saol canim yapmaya calisavgm ben sezrryanla dogum yaptim dikislere birsey olmaz demi artik hareket yaparkenn
Sen yine de kendini zorlama canım ne olur ne olmaz. Yapacaksanda azar azar yap. Ben de sezeryanla doğum yaptım ve oğlum 7 aylık olunca başladım spora. Mekik ve bel hareketlerinin dışındakileri yapmıştım dikişlerime bişey olmasın diye.

benide buraya kabul edermisiniz
Kabul ederiz tabii ki canım hoşgeldin. Kendinden bahseder misin bize biraz?

Sukrancimm yaaaa, üseenioruuuummmmmmmm. Bende yaparim daaa... napicam bu üsenmeyii...
Canım üşenme netten kendi sevdiğin hareketli müzikleri açarak yap zevkli oluyo. Keyifsiz ve canın sıkkın olduğunda bile kendini zorlayıp yapınca havan değişiyo, keyfin yerine geliyo. Ayrıca bi bedel ödemeden, emek vermeden zayıflayamayız di mi. Zayıflayınca nasıl olucanı, ne güzel giysiler giyeceğini hayal et. O seni harekete geçirir canım

Sen yine de kendini zorlama canım ne olur ne olmaz. Yapacaksanda azar azar yap. Ben de sezeryanla doğum yaptım ve oğlum 7 aylık olunca başladım spora. Mekik ve bel hareketlerinin dışındakileri yapmıştım dikişlerime bişey olmasın diye.

Kabul ederiz tabii ki canım hoşgeldin. Kendinden bahseder misin bize biraz?[/QUOTE]

Tamam canimm canim bacaklarim zayif kollarim zayif gobegim var sinir oluyorm su gobege ysaa

Sukrancimm yaaaa, üseenioruuuummmmmmmm. Bende yaparim daaa... napicam bu üsenmeyii...

Kabul ederiz tabii ki canım hoşgeldin. Kendinden bahseder misin bize biraz?[/QUOTE]

Tamam canim kollarim zayif bacaklarim zayif gobegim var sinir oluyorum su gobegime yaa

Tamam canim kollarim zayif bacaklarim zayif gobegim var sinir oluyorum su gobegime yaa [/QUOTE]
Benim de bir tek göbeğim ve azıcık basen kısmı var. O yüsden 8 kilo vermeme rağmen dışardan pek belli olmuyo. O zaman ayakta bacaklarını birleştirerek eğilip ellerinle ayakuçlarına dokunma hareketini yap, bi de göbeğini içeri çek bırak- çek bırak gün içinde defalarca yap bunu, hergün yaparsan faydasını görürsün. Mekik şimdilik sakıncalı olabilir senin için. Evde yürüyüş yap, leslie ile yürü. Biyere çıkamasan, yürüyüşe gidemesen bile bunlar yeter sana.

Tamam canim kollarim zayif bacaklarim zayif gobegim var sinir oluyorum su gobegime yaa
Benim de bir tek göbeğim ve azıcık basen kısmı var. O yüsden 8 kilo vermeme rağmen dışardan pek belli olmuyo. O zaman ayakta bacaklarını birleştirerek eğilip ellerinle ayakuçlarına dokunma hareketini yap, bi de göbeğini içeri çek bırak- çek bırak gün içinde defalarca yap bunu, hergün yaparsan faydasını görürsün. Mekik şimdilik sakıncalı olabilir senin için. Evde yürüyüş yap, leslie ile yürü. Biyere çıkamasan, yürüyüşe gidemesen bile bunlar yeter sana.[/QUOTE]

Tamam canim arkadsim ck sagol yapacgm bunlariiii gobisde gidecek valla esimin yaninda ustumu degistirmek istemyrm artik eskiden bilerek yaninda dgidtiirm simdi kciormmmmmmm

Günaydın çıtır anneler
Uyandım ama içim uyuyor hala.... Tartı bana bakıyor ben tartıya. Dibimde şeytan tartıl bi kerecik diyo.
Ebru canım oğluş nasıl oldu. Sen nasıldın. Alışabildiniz mi biraz
Mevcan kızının son durumu nedir
Şükranım gece uykumdan uyandım Sen ve kuzucukların geldi aklıma. Ne yap ne et sakın vurdurtma onlara. Eşini, annesini ve babasını Allah'a havale ediyorum.

günaydın kızlar
dünkü menüm sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 zeytin azcık sucuklu yumurta 1 dilim ekmek şekersiz 3 bardak çay
ara zencefilli içeceğimden
öğle 3 yemek kaşığı yeşil mercimek 1 dilim ekmek
ara türk kavesi
akşam çiğ kabaktan yaptım nefis salatalık bol limonlu
gece 24 te maalesef nefsime hakim düştüm ve bugün gelecek olan misafirlerime yaptığım tatlı dan yedim büyük bi dilim ( çok pişmanımmmmmmmmm

Gunaydinnnn herkesee...

Sirkesuyumu ictm..
Simdi de
Bi kase nesfittt
Bii yarim saat sonrra da 2mandalina yiceeem.

Herkes nasil iyiii miiiiii...

Gunaydinnnn herkesee...

Sirkesuyumu ictm..
Simdi de
Bi kase nesfittt
Bii yarim saat sonrra da 2mandalina yiceeem.

Herkes nasil iyiii miiiiii...

Hikmetcim cnim nestleyi gunun baska saatinde ye kahvalti cok onemli arastirigim kadariyla kahvaltiyla baslandigi zaman yag yakimi daha fazla oliyormus hemde sagligin icin canim kahvaltiyi atlamaaa

kızlar nasılsınız.. ben büğün kendimi iyi hissediyorum... papatyam ben sabah tartıldım ama sen tartılma canım.. kaç ğün kaldı şunun şurasında...

aramıza bir arkadaş ğelmiş hoş gelmiş... sık sık uğra canım menü paylaşımlarınızı bekliyorum...

dünkü yazdığım listede küçük değişiklikmer oldu.. 2yk pilav ve 3 dilim ayva daha ilave ettim...

büğün tartıda gördüğün rakam beni gaza ğetirddi.. kendime inancımı tazeledim.. kaçamak yapmamaya büyük özen ğösteriyorum.. yaparsamda tadımlık alıyorum...

hepiniz öpüldünüzz

Gunaydin kizlar sabah kizim 6.30 da uyandi simdi uyutuyorum bende bugun niyetliyim kizimi uyutunca bende uyucam umarim herkes iyidir sonra yine gelirim optum sizi

Hikmetcim cnim nestleyi gunun baska saatinde ye kahvalti cok onemli arastirigim kadariyla kahvaltiyla baslandigi zaman yag yakimi daha fazla oliyormus hemde sagligin icin canim kahvaltiyi atlamaaa

Ya eşim bu gunlerde ewdeee dee, oglen uyaniorr. Onunla beraber yapioru kahvltiiyii kahvltiyi atlamiorum yani. Azcik gec oluoo o kdr

Nelson şekerrr bendeee tartildimmmmmmmmmm , dayanamiorummm napimmmmm kucul bi fark gordummm olsunnn bniii dha da rejimeee teşvik ettii

Gunaydin kizlar sabah kizim 6.30 da uyandi simdi uyutuyorum bende bugun niyetliyim kizimi uyutunca bende uyucam umarim herkes iyidir sonra yine gelirim optum sizi

Senin kizla bnm oglanin uyku saatleri aynii gibiii kubraaa allah kbul etsinn orucunuu cnm. Ne icin tutuordun orucu-

Günaydın kızçeler.Geçmişi okuyamuyırum pek yazıp çıkıyırum.Akşam kv yemek yedik bulaşıkları yerleştirdim banyo wc temizledim.Eve geldim meyve hazırladım ama oğlanı uyuturken eşimde bende uyuyakalmışız .Dün uyumamasına rağmen 12 yi geçiyordu uyumuşuz.Yerine yatırdım küt uyumuşum:) Bu akşam hemen eve geçmeyi dizi keyfi yapmayı planlıyorum(2 haftadır hep planlayın temizlikten fırsat bulamadığın gibi )

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu sabah yine oğlumla 7 de kalktık. Kahvaltımı yaparken size bir bakayım dedim.
Papatyam onlar benim meleklerim kv lerden ve eşimden fırça yeme pahasına engel olmaya çalışıyorum. Ailesiyle de mümkün olduğunca biraraya gelmemeye çalışıyorum. Onlar yokken eşim çok iyi oluyo bize karşı. Onlar varken gaza geliyo işte. Geçen seneki bayramda 5-6 gün köye gittiler eşimle mutlu günler geçirdik, huzurumuz yerindeydi. Keşke uzak oturma şansımız olsaydı. Eşime buralardan taşınmayı teklif ediyorum annemleri asla bırakmam diyo. Ancak sen işe girersen kabul ederim bi daire alırız diyo.
Nelsonum ne güzel şimdiden tartıda güzel bi rakam görmüşsün. Devam et arkadaşım şimdiden öyleyse cumaya kimbilir ne kadar vermiş olcaksın.
Kübram Allah orucunu kabul etsin canım.
Mevcanım kızın nasıl oldu
Sehraa, Hkmet, Sercan, Ebru, Özge, Hawar, Db sizler nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
Ebrucummm ,, is kadinisin. Buraya yazmaya vaktin olmaz tabi
Ewini misss gibi yaptin deseneee
Dizi keyfii wallaa erken uyanincaaa, aksamda oglan erken yatincaaa bende uyuyorum

Sukrancimm esin ailesi yuzunden oylee demekkii, belli yani.. allah kv kp islah etsin nee diimm.. kiz buyumus ztn, oglanda buyusunn sende calisirsaan kurtulursnz ordan artk

Papatyam Zuzu (tatlı hariç! )hikmtm fenedo şüküümm menülerinizi beğendim kızlar aynen devam!
Nazlm hoşgeldin canım sefalar getirdin.Topigimizin kapıları herkese açık :)
Papatyam saolasın canım iyi çok şükür .Ama bu sabah babanneye bırakma anne dedi boynuma sarıldı gözler kapalı amaYattım yNına tıpışladım daldı ama inş arkamdan uyanmanıştur ve işe son dk yetiştim.
Bu arada diyet krakerleri koydum çekmeceye yeşilçay sandviçimi yaptım.Burdakilerede artık diyette oldugumu ikramları reddedersem kırılmamalarını söyledim:)

Ebruşcummmmmmm,,, krakerrt hmm tebrikleeeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…