Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Btlkbra Allah kabul etsin canım!
Şüküüm İyiyim canım ama senin yazdıklarına canım sıkılıyor .Bu da senin dünyadaki imtihanın.Hepimiz bazı sıkıntılarla sınanıyoruz.Sabredeip elhamdülillah diycez.
Hikmtm canım kv evi temizledim .Benim ev hiç olmadıgı kadar dağınık :/

Aaaaaaaa neyse sevap islemissin. Eline saglik

Yesilcayi gunde 4 5 bardak icebilrmisiz

Zerdecal, semizotu,keten tohumu ceviz
Bu besinler zayiflatiormus

Son düzenleme:
Nelson şekerrr bendeee tartildimmmmmmmmmm , dayanamiorummm napimmmmm kucul bi fark gordummm olsunnn bniii dha da rejimeee teşvik ettii

iyi canım cuma yüzümüz ğülecek ğibi..

evet canım.. umarım sende iyi kilo verirsin bu hafta.. beninle çok yakın kilolarda başladık ama sen beni ğeçmiştin.. bakalım bu ne yapacağız...

ebrulim hani yarış ortakları.. yazmadın daha.. bu haftada ğecen haftaki guruplar olsun cuma dağiselim istersen .. çünkü haftanın sonu ğeldi nerdeyse...

Evet canım yalnızken gayet iyiyiz. İnan ki çalışmayı ben de istiyorum. ama daha çalışmamışken bile kızım evde konusu geçince nolur çalışma anne ben senden ayrılamam ki diye ağlamaya başlıyo. Bi yolunu bulcam inş.

Ebrucum Allah daha da iyilikler versin. hiç canın sıkılmasın. Ben bu sıkıntaları aşıcam inş, bu konuyu kapatalım artık canım, hepinizin canını sıktım, özür dilerim. Böyle şeyler hiç yazmak istemiyorum aslında. Ama dertleşmeye ihtiyacım vardı. Sizler en sıkıntılı anlarımda yol gösterdiniz, moral verdiniz iyi ki varsınız canlarım.

Şükranım olur mu öyle şey.Hepimiz en yakın dostlarımıza anlatamadıklarımızı önce burda birbirimize anlatıyoruz.
Hkmetm form ürünleri ve k karakterlerden aldım
Nelsonum meyve yiyemem burda ama ufak biKüvi karaker yenilebiiliyormuş.Cuma geldi grupları yazayım ama önümüzdeki haftanın grupları olsun yazacaklarım!

Hkmtm- Zuzu
Fenedo-nazlm
Ebruli-sehra
Şükran-papatya
Btlkbra-nelson

İnş unuttuğum yoktur!

pantolonum kocaman sökülmüş popo tarafından.. altta cok renkli iç çamaşırım ğezmişim okulda 1 saattt,,, bana demedi erkek hocalardan biri görmüş.. of off kazaya bak yaaa

pantolonum kocaman sökülmüş popo tarafından.. altta cok renkli iç çamaşırım ğezmişim okulda 1 saattt,,, bana demedi erkek hocalardan biri görmüş.. of off kazaya bak yaaa

Amaaaaannn kötü olmussssss... erken farketmssn yne de..

6,30:1 dilim tam buğday-1dilim kaşar-3zeytin
9,30:bir salep
12;00 3yk pirinç pilav-8yk nohut-yeşillik-1yk türlü-yogurt
16,30:türk kahvesi şekersiz
19,00:fırında patatesli tavuk-salata
21,30:yogurt-yarım nar

30 dak yürüyüş
10 dak bel hareketleri-
100 mekik

3 litre su-6 bardak metabolizma çaayı-bol şekersiz cay

sicak karshilaama icin cooooooooookkkkkkk tesekkur ediyorumehe eheee bendeniz 23 yahinda iki fistik annesi.buyugu 3 yasinda kucugu 7 aylik.kilolarla bashim dertde.:2:boyum 164 kilom dun olcdum 68.4.emziriyorum ayrica.bol vitaminli diyet yapmam gerekmish.
Hosgeldin tanitsana kendini buraya geldgne gore zayiflamak istiyorsunnn bizler gibi
sagol canim.biymi yariscaz.ne zaman
Hkmtm- Zuzu
Fenedo-nazlm
Ebruli-sehra
Şükran-papatya
Btlkbra-nelson

İnş unuttuğum yoktur!

canim bu yarishmayi anlatirmisin biraz bi zahmet,:26::26:ne zaman bashliyoruz.kac hafta yariscaz.:26::26::26:bide bel bolgesi ni filan olcmem gerekiyormucok sordum kusura bakma

NazIma
Merhabaaaa.. ebrucugm yogunndur, calisioo cunku. O sana mutlaka yazar....
Bnmde oglum 7bck aylik.. mart dogumlu muuuu...

kızlarr 2 gündür okuyoarum ama fırsat bulup yazamadımm
Şükrancığımm yazdıklarını okuyunca çok üzüldümm, ama sen bu konuda üzülmüyorsan bunu aştıysan çok iyi arkadaşlar bir çok fikir vermişler, bende onlara katılıyorum, benim eşimde haftada 3-4 gün iş çıkışı gider ama o kadar uzun saatler kalmıyor ama bu biraz aileden gelen bişey, babadan ne görürlerse onu yapıyorlar benim kayınbaba çıkmaz kahveden ve 5 oğlu var beşide hakveye gidiyorr, ben eşimin hakveye gittiğini bilseydim inan evlenmezdim onada defalarca söyledim, çünkü bence insanların yaptığı en saçma şeylerden biri evet insan biraz oturur oyunda oynar ama saatlerce oturmak çok ama çok saçma geliyor bana, eşimede dedim öyle saatlerce oturusan istersen 10 tane çocuğum olsun boşarım seni

Mevcan iyi haberlerinize sevindim canım, tekrar geçmiş olsunn
Ösge hamiş arkadaşımm, sıkma canını süpermen değilsinn, kendine dikkat et ama bende Papatya ya katılıyorum iyilik olsun diye yaptığın şeyler bir süre sonra görevin haline geliyor, biz tatile gidiyoruz 20 gün bütün tatil yemek yap evi temizle geleni ağırla böyle geçiyor, hele bu sene kayınvalide ayağını kırmıştı tatil güya ama çok yoruldum çocuğumla ilgilenemediğim içinde çok vicdana azabı çektim benim kaynana temizlik kastasıdır o yüzden rahat edemiyorum oraya gidence bide çocuk olunca daha zor bide bütün ,iiş sana kalıyor, bende bu yaz kendi kendime dedim bu sene hasta ama seneye yok böyle, yapsın sevgili oğulları, yani büyük konışmıyayım ama bende tabiki iş yaparım ama geçen yaz resmen hizmetçi gibiydimmm

Ebru çalışınca herşeye yetişmek zor oluyor ama düzenin olunca inan kolaylaşıyor işler, ben doğum iznindeyken işlerim hiç yatişmezdi çalışmya başlayınca herşeyi planlı yaıyorsam sorun olmuyor, tabi yorgunluk başka, başkalarının çalışman konusunda ve anneliğiğn hakkında söyledilkerinide duymazdan gel , kimse seni yargılama hakkına sahip değil canım sende keyfinden çalışmıyorsunn

benim şimdi dersim boş eve geldim evi temizleyip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum dünde 30 dk yürüdüm ama çok iştahım açıldı kızlar kendime hakim olamıyorumm

Evet canim ikimiz ortagiz haftaya cuma kilo bildirimi yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…