- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.281
Btlkbra Allah kabul etsin canım!
Şüküüm İyiyim canım ama senin yazdıklarına canım sıkılıyor .Bu da senin dünyadaki imtihanın.Hepimiz bazı sıkıntılarla sınanıyoruz.Sabredeip elhamdülillah diycez.
Hikmtm canım kv evi temizledim .Benim ev hiç olmadıgı kadar dağınık :/
Nelson şekerrr bendeee tartildimmmmmmmmmm , dayanamiorummm napimmmmmkucul bi fark gordummm olsunnn bniii dha da rejimeee teşvik ettii
Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu sabah yine oğlumla 7 de kalktık. Kahvaltımı yaparken size bir bakayım dedim.
Papatyam onlar benim meleklerim kv lerden ve eşimden fırça yeme pahasına engel olmaya çalışıyorum. Ailesiyle de mümkün olduğunca biraraya gelmemeye çalışıyorum. Onlar yokken eşim çok iyi oluyo bize karşı. Onlar varken gaza geliyo işte. Geçen seneki bayramda 5-6 gün köye gittiler eşimle mutlu günler geçirdik, huzurumuz yerindeydi. Keşke uzak oturma şansımız olsaydı. Eşime buralardan taşınmayı teklif ediyorum annemleri asla bırakmam diyo. Ancak sen işe girersen kabul ederim bi daire alırız diyo.
Nelsonum ne güzel şimdiden tartıda güzel bi rakam görmüşsün. Devam et arkadaşım şimdiden öyleyse cumaya kimbilir ne kadar vermiş olcaksın.
Kübram Allah orucunu kabul etsin canım.
Mevcanım kızın nasıl oldu
Sehraa, Hkmet, Sercan, Ebru, Özge, Hawar, Db sizler nasılsınız kızlar
Btlkbra Allah kabul etsin canım!
Şüküüm İyiyim canım ama senin yazdıklarına canım sıkılıyor .Bu da senin dünyadaki imtihanın.Hepimiz bazı sıkıntılarla sınanıyoruz.Sabredeip elhamdülillah diycez.
Evet canım yalnızken gayet iyiyiz. İnan ki çalışmayı ben de istiyorum. ama daha çalışmamışken bile kızım evde konusu geçince nolur çalışma anne ben senden ayrılamam ki diye ağlamaya başlıyo. Bi yolunu bulcam inş.Ebrucummm ,, is kadinisin. Buraya yazmaya vaktin olmaz tabi
Ewini misss gibi yaptin deseneee
Dizi keyfii wallaa erken uyanincaaa, aksamda oglan erken yatincaaa bende uyuyorum
Sukrancimm esin ailesi yuzunden oylee demekkii, belli yani.. allah kv kp islah etsin nee diimm.. kiz buyumus ztn, oglanda buyusunn sende calisirsaan kurtulursnz ordan artk
Ebrucum Allah daha da iyilikler versin. hiç canın sıkılmasın. Ben bu sıkıntaları aşıcam inş, bu konuyu kapatalım artık canım, hepinizin canını sıktım, özür dilerim. Böyle şeyler hiç yazmak istemiyorum aslında. Ama dertleşmeye ihtiyacım vardı. Sizler en sıkıntılı anlarımda yol gösterdiniz, moral verdiniz iyi ki varsınız canlarım.Btlkbra Allah kabul etsin canım!
Hkmtm- Zuzu
Fenedo-nazlm
Ebruli-sehra
Şükran-papatya
Btlkbra-nelson
İnş unuttuğum yoktur!
pantolonum kocaman sökülmüş popo tarafından.. altta cok renkli iç çamaşırım ğezmişim okulda 1 saattt,,, bana demedi erkek hocalardan biri görmüş.. of off kazaya bak yaaa
sagol canim.Hosgeldin tanitsana kendini buraya geldgne gore zayiflamak istiyorsunnn bizler gibi
Hkmtm- Zuzu
Fenedo-nazlm
Ebruli-sehra
Şükran-papatya
Btlkbra-nelson
İnş unuttuğum yoktur!
sicak karshilaama icin cooooooooookkkkkkk tesekkur ediyorumehe eheee bendeniz 23 yahinda iki fistik annesi.buyugu 3 yasinda kucugu 7 aylik.kilolarla bashim dertde.:2:boyum 164 kilom dun olcdum 68.4.emziriyorum ayrica.bol vitaminli diyet yapmam gerekmish.
sagol canim.biymi yariscaz.ne zaman
canim bu yarishmayi anlatirmisin biraz bi zahmet,:26::26:ne zaman bashliyoruz.kac hafta yariscaz.:26::26::26:bide bel bolgesi ni filan olcmem gerekiyormucok sordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?