- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.321
Canim benim oglum 5 aylik 9 aylikken mi bu kilolar normalmis.doktora gittim canim emar icin gun bekliyoruz kulaktan degil canim gittim kbb cok sgol canim bilgilerin icin
Merhaba canm sayfaları karıştırıyodum... Yazdığını okuyunca yazmadan geçemeyeceğim .
Dr. Kontrollerine gidiyosan ,milletin dediğine bakma sen
Herkes herseyi cok bilir
Benim oglum 4 aylıkken 10 kiloydu
Sade anne sutuyle besleniyordu.
Tombis tombis bu bebekti.
Sonrasında da cok kilo almadı
Emeklemeye başlayınca da attı kilosunu
Bizim küçük bi kardeşim vardı 7 aylıkken 14 kiloya yakındı... Dogru düzgün bişey yemediği halde, anne sutuyle besleniyodu
Gören siz ne yapmışsınız bu cocuğa diyordu. Obez olmus
Sütten kesildi. Boy uzadı
Simdi görsen kemikleri sayılıyor
Endişe etmekte haklisin bende hep ay kilo aldı, şişman olmasn. Yok yemedi zayıfladı . Anneyiz iste.
Allah bebisini sana bağışlasin ..
Hem zayıflayın hem fit olup hem güzrlleşivem .Göz kremine başlamak istiyorum.Kullananlar bana tavsiye edeceğiniz ürün hangisi?
Canim iki hafta oncesine kadar sadece beni emiyordu iki haftadir ek olarak gunde iki kere mama veriyorm takmiyorum canim kafama mesajlarinizi okudukcaAyyy kizlar sonunda geldim yaaa
Valla sizleri okuyunca gulumsedim bi mutlu oldum nasil ozlemisim oglen de giremedim simdi bakmaya firsatim oldu
Kv dr goturdu esim iyilesme varmis gozunde pazartesi tekrar gidicekler ozamana kadar biz de kalir sanirim
Bu arada yarin kucuk kizi izinli gel bize demis kv gitmek istemiyor damadini sevmiyor cunku bir tek biz de rahat ediyormus.
Sehraacim seni ozlemisim yaa bak be guzel guldurdun beni yazdiklarinla bu arada kanguruya benzemeye basliyorum cok erken ama gobegim kaya gibin sert ve sisik sankim Allah sonumu hayretsin
Nelson iyiyim canim cok sukur icim bi tuhaf esimi az kv cok goruyorum ondan sanirim.
Yasadigin olay uzucu ama bir kac ay sonra gulerek anlatcak bi anin oldu bosver takilma Allah daha daha beterinden .korusun canim
Nazima hosgeldin canim ben imzamda goruldugu uzere bebek bekliyorum (2.cocuguma hamileyim) ilk dogum kilomu arkadaslarla vermistim sen de verirsin yeter ki aktif olmaya gayret et
Btlkubra Allah kabul etsin canim
Mevcanim cikmaniza cok sevindim aramiza bekliyoruz tekrar ozledik seni
Hawarcim biz de bu yaz dedigin gibi maaile gittik tatile ve surekli yemek yap bulasik yika modunda gecti tatil gibi degildi yani ama onceden esimle antalyaya gittigim icin cok sorun degildi asil tatilimi yapmistim
Sen zaten simdi 2 kucuk cocukla nereye is guc yapicaksin ki hic gitme daha iyi bence
Belki ailece kisa bi tatil ayarlarsiniz o da cok sart degil ben de haziran basi dogum yapicam nasipse tatile gidemiycem galibaa
Sukrancim kendi gucunun farkindasin dimi arkadasim inan sen cok guclu ve cok fedakar bi annesin seni cok tebrik ediyorum cok baska bi durusun var
Ebrucum nasilsin canim oglus nasil ?
Fenodo zaten erkek cocuklari kizlara gore yapisi geregi daha kilolu dogarlar
Oglun suan yurumuyor ve ek gida nerdeyse almiyor ya anne sutun cok yariyor ya da mama yiyorsa onlar bi kilo yapiyo cocukta zaten
Ama yurumeye bi baslasin hepsi de gidiyo merak etme cocuk benim kizim anne sutune asiri duskundu nerdeyse hic yemek yemez sirf emerdi 7 8 aylikken kilodan kafasini donduremezdi obez mi olcak diyenler vardi bende de sonra noldu cocuk 15 aylikken hala 9 kiloydu cok hareket nerdeyse hic yemek yok sadece sut maf olmustum ozaman simdi simdi toparladi 12 kiloya yaklasti yuzu toplandi kuzumun.
O yuzden hic takilma cok kucuk daha kilosu degisicektir babasi cok yapili ve kilolu degil sen de oyle cocuk niye obez olsun ki.
Papatyam sen nasilsin canim?
Hkmetcim mangal keyfi haa bol muhabbet az yemek
Unuttugum var mi ki acaba yaa varsa da affola kizceler hepinize iyi geceler
Canim ihmal etmiyorum insallah kotu birsey degildir canim benim oglan 3.850 dogduKizlarr, herkese iyigecelerrrr...
10bucuk gibi herkes gittii.
Esimle bu saate kdr oturduk koyu bir muahbbet ettik. O cay icti, ben mandalina yedim. 2 adet
Mangala gelirsek bi şiş et yedim. 3adette kanat yedim. Uzun zmndan snrailk defa elin parmaklr kdr ölcutunde pidee yedimvee cok ayip bise yaptim. Kola ictim. Malesefffff.. cuma eksi degilse de arti gormem insss,..
Oglis uyuyooo, esimde işinee daldii... uyucaam da size bakim dedimm. Masayi donatmistim ama sogan salatasi, marul salataasi, eezmee, yogurtlu semizotuuhepsini silip spürdülerr..bol bulask yikadim daa tabaklri makineye ddizdimm..
Yaaaa yazin bu sivrisineklerden bikmistimm... simdi de disarisi soguk diee iceri giriyorlarrr.. sabaha kdr hertarafmi yiyolarrr biktim yaaa... oglumun yatagnda cibinlik var allahtaaan...
Offf offffff biktimmm sineklerdeeen....
Sizee gelinceeee..
Hawarcimm eee sen hamişsinn.. cok temizlk yapmaaa lutfenn... bebiseee kendine dkkt et..
OZZgecmm gun icerisinde ozluyoruz snn pozitifff halinii yaaaaa...
Sercancim, bu bas donmelerni ihmal etme. Ciiddi bise oldgunu sanmiorum ama yne de bi gidin. Bnm oglum 7bck aylik eee 8 kiloooo.. snn oglan kac kilo dogdu ki.
Kubracm yaaa orucken mide bombos olunca snn yedigin gibi hafif seyler yemek en idealiallah kabul etsin.
Sehracim eee gecmisolsuunn.. cabuck iileş inssss. Ablama gelincee, bambaska bi insan. İnan hayranim onaa. Cokk pozitif bir insan. Bakislarida iyimserligin olumlu olmanin yansittigii enerji
Sükrancim, menunharika yine. Esin karisinin bakimli alimli olmasini istiooo, bu cozulebilir bise. Sen isino bilirsn
Nelsoncuggummm yaa pc ne kavusmana sewindm. Bu intrnet ekmegm suyumuz gbi olduu artik yaaborektee afyt olsn. Olur arada-
Papatya keskee bnde spor yapabilseem
Zuzuuuu menun baya zengin bakiorumda
Mevcaaan kizin iyidrr insallaaahh. Ozledik senii
Herkeseee iii uykularrrr,.
Citirrr citirlarimmmmm
Sabah 2yumurta yedim...
Simdi de tavuklu salataa yedim..
Buu diyeti uyguluyorummm,yarin sabah tartilicam. Bakalm bi fark goreckmiyimmm...
Aksamda corba salata yicm sonra havuc o kdr
Nelsooonnn biii fotooyukleyaaa, suanki halinii merakk ettiimmm.. citirsindir eminimdeeeozguveeenn iyidirrrrr esinle neolduu?? Cogkofteeee candir nareksisini ustune dokmei unutmaaa
Ebruusş eskiyee kmse donmekk istemezzz heleee kiii beeen.. dogumdan snraaa şiş oldgm icinn comelirkeen bacaklrm agriorduu offfd dusunmekistemiormm
Sercan aman ihmal etmee. Eee bebisin cok kilolu dogmams.. uzulme kimsei de umursamaa.. zayif olsaydi zayif drlerdi.
Hkmetcim iyiymiş ya. Aklımızda bulunsun. Birkaç güne acil zayıflamamız gerektğinde uygularız. Lakin bana sadece kahvaltıdaki iki yumurta az geldi. Kahvaltımda 2-3 çeşit bulunmalı mutlaka. Diğer öğünler fena değil.Sukran wallaaa sabah kanal d de doktorumda bi diyetisyen soyledi. En fazla 3gun yapin dedii.. vallaa merak ediorummm... bi de ben ek olarak yarim elma yedim, yesil cayin yanindaaa..
Nelsonum sen de aldırmamaya bak canım. Evet kavgalardan sonra içimiz boşalıyo sanki, yıpranıyoruz ama benim bi önceki eşimle sorunlarımda çok güzel moral verici tavsiyelerde bulunmuştun. Geçmişi okuyup onlara tekrar göz gezdirmeni öneririm. Eşlerimiz nasıl olsa aynı davranışlara devam ediyolar, değişmemeye inat ediyolar, o zaman biz kendimizi mutlu etmenin yollarını arayacağız. Başka yolu yok. Okuduğum bi kitaptan küçük bi misal yazmak istiyorum. Hangi kitaptı hatırlayamıyorum ama umutsuz olduğum anlarda çok moral vernişti bu hikaye.tatlım eşimle sıradan kavgalar..dğişen pek birşey yok ama artık boğuluyorummm...hayatı güle oynaya yaşamak varken gereksiz sebepler yüzünden giden gençligime acıyorum üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?