Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canim benim oglum 5 aylik 9 aylikken mi bu kilolar normalmis.doktora gittim canim emar icin gun bekliyoruz kulaktan degil canim gittim kbb cok sgol canim bilgilerin icin

Merhaba canm sayfaları karıştırıyodum... Yazdığını okuyunca yazmadan geçemeyeceğim .
Dr. Kontrollerine gidiyosan ,milletin dediğine bakma sen
Herkes herseyi cok bilir
Benim oglum 4 aylıkken 10 kiloydu
Sade anne sutuyle besleniyordu.
Tombis tombis bu bebekti.
Sonrasında da cok kilo almadı
Emeklemeye başlayınca da attı kilosunu
Bizim küçük bi kardeşim vardı 7 aylıkken 14 kiloya yakındı... Dogru düzgün bişey yemediği halde, anne sutuyle besleniyodu
Gören siz ne yapmışsınız bu cocuğa diyordu. Obez olmus
Sütten kesildi. Boy uzadı
Simdi görsen kemikleri sayılıyor
Endişe etmekte haklisin bende hep ay kilo aldı, şişman olmasn. Yok yemedi zayıfladı . Anneyiz iste.
Allah bebisini sana bağışlasin ..

Gunaydin citirlar kizim dun gece 2 de uyudu saba 6.30 uyandi benim gozumden uyku akiyo oizim cok enerjik mas :)) uyumak icin mizirdaniyo ara ama ben 1 saat sonra uyutayim diyorum sonra bende uyurum biraz
canlarim oruc kabul dilekleriniz icin tesekkur ederim ins kabul olmustur hikmetcim muharrem ayinin ilk on gunu oruc tutmak cok sevap hem onun icin hemde borclarim icin tutuyorum valla dun oruc acmadan tartildum guzel bi rakam gordum yemek yemek gelmedi icimde :)) kola icinde ucine dert olmasin canim arada olur ole

Sukranim canim cok yemek yemek istemedi ama dedigin gibi pasta acaip midemi bulandirdi esin bakimli kadinlardan hoslaniyo anlasilan sende bu isi kolayca yaparsin canim bence hersey duzelicek
Fenodo canim az yedim ama bilerek aksamlari cok yiyince midem rahatsizlaniyo ii oldu yani bu arada bebisini kilosunu takma kafana benim kizimda toplu bi bebekti simdi emekliyo ve yurumeye calisyo 1 dk yerinde durmuyo 11.5 aylik 9.300 kilosu bende kilo aldirmaya calisiyorum yani hele bi hareketlensin Takma yani kafana canim:)
Nelson dunki kaza kotu opmus canim ama ozgenin dedigi gibi unutulacak
Zuzuu menunu begendim canim
Mevcan kizi nasil oldu tatlim
Ebrucum sen nasilsin oglus nasil oldu
Papatyam sen nasilsin ?

Citirlarim ben simdi kizima kahvalti yaptiriyim sonrada uyuturum optum hepinizi

Dün
09:00 : 1 kepekli sandviçi ekmegi arasına ev yapımı kahvaltı salçası , yeşilçay
121kase çorba,1servis kaşıgı( pilav,etli kuru fasulye,yoğurt) turşu
13 nascefe
16:00: 1 çokolatalu gofret( müdür işlere dağıttı)
20:00: kepekli sandviç ekmeğin arasına 2 dl pastırma, 3 yudum kola
22:00: 1.5 mandalina

Spor:20dk işe gidiş20 dk dönüş yürüyorum hem uykum açılıyor hem spor oluyor

Bugün daha iyi olucam inş.Akşsm oğlum halıya süt döktü halı sildim süpürdüm toz aldım çamaşır astım ama vilarda hazırlamama rağmen dilemedim.oglum hep beni istiyor ilgi çekmek için biileri yere atıyor döküyor ama evde berbattı off

Günaydiiinnnn Günaydiiinnnn Günaydiiinnnn kizlaaaaarrrrr...

Oglum artik gecelleri gusel uyuyorr. Arada mizmiz, emzigini agzina veriorum geri daliyor.
Sabaha kdr lavaboya tasindimm. Dun cok su icmistimdeee
Uyandigimda sirkeli suyumu ictimmm... doluu mekik cektiimmm.. KZLAR, dun tv da ekspres diyeti verdiler. Bugun onu uygulicam. Hftada bi kere yapabilrsn diyo. Bir gunde etkisini gosteriormus. Yaziorum

Sabah 2yumurta
Ogle izgara, salata
Aksam sebze corbasi, salata
Gece 1 adet havuç

Bu diyette un ve sūt urunleri tuketilmiyor.
Gunde 4 5 bardak yesil cay icebilirsinz diyor.

Bugun bunu uygulicam.. hoss cogu zaman boyle bir diyet yaptim ben ama bugun yapicam..

Kubracigimm, allah kabul etsin. 2ramazan once hamileydm oruc tutamadim, bu oructa da emziriordum tutamadm.. gelecek ramazanda tutucam insallaah.
EBRUUU ccanim menun ne guselmisss oyle

ah kızlar bende de hasetlik var sanırım.. dün şıktım büğün daha şık... tabi önceki ğiyimlerimi göre....papatyam kıskanan kimse çatlasın.. ama yine bir yerim sökülüp yırtılacak diye okuya okuya ğeldim okula...

kırmızı bana yakışıyor... kırmızı ve siyahın muhteşem uyumunu kullandmı buğün.. dünkü kazada siyah ve sarı da rezil olmuştumya belki o renkleri unutturur bu giyimimmmm...

çıtır çıtır dolanıyorum ortada..

ve akşamki böreğim beni yanıltmadı birğün öncesine göre artı çıktım..ama olsun be... vereceğim nasılsa bir ayda 4 kilo.. komşuma yenilmemeliyim.. bu iddiadan mağlup çıkmamalıyımmm

ve kaç ğündür aslında eşimle aram limoni.. bıktım şu mutsuz evliliğimden.. allah sonumuzu hayır ğetirsin... ama ben hayat dolu kıpır kıpır biriyim... çözüm ne olacak bilemiyorum.. aslında çözümü ben bulmakta istemiyorum...

papatyam erkeklere şu kaybetme korkusunu nasıl vereceğim ya.. sözden anlamıyorlar..tıkandım kaldım...

Son düzenleme:
kızlar bir adet çiğ köfte 50 kalori imiş,, büğünkü kalori alımıma dikkat ederek bir kaç tane çiğ köfte yiyeceğim...

öğlen bu köfteleri yiyebilmek için sabah lahana corbası içtim soguk sooğuk..düşünün halimi.. umarım buğünü abartmadan bitiririmmm

Sehra delüsüü geçmiş olsun canım benim
Hkmtm, saol canım her geçen gün daha da iyi olacağım .Eskiye dönmek 42 giymek istemiyorum
Papatyam spor konusunda destegine ihtiyacım var
Btlkbra oglum iyi canım Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.kitabınıda alıcam.oglumu hırçınlaştırmadan bu işi halledilcem inş
Özgecim iyiyiz çok şükür sabahları anne bani bırakma deyince için parçalanıyor

Hem zayıflayın hem fit olup hem güzrlleşivem .Göz kremine başlamak istiyorum.Kullananlar bana tavsiye edeceğiniz ürün hangisi?

Amin cok tesekkur ederim insanlar cok tuhaf iste konusmak icin konusuyorlar haklisin takmamak laimmm

Canim iki hafta oncesine kadar sadece beni emiyordu iki haftadir ek olarak gunde iki kere mama veriyorm takmiyorum canim kafama mesajlarinizi okudukca

Canim ihmal etmiyorum insallah kotu birsey degildir canim benim oglan 3.850 dogdu

sabah:1 kase lahana çorbası----50 kalori
10,00:10 bağdem+2 bardak ayran:yaklaşık 250 kaloori
öğle: 15 adet çiğ köfte+bol yeşillik-ayran: yaklaşık 900 kalori
16,30: bir kase lahana çorbası:50 kalori
19,30: 2 kase lahana çorbası:100 kalori

toplam: 1350 kalori..

sporum yok yapınca eklerim
su icemedim 1litre
6 bardak zayıflama çayı..

acayip şişim regl olacak ğibiyim...

cuma sabah artı çıkmamamyı ümit ediyorum...

Son düzenleme:
Citirrr citirlarimmmmm
Sabah 2yumurta yedim...
Simdi de tavuklu salataa yedim..
Buu diyeti uyguluyorummm,yarin sabah tartilicam. Bakalm bi fark goreckmiyimmm...
Aksamda corba salata yicm sonra havuc o kdr
Nelsooonnn biii fotooyukleyaaa, suanki halinii merakk ettiimmm.. citirsindir eminimdeee ozguveeenn iyidirrrrr esinle neolduu?? Cogkofteeee candir nareksisini ustune dokmei unutmaaa
Ebruusş eskiyee kmse donmekk istemezzz heleee kiii beeen.. dogumdan snraaa şiş oldgm icinn comelirkeen bacaklrm agriorduu offfd dusunmekistemiormm
Sercan aman ihmal etmee. Eee bebisin cok kilolu dogmams.. uzulme kimsei de umursamaa.. zayif olsaydi zayif drlerdi.

Selam kızlar, kızımı okula bıraktım geldim. Oğlumu da uyuttum rahat bi yemek yiyim di mi ama. Regl oldum bugün aksiliğe bak ya. yarın tartıdan sonra olsaydım bari. Hiç ümidim kalmadı yarın için. Hafta boyu o kadar dikkat etmeme rağmen artıda çıkarım kesin. Keyfim kaçtı şimdi.
Nelson sen naptın canım eminim bugün de çok şık olmuşsundur. Gene nazara gelmeyesin. Çatlatacaksın birilerini.
Sehram sen nasıl oldun, bugün daha iyi misin.
Özgecim sağol canım tabii ki güçlü olmak zorundayım, çocuklarım için, onlara moral olmak için.
Canım sendeki şansa da bak ya yine kv sende kalcak he. Bu kv- kp leri hiç anlamıyorum. İlla çocuklarının birini bunaltacaklar. Kimde rahatsa onda kalmak istiyomuş. Çoğu böyle bunların gelin bunalır mı, rahatsız olur mu dedikleri yok. Eşin de fazla taviz veriyo annesine. Acaba bizim annelerimiz yatıya gelse günlerce bu kadar anlayış gösterirler miydi. hiç sanmıyorum.
Mevcanım sen naptın kızın nasıl? Merak ediyoruz seni
Sercanım sen onlara aldırma. Çocuktan çocuğa değişir kilo. Bazı insanlar çok patavatsız oluyo işte. Senin oğlun gayet de iyi bence.
Hkmet kız bu diyeti beğendim. Öyle çok sıkı bi diyet de değil. 1 günde farkettiriyosa bişeyler; denemek lazım. yarın kaç kilo geleceğini merak ediyorum.
Papatyam, Kübram, Hawarım, Db, Ebru, Zuzu, Nzlıma sizler de iyisinizdir inş. Seviyorum hepinizi.

Sukran wallaaa sabah kanal d de doktorumda bi diyetisyen soyledi. En fazla 3gun yapin dedii.. vallaa merak ediorummm... bi de ben ek olarak yarim elma yedim, yesil cayin yanindaaa..

fotolarımı eve gidince yüklerim canım... bana göre şıkım ama çoğu kişiye ğöre sıradan bir giyim ..

Son düzenleme:

tatlım eşimle sıradan kavgalar..dğişen pek birşey yok ama artık boğuluyorummm...hayatı güle oynaya yaşamak varken gereksiz sebepler yüzünden giden gençligime acıyorum üzülüyorum...

Son düzenleme:
Sukran wallaaa sabah kanal d de doktorumda bi diyetisyen soyledi. En fazla 3gun yapin dedii.. vallaa merak ediorummm... bi de ben ek olarak yarim elma yedim, yesil cayin yanindaaa..
Hkmetcim iyiymiş ya. Aklımızda bulunsun. Birkaç güne acil zayıflamamız gerektğinde uygularız. Lakin bana sadece kahvaltıdaki iki yumurta az geldi. Kahvaltımda 2-3 çeşit bulunmalı mutlaka. Diğer öğünler fena değil.

tatlım eşimle sıradan kavgalar..dğişen pek birşey yok ama artık boğuluyorummm...hayatı güle oynaya yaşamak varken gereksiz sebepler yüzünden giden gençligime acıyorum üzülüyorum...
Nelsonum sen de aldırmamaya bak canım. Evet kavgalardan sonra içimiz boşalıyo sanki, yıpranıyoruz ama benim bi önceki eşimle sorunlarımda çok güzel moral verici tavsiyelerde bulunmuştun. Geçmişi okuyup onlara tekrar göz gezdirmeni öneririm. Eşlerimiz nasıl olsa aynı davranışlara devam ediyolar, değişmemeye inat ediyolar, o zaman biz kendimizi mutlu etmenin yollarını arayacağız. Başka yolu yok. Okuduğum bi kitaptan küçük bi misal yazmak istiyorum. Hangi kitaptı hatırlayamıyorum ama umutsuz olduğum anlarda çok moral vernişti bu hikaye.

İki kurbağa yarıya kadar ayranla dolu bi kovaya düşmüşler. Kurbağalardan biri çok umutsuzmuş, asla kovadan çıkamayacağını düşünüyormuş ve kurtulmak için hiçbir çaba göstermemiş, çırpınmamış bile. Hiçbişey yapmadığı için de boğulup kovanın dibine düşmüş. Diğer kurbağa da ne yapıp edip kovadan kurtulmanın yollarını arıyormuş. Ben bu kovadan dışarı çıkıcam kesinlikle diyomuş. Napsam napsam diye düşünürken ayaklarını çırpıştırarak ayranda kaymaklı sert bi tabaka oluşturmuş ve ona basıp sıçrayarak kurtulmuş.

Bu arada o kıyafetlerinle fotonu ben de çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
ben gördüm nelsonu...çok güzel ve şık olmuş. işte öyle kilolu falan değil. süper olmuş süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…