- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.361
Menüüüüuüü
Uyandigimda sirkeli suu
Sabah: iki adet yumurta
Ogle: tavuklu salata
Aksam: salata, mercimekli corbaa
Yesil cay ictim 2bardak
Normal cay ictim 3 bardak sekersiz
2.5lt su
Mekik 100
20dk leslie
Fenedo önerin için saol canım.Bende sana yazacaktım sma fırsatım olmadı.oglum 3 960 doğdu ve 6 aylıkken 9.800 dü.Ama memeyi kesince (21 aylık )yemekleri ögğrdü pütğrlü yiyemiyırdu kusuyordu . Bu yaz 10 kiloyduşimdi biraz yemeye başladı 12.100 olmuş . Ortamalanın altında ama normalin biraz üstünseymiş çok kilolu yürüyemez obez olur diyenler şimdi ay çok yazık çok zayıf nasıl da kurudu diyorlar yani hep beni sinir ediyorlar.Takma o yüzden canım
selam hekese.bu gun cok yedim.gozum doysun dedim.artik yarindan sonra yiyemeyecem nede olsa
tebrik ederim cnim.saglikla gelsin minik bebeginilk bebegin yasi kac
canim bosver.mashallah tombik oglusun ne guzelbizimde sirunumuz tam tersi zayif.yedigini eritiyor.cok uzuluyorum.7 aylik 6600.dogum kilosuda 3650
resimleri yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...kilo ve şıklık konuşunda her türlü eleştirinize açığım.. olumlu olumsuz...
çünkü iyi giyinmek istiyorum ve her gün güzel ve şık olmak istiyorum....
Nelsoncum ben çok iddialı değilim ama öğrencilerim asistanlar falan beğendiklerini söylerler. Her sabah foto çekip faceden mesajla atalım fotoyu yada her sabah burada özel albüme ekleyelim.
Nazlma beni de ekle istersen. Benim de fotom var. Spor tapıyorum. Ay ay değişimi görmek adına foto yüklüyorum
Nelsonum fizigin cok guzel bence cokda zayiflama bayildim giyimine iki cocuk annesi ve 32 yas inan bunlar seni hoc yipratmamis bunlari butun samimiyetimle soyluyorum sonucte bunlari soylerken ne gibi bi cikarim olabolir inan yani bana ayrica cok cekici gozukuyorsun bacaklar on numura
papatyam eğer faceden atasaksak telden atarımda.. kadınlar kulübü için akşamaı beklemeliyim.ama aynı günün akşamaı atarım fotoları.. ama diğer arkadaşlarında yorumlarını eleştirilerini almak daha iyi olmaz mı ..sen ne düşünüyorsun canım...
canım teşekkür ederim... zaten çok değil canım hedefim.. 50kiloyu kendime hiç hedef olarak bile koymadım.. düşünemiyorum mesala 50 kiloda kendimi... ayrıca beğenilerin için teşekkür ederim... buğün çok mutlu oldum çok...
Nelsoncum ben çok iddialı değilim ama öğrencilerim asistanlar falan beğendiklerini söylerler. Her sabah foto çekip faceden mesajla atalım fotoyu yada her sabah burada özel albüme ekleyelim.
Nazlma beni de ekle istersen. Benim de fotom var. Spor tapıyorum. Ay ay değişimi görmek adına foto yüklüyorum
Her ikisi de olur. Telefondan kk ya ekleyebilirsin. Ama ben nedense yüzümün görüleceği bir fotonun kk da çok kalmasını istemiyorum. Hani daha önce blrley olmuştu. Deşifre olmak istemem. Kk ya eklerim akşama silerim. Olur mu. Sana faceden mesajatarım
inshallah asharsiniz bu durumu.inish cikishlar her ailede olur.ama yatagi ayirma canim yakızlar sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum..
eşimle kavga 1,sebebimiz: mağlum çoğu kadın gibi ilgisizlikten sohbet edememekten çıktı.. bazen iletişim sıkıntııs çekiyouz.. ben sinirli bir yapıdayım. küçük yersiz bir söz üzerine dünyaları yıkarım.... aslında çok da çekilir değilim.. ama aynı şey eşim içinde geçerli.onun ani tepkilerine sessiz kalsam bir çok şey düzelecek ama işte gönül hemen kırlıveriyor..ani tepkilerini en asgari düzeye indirmek istiyorum.. ki bunu kontroll edebildiğie çoğu dönem ve farklı ortamlarda aşhit oldum.. onunla sohbet etmek şu iki günlük hayatı cennete çevirmek istiyorum..gezme sıkıntım yok giyinmemem karışmaz... çok şükür... bana o kadar çok güveniyor ki... her konuda.. yine bana güvensin ama etrafta bir sürü kurtunda olduğunu unutmasın istiyorum ama bunu ona direk söyleyemiyorum...2. ayda kilo vememle beraber bende bir değişiklik oldu.. kendime guvenmeye birşeyleri başara bileceğime inanmaya başladım.. zaten karalı olmak değişimi geitriyor.. sana birşeyler oldu diyerdu eim ama ne olduğunuda tam kestiremedi.. bende tam anlamdıramadım bu değişimi.. ama şimdi daha iyi anlıyorum kendimi.. kararlar alıyorum ve bunları uygulamak için tüm cabamı gösteriyorum..
2, sorunum ise
ya ben eşimle iş paylaşımı yapmak istiyordum.. ev konusuda bireylerre yardım etmesini istiyorum.. her konuda bire bir paylaşım değil istediğim.. ne erkekler duyuyorum ve görüyorum... neler yapıyorlar.. herkes farklı bir şekiklde eşine yardımcı oluyor az yada çok... zaten bende çok birşey beklemiyorum... çok becerikli ve hızlı bir bayanım .. ama kendimi değerli hissetmek önemsendiğimi fark etmek hissetmek istiyorum...kırıldıgımda benim krgınlıüğımı fark etsin gönlümü almaya çalışsın falan (önceden fark ederdi ama 4 yıldır değişti..sebepleri var sartlar öyle getirdi. )gecen geçti.. yaklaşık bir yıldır herşey eski düzenie oturmaya başladı ama bu konuyu az az aşmaya başladık... iste yaşanlam geçmiş her şeyi eski haline döndürmüyr..
bir kaç gün önce eşimle konuştum.. o gün küstük..o birşey demedi. ama beni dinledi.. çevremden örnekler verdim.. karşılaştırmak için değil...ona dedimki illaki birşeyler yapabilirsin.. mutlaka seninde yapabileceğin birşeyler olmalı bu evde.. artık ben yoruluyorum. gbi. bir sonraki gün bağırdım öyle yaptı bu konuşmadan önceydi..gece konuştum... buğünde ben isten geldiğimden beri koşturdum evde.. balkonu yıkarken eşim geldi.. evi süpürrümüsün dedim.. hiç seslenmeden evi süpürdü... işler bittikten sonra dedimki sabah içersin diye sana çorba yapacağım yoksa yarın işten gelince yapacaktım dedim... bilmem mutlu olmuştur sanırım...
ve dip not olsun buda eşimle 5 gecedir ayrı yatıyoruz.1 gecede şehir dışındayım 6 gece....bunu sorun yapmıyorum...önceleri bunu istemezdim.. bu konuda cok katı idim hatta ayrı uyuyamaz gözüme uyku girmezdi.. ama kendimizi dinlemek için gerektiğini düşünüyorum.. bu konuda beni eleştirmeyin de kızlar... bana değer verdiğini bire bir hissetmedikçede yanıma almayı düşünmüyorum.. tabi bu arada ev içi durum nasıl diyeceksiniz.. ortamımız gayet sakin.. bir biriize drdır etmiyoruz.ikimizde sakiniz.. gergin hiç bir durum yok..ara ara konuşuyorz...buğün mesala yorganların yüzlerini geçirdik. ki bunu daha önce istediğimde yani kavgasız günlerimizide bana surat asar kavga çıkarırıdı....ama şimdi gayet uyumlu.... . dün gece çocuklar uyuyunca bir ara atıştık ama kendimi yıpratmadan uyyabildim...
eşlerin bir birinini hayatını kolaşlatırması gerektiğine inanıyorum... tabi bunu kabul ettirmek zor .. çünkü küçük bir davranış değişikliği içn bile yıllarımız veriyoruz ve bir gıdım yol gidemiyoruz...
demek ki istemek lazım.. her eş farklı dilden anlar.. herkes eşini tanımalı ona göre davranmalı...ama ondan önce kendinizi tanıyın gerçekten ne istediğnizi düşünün.karalı olun.. elbet akan su yolunu bulacaktır ama zamana ihityacımız var.
artık kendime güveniyorum ve ne istediğimi biliyorum... bu benim için çok büyük bir adımdır.. gerisi gelecek inanıyorum...
Nelson yarın savah ilk fotoyu yollarım. Valla heyecan yaptım şimdi.
Eşle ilgili yazdıklarını okudum. Şîmdi spora başlıcam savah yazarım birşeyler
Hem bu telefondan uzun yazamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?