Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Fenedo önerin için saol canım.Bende sana yazacaktım sma fırsatım olmadı.oglum 3 960 doğdu ve 6 aylıkken 9.800 dü.Ama memeyi kesince (21 aylık )yemekleri ögğrdü pütğrlü yiyemiyırdu kusuyordu . Bu yaz 10 kiloydu şimdi biraz yemeye başladı 12.100 olmuş . Ortamalanın altında ama normalin biraz üstünseymişçok kilolu yürüyemez obez olur diyenler şimdi ay çok yazık çok zayıf nasıl da kurudu diyorlar yani hep beni sinir ediyorlar.Takma o yüzden canım

selam hekese.bu gun cok yedim.gozum doysun dedim.artik yarindan sonra yiyemeyecem nede olsa tebrik ederim cnim.saglikla gelsin minik bebeginilk bebegin yasi kac
Amin cok tesekkur ederim insanlar cok tuhaf iste konusmak icin konusuyorlar haklisin takmamak laimmm
canim bosver.mashallah tombik oglusun ne guzelbizimde sirunumuz tam tersi zayif.yedigini eritiyor.cok uzuluyorum.7 aylik 6600.dogum kilosuda 3650

tatlım eşimle sıradan kavgalar..dğişen pek birşey yok ama artık boğuluyorummm...hayatı güle oynaya yaşamak varken gereksiz sebepler yüzünden giden gençligime acıyorum üzülüyorum...

Nelsonn ne kadar suredir ewlisinizz.

Sukraaan walla kadinin soyledigi o, yumurta tok tutuorr amaaa

tatlım çok güzel bir hikaye. zaten ben pes eden biri değilim... zaman zaman yoruluyorumo kadar.. hem kavgalarımı mümkün olduğunca günlük hayatımı etkilemesine de izin vermiyorum... iyi görünüyorum mutluluyum .. sonuçta hayatımda sadece eşim yok.. beni mutlu edecek bir sürü şey var.. öyleki nefes alabildiğimi bilmek bile beni mutluı ediyor...

ben gördüm nelsonu...çok güzel ve şık olmuş. işte öyle kilolu falan değil. süper olmuş süper...

teşekkür eder,m papatyammm.. çekimler biaz amatörce ama minik öğrenclerim çektiler fotomu..

Nelsonn ne kadar suredir ewlisinizz.

Sukraaan walla kadinin soyledigi o, yumurta tok tutuorr amaaa

güzelim 11 yıllık evliyim....severek evlenmiştik.. 2 kızım var...32 yaşındayım...

resimleri yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...kilo ve şıklık konuşunda her türlü eleştirinize açığım.. olumlu olumsuz...
çünkü iyi giyinmek istiyorum ve her gün güzel ve şık olmak istiyorum....

Nelsoncum masallaaah 11yil demekk... senolumlu bir kadinsin. Eminim ki bu srunu da cozersn..

Nelssoooonnnn sen nereneee zayifliosuuunnnn pardooooonnn fiziginnn muthisssssss.
Vee kiyafetine de bayildim.. siyah kirmizi uyumunu coook sewerim

Nelssoooonnnn sen nereneee zayifliosuuunnnn pardooooonnn fiziginnn muthisssssss.
Vee kiyafetine de bayildim.. siyah kirmizi uyumunu coook sewerim

teşekkür ederim güzelim... iltifatlarını kabul ediyorum.. mutlulukla gülümsettin beni... ama insanların hayalleri vardır ben bu yılı 2013 ü hayallerimi gerçekleştirmeyi kafama koydum..şimdiye kadar hep başkalarına öncelik verdim ama sıra bana geldi.. benim mutluluklarım küçük şeyler üzerinededir.. araba kulanmayı çok istedim öğrendim.. ve hayalim 55 kiloyum demekti.. şimdi sıra bunda bunu gerçeklerştirme yolunda yavaş da olsa ilerliyorum... tabi kilo verdikçe insan iyi güyünmekte istiyor.. çünkü kendine güveni geliyor...bakalım ... hayat işte.. ben yaşamayı ve gülmeyi seviyorum... artık bunu engelleyen insanları hayatımda barındırmak da istemiyorum... öyleki kimsenin şu kısacık dünyada beni mutsuz etmeye hakkı yok...

Menüm gelsin
07:30 bir dilim kızarmış ekmeğin üstüne krem peynir sürdüm. 2 adet yeşil zeytin
10:00 2 adet mürdüm eriği
12:00 bir dilim ekmek,bol salata 1 yk acılı ezme, el büyüklüğünde tavuk bonfile( tabakda pijav vardı. Tek tane bile anladım. Yemediğim zanan daha mutlu oluyorum)
15:00 bir kivi iki mandalina
17:30 bir dilim ekmek, 3 yk barbunya, salata, 1 adet biter
Az sonra da nar yicem bir adet
3 mil leslie yapıcam inşallah
Nelson biliyorsun senin için neler düşündüğümü. Bir tanesin. Süpersin
Aslında bir sistem geliştirsek de hergün ne giydiğimizi paylaşsak. Hem fikir olur birbirimize

evet gelelim sporlarıma

35 dak plates
500 ip atlama
5 dak bel hareketleri
10 dak yürüyüş

teşekkür ederim papatyammm.. çok incesin..

ama günlük giyim konusunda paylaşım yapsak iyi olur.. ben bu konuda çok yetersizim aslında.. yakıştıramıyorum çoğu zaman... nasıl haalletsekki bunu...

Hayallerini gerceklestir ..
Mutluu ool her zamann...
Vee sen üzülmek istemezsen kimse seni üzemez

nelsonun fotolri burdami ben goremedimeminim coooooooooookkkkkkk guzelsin

tatlım arkadaş olarak kayıtlı değilsin ya ondan göremedin.. ekliyorum seni ekle canım...

mashallah canim sana ya.seni gordukden sonra motive oldum iyicebenimde iki kizim var.inshallah bende boyle zayif olurumolurmuyum acaba ya

mashallah canim sana ya.seni gordukden sonra motive oldum iyicebenimde iki kizim var.inshallah bende boyle zayif olurumolurmuyum acaba ya

olursun canım niye olmayasın.. bunun için ne engelin var ki sadece iste ce çaba göster yeter bence...

Menüüüüuüü
Uyandigimda sirkeli suu

Sabah: iki adet yumurta

Ogle: tavuklu salata

Aksam: salata, mercimekli corbaa

Yesil cay ictim 2bardak
Normal cay ictim 3 bardak sekersiz
2.5lt su

Mekik 100
20dk leslie

Nelsoncum ben çok iddialı değilim ama öğrencilerim asistanlar falan beğendiklerini söylerler. Her sabah foto çekip faceden mesajla atalım fotoyu yada her sabah burada özel albüme ekleyelim.
Nazlma beni de ekle istersen. Benim de fotom var. Spor tapıyorum. Ay ay değişimi görmek adına foto yüklüyorum

Aynen oyle canim herseye soyleyecek birseyleri var insanlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…