- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.341
tebrik ederim cnim.saglikla gelsin minik bebeginAyyy kizlar sonunda geldim yaaa
Valla sizleri okuyunca gulumsedim bi mutlu oldum nasil ozlemisim oglen de giremedim simdi bakmaya firsatim oldu
Kv dr goturdu esim iyilesme varmis gozunde pazartesi tekrar gidicekler ozamana kadar biz de kalir sanirim
Bu arada yarin kucuk kizi izinli gel bize demis kv gitmek istemiyor damadini sevmiyor cunku bir tek biz de rahat ediyormus.
Sehraacim seni ozlemisim yaa bak be guzel guldurdun beni yazdiklarinla bu arada kanguruya benzemeye basliyorum cok erken ama gobegim kaya gibin sert ve sisik sankim Allah sonumu hayretsin
Nelson iyiyim canim cok sukur icim bi tuhaf esimi az kv cok goruyorum ondan sanirim.
Yasadigin olay uzucu ama bir kac ay sonra gulerek anlatcak bi anin oldu bosver takilma Allah daha daha beterinden .korusun canim
Nazima hosgeldin canim ben imzamda goruldugu uzere bebek bekliyorum (2.cocuguma hamileyim) ilk dogum kilomu arkadaslarla vermistim sen de verirsin yeter ki aktif olmaya gayret et
Btlkubra Allah kabul etsin canim
Mevcanim cikmaniza cok sevindim aramiza bekliyoruz tekrar ozledik seni
Hawarcim biz de bu yaz dedigin gibi maaile gittik tatile ve surekli yemek yap bulasik yika modunda gecti tatil gibi degildi yani ama onceden esimle antalyaya gittigim icin cok sorun degildi asil tatilimi yapmistim
Sen zaten simdi 2 kucuk cocukla nereye is guc yapicaksin ki hic gitme daha iyi bence
Belki ailece kisa bi tatil ayarlarsiniz o da cok sart degil ben de haziran basi dogum yapicam nasipse tatile gidemiycem galibaa
Sukrancim kendi gucunun farkindasin dimi arkadasim inan sen cok guclu ve cok fedakar bi annesin seni cok tebrik ediyorum cok baska bi durusun var
Ebrucum nasilsin canim oglus nasil ?
Fenodo zaten erkek cocuklari kizlara gore yapisi geregi daha kilolu dogarlar
Oglun suan yurumuyor ve ek gida nerdeyse almiyor ya anne sutun cok yariyor ya da mama yiyorsa onlar bi kilo yapiyo cocukta zaten
Ama yurumeye bi baslasin hepsi de gidiyo merak etme cocuk benim kizim anne sutune asiri duskundu nerdeyse hic yemek yemez sirf emerdi 7 8 aylikken kilodan kafasini donduremezdi obez mi olcak diyenler vardi bende de sonra noldu cocuk 15 aylikken hala 9 kiloydu cok hareket nerdeyse hic yemek yok sadece sut maf olmustum ozaman simdi simdi toparladi 12 kiloya yaklasti yuzu toplandi kuzumun.
O yuzden hic takilma cok kucuk daha kilosu degisicektir babasi cok yapili ve kilolu degil sen de oyle cocuk niye obez olsun ki.
Papatyam sen nasilsin canim?
Hkmetcim mangal keyfi haa bol muhabbet az yemek
Unuttugum var mi ki acaba yaa varsa da affola kizceler hepinize iyi geceler
canim bosver.mashallah tombik oglusun ne guzelAmin cok tesekkur ederim insanlar cok tuhaf iste konusmak icin konusuyorlar haklisin takmamak laimmm
fotolarımı eve gidince yüklerim canım... bana göre şıkım ama çoğu kişiye ğöre sıradan bir giyim ..
tatlım eşimle sıradan kavgalar..dğişen pek birşey yok ama artık boğuluyorummm...hayatı güle oynaya yaşamak varken gereksiz sebepler yüzünden giden gençligime acıyorum üzülüyorum...
Hkmetcim iyiymiş ya. Aklımızda bulunsun. Birkaç güne acil zayıflamamız gerektğinde uygularız. Lakin bana sadece kahvaltıdaki iki yumurta az geldi. Kahvaltımda 2-3 çeşit bulunmalı mutlaka. Diğer öğünler fena değil.
Nelsonum sen de aldırmamaya bak canım. Evet kavgalardan sonra içimiz boşalıyo sanki, yıpranıyoruz ama benim bi önceki eşimle sorunlarımda çok güzel moral verici tavsiyelerde bulunmuştun. Geçmişi okuyup onlara tekrar göz gezdirmeni öneririm. Eşlerimiz nasıl olsa aynı davranışlara devam ediyolar, değişmemeye inat ediyolar, o zaman biz kendimizi mutlu etmenin yollarını arayacağız. Başka yolu yok. Okuduğum bi kitaptan küçük bi misal yazmak istiyorum. Hangi kitaptı hatırlayamıyorum ama umutsuz olduğum anlarda çok moral vernişti bu hikaye.
İki kurbağa yarıya kadar ayranla dolu bi kovaya düşmüşler. Kurbağalardan biri çok umutsuzmuş, asla kovadan çıkamayacağını düşünüyormuş ve kurtulmak için hiçbir çaba göstermemiş, çırpınmamış bile. Hiçbişey yapmadığı için de boğulup kovanın dibine düşmüş. Diğer kurbağa da ne yapıp edip kovadan kurtulmanın yollarını arıyormuş. Ben bu kovadan dışarı çıkıcam kesinlikle diyomuş. Napsam napsam diye düşünürken ayaklarını çırpıştırarak ayranda kaymaklı sert bi tabaka oluşturmuş ve ona basıp sıçrayarak kurtulmuş.
Bu arada o kıyafetlerinle fotonu ben de çok merak ediyorum.
ben gördüm nelsonu...çok güzel ve şık olmuş. işte öyle kilolu falan değil. süper olmuş süper...
Nelsonn ne kadar suredir ewlisinizz.
Sukraaan walla kadinin soyledigi o, yumurta tok tutuorr amaaa
Nelssoooonnnn sen nereneee zayifliosuuunnnn pardooooonnnfiziginnn muthisssssss.
Vee kiyafetine de bayildim.. siyah kirmizi uyumunu coook sewerim
sabah:1 kase lahana çorbası----50 kalori
10,00:10 bağdem+2 bardak ayran:yaklaşık 250 kaloori
öğle: 15 adet çiğ köfte+bol yeşillik-ayran: yaklaşık 900 kalori
16,30: bir kase lahana çorbası:50 kalori
19,30: 2 kase lahana çorbası:100 kalori
toplam: 1350 kalori..
sporum yok yapınca eklerim
su icemedim 1litre
6 bardak zayıflama çayı..
acayip şişim regl olacak ğibiyim...
cuma sabah artı çıkmamamyı ümit ediyorum...
Menüm gelsin
07:30 bir dilim kızarmış ekmeğin üstüne krem peynir sürdüm. 2 adet yeşil zeytin
10:00 2 adet mürdüm eriği
12:00 bir dilim ekmek,bol salata 1 yk acılı ezme, el büyüklüğünde tavuk bonfile( tabakda pijav vardı. Tek tane bile anladım. Yemediğim zanan daha mutlu oluyorum)
15:00 bir kivi iki mandalina
17:30 bir dilim ekmek, 3 yk barbunya, salata, 1 adet biter
Az sonra da nar yicem bir adet
3 mil leslie yapıcam inşallah
Nelson biliyorsun senin için neler düşündüğümü. Bir tanesin. Süpersin
Aslında bir sistem geliştirsek de hergün ne giydiğimizi paylaşsak. Hem fikir olur birbirimize
teşekkür ederim güzelim... iltifatlarını kabul ediyorum.. mutlulukla gülümsettin beni... ama insanların hayalleri vardır ben bu yılı 2013 ü hayallerimi gerçekleştirmeyi kafama koydum..şimdiye kadar hep başkalarına öncelik verdim ama sıra bana geldi.. benim mutluluklarım küçük şeyler üzerinededir.. araba kulanmayı çok istedim öğrendim.. ve hayalim 55 kiloyum demekti.. şimdi sıra bunda bunu gerçeklerştirme yolunda yavaş da olsa ilerliyorum... tabi kilo verdikçe insan iyi güyünmekte istiyor.. çünkü kendine güveni geliyor...bakalım ... hayat işte.. ben yaşamayı ve gülmeyi seviyorum... artık bunu engelleyen insanları hayatımda barındırmak da istemiyorum... öyleki kimsenin şu kısacık dünyada beni mutsuz etmeye hakkı yok...
nelsonun fotolri burdami ben goremedimeminim coooooooooookkkkkkk guzelsin
tatlım arkadaş olarak kayıtlı değilsin ya ondan göremedin.. ekliyorum seni ekle canım...
mashallah canim sana ya.seni gordukden sonra motive oldum iyicebenimde iki kizim var.inshallah bende boyle zayif olurum olurmuyum acaba ya
Citirrr citirlarimmmmm
Sabah 2yumurta yedim...
Simdi de tavuklu salataa yedim..
Buu diyeti uyguluyorummm,yarin sabah tartilicam. Bakalm bi fark goreckmiyimmm...
Aksamda corba salata yicm sonra havuc o kdr
Nelsooonnn biii fotooyukleyaaa, suanki halinii merakk ettiimmm.. citirsindir eminimdeeeozguveeenn iyidirrrrr esinle neolduu?? Cogkofteeee candir nareksisini ustune dokmei unutmaaa
Ebruusş eskiyee kmse donmekk istemezzz heleee kiii beeen.. dogumdan snraaa şiş oldgm icinn comelirkeen bacaklrm agriorduu offfd dusunmekistemiormm
Sercan aman ihmal etmee. Eee bebisin cok kilolu dogmams.. uzulme kimsei de umursamaa.. zayif olsaydi zayif drlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?