Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyii olmaniza cok sewindimm cnm... keyfi de yerine geldiyse sorun yok o zaman.. keyifligunlerr

Günaydın kızlar, maşallah bugün hepiniz azar azar da olsa vermişsiniz. Valla bu sabah kilo bildirimi yapmaya utanıyorum. artıdayım çünkü. Regl ve kabızlık ikilisi biraraya gelince başka türlüsü beklenemezdi. Oooof offf.

Geçen hafta 58.1

Bu sabah 58.5
Gelen 400 gr.
Hedef kilo 55

Haftaya daha çok ümitliyim. İnş sonuç daha iyi olcak.

Eee regl ve kabizlik varsa 400gr saymiyorum ben. Hastaligin bttiginde tartilirsinnn gercegi gorursun. Kabizliga gelince gun kurusu kayisisi yee

mevcan güzelim bekliyoruz seni aramıza..

kilo veren arkadaşlar hepihizi tebrik ediyorum.. zuzum harikasın.. şükrancım sen sebebini biliyorsun.. haftaya daha iyi olacak sanıımm.. ayrıca bu kilo işini çok stres yapıncada az kilo veriyoruz acasba çok stresmi yapıyorsun...

Eee regl ve kabizlik varsa 400gr saymiyorum ben. Hastaligin bttiginde tartilirsinnn gercegi gorursun. Kabizliga gelince gun kurusu kayisisi yee
Evet canım zaten öyle olduğum için veremedim, artıda çıktım. Çok uğraştım hafta boyu, spor yaptım, az yedim. Neyse haftaya daha iyi olcak inş. Annemlere gidince de markete gidip gün kurusu kayısıyı alıcam mutlaka.

Bence gr bile vermişsindirrrr kanal d ac,, ins goruorsundur

Evet Nelsonum biraz stres yapıyorum galiba. Hergün tartılıyorum öyle olunca çok farklı rakamlarla karşılaşabiliyorum. bi gün 60
bi gün 59 bi gün 61.5. Tartılmadan bir hafta durabilmeme imkan yok, çatlarım.
Bu arada kilo veren veremeyen herkese tebrikler.

şükrancım bende bu hafta herğü tartıldım ama ğünlük tartılmak kilo vermeyi enğelliyor.. ne dersin gelecek hafta cumaya kada tartılmayalım,, bende kendimi tutamıyorum ama bir birimze söz verirsek tartılmayız ne dersin... varmısın canımmm

Kizlar, 82.2 dedim ama 82.1 geldim 100gr bzm icin coook degerliiiiii
Kahvalti:
2haslanmis ymurtaa
Bi tabak salata
4yesil zeytin
Bi kibrik b. Peynir
2ince galetaa

Sok diyeti ptesinden baslicam, ins 1hafta yapicaaaam
80e duseyim artk yaaaa

Oglanin kahvaltisini yaptirimmm step yapicaaam

kızlar benimde 20 ğünüm var .. komşxumla yarışı kazanmam icin ama kablumbağa hızı ile ğidiyorum.. haftada 1 kilo vermem ğerekliydi.. olmadı...

off o da beni strese sokuyor..

yarın bir arkadaşa gideceğim ms hastası.. yememme dikkat ederim ama onun hastalığı karşısında kilomdan şikayetçi olmak zor.. ona hakaret etmişim ğibi ğeliyor öyle deyince.. ama yinede dikkat edeceğim...

pazar ğünüde misafirlerim var.. hazırlık yapacağım ama en asğari düzeyde atlatmayı ümit ediyorum.. bu hafta sonu çok yesemde menü paylaşacağımm....

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 58.0
Bu hafta 56.9
Giden 1.100
Hedef 52

Haftaya 56.0 olucam inş.gerçi hepsi kilo değil regl şişkinliğinde vardı.

günaydın kızlar:
sabah sabah işten başımı kaldırmadım. nelson foto yollamış sabah. ona bile ancak yorum yazdım..
kızlar kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum.
ben de tartılıyorum maqlesef. hergün olmasa bile gün aşırı. halbuki diyetisyen tartılma demişti. ben ne yaptım biliyor musunuz haftaya cumaya kadartartılmıcam diye yemin ettim kendi kendime. istesem de çıkamam artık o tartının üstüne. bu yemin işe yarıyor ben de. ben lazere de yemin sayesinde gitmiştim...
mevcan bekliyoruz seni dört gözle. kzın iyi artık çok sevindim.
benim bildirime gelince:
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 65,8
bu hafta: 64,8
giden: 1000 gram
gelen yok...
toplam giden: 2,4 kilo
hedef: 60
kızlar çok uzun zamandan beri ilk defa 64 lü birşey gördüm. inşallah bir daha 65 e çıkmam. bu öğlen ödül vercem kendime.

Zuzucum, Papatyam, Ebrucum tebrikler, güzel kilo vermişsiniz.
Hkmetcim sana da tebrikler. bu hafta misafirlerin de vardı yedim içtim kilo veremem herhalde dedin ama vermişsin yine maşallah. Bu arada kanal d yi izleyemedim canım. Tv kızımın uyuduğu odadaydı. Hasta yatıyo, gece ateşi vardı. sık uyanıyo bu hafta. Tekrarı varsa izlerim canım.
Nelsonum tamam kabul. bir hafta tartılmıycam. Yediğime içtiğime dikkat edip, spora devam edip tartıdan uzak durucam. Zaten haftasonu annemlerde olurum 2 gün orda tartılamam, diğer günlerde de sabredip cumayı beklerim artık. İnş sen de iddiayı kazanırsın. Stres yapma. 55 i görücez inş. Biraz daha çaba.
Papatyam sizin şu giyim fotolarınızı paylaşma işi de hoşuma gitti. Bana da renk uyumu ve tarz konusunda fikir vermiş olursunuz. Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Dün akşam oglumu uyuturken yine uyuyakalmışız .yavrum anne uyutmayalım oyun oynayalım diyo ;(
İşim süper ama oğlumaok üzülüyorum .Akşam o kadar acıkmışki nelrr yedi neler kv benden zorla az yiyor diyo kötü bi annemiyim durumum iyi olduğu halde daha iyi bi gelecek için ve kendi çıkarlarım ( sigorta kafam dağılsın gibi)bencilce mi davrandım acaba;(

canım çok geçmiş olsun kuzucuğa. tatlım biz fotoları face de yolluyoruz birbirimize. sen facebook kullanıyor musun.

papatyam tebrik ederim.. aslında ben ğiyinme konusunda oldukça beceriksizim.. ama bunu öğreneceğim...sehra bu konuda tam eleştirmen aslında.. ona ulaşabilsekkk .. neler der kim bilirrr...

ğüzel kilo vermişsin tebrik ederimmm

ebrum benide tebrik ederim.. kilo veren tüm çıtırlarım tebriklerrr...

şükrancım kaldır baskülünü bende eve ğidince kaldıracağım .. tartılmıyoruzzz tamam.. papatyam tartılmama konusunda sende bizlesinnn

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 58.0
Bu hafta 56.9
Giden 1.100
Hedef 52

Haftaya 56.0 olucam inş.gerçi hepsi kilo değil regl şişkinliğinde vardı.

Heyttttt beeeeee ebuş cooook sewindmmmm tebrikkk edermmmm... yeme duzeninne girince kilo vermen hizlaanmsss sen 1000 ben 400 gr bu haftaa kim birnci olacak acabaa bzm toplam 1400

Papatyaaaaaaa,, superrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…