Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Vallahi hikosum eski kiyafetlerim olmaya basladikca cok mutlu oluyorum diyetisyenin ne dedigini paylas bizimle optumm

Vallahi hikosum eski kiyafetlerim olmaya basladikca cok mutlu oluyorum diyetisyenin ne dedigini paylas bizimle optumm

Hayirli sabahlar kizlar hikos eski kiyafetlerimin icine girmeye basladikca cok mutlu oluyorum incecik olacagim insallah biraz uzun surecek ama geri almayim da uzun sursun.kizlar temizlik yapagm ugrarim sonra gorusuruz herkes icin iyi bir gun olur insallah

wowwwwwwww süpermiş o haldeeeeee

ben bir çikoyum..benıde aranıza alıp çıtır yapıınn lutfeeeeeeen

Huhu hanımlar.tartı manyağı geldi...
Masum, millan hoş geldiniz.inşallah hep beraber dahada çıtlr olucaz.
Benim küçük cadı saat 8 de uyandı.büyükde uyandı sese.kahvaltı yaptık.kızlarımla bir güzel.küçüğüm uyudu. Nazlıda uyusa super olur.biraz bende uyurum...
Kahvaltım:1 dilimden az fazla ekmek, sahanda yumurta, 4 zeytin, 1 domates, , şekersiz çay ve 1 tane marshmallow lu biskuvi

Son düzenleme:
Inşallah bu bugün güzel spor yapıcam.sabah super uyanmalıyım.tartl yüzümü güldürsün azcık.benim ortim nerde.Sehra yok ortada pek.

kızlar ben hamılelık kılolarım olan 25 kıloyu verdım..
hemde kırkım çıkana kadar..
suan kızım 9 aylık ve ben aslında normal kılomdayım (aslında 60 normalı)
ama bıraz daha ıncelmek ıstıyooruuuum..
tabı suan bı yandan oruç tutuyorum..hamılelık ve emzırme zamanı tutamadığım 60 gunumu tutcam..
oyuzden yedıklerımı suan yazamıyorum:26:

Kızlar dün Oglumla oynadık tv izlemecik üçümüz oyun oynadık resmen oglum çok eğlendi ve uyumadınız için sersemleşti ve 11 e gelmeden uyudu:) banyo wc mutfağın yerini felan sildim spor yapıp duş alıp yattım.
Dün
08:10 kepekli sandivli peyniri yağsz tost yeşilçay
Ara çay
12:10 1 kepçe çorba, 1 kaşık nohut 3 kaşık pilav turşu
Ara Türk kahvesi 1 paket form light bisküvi
19:30 1 tabak patates yemeği turşu 1 dl ekmek
10dk sonra 1 tabak aşûreyi Eşimle yedik

Spor
200 oklava
2 mil leslie
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…