Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aaaa bi oglen war o da olsun dimii

canım aslında benim menülerim hep böyle,sadece öğlenleri yemek var bende,normalde öğlenleri az daha fazla yemeğim olurdu,bugün aç kalktım kuş diyeti için :)) akşamları eşim yemek yerken,bende yanına oturup ona taze portakal suyumla eşlik ediyorum, ha bide aralarda ağzıma ya bir bisküvi,ya bir gofret atardım,bugün abuc cubur yerini mandalinaya bıraktı

Wallaa coook iyiii
Diyetisyenden randevuyu aldimmmm..
Sabah 9 daaa Oleyyyy

Kevserim çok sevindim canım senin adına. Burası uğurlu gelicek demiştim. Sporların da menülerin de çok iyi gidiyo. Bu sonuç gayet normal, cumaya kadar daha bile çok verirsin sen.

kübram şükranım fenodo sizler nasılsınız..
İyiyim canım ben de. İnş sen de iyisindir. Oğlumu uyuttum işlerim var biraz, onları halledip dönücem.

Wallaa coook iyiii
Diyetisyenden randevuyu aldimmmm..
Sabah 9 daaa Oleyyyy
Hikmet randevu almışsın kız. Çok sevindim. Gerçi sen kendi çabanla bayağı kilo verdin ama daha bilinçli bi şekilde verirsin bundan sonra. Belki de doğru bildiğimiz yanlışlarımız vardır. Biz de öğreniriz sen yazınca.

Kizlar kosusturmaktan kendime gelemedim daha dun misafirlerimi agirladim suan onun rahatligi var ama ev isleri daha bitmedi dun yorgunluktan uyuya kaldim yine kizimi salliyordum baktim uyumuyor goturdum yatakodasina yanima yatirdim uyu annecim ben yatiyorum dedim elinde tlf oyun oynuyordu almaya kalktim agladi verdim tlf dondum arkami uyudum tlf sarji cok azdi sarj bitmis o da uyuya kalmis yanimda
Sanirim hamilelikten oturu vucudum dayanmiyor uykuya yorgunluga hic gelemiyorum yaa
Bu arada gecmisi okudum cok sayfa birikmis gozlerim acidi valla okurken
Mevcancim kp bende sinir oldum ama esin arkanda bu cok onemli inan ki ya o da babasinin tarafinda olsaydi bu ofken hic gecmezdi cok takma ve dusunmemeye calis bence
Sukrancim sen de umarim hayallerine ulasirsin kendi ayaklarinin ustunde durursun buna kalpten inaniyorum sadece biraz zaman.
Hkmet nelson sukran mevcan kevser btlkubra baska baska menu paylasan kizceler cok iyi gidiyorsunuz tebrik ederim can-i gonulden ben 15 kilo vermistim zamaninda ama bu kadar az yedigim gun olmamisti sizler gercekten cok daha azimlisiniz tebrik ederim tekrar
Ebrucum senin uykusuzluk durumu fena yaa .is ortami iyi guzelde eve gelince keske hic is guc olmasa oglusta gece hic uyanmasa demii
Bu arada sen de motive oluyorsun gormedim degil menu paylas elinden geldigince ki kacamsk yapamayasin
Kizlar kizim uyudu ben de islere devam edeyim yarin dr kontrolum var ordan da anneme gecicen kizkardesim de gelicek yegenimi sevicem doya doya )
Cinsiyeti gorsede dr soylemez gibime geliyo ama bakalim belli de olmaz

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
cuma saat 14:15 'e randevu aldım. dua edin de aniden bir toplantı falan çıkmasın. bakalım neler diyecek.
hkmt canım hayırlı olsun yeni işiniz. rabbim bereketli kazançlar versin inşalahh
Çok merak ediyom ne dedi diyetisyen?
İyiyim canım sen nasılsın?
Menün güzel csnım böyle devam edersen verirsin merak etme!
Minik kuşum MEV :) sen hep Açve akşamları yemiodun zaten!
Çok sevindim canım ! Sana dolaylı yoldan bi faydamız olduysa ne mutlu bize:)

Özenilick bişi yok malesef canım.Sadece sabahları kılıyorum.alışkanlık .inş bu ara bazı şeyler vesile olucak sanırım diğerleride kılıcam inş !
Bu arada dikkatimi şimdi çekti Serkan ünlü diye biri varmı akrabalardan :/
Oglum alışmadı canım 2 de kalkıp ilk kez yanımızda yattı anne gitme deyip sarılarak uyudu( öpüp arkasını döner tıpışlatken sarılmaz sıkılır normalde)

Kevserim çok sevindim canım senin adına. Burası uğurlu gelicek demiştim. Sporların da menülerin de çok iyi gidiyo. Bu sonuç gayet normal, cumaya kadar daha bile çok verirsin sen.
Cokk saol sukran ablamm valla bnde sevindim annemlere geldim hemen 45 dk lesille yaptim
Simdi cadiyi uyuttum dwvam edivem sen nasilsin bacagin nasil

Hikmetim cnm hayirli ugurlu olsun bol bereketlu kazancli olsun dukkaniniz insallah cnmmm
Randevu almada sevindim cnm bu arada :)

Sağol Özgecim, insanı ayakta tutan ve güç veren hayalleridir. Sadece ben değil inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz.
Senin de aşırı uyku durumları hamileliğin ilk yarısında başladı. Benim de tam tersi 5. aydan sonra başladı. Çok zor bişey gerçekten. Uykun geldimi nerdeyse oturduğun yerde bile uyuyosun. Allah seni de bir an önce hamileliğin sıkıntılarından kurtarsın bebeğine kavuştursun. Bu arada dr cinsiyeti niye söylemesin canım. Devlet hastanesinde bile söylüyolar. Kendiliğinden söylemezse de sorucaksın. Benim dr um konuşmayı pek sevmeyen biriydi ama ben sorunca söyledi.

Ben de iyiyim canım. Yemekleri yaptım, evdeki işlerimi hallettim. Bacağım sabah düzeldi çok şükür. Uyandığımda yoktu. Ani hareket yapınca oluyo öyle arada. Ben de kızı okula bırakıp oğlumu uyutunca sporumu yaptım bayağı. Bi engel çıkmazsa akşam da yapıcam.
Sen de yürüyüş de yapmış oldun annenlere giderken iyi olmuş. Daha da kilo vericeksin inş. Ben inanıyorum buna. Çaba gösterince olmayacak şey yok. Cuma günü ne kadar vermiş olacağını çok merak ediyorum. Nerdeyse aç geziyosun.

Sukrancim elbette dr gorurse ve emin olursa soyler cinsiyeti ama daha 13 haftaligim ya ondan dedim onu belirtmeden yazmisim belki kucuk doye gorsede soylemez demek istedim
Ben kizimi 5 aylikken ogrenmistim ( gostermemisti)o yuzden .erken ogrencekmisim gibime gelmiyo bunda da bakalim ama yarin ogrenirsem buyuk supriz olur bana

Slm citirlarim nasilsiniz bugun hic gelemedim forma annemde gezme vardi sabahtan oraya gittim hemen menumu yazcam size cis lar var azcik (

Sabah
Neskafe sade tek sekerli
Iki galeta
2 yk kisir su kisiri bi bitiremedim kac gundur

Ara yok
Oglen
Iki tane kuru patlican dolmasi ama cok kucuklerdi
2 yk asure
Yarin kurabiye
Ceyrektende az kete
Iki uc catal pasta

Ara
Bir dilim ananas

Aksam
Karnabahar yemegi
Bugun suyu cok icemedim
Ama yatana kadar 2 lt yaparim ins
Yesil cay icicem bide
Yaa kizlar regl olcakmisim gibi karnim agriyo daha 1 hafta var ama bakalim cumaya denk gelmese bari yaa (

Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost
3 banım marmelat* şekersiz çay

Ara yok (vaktim olmadı)

Öğlen 3 lahana sarması* 1 büyük kase salata

ara 1 mandalina* 1 bardak çay

Akşam 6 kaşık kapuska* 4 kaşık makarna

Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş * 150 hundred hareketi
60 mekik * 15 dk jimnastik * 20 şınav (bunlar öğlen)
30 dk yürüyüş * 30 mekik * 15 şınav*
10 dk jimnastik* 100 hundred hareketi (şimdi yapıcam,)

Canim menunde sporlarinda harika bende spor yapcam yatmadan ins tabi bu hafta kilo vermis olarak gormek istiyorum kendimi yaa

Anladım Özgecim, belli olmuyo işte erken de bilinebiliyo, kendini göstermezse 5.5-6 aya kadar öğrenemeyenler var. Ben ikisinde de 16. haftada öğrenmiştim. Senin daha erken sanırım. Ama belli de olmaz erken söyleyen dr lar da var. inş öğrenirsin.

Ozgecim ilk once ins bebisinde seninde sagligin iyidir cinsiyete gelince ben kizimin cinsiyetini 20 jaftalikken ogrenmistim 16. Haftada doktor kiza benziyo demisti ama kesin bisey solememisti hayirlisi olsun canim

Mevcanim sen neler yapiyosun canim
Hikmetcim yazisamadik bugun seninle nasilsin canim
Ebrum sen nasilsin canim nasil gidiyo is ev??
Kevsercim harikasin mas sana ins gidicek butun fazlaliklar :)

Canim menunde sporlarinda harika bende spor yapcam yatmadan ins tabi bu hafta kilo vermis olarak gormek istiyorum kendimi yaa
Sağol canım. Senin de çok iyi gidiyo aslında. Arada kendimi tutamayabiliyorum ben de. annemizin evine gittiğimizde bazen kaçamak yapıyoruz işte, sen de toparlarsın daha. Ben kaçamak yaptığım haftada bile 600- 700 gr verdiğimi biliyorum. Bunu biraz da spora borçluyuz bence. Sen de inş cumaya güzel bi rakam görürsün tartıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…