- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.181
Aaaa bi oglen war o da olsun dimii
canım aslında benim menülerim hep böyle,sadece öğlenleri yemek var bende,normalde öğlenleri az daha fazla yemeğim olurdu,bugün aç kalktım kuş diyeti için :)) akşamları eşim yemek yerken,bende yanına oturup ona taze portakal suyumla eşlik ediyorum, ha bide aralarda ağzıma ya bir bisküvi,ya bir gofret atardım,bugün abuc cubur yerini mandalinaya bıraktı
Wallaa coook iyiii
Diyetisyenden randevuyu aldimmmm..
Sabah 9 daaaOleyyyy
Kevserim çok sevindim canım senin adına. Burası uğurlu gelicek demiştim. Sporların da menülerin de çok iyi gidiyo. Bu sonuç gayet normal, cumaya kadar daha bile çok verirsin sen.Cir annenlerrrrr
Bn geldim anca kahvalti yaptik kizim bu gun gec uyandi o uyurken bizde uyuduk ohhh:))
Dun tam 700 gr vermisim
Bu gun butun eski eteklerimi denedim girebiliyorum iclerine cok mutlu oldum esimde sevindin tam gaz devam durmakkk yok 60 iniyim insallah ondan sonra 55 hedefim belki de 60 da kalrim bu gun kizimla gez geze annemlere gidicez ordada sporum yaparim gecmisime bakamiyorum ama annemlerde bakaim insaolahhh
Sizzi seviyorum sizin sayenizde veeiyorum gramlari:))))
Diyet sporr nasil gdiorr
Hkmtcin ağzını kuş kadar açıyon,o küçük ağızdan minik minik besleniyon,e kuş olunca midede güccük hemen sofradan kalkıyon :)))))
İyiyim canım ben de. İnş sen de iyisindir. Oğlumu uyuttum işlerim var biraz, onları halledip dönücem.kübram şükranım fenodo sizler nasılsınız..
Hikmet randevu almışsın kız. Çok sevindim. Gerçi sen kendi çabanla bayağı kilo verdin ama daha bilinçli bi şekilde verirsin bundan sonra. Belki de doğru bildiğimiz yanlışlarımız vardır. Biz de öğreniriz sen yazınca.Wallaa coook iyiii
Diyetisyenden randevuyu aldimmmm..
Sabah 9 daaaOleyyyy
Çok merak ediyom ne dedi diyetisyen?merhaba kızlar:
cuma saat 14:15 'e randevu aldım. dua edin de aniden bir toplantı falan çıkmasın. bakalım neler diyecek.
hkmt canım hayırlı olsun yeni işiniz. rabbim bereketli kazançlar versin inşalahh
İyiyim canım sen nasılsın?kızlar bir iki ğündür bir durgunluk var üzerimde.. ama buğün daha iyiyim..
papatyam randevu aldığına çok sevindim..
hikmetçim canım bulursunuz bir diyetisyen..kız kilo verme işin nasıl gidiyor.. halen 1. liğe mi oynuyorsun.. yoksa pes mi ettin...
mevcancım hadi bakalım kuş gibi...
akşam bende yemeyim diyorum ama tutamıyorum boğazımı.gece gece atıştırıyorum.. cıslarla dolu ğeçti haftam...
ebrum nasılsın.
özgem misafirlerin vardı sanırım nasılsın..
zuzu hadi kız takıl biraz bize..
kübram şükranım fenodo sizler nasılsınız..
db uğra aramıza ğeri dön..
havar hamilelik nasıl ğidiyor..
yeni çıtırlar rumuzlarınız aklımda değil.. ben biraz ğeç öğreniyorum.. alışıyorum.. ama ısınıncıa sıcacık biri oluyorum.. nasıl gidiyor diyett..
Menün güzel csnım böyle devam edersen verirsin merak etme!kızlar menumü şimdiden yazayım akşamda sporlarıma yazarım..lütfen eleştirinnn..
sabah:1 dilim kepekli üstüne 2yk tulum-1kase yoğurt
10,00: 3çatal yaş pasta-1 kuru pasta-2yk yogurt
öğle:yeşillik-1kase çorba-1por. ıspanak-bolca yogurt
akşam:1 meyve ve yoğurt ve yeşillik yiyeceğim
Minik kuşum MEV :) sen hep Açve akşamları yemiodun zaten!bende yediklerim ve yiyeceklerimi yazıyım,
sabah:3 tane tutku bisküvi,yeşil çay
ara:1 elma
öğlen:1 kaseden az çorba,yarım kase yoğurt,3 yeme kaşığı pırasa,1 dilim tahıllı ekmek
ara: yanımda 2 mandalina var onu yiycem
5-6 gibi: yanımda beyaz leblebi var,yeşil çayla onu yiycem
evde: 1 bardak portakal suyu,1 ceviz
of yazınca ne çok geldi gözüme,benim kuş deve kuşu oldu zaar
Çok sevindim canım ! Sana dolaylı yoldan bi faydamız olduysa ne mutlu bize:)Cir annenlerrrrr
Bn geldim anca kahvalti yaptik kizim bu gun gec uyandi o uyurken bizde uyuduk ohhh:))
Dun tam 700 gr vermisim
Bu gun butun eski eteklerimi denedim girebiliyorum iclerine cok mutlu oldum esimde sevindin tam gaz devam durmakkk yok 60 iniyim insallah ondan sonra 55 hedefim belki de 60 da kalrim bu gun kizimla gez geze annemlere gidicez ordada sporum yaparim gecmisime bakamiyorum ama annemlerde bakaim insaolahhh
Sizzi seviyorum sizin sayenizde veeiyorum gramlari:))))
Teşekkür ederiz canım sen de hamaratsın. Evet çok şükür iyi anlaşıyoruz. İnş sonuna kadar böyle sürecek. Oğluma da dikkat ediyorum ama yine de vukuatsız günümüz geçmiyo. Gözümün önünde bile biyerlere çarpıp canını acıtıyo.
Bu arada dükkan açacakmışsınız.Allah hayırlı etsin canım, kazancınız bol olsun.
Nelsonum güzel tavsiyelerin için teşekkürler, sizlerden güç alıyorum canım, benim için bütün yazdıklarını tekrar tekrar okuyup hayata geçirmeye çalışıcam canım
Papatyam, çok yoğun günler geçiriyosun, çok da bunaldın bu aralar, herşeye eşit olarak yetişmene imkan yok. Haftasonu bari kendin için bişeyler yap, yoksa bu koşuşturmaca zaman zaman seni bunalıma sokar. Allah kolaylıklar versin.
Ebrucum sanırım artık oğlun işe gitmeni kabullenmeye başladı. Seni özlemesi iyidir, birbirinizle daha kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu kadar yoğun olmana rağmen namaz kılmanı çok takdir ettim. Beni de özendiriyosun. Oğlum doğduğundan beri kılamıyodum ben de. İnş tekrar başlarım, ruhumda derin, tarif edilmez bi sızı var, neşeli olsam bile bişeyler içimi sıkıyo, ondan mı acaba?
Cokk saol sukran ablamm valla bnde sevindim annemlere geldim hemen 45 dk lesille yaptimKevserim çok sevindim canım senin adına. Burası uğurlu gelicek demiştim. Sporların da menülerin de çok iyi gidiyo. Bu sonuç gayet normal, cumaya kadar daha bile çok verirsin sen.
Sağol Özgecim, insanı ayakta tutan ve güç veren hayalleridir. Sadece ben değil inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz.Kizlar kosusturmaktan kendime gelemedim daha dun misafirlerimi agirladim suan onun rahatligi var ama ev isleri daha bitmedi dun yorgunluktan uyuya kaldim yine kizimi salliyordum baktim uyumuyor goturdum yatakodasina yanima yatirdim uyu annecim ben yatiyorum dedim elinde tlf oyun oynuyordu almaya kalktim agladi verdim tlf dondum arkami uyudum tlf sarji cok azdi sarj bitmis o da uyuya kalmis yanimda
Sanirim hamilelikten oturu vucudum dayanmiyor uykuya yorgunluga hic gelemiyorum yaa
Bu arada gecmisi okudum cok sayfa birikmis gozlerim acidi valla okurken
Mevcancim kp bende sinir oldum ama esin arkanda bu cok onemli inan ki ya o da babasinin tarafinda olsaydi bu ofken hic gecmezdi cok takma ve dusunmemeye calis bence
Sukrancim sen de umarim hayallerine ulasirsin kendi ayaklarinin ustunde durursun buna kalpten inaniyorum sadece biraz zaman.
Hkmet nelson sukran mevcan kevser btlkubra baska baska menu paylasan kizceler cok iyi gidiyorsunuz tebrik ederim can-i gonulden ben 15 kilo vermistim zamaninda ama bu kadar az yedigim gun olmamisti sizler gercekten cok daha azimlisiniz tebrik ederim tekrar
Ebrucum senin uykusuzluk durumu fena yaa .is ortami iyi guzelde eve gelince keske hic is guc olmasa oglusta gece hic uyanmasa demii
Bu arada sen de motive oluyorsun gormedim degil menu paylas elinden geldigince ki kacamsk yapamayasin
Kizlar kizim uyudu ben de islere devam edeyim yarin dr kontrolum var ordan da anneme gecicen kizkardesim de gelicek yegenimi sevicem doya doya)
Cinsiyeti gorsede dr soylemez gibime geliyo ama bakalim belli de olmaz
Ben de iyiyim canım. Yemekleri yaptım, evdeki işlerimi hallettim. Bacağım sabah düzeldi çok şükür. Uyandığımda yoktu. Ani hareket yapınca oluyo öyle arada. Ben de kızı okula bırakıp oğlumu uyutunca sporumu yaptım bayağı. Bi engel çıkmazsa akşam da yapıcam.Cokk saol sukran ablamm valla bnde sevindim annemlere geldim hemen 45 dk lesille yaptim
Simdi cadiyi uyuttum dwvam edivem sen nasilsin bacagin nasil
Hikmetim cnm hayirli ugurlu olsun bol bereketlu kazancli olsun dukkaniniz insallah cnmmm
Randevu almada sevindim cnm bu arada :)
Canim menunde sporlarinda harika bende spor yapcam yatmadan ins tabi bu hafta kilo vermis olarak gormek istiyorum kendimi yaaKahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost
3 banım marmelat* şekersiz çay
Ara yok (vaktim olmadı)
Öğlen 3 lahana sarması* 1 büyük kase salata
ara 1 mandalina* 1 bardak çay
Akşam 6 kaşık kapuska* 4 kaşık makarna
Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş * 150 hundred hareketi
60 mekik * 15 dk jimnastik * 20 şınav (bunlar öğlen)
30 dk yürüyüş * 30 mekik * 15 şınav*
10 dk jimnastik* 100 hundred hareketi (şimdi yapıcam,)
Anladım Özgecim, belli olmuyo işte erken de bilinebiliyo, kendini göstermezse 5.5-6 aya kadar öğrenemeyenler var. Ben ikisinde de 16. haftada öğrenmiştim. Senin daha erken sanırım. Ama belli de olmaz erken söyleyen dr lar da var. inş öğrenirsin.Sukrancim elbette dr gorurse ve emin olursa soyler cinsiyeti ama daha 13 haftaligim ya ondan dedim onu belirtmeden yazmisim belki kucuk doye gorsede soylemez demek istedim
Ben kizimi 5 aylikken ogrenmistim ( gostermemisti)o yuzden .erken ogrencekmisim gibime gelmiyo bunda da bakalim ama yarin ogrenirsem buyuk supriz olur bana
Sağol canım. Senin de çok iyi gidiyo aslında. Arada kendimi tutamayabiliyorum ben de. annemizin evine gittiğimizde bazen kaçamak yapıyoruz işte, sen de toparlarsın daha. Ben kaçamak yaptığım haftada bile 600- 700 gr verdiğimi biliyorum. Bunu biraz da spora borçluyuz bence. Sen de inş cumaya güzel bi rakam görürsün tartıda.Canim menunde sporlarinda harika bende spor yapcam yatmadan ins tabi bu hafta kilo vermis olarak gormek istiyorum kendimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?