Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

epruş,kaderdaşım benim,bende her akşam ev işi ile uğraşıyorum,spor yapacak vaktim hiç olmuyor,kızım okumayı az daha söksün her akşam kayınvalideme gitmeyi bırakıcam,o zaman hiç olmazsa haftada 3 gün felan yürürüm,

menüne gelince,

akşam yemeğin olmamış,patates ve ekmek kalori deposu,aşureyi katmıyorum bile ama işte çalışan olunca çeşit çeşit yemek olmuyor her zaman,işte ben tam bu noktada ne yaptım biliyormusun akşam yemeğini sadece haftasonuna sakladım,hafta içi yemek yerine,turşu,salata,yoğurt felan hangisi varsa onu tükettim,spor yapmadığım için süper kilolar veremiyorum ama en azından almıyorum

bendeee hem çalışıp hemde diyet yapmaya çalışanlardanımm
eskiden hergün spor yapardım ama işe başladıgımdan beri spor hayall olduu

kuş diyetime devam ediyorum ama,

bugün kızımın doğum günü,akşam babaannede pasta kesicez,1 dilim yiycem sonra demedi demeyin

bende hıc spor yapmıyorum..kızım sureklı kucağımda zaten..
gun boyu ağırlık kaldırıyorum demelıyım aslında

az once wc ye gıttım..bıde banyo yaptım..cılbıldak cıbıldak tartıya çıktım..
60.600:119::119::119:

poof cızelgeyı kım degıscek sımdı

Millan ve masumm. aramıza hoşgeldiniz.
mevcan kızının doğum günü kutlu olsun. nice mutlu yıllara...

Merhaba kizlar, sabah erkenden dyetisyene gittik. Koccam isden ayrildgi icin sigrtasini kesmişleer. Kestikten sonra ssk ya gidip aktiflestrmesi gerekmis. Onu yaptirmadgi icinde diyetisyenden bos döndük. Kadinla gorustum. Cok guzel bir konusma oldu. Dahiliyeye yonlendirdi. Tahliller icin. Sigortali gorunmedigim icin tahliller 200tl tutackmis. Ozelden diye. Neyse kocam aktiflestirdi. Yarin sabah gidip tahlilleri werecez. Pazartesiye kalacak diyet listesi.
Yalniz kiizlar, ben kiloyu kas dan ve su dan veriormuşum. Tamam yagdandan gitmis de. Bu iyi degil dedi. Cok az yedigimi soyledi. Keske dha once gelseydin dedi. Bu arada metabolizma yasim 50 yaş miş düsünün. Sporu gün gectikce arttir dedi. Ptesi gittigimde detayli anlatir artik..
Regl oldugum icin karnim davul gibi şişti..
Kocişdee şoklardaaa.. sabah nasildii simdi nasil dedi.. bi de sinirliyim diyee regl den dolayii, bagirip cgiriorum ewdeee.. tamam askim seni anliorm dediii.. neye bagirsaam susuorrr hahahaa cook iyii wallaaa
Yaaa karnimmm agriyorrrrr..
Hemdee cooookk

Son düzenleme:
Masum ve millan

HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ
CİTİR CİİTİR ANNELERİN ARASİNAAAA...
bnm bi oglum war, bugun 8. Ayina girdii..
Adim hikmettt
Sevgileeerr..

Mevcaan kuzu yArinaa kaldii yaaaa..
Yaw vucudumdan kas su gidiomuş...
Bu hiiiccc iyi degill.
Ptesinden itibaren diyetisyene harfiyeeen uyucaaam.. karnim cook feci agriorrr... karnimi gormek istemezsin..
Unutmadann kizinin dogum gunu kutlu olsuunn. Ay mevvv bi dilim degilse de bi catal da benim icinn yeee lutfenn.. regl olncaaa tatliiii cekioo cnm.. allahtan dun light biskuvi almstm

Son düzenleme:
millan hoş geldin

hkmt ölçümmü yaptı doktor,kilonun kas ve sudan gittiğini anladı yoksa tahminimi konuştu orasını pek anlayamadım,önemli olan yağdan gitmesi,yaptır bakalım tahlillerini pazartesi ne diyecek,pasta yiycem ama ince bir dilim meyveli

şükom teşekkür ederim kızım adına

Mevcancım kızının doğumgününü kutlarım, nice mutlu senelere inş,
Callodi, Masumm, Millan, hoşgeldiniz kızlar. İnş sizlerr de burda istediği kiloya ulaşanlardan olursunuz.
Koca bi aile gibi olduk artık burda. Birbirimizi görüp konuşamasak da bi bağ, güzel bi dostluk var aramızda.
Hikmet kız sinirlenme. Canını sıkma, biliyorum can sıkıntının bi kısmı reglden ama diyetisyen işine de üzüldün sen sanırım biraz.
Az yiyosun dedi, sporu arttır dedi, metobolizma yaşı filan.. Ama veremiyceksin diye bişey yok öyle değil mi. Vereceksin ama daha sağlıklı vericeksin dediğim gibi. Sen yarışma sebebiyle daha çok yüklendin kendine. Üzülmek için erken. Hele bi tahlillerin sonucu çıksın, diyetisyenle tekrar görüşünce neyi yiyip neyi yemiyeceğini konuşunca eminim daha mutlu döneceksin gelecek sefer.

papatyam teşekkür ederim,sen nasılsın,dün facede mükemmel bi ziyafetin önünde çekilmiş fotolarını gördüm,dün gittiğin yermiydi orası,o harika şeyleri yedinmi söyleeeeee

hkmt şükomum bu lafına parmağımı basarım,şükoya deil mesaja yani

Bi tarti var oraya cikiorsun orda kas yag su oranini olcuorr.. bn yarin kan tahlili seker gbi kontroller yaptiricam..

Yaaa regl oldgm zaaman ewde terör estiriormm benn.. kasiklarm karnim agriorrr.. bugn sporda yapaamamm... tabiii kiloo wericeeem inss.. saglikli wermekk onemli tabiii.. uzulmüyorummm daaa bugunden hallolsaydii daha iyi olurduu.. karnim sis ooffff

yabancı olunca konuyada atlıyamıoz yaw:111::111:

allah allah sız cok kararlısınız kızlar,ben sımdı kendımı derslerı kaçırmış ogrencı gıbı hıssettım..

acaba ben zayıflıyamıcam mı bu dışlanmışlık hıssı yuzunden:26:

bend eyeniyim gel bizde beraber sardıralımm hahahahahaa

Millan yemin ederm ilk zamanlar bnde oyle hissediordumm kiriliyordumdaaa ama kalici degil o hissss hhatta itiraf edimm mevcanla sukrana kiriliordumm hahaaa gizlarr pislerr sizi .
Kivdinizz (kirdiniz) siz benii .. yaziordm cvp vermiordunuzz aglarmmm smdii heeee
Hahaaa koptmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…