- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.241
Kızlar dün Oglumla oynadık tv izlemecik üçümüz oyun oynadık resmen oglum çok eğlendi ve uyumadınız için sersemleşti ve 11 e gelmeden uyudu:) banyo wc mutfağın yerini felan sildim spor yapıp duş alıp yattım.
Dün
08:10 kepekli sandivli peyniri yağsz tost yeşilçay
Ara çay
12:10 1 kepçe çorba, 1 kaşık nohut 3 kaşık pilav turşu
Ara Türk kahvesi 1 paket form light bisküvi
19:30 1 tabak patates yemeği turşu 1 dl ekmek
10dk sonra 1 tabak aşûreyi Eşimle yedik
Spor
200 oklava
2 mil leslie
30 dk yürüyüş
Millan ve masumm. aramıza hoşgeldiniz.
mevcan kızının doğum günü kutlu olsun. nice mutlu yıllara...
Millan ve masumm. aramıza hoşgeldiniz.
mevcan kızının doğum günü kutlu olsun. nice mutlu yıllara...
Mevcancım kızının doğumgününü kutlarım, nice mutlu senelere inş,
Callodi, Masumm, Millan, hoşgeldiniz kızlar. İnş sizlerr de burda istediği kiloya ulaşanlardan olursunuz.
Koca bi aile gibi olduk artık burda. Birbirimizi görüp konuşamasak da bi bağ, güzel bi dostluk var aramızda.
Hikmet kız sinirlenme. Canını sıkma, biliyorum can sıkıntının bi kısmı reglden ama diyetisyen işine de üzüldün sen sanırım biraz.
Az yiyosun dedi, sporu arttır dedi, metobolizma yaşı filan.. Ama veremiyceksin diye bişey yok öyle değil mi. Vereceksin ama daha sağlıklı vericeksin dediğim gibi. Sen yarışma sebebiyle daha çok yüklendin kendine. Üzülmek için erken. Hele bi tahlillerin sonucu çıksın, diyetisyenle tekrar görüşünce neyi yiyip neyi yemiyeceğini konuşunca eminim daha mutlu döneceksin gelecek sefer.
millan hoş geldin
hkmt ölçümmü yaptı doktor,kilonun kas ve sudan gittiğini anladı yoksa tahminimi konuştu orasını pek anlayamadım,önemli olan yağdan gitmesi,yaptır bakalım tahlillerini pazartesi ne diyecek,pasta yiycem ama ince bir dilim meyveli
şükom teşekkür ederim kızım adına
Mevcancım kızının doğumgününü kutlarım, nice mutlu senelere inş,
Callodi, Masumm, Millan, hoşgeldiniz kızlar. İnş sizlerr de burda istediği kiloya ulaşanlardan olursunuz.
Koca bi aile gibi olduk artık burda. Birbirimizi görüp konuşamasak da bi bağ, güzel bi dostluk var aramızda.
Hikmet kız sinirlenme. Canını sıkma, biliyorum can sıkıntının bi kısmı reglden ama diyetisyen işine de üzüldün sen sanırım biraz.
Az yiyosun dedi, sporu arttır dedi, metobolizma yaşı filan.. Ama veremiyceksin diye bişey yok öyle değil mi. Vereceksin ama daha sağlıklı vericeksin dediğim gibi. Sen yarışma sebebiyle daha çok yüklendin kendine. Üzülmek için erken. Hele bi tahlillerin sonucu çıksın, diyetisyenle tekrar görüşünce neyi yiyip neyi yemiyeceğini konuşunca eminim daha mutlu döneceksin gelecek sefer.
hkmt şükomum bu lafına parmağımı basarım,şükoya deil mesaja yani
papatyam teşekkür ederim,sen nasılsın,dün facede mükemmel bi ziyafetin önünde çekilmiş fotolarını gördüm,dün gittiğin yermiydi orası,o harika şeyleri yedinmi söyleeeeee
yabancı olunca konuyada atlıyamıoz yaw:111::111:
allah allah sız cok kararlısınız kızlar,ben sımdı kendımı derslerı kaçırmış ogrencı gıbı hıssettım..
acaba ben zayıflıyamıcam mı bu dışlanmışlık hıssı yuzunden:26:
yabancı olunca konuyada atlıyamıoz yaw:111::111:
allah allah sız cok kararlısınız kızlar,ben sımdı kendımı derslerı kaçırmış ogrencı gıbı hıssettım..
acaba ben zayıflıyamıcam mı bu dışlanmışlık hıssı yuzunden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?