- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.201
Sağol canım. Senin de çok iyi gidiyo aslında. Arada kendimi tutamayabiliyorum ben de. annemizin evine gittiğimizde bazen kaçamak yapıyoruz işte, sen de toparlarsın daha. Ben kaçamak yaptığım haftada bile 600- 700 gr verdiğimi biliyorum. Bunu biraz da spora borçluyuz bence. Sen de inş cumaya güzel bi rakam görürsün tartıda.
saolasın cnm ınşalah gıder ve ınşallah hepimiz istediğğimizzzz kiloya varırızzOzgecim ilk once ins bebisinde seninde sagligin iyidir cinsiyete gelince ben kizimin cinsiyetini 20 jaftalikken ogrenmistim 16. Haftada doktor kiza benziyo demisti ama kesin bisey solememisti hayirlisi olsun canim
Mevcanim sen neler yapiyosun canim
Hikmetcim yazisamadik bugun seninle nasilsin canim
Ebrum sen nasilsin canim nasil gidiyo is ev??
Kevsercim harikasin mas sana ins gidicek butun fazlaliklar :)
Anacim sen bunlari yiyip iyi ayakta duruyorsun ama sana diyim diyetisyene gidince sana verdigi menuye bakip ne kadar cok sey var diyeceksin ama hikosun verdigin kilolari geri almamak istiyorsanda oyle olmasi lazim inan senin kadar seindin diyetosyene godecek olmna06:00 1bardak lahana suyu
2adet kucuk mandalina
08:30 2yemek k. Ygurt icine yarim nar
11:00 lahanaa suyu
12:00 tavuklu salata, turşu
15:00 lahana suyu
19:30 bir tabak salata, peynir,3adet zeytin, 4mini galeta
1.5 lt su.
Sabah 100mekik,100bacak hareketleri,
Avm de 2saatten fazla dolanmaa.
Uyumadan leslie yapicaam.
Uykudan ölmezseeem
Sukrancim elbette dr gorurse ve emin olursa soyler cinsiyeti ama daha 13 haftaligim ya ondan dedim onu belirtmeden yazmisim belki kucuk doye gorsede soylemez demek istedim
Ben kizimi 5 aylikken ogrenmistim ( gostermemisti)o yuzden .erken ogrencekmisim gibime gelmiyo bunda da bakalim ama yarin ogrenirsem buyuk supriz olur bana
kıslaarrr en cuma günü görüştüğüm arkadaşım bugün bizdeydi beraber yemek yedik.ve bana şööle bi baktı sen zayıfladınmı dedi.ne bilim dedim dikkat ediyorum ama bilmem en son cuma görüştük dedim okadar zamanda farkedilmezki dedim.zayıflamışsın dedi bana.ayy seviçlerdeyim yanii.daha bi hırslandım şimdii...4 günde farkediliyosa.4-5 ayda düşünemiyorum....
Hikmet bravo sana arkadaşım. Acıkmıyormusun sen hiç..
Bedef tebrikler.dışarıdan farkedilmesi güzel.inşalla daha devamıda gelecek.
Özgecim.bEn ilk kızımı 27 haftalıkken öğrendim cinsiyyetini.ikincisini ise doğumda öğrendim.o hiç göstermedi cadı..
Kızlar bu gün tartıldım güzel rakam gördüm. Tabiiki söylemiyorum.cumaya kalsın.ama ben fena hırslandım bu gün canlar.artik inşallah yarın leslie ye başlıyorum.zamanında çok faydaslnı gördüm.şimdi kızlarım eşim uyudu.bende tuvaleti yıkayacam, bulaşıkları yıkayacam,çamaşırları yerleşdirecem, kirlileri makineye atıcam, ortalığı toparlıycam.zira eve bomba konmuş sanki.bunları şimdi yapıyimki yarln spora zaman kalsin inşallah.arada çok su içerim.midem de qurul qurul elma yerim.hadi canlar bana kolay gelsin.sizede iyi uykular.
Sercaaan ayy ayy gecelik diosunn hmm desenee yurekler hhopladi o geceecok sewindmmm..
Şükümmm ogrenelm bakalm nasiliz kanimizda neler waryazarmmmm hepiciginii
Ozgeemhamile hamile seni yoruyorlar yaaa kiziorummm yaaaaaa
Kevsercm hayir duanicin tskler
Kubosss iyiimm cnm sen nasilsnnn
Kizlar uyandii ondan az yazdm ..
Kahvaltisni yaptirimm cok optm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?