Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ins canim ins aslinda bu haftadan umitliyim cunku hep hafif yedim.ve erken kapattim gece uyaninca karnimin guruldadigini biliyorum yani spor cok onemli canim yaa vucud acaip toparlaniyo

bugun ku menum
sabah
1 kase sutlu nesfit
yeşil çay

ara 1 kuru kayısı 2 ceviz

öğle
şehriye çorbası
karnıbahar yemeği
kısır

akşam
çorba
taze fasulye

2 si 1 arada nescafe

30dk bisiklet
30dk bisiklet

menummmm

sabahh
4 catal patatesli yumurta
3 zeytın
1kk peynır
1 dilim ekmek

ogle
1 kase corba
3 kasık yogurt
1 dılım ekmek

aksam
1 kase corba
4 kasık pilav
4 kasık yogurt
1 dılım ekmek

sporlarımm

15 dk anneme gidiş
45.dk lesille
30 dk jıllan
30 dk gobek ve bel hareketleri
50 mekik

1,5 li,tre su

saolasın cnm ınşalah gıder ve ınşallah hepimiz istediğğimizzzz kiloya varırızz

Canlar, oglum ayagimda uyuyoooor. Yatinca bende spor yapip uyucaam insallaahh
16:00 da kociis disari cikalim dedi.. sasirdim tabiii m1tepe diye avm var. Oraya gittiik. Gezdiikk 2saatten fazla. Markettende alisweris yaptk. Arkadas oglanin mamasi hero baby alioruz. 900 gr i 34 liraa ... mecbur 2adt aldik.. kendim yesil elma. Light biskuviler aldimm.. hii bi de salataa icin kivircik marul aldmmmm sewindirik oldummm... kocis yemek yiyelm dediii ciksss dedmm. Ewe geldimmm kendimeee salata yaptim. allahm cookvuykum war yaaaa...

06:00 1bardak lahana suyu
2adet kucuk mandalina

08:30 2yemek k. Ygurt icine yarim nar
11:00 lahanaa suyu
12:00 tavuklu salata, turşu
15:00 lahana suyu
19:30 bir tabak salata, peynir,3adet zeytin, 4mini galeta

1.5 lt su.
Sabah 100mekik,100bacak hareketleri,
Avm de 2saatten fazla dolanmaa.
Uyumadan leslie yapicaam.
Uykudan ölmezseeem

Son düzenleme:
Anacim sen bunlari yiyip iyi ayakta duruyorsun ama sana diyim diyetisyene gidince sana verdigi menuye bakip ne kadar cok sey var diyeceksin ama hikosun verdigin kilolari geri almamak istiyorsanda oyle olmasi lazim inan senin kadar seindin diyetosyene godecek olmna

Osge ben oglumu 14 haftalikken ogrenmistimmmmm aglamistim cok duygulanmistimmm

kıslaarrr en cuma günü görüştüğüm arkadaşım bugün bizdeydi beraber yemek yedik.ve bana şööle bi baktı sen zayıfladınmı dedi.ne bilim dedim dikkat ediyorum ama bilmem en son cuma görüştük dedim okadar zamanda farkedilmezki dedim.zayıflamışsın dedi bana.ayy seviçlerdeyim yanii.daha bi hırslandım şimdii...4 günde farkediliyosa.4-5 ayda düşünemiyorum....

Hikmet bravo sana arkadaşım. Acıkmıyormusun sen hiç..
Bedef tebrikler.dışarıdan farkedilmesi güzel.inşalla daha devamıda gelecek.
Özgecim.bEn ilk kızımı 27 haftalıkken öğrendim cinsiyyetini.ikincisini ise doğumda öğrendim.o hiç göstermedi cadı..
Kızlar bu gün tartıldım güzel rakam gördüm. Tabiiki söylemiyorum.cumaya kalsın.ama ben fena hırslandım bu gün canlar.artik inşallah yarın leslie ye başlıyorum.zamanında çok faydaslnı gördüm.şimdi kızlarım eşim uyudu.bende tuvaleti yıkayacam, bulaşıkları yıkayacam,çamaşırları yerleşdirecem, kirlileri makineye atıcam, ortalığı toparlıycam.zira eve bomba konmuş sanki.bunları şimdi yapıyimki yarln spora zaman kalsin inşallah.arada çok su içerim.midem de qurul qurul elma yerim.hadi canlar bana kolay gelsin.sizede iyi uykular.

Son düzenleme:

Coookk sewindimmm bedeffff.. iyi motive oluyor insan.. esim oglumla bgun kv isyerine gittikk. Orda bi kadiin wardi.. oglum 4ayliktii aylardan da temmuzduu. Kv me demis hikmet cok kilo almis kesib weremez demis. Bana da bunu esim soyledi zorla soylttim. Temmuzda 93 idim.. bugunde 81Kiloyla gidincee kadindan bi iltifatlar sorma. İste, napiyorsan dewam et hikmet, kot ne kdr yakismis bilmemnee.. ama kadina tsk etmek lazim sayesinde azimledm o kadina inat dedm. Tmmzda baslamistm. Tabii menulerm bu kdr az degildi... ayy o kadin oyle diincee tsk ettmm.. dewamda edicem dedim. Yani sonuc kadinin beni aylrr once rencide edergbi konusmasii veee mutluu sonuccccc

Sercaaaaaan kissss wallaaa doyumlukkk istee. En aazindan ben doyuyorummm sagliksiz kilo werdigimin farkindaymm.. geri almamak we saglikli kilo wermek icin diyetisyene gidiyorum.. ama warya markette gezerken essek esim bnm sewdgm probis war ondan al dedii gülereek ,,, nefsimi kirmaya calistii ciksss almicaam dedm.. light urunleri aldm. Seker ihtiyacmi bi nebzee tamamlaar diyeeeee hasta reglolucaam galibaa yarinnnnn... siskinlikkk de olacaakk off offff,..
Oglana dewam sūütu wermek icin uyandimdii bakim dedmm...uykuyaa deewam edeyimm... oZgem kubraa şükü kevser mev nelson ebru zuzu hawar 88li papatyaa sehraa aycine callodii nazlma allahmmm yaz yaz bitmediiii ne cok cogaldik dimiii ayy neee guzeeelll
Mutluluk mutluluk mutlulukk
Sizi sewiorm kizlar.
iyii kii warsinizzz beaaaaaa

Ciksssss acikmioruuummmmmmm
Kisss bnmde camasirlari toplamam gereekkk.. ama hiiccc halim yoook.. bnmde oglan uyuyooo, hali yeni diyee tüy cikarioo, haliyi fircalaasam iyiydiii amaa cikss uyuucaaamm hadi sana iyi islerrrr cokda gec yatmaa yaw
Cok optummm

Son düzenleme:
Aaaa dükkani kapayan açan ben olmuşummmm... ebrucugummm hizmetlerm ötürü karsiligimi isterim ayoooll
7gibi uyandim..m,asallaah oglum hala uyuyorr. Bende uyusaam kesin uyanirdi sipaaam yaaa kociş de uyuyuoor.. saat 9da randevu var. 8bucuk gibi cikmamiz gerek. Doktora gitmeden once oglani kv nin isyerine birakicaz. Dun bana birakin dedi. Sonra esimle diyetisyene gidicez. Ac karnina gel dedi haliyle. Ama suan inanilma aciktiimmmm.. ay bize de yazikk be,, baskalari aciktiginda kebap hamburger ucusurr,, bizdee salataaaa corbaaa.. napcezzzz hedefe ulasanakadar cekcezzz gizlarrr.. bii dee regl demistim yaaaa ewettt dün gece regl olmusumm. Şişkinlikk basladiii... sabah tartiya ciktm guzeldi ayniyydii amaa isteeee... bakalm yarin sabah ne gostericek tarti.. ayy oyle iste kizlar.. sanki bende laf bittii...size gelelim.. oglanda uyuyoken yazim

Sercaaan ayy ayy gecelik diosunn hmm desenee yurekler hhopladi o gecee cok sewindmmm..
Şükümmm ogrenelm bakalm nasiliz kanimizda neler war yazarmmmm hepiciginii
Ozgeemhamile hamile seni yoruyorlar yaaa kiziorummm yaaaaaa
Kevsercm hayir duanicin tskler
Kubosss iyiimm cnm sen nasilsnnn
Kizlar uyandii ondan az yazdm ..
Kahvaltisni yaptirimm cok optm sizleri

Çıtırlarım günaydın evimde kahve keyfi yapıyorum,gelin beraber olsun,dünki kuş diyetim gece midemde boraZan olarak döndü,eşim kalk bi şey ye şu karnın bi sussun dedi :) tabii yemedim,bugünde kuş dieti yapcam,kilo verme hızım çok düşük yarın 59 lu bi şey görmem lazım,ofise geçince yazışırız muckk

Günaydın kızlaaaar, keyifler iyidir inş. Oğlum yine sabahın köründe damladı. Erkeciyiz yine. Kahvaltımı yaptım 6 buçukta.Oğlumu yedirdim. Sporumu yapcam şimdi yine.
Kız Hikoş sen daha çıkmadın mı evden. Diyetisyen bugün değilmiydi? Regl olsan da canını sıkma, zaten menülerin ve sporlarınla hepimizi solladın.
Mevcaaaan, afiyet olsun kız beni de özendirdin şimdi . Sade kahve pek sevmem ama annemlere gidince neskafeye boğucam kendimi
Uykusuzluk yapıyo diye kendi evime almıyorum. Senin bu kuş diyetinin de sonucu ne olcak bakalım, yarın görelim.

Son düzenleme:
Gunaydin citirlarim kizim sabah 6.30 da kaltti simdi cizgifilm izliyo kahvaltisini yaptircam birazdan benimde miden gurulduyo resmen kizi uyutunca bende kahvalti yaparim bugun evi temizlicem utu yapcam makineye camasir koydum yikansin asarim sonra kizimin kuculenlerini ayiklicam eksiklerine bakiim alisverise giderim zaten bugun bi avm ye gidesim var olmazsa kv ye solerim beraber gideriz
Mevcanim gunaydin oh afiyet olsun canim kahve keyfi guzeldir
Hikmetcim hadi hayirliai eve gelince hemen yaz bize diyetiayen ne dedi neler onerdi bekliyoruz seni
Sukrancim ben nescafeye bayilirim ama kansizlik oldugu icin icmem yasak malesef bende gunde 1 fincan turk kahvesi iciyorum
Ozgem ebrum nazlima fenodo zuzum papatyam nelson kevser kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin sizler nasisiniz

Gunaydin citirlarim kizim sabah 6.30 da kaltti simdi cizgifilm izliyo kahvaltisini yaptircam birazdan benimde miden gurulduyo resmen kizi uyutunca bende kahvalti yaparim bugun evi temizlicem utu yapcam makineye camasir koydum yikansin asarim sonra kizimin kuculenlerini ayiklicam eksiklerine bakiim alisverise giderim zaten bugun bi avm ye gidesim var olmazsa kv ye solerim beraber gideriz
Hikmetcim hadi hayirliai eve gelince hemen yaz bize diyetiayen ne dedi neler onerdi bekliyoruz seni
Sukrancim ben nescafeye bayilirim ama kansizlik oldugu icin icmem yasak malesef bende gunde 1 fincan turk kahvesi iciyorum
Ozgem ebrum nazlima fenodo zuzum papatyam nelson kevser kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin sizler nasisiniz

Vallahi hikosum eski kiyafetlerim olmaya basladikca cok mutlu oluyorum diyetisyenin ne dedigini paylas bizimle optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…