Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hahhaaa ablam hep der, bi aşkima bi anneme yaranamadim dieeee.. bnde oyle dusunuorumm.. amaaa corbaayii soguk icmeee allahmmmm koptummm yemin edermmmmmmmmmmmmmm 4:

Son düzenleme:

bak bende merak ettim karnın şişmeisn diyedir ver telini aanneninn arııycam sorcam

Anammm topigimiz iyice canlanmissss
Millan cnm h.geldinn
Masum kiz tekrar sizde h.geldin

Mevcanim kixinin dogum gunu kutlu olsun nm nice mutlu yillarrr

Hikmetim kiz uzulme sen her turlu kilo veriyonn bi pazartesi hayirlisiyla git bakalim ne dicek diyetisyenn

Karrin agrisi berbat bisey bnm de cok agrir ilac bacim kendine gelirsin sen kendine geldin mi eminum sporda yaparsinnn

Kizzzzzz ortagimmm neydiyonn ya bugun bn tamamen ac geziyom bu gun bir suru spor yapicam daha daha cok yapicam himeti geccemmm dermisim sakkaaaaaa:))))))))

bak bende merak ettim karnın şişmeisn diyedir ver telini aanneninn arııycam sorcam

Hahahahhahahaaaaaa masummm naptn yaaa gozumden yas geldi, yaa camasr sericem birakamiorm tableti elimden iyi mii, eee oglanda uyuduu allahm snaa geliormm

mevcanımm delimiyimm ciddenn bend eidyorum niye garibim
ama bu grubu naısl kaçırmışımm ben sneinle çene yapacam diye facedeee beni oyaladın burada kendin yazıştın dimiii alacagın olsun mevcann bende evini basmazsammmmm adres belli

siz cumaları tartılıyormuusnuzzz

hkmt ekliyim bacım,bak bol bol bana,

milan hadi ekmeği anladımda çorba niye soğuk kız,:44:

usendıgınden olabılır bız hıc tencere yemegı yemeden buyuduk..
çalışan anne böyle oluyomus demekkı..
sureklı domatesı rendeleyip,bıberle pısırırdı onu yerdık..
hala daha onu yemeye bayılıyorm

Kevserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......rrr 4:

yarin sabah baktgimda tartiyaa fazla gorurseem, bu sabahkii kiloyu yazarmmm bananeee yaa

Millaaan neee alemsin yaaaa kopardin benioi gulmekten

hkmt ablan arkadaşlık isteğini kapatmış sanırım,sana özelden adımı atıyım sen ekle beni

Linki at bn ekleyim

kevserim çok saol bebeğim,sen ne yaptın yoktun pek ortalarda

milan çok alemsin eriniyordur annem diyosun,kız ondan deildir yaww ara bi sor kızz

masumm,he seni facede oyalayıp kendim burda lak lak yapıyordum,cumaları tartılıyoruz şekerim,eski kilo,yeni kilo ve hedefimizi yazıyoruz

kız ısıtsaydı da,az ıcımız ısınsaydı ya..yemeklerı hep soğuk yedık
ben anneme demıstım,bole bole yapıodun bıze dıe..
hadı yaaaaaa,gercekten mı dıye gülmeye başladı..
yanı elle tutulur bı sebebı yok rahat olun

mevcan azcık yedim ya onlardan. fotonun çekildiği yere bakarsan ve benim bilgilerimi okursan anlarsın oranın neresi olduğu. ayy amma gizemli yazmışım....
hkmt ben de yarın gidicem di,yetisyene. inşallah bana şu gün gel falan demez. zaten yarın zor vakit buldum. ben de merak ediyorum metabolizma yaşımı. bana kastan vermişin falan diyemez. anca almışın der................

Ewett yarin sabah tarti gunu.. ac karninaa, cibildaak tartiliosuun

bak gerdi beni bu soguk yemek mevuzusu çorbaydı bir tek şimdiide diger yemekler çıktı
valla bend eçalışıyomm amaa hep tencere yemegi yapıyommm
ayrıca bend edomatesli biberere bayılırımmm

Ya tahlller bi gnde cikarsa bi gunde halledersn bbgm sıkma kendni. Calistgni anlatrsan hzlandrrlar blki.

bak gerdi beni bu soguk yemek mevuzusu çorbaydı bir tek şimdiide diger yemekler çıktı
valla bend eçalışıyomm amaa hep tencere yemegi yapıyommm
ayrıca bend edomatesli biberere bayılırımmm

kız benım annem evıde supurmezdı..elınde hıc süpürge görmedim
soğuk moguk,ac olduğumuzu dusunmesı yeter..otekıler lüks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…