Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ahh öyle şeyleri getirirmiyim ofise dışardan biri getirsede almıyorummm
acıkmaıdmda alsında ama çıkarkende yogurt ve kuruyemiş yer çıkarım yarın cuma bakalım nele rolcekkk

Mevv cok kızdım sanaaaa. Cook oyle kizdim kii karnim bilee kan aglasa da gülüor sanaaa.. oglislee oynayim bendeee yere yorgan serdim ustunde yatioo oyuncaklrn tadinaa bakioo..
Kevseerrr canimsiinn.. gtmeim tabii. Bensiz bu topik olmaz mev siz olurmu kii

Kizz kiyamam olmaz tabii
mevv seviliyorsuun ben tarafindan mucks .
6gibi gorusurkkk
Menumleee meraklaa bekleyin anaciklarim

Hikosum bak bunlari ogrendigin cok iyi olmus bende ozelde gittim diytisyene vucudumdaki yag orani kemik orani hersaye bakti ona gore verdi lstemi bk sakin ihmal etme git kesinnn kizarim yoksa

Anacim bi temizlik yapsyim dedim topik cosmusta cosmus mevcancim kizinin dogum gunu kutlu olsun
Rabbim hayirli saglikli omur versin insallah.hikos sana yazdim zaten.yeni citirlar gelmis hos geldiniz ben 26 yasindym 5 bucuk aylik bi oglum var 1 bucuk yillik evliyim kilom neyse onu bosverin yarin ogrenirsiniz oyle iste.kevser sende iyisindir insallah suko sen nerelerdesin kiz ve diger kizlarr hepicinizi gercekten seviyorum iyiki varsiniz bi temizlik yaptim bal dok yala ohhh mis gibi kocis gelsinde bi keyif ypslim gelicem yineee optm

Hikmet mevcansiz da olmaz bu topikte olan kizlarsiz hayatta olmazzz hepsiiii 1ntaneee

Iyimm cnm bnm cok sukr sen nasislin bizde seni seviyoruzzzz sen de iyi varsinnn

Hehheeyyyt geldim işteeee. Biri bana parmak basmış kim o acaba göriym bakiim.
İşlerimi halledip bi geldim muhabbet almış yürümüş.
Hikoşum sakın kırılma lütfen. inan ki sen yazmasan sana yorum atmadığımın, cevap yazmadığımın bile farkında olmıycam. Eminim dalgınlıkla birçoğunuzun yazılarını ve alıntılarını yorumsuz bırakmış ve yazamamış olabilirim ama kasti bişey yok. Ben hepinizi çok sewiyorum. Ne sorunlarla ve sıkıntılarla uğraştığımı buraya yazıyorum biliyosunuz, kafam hep sorunlarda fark etmemiş veya oğluş yüzünden de yetiştirememiş olabilirim, hatırlamıyorum bile. Sevildiğinizi bilin.

Kevserim, ortağım bugün ben de nerdeyse aç gezdim ama 2-3 gün spor yapamadığımdan kaybedebilirim ama sen tek başına birinciliği götürürsün eminim. Valla canım kusura bakma sütüm az olduğu için menümdekilerden daha az yiyemiyorum. Oğlum bugün hep açlıktan ağladı. Yemek de yemek istemiyo. Ben de çok çaba gösterdim bu hafta ama bu sabah tartı üzdü beni. Sabaha da iyi bi sonuç çıkacağını zannetmiyorum. İnş güzel bi sürpriz olur da ben yanılmış olurum.
Sercancım, ben de bi sürü işim vardı bugün, onları halledeyim diye girmedim biraz topiğe.

sukran abla melih nasil uzuldum simdi valla yemisim yarisi sporu ne k.bakmasi sukran abla olur mu oylw sey oncelik bebeklerimiz hata keske yesendenaz bosey de olaa sutun artsin ya kiyama valla uzulme lutfen sukran abla bu hafta olmaz bi daki hafta olur uzme yeyerki kendini

Üzülme canım çok şükür şimdi iyi, ağlamıyo 1 kase çorba bari içti . İki gündür sırf emmeye vermişti kendini. Sütüm de olmayınca daha az yemedim. Ben de o 2-3 gün haricinde günde iki kere spor yaptım, az yedim ama bakalım, akşam da spor yapıcam daha. İnş iyi sonuç alırız.

kıızlar bu hafta pek uğrayamadım..hikmetçim sana başarılı bir eş olamadım. bu hafta sanırım sabahda istediğim kiloya ulaşmamış olacağım..

yeni gelen kızlar hoş gelmiş..

bu gece sadece bir saatlik uyku ile duruyorum..
hafta sonu o kadar çok tıkındım ki hafta içi toparlayamadım....

menum gelsin..

sabah:1dilim kepekliüstüne 2yk tulum-4-5 çatalsucuk-şekersiz neskafe
ara:1 portakal
öğle:1 kase çorba-haşlanmiş bir tavuk budu -dom.saltlk.marul-,bir kase yoğurt
akşam: 3-4 çatal sucuk.

3 litre su--2 bardak yeşil çay
spor yok

Son düzenleme:
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir* 7 zeytin
1 tatlı kaşığı ayva reçeli* 1 dl ekmek

ara 1 elma* 1 bardak şekersiz çay

Öğlen 4 kaşık kapuska* 1 tabak salata
1 dl ekmek

ara 1 küçük mandalina

Akşam 2 haşlanmış yumurta* 1 dl ekmek

Su 2.5 lt
Spor leslie 3 mil* 60 mekik* 15 şınav
30 dk yürüyüş* 30 dk jimnastik

İyi akşamlar kızlar bugün benim bilgisayarımda mı sorun var yoksa forumda mı anlamadım. Mesaj alıntılarınız da gelmiyo beğenmeler de. Akşama kadar hallolur dedim ama değişen bişey yok.

Oglum ayagimda uyuduu..

Nelsooonnn yedinn yedinnnn,,, ohhh misss dedn.. al sana missss uzulmee kuzucummm.. bende son gune adet oldumm,... şişiimmm..
Pofff

11:30
Bi tabak salata
Peynir, 5adet siyah zeytin,yesil zeytin
1adet yumurta aZcik tereyagla
6adet mini galeta
1dilim kepek ekmegi, vee ustune visne recelii ( wallaa cook cnm cektii, regl donemimden dolayi heee)

13:00 yesil cay, 3adet limonlu light bisküvi,2adet light cikolati biskuviv( yuvarlak olanindan)

17:45 yarim ayvaaaaa (allahm ne sewermisim yeni anladim hee)

Ayva inanilmaz tok tutuyor kizlar. Wallaa acikirsam yogurt nar yaparim o kdrrr... diyetisyene gdincee oglene kadar ac kaldim. Yarin sabah da ac karnina gidicem. Yaa iyi zayifladimda. Kas su dan gitmeyeydi iyiydii.. kesinlklee diyet listeme uycaam. Mutfagin heryerine asicaam wallaaa yaglarinn erimesiio gereeeeekkkkkkkkkk..
Sabah tartida fazla cikarsaam bu sabahki kiloyu yazarm habernz olsunn

İyiakşamlar arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum

İnan bende senin gibiydim. İlk once ekmek seker hamurlu yiyecekler hayatindan cikti. Sonra salata yemeye basladim kahvaltida bile. Snra spor yapmaya basladim. Eeee burdaki kizlar sayesinde de eyluldenn bu yana 7kilodan fazla gitti. Mesela kacamak yapacagim zaman burdaki kizlar aklima geliyordu. Hergun liste paylastigimiz icin. Kendimi buraya sorumlu gibii hissediyorum. Burdaki kizlar harikaaa.. sohbet bol bol.. ben sana lahana suyunu ya da elma sirkeli limonlu suyu tavsiye ederim. You tube leslie yaz orda bi kadin cikicak. Yürüyerek steple spor yaptiriprr biz kizlarla cok faydasini gorduk. Bu arada aramiza hosgeldinnn

Hoşbuldum canım ;
Umarım veririm kilolarımı, çok sabırsızlanıyorum bian önce zaman geçisinde kendimi zayıf göreyim, kendime bi değişiklik yapayım falan filan o zaman bende paylaşayım bu günkü listemi

Kalkarkalkmaz ılık su
Sabah kahvaltısı : 10:00
1 bardak şekersiz yeşil cay
1haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Dereotu çok azda beyaz peynir 3 adt zeytin
Ara da 1mandalina yedim

Öğlen yemeği : 13:00
Iki kaşık yogurt ve yulaf karışımı

Ara
Birkaç leblebi attım ağzıma

Akşam yemeğinde : 18:00
4 kaşık zeytinyaglı kereviz
Salata

Yeşilçay içtim dahada bişi yemem yatmadan öncede yeşil çay tekrar içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…