- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.321
1 mandalina zararsızdır bebeğim,afiyet olsun 5 gibide şöyle sıcak bi yeşil çay iç ohh mis,senin yine çekmecede mandalina varmış,benim çekmecede çiko var,günlerdir o bana bakıyor ben ona,yiyemiyorum kimselere vermeyede kıyamıyorum ne olacak bilmiyorum
Merhaba kizlar, sabah erkenden dyetisyene gittik. Koccam isden ayrildgi icin sigrtasini kesmişleer. Kestikten sonra ssk ya gidip aktiflestrmesi gerekmis. Onu yaptirmadgi icinde diyetisyenden bos döndük. Kadinla gorustum. Cok guzel bir konusma oldu. Dahiliyeye yonlendirdi. Tahliller icin. Sigortali gorunmedigim icin tahliller 200tl tutackmis. Ozelden diye. Neyse kocam aktiflestirdi. Yarin sabah gidip tahlilleri werecez. Pazartesiye kalacak diyet listesi.
Yalniz kiizlar, ben kiloyu kas dan ve su dan veriormuşum. Tamam yagdandan gitmis de. Bu iyi degil dedi. Cok az yedigimi soyledi. Keske dha once gelseydin dedi. Bu arada metabolizma yasim 50 yaş miş düsünün. Sporu gün gectikce arttir dedi. Ptesi gittigimde detayli anlatir artik..
Regl oldugum icin karnim davul gibi şişti..
Kocişdee şoklardaaa.. sabah nasildii simdi nasil dedi.. bi de sinirliyim diyee regl den dolayii, bagirip cgiriorum ewdeee.. tamam askim seni anliorm dediii.. neye bagirsaam susuorrrhahahaa cook iyii wallaaa
Yaaa karnimmm agriyorrrrr..
Hemdee cooookk
Hikmet mevcansiz da olmaz bu topikte olan kizlarsiz hayatta olmazzz hepsiiii 1ntaneeeMevv cok kızdım sanaaaa. Cookoyle kizdim kii karnim bilee kan aglasa da gülüor sanaaa.. oglislee oynayim bendeee yere yorgan serdim ustunde yatioo oyuncaklrn tadinaa bakioo..
Kevseerrr canimsiinn.. gtmeim tabii. Bensiz bu topik olmazmev siz olurmu kii
Kizz kiyamam olmaz tabii
mevv seviliyorsuun ben tarafindan mucks .
6gibi gorusurkkk
Menumleeemeraklaa bekleyin anaciklarim
Iyimm cnm bnm cok sukr sen nasislin bizde seni seviyoruzzzz sen de iyi varsinnnAnacim bi temizlik yapsyim dedim topik cosmusta cosmus mevcancim kizinin dogum gunu kutlu olsun
Rabbim hayirli saglikli omur versin insallah.hikos sana yazdim zaten.yeni citirlar gelmis hos geldiniz ben 26 yasindym 5 bucuk aylik bi oglum var 1 bucuk yillik evliyim kilom neyse onu bosverin yarin ogrenirsiniz oyle iste.kevser sende iyisindir insallah suko sen nerelerdesin kiz ve diger kizlarr hepicinizi gercekten seviyorum iyiki varsiniz bi temizlik yaptim bal dok yala ohhh mis gibi kocis gelsinde bi keyif ypslim gelicem yineee optm
sukran abla melih nasil uzuldum simdi valla yemisim yarisi sporu ne k.bakmasi sukran abla olur mu oylw sey oncelik bebeklerimiz hata keske yesendenaz bosey de olaa sutun artsin ya kiyama valla uzulme lutfen sukran abla bu hafta olmaz bi daki hafta olur uzme yeyerki kendiniHehheeyyyt geldim işteeee. Biri bana parmak basmış kim o acaba göriym bakiim.
İşlerimi halledip bi geldim muhabbet almış yürümüş.
Hikoşum sakın kırılma lütfen. inan ki sen yazmasan sana yorum atmadığımın, cevap yazmadığımın bile farkında olmıycam. Eminim dalgınlıkla birçoğunuzun yazılarını ve alıntılarını yorumsuz bırakmış ve yazamamış olabilirim ama kasti bişey yok. Ben hepinizi çok sewiyorum. Ne sorunlarla ve sıkıntılarla uğraştığımı buraya yazıyorum biliyosunuz, kafam hep sorunlarda fark etmemiş veya oğluş yüzünden de yetiştirememiş olabilirim, hatırlamıyorum bile. Sevildiğinizi bilin.
Kevserim, ortağım bugün ben de nerdeyse aç gezdim ama 2-3 gün spor yapamadığımdan kaybedebilirim ama sen tek başına birinciliği götürürsün eminim. Valla canım kusura bakma sütüm az olduğu için menümdekilerden daha az yiyemiyorum. Oğlum bugün hep açlıktan ağladı. Yemek de yemek istemiyo. Ben de çok çaba gösterdim bu hafta ama bu sabah tartı üzdü beni. Sabaha da iyi bi sonuç çıkacağını zannetmiyorum. İnş güzel bi sürpriz olur da ben yanılmış olurum.
Sercancım, ben de bi sürü işim vardı bugün, onları halledeyim diye girmedim biraz topiğe.
Üzülme canım çok şükür şimdi iyi, ağlamıyo 1 kase çorba bari içti . İki gündür sırf emmeye vermişti kendini. Sütüm de olmayınca daha az yemedim. Ben de o 2-3 gün haricinde günde iki kere spor yaptım, az yedim ama bakalım, akşam da spor yapıcam daha. İnş iyi sonuç alırız.sukran abla melih nasil uzuldum simdi valla yemisim yarisi sporu ne k.bakmasi sukran abla olur mu oylw sey oncelik bebeklerimiz hata keske yesendenaz bosey de olaa sutun artsin ya kiyama valla uzulme lutfen sukran abla bu hafta olmaz bi daki hafta olur uzme yeyerki kendini
İyiakşamlar arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?