- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.301
ne yapıyım cnm dun annemlere geldımmm dun boyna spor yaptımmm babam dıyor bu adam gırmıyın bızım kız kafa yedi diyo:)kevserim çok saol bebeğim,sen ne yaptın yoktun pek ortalarda
milan çok alemsin eriniyordur annem diyosun,kız ondan deildir yaww ara bi sor kızz
masumm,he seni facede oyalayıp kendim burda lak lak yapıyordum,cumaları tartılıyoruz şekerim,eski kilo,yeni kilo ve hedefimizi yazıyoruz
mevcan azcık yedim ya onlardan. fotonun çekildiği yere bakarsan ve benim bilgilerimi okursan anlarsın oranın neresi olduğu. ayy amma gizemli yazmışım....
hkmt ben de yarın gidicem di,yetisyene. inşallah bana şu gün gel falan demez. zaten yarın zor vakit buldum. ben de merak ediyorum metabolizma yaşımı. bana kastan vermişin falan diyemez. anca almışın der................
ben cok sevdım burayı,kılo verıp sızlerden kopmak ıstemıyorum hic
::::::::::::)))))))):))))
ben cok sevdım burayı,kılo verıp sızlerden kopmak ıstemıyorum hiç
veremedıgımde bılınkı sızler ıcın..
bn de simdi uyuttum bakadar ne uyucakBak oglum uyandii heeep sizin yuzunzdeen...sacinizi cktim
milann sen zayıflamaya mı geldin anacım
yoksa anacıgını çekiştirmeye mii
benden önce beni doğuran,buyuten,bu günlere getıren anayı bı tanıyın ıstedım..
kötü mu ettım..
yarın babamdan bahsetmek ıstıyorum sızlere..
oda bıze hıc haçlık vermezdı..bız baya fakırdık herhade yaaa
neyse sımdı benım zıllı zarıfe uyandı..onunla bı oyniiim..
demesın sonra benım ıcın,topık topık dolaşıp,benı salardı cayıra mevlam kayıra dıye
hkmt iyi oldu sana çm asamadın ohhh,
kevser hkmt gider birazdan ortalık bize kalır
milancım gitme tabi,hep bizle kal,bak yarın 2 li grupları ayarlar epruu,sende katılmak istersen 1 hafta boyunca 2 li yarışırsın,
papatyam gizemini çözdüm bebeğim ve seni bir kez daha tekrar tebrik ettim,ben orda olsam hepsini siler süpürürdüm,
kevserim,saol bebeğim aslında ince bi bayanım ama ciddi simit sorunum var,üstüm 38,totom 40,bacaklarım 36 al bak saçmalığa,yalan deil inanmazsan masumma sor o biliyor beni
benden önce beni doğuran,buyuten,bu günlere getıren anayı bı tanıyın ıstedım..
kötü mu ettım..
yarın babamdan bahsetmek ıstıyorum sızlere..
oda bıze hıc haçlık vermezdı..bız baya fakırdık herhade yaaa
neyse sımdı benım zıllı zarıfe uyandı..onunla bı oyniiim..
demesın sonra benım ıcın,topık topık dolaşıp,benı salardı cayıra mevlam kayıra dıye
şu msjı okuyunca,bir tas sıcak çorba ile,eccükte sana haşlık veresim geldi
hikmet gider mi cnmm gitmez ama onsuz da olmazzzzhkmt iyi oldu sana çm asamadın ohhh,
kevser hkmt gider birazdan ortalık bize kalır
milancım gitme tabi,hep bizle kal,bak yarın 2 li grupları ayarlar epruu,sende katılmak istersen 1 hafta boyunca 2 li yarışırsın,
papatyam gizemini çözdüm bebeğim ve seni bir kez daha tekrar tebrik ettim,ben orda olsam hepsini siler süpürürdüm,
kevserim,saol bebeğim aslında ince bi bayanım ama ciddi simit sorunum var,üstüm 38,totom 40,bacaklarım 36 al bak saçmalığa,yalan deil inanmazsan masumma sor o biliyor beni
şu msjı okuyunca,bir tas sıcak çorba ile,eccükte sana haşlık veresim geldi
şimdi çekmeceyi açtım bi mandalin bana bakıyor melul mmelul neyse boynu bükük kalmaısn dedim yedim
bugün bişiyler yeme isteedigm çok fazla çünkü yeşil çay içmemişimm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?