Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ne yapıyım cnm dun annemlere geldımmm dun boyna spor yaptımmm babam dıyor bu adam gırmıyın bızım kız kafa yedi diyo:)
bu gun gıdıcektım esım de anahtarı almış yanına gidemedım ama burdayken bol bol spor yapıyorum verıyorum bızım kızı anneme

şekerim çok gizemli hatunsun vesselam,gizemi çözmek için fotoları inceliycem yine,az yemişsin tebrikler,yarın sonucu mutlaka bizede yaz lütfen,sen bi geçiş dönemindesin bence,tanıdığım papatyaya dönüceğini biliyorum sana güveniyorum

ben cok sevdım burayı,kılo verıp sızlerden kopmak ıstemıyorum hiç

veremedıgımde bılınkı sızler ıcın..

milann sen zayıflamaya mı geldin anacım
yoksa anacıgını çekiştirmeye mii

benden önce beni doğuran,buyuten,bu günlere getıren anayı bı tanıyın ıstedım..
kötü mu ettım..
yarın babamdan bahsetmek ıstıyorum sızlere..
oda bıze hıc haçlık vermezdı..bız baya fakırdık herhade yaaa

neyse sımdı benım zıllı zarıfe uyandı..onunla bı oyniiim..
demesın sonra benım ıcın,topık topık dolaşıp,benı salardı cayıra mevlam kayıra dıye

yemin ederim kahkayaı batım ofisin ortasında

hkmt iyi oldu sana çm asamadın ohhh,

kevser hkmt gider birazdan ortalık bize kalır

milancım gitme tabi,hep bizle kal,bak yarın 2 li grupları ayarlar epruu,sende katılmak istersen 1 hafta boyunca 2 li yarışırsın,

papatyam gizemini çözdüm bebeğim ve seni bir kez daha tekrar tebrik ettim,ben orda olsam hepsini siler süpürürdüm,

kevserim,saol bebeğim aslında ince bi bayanım ama ciddi simit sorunum var,üstüm 38,totom 40,bacaklarım 36 al bak saçmalığa,yalan deil inanmazsan masumma sor o biliyor beni

evet şahidim

şu msjı okuyunca,bir tas sıcak çorba ile,eccükte sana haşlık veresim geldi

hikmet gider mi cnmm gitmez ama onsuz da olmazzzz

kız ınanmayım ınanıyorum tabi

şimdi çekmeceyi açtım bi mandalin bana bakıyor melul mmelul neyse boynu bükük kalmaısn dedim yedim
bugün bişiyler yeme isteedigm çok fazla çünkü yeşil çay içmemişimm benn

afiyet olsun cnm bnmnm yeye boynu bukuk kalamsınnn:))

neyse ben bızm kız uyurken spor yapmaya gıdıyorum gorüşşüürzzzzz

şimdi çekmeceyi açtım bi mandalin bana bakıyor melul mmelul neyse boynu bükük kalmaısn dedim yedim
bugün bişiyler yeme isteedigm çok fazla çünkü yeşil çay içmemişimm benn

1 mandalina zararsızdır bebeğim,afiyet olsun 5 gibide şöyle sıcak bi yeşil çay iç ohh mis,senin yine çekmecede mandalina varmış,benim çekmecede çiko var,günlerdir o bana bakıyor ben ona,yiyemiyorum kimselere vermeyede kıyamıyorum ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…