- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.341
Hoşbuldum canım ;
Umarım veririm kilolarımı, çok sabırsızlanıyorum bian önce zaman geçisinde kendimi zayıf göreyim, kendime bi değişiklik yapayım falan filan o zaman bende paylaşayım bu günkü listemi
Kalkarkalkmaz ılık su
Sabah kahvaltısı : 10:00
1 bardak şekersiz yeşil cay
1haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Dereotu çok azda beyaz peynir 3 adt zeytin
Ara da 1mandalina yedim
Öğlen yemeği : 13:00
Iki kaşık yogurt ve yulaf karışımı
Ara
Birkaç leblebi attım ağzıma
Akşam yemeğinde : 18:00
4 kaşık zeytinyaglı kereviz
Salata
Yeşilçay içtim dahada bişi yemem yatmadan öncede yeşil çay tekrar içicem
Hikmetim nm valla afiyettt olsunn bnmde kardesim pizza yapti cikolata almis bir suru cikssssss yemiicemm ama sen canim valla hastasin cani istiyo bi kerelikten bisey olmazKizlar, kociş sigara almak icin disari cikmistii.. regl oldugumdan cnmm feciii probisss istediiiiiii.. bulamamis.. kp e soylemis.. o almisss... birazdan getirirr... affedinn benii yicemmm wallaa.. ama probisin tadinaa bakinn vee anlayin bnii.. cabuukkkk
Yaaa ama amaa amaaaaaa ptesi zateen tam saglikli beslenmeme baslicaaam amaaaa hem hemm aksam yemekde yemedimmmdiii.. neolurr biri yesiinn desinnnn... pleaseee
Hikmetim nm valla afiyettt olsunn bnmde kardesim pizza yapti cikolata almis bir suru cikssssss yemiicemm ama sen canim valla hastasin cani istiyo bi kerelikten bisey olmaz
Ye valla cnm bmm yerimede afiyet olsunnAmaa amaaa daha yemedim ki... ama amaaa karnimm daa siş amaaa cnmm cektii amaaa yaaaaa... gcen ay regl oldgumda boyle olmamistii...
Kiss masallaahh ne cook spor yapmissin oyleee bayildimm heeee... ptesi bende net baslarimm.. hfta sonu da yaparm daaa . Snn gbi sıkı yapicam tbrikler
İlik suyun icinee limon sık,, miden rahatsiz degilse bi koca bardaga 1tatli kasigi elma sirkesi koy. Sabah marul domates salatalk dereotu salataa yap bunlari.. menun guzel.. bn yarin diiyetisyene gidicem. Ptesiye menu vereck sizle de paylasicam..
Ye valla cnm bmm yerimede afiyet olsunn
Basla cnm
Annamlardayim ya her boslukta spor yapiyorum oldum ama daha banyo yapicam puhhh
Tsk ederiim cnm bnm
Roseliz cnm h.geldin bu arafa insalah hepimiz istedigim hedeflere ulasiriz
Aynen cnm ya cok sansliyim allah bin kere razi olsun annemsen babamdan kizimda zaten annane hasta cok seviyo o yuzdende sansliyim birakiyorum biz kiz kardesimle markete gidiyoruz turluyoruzbilemiormmm yaaa bakalmm ama galiba yani kesinn yerimm heheheheee .. ohhh miss wallaaa.. bebisee annen bakiordur sen sporr.. bnm annemde wanda abimn yannda 1ay snra geleckk sanslisin hee
kıslar yaa moralim bozuk daha diyete başlayalı 10 gün oldu ilk hafta 400gr vermiştim tam bir hafta değildi 4 gündü aslında ama bu hafta sanki veremedim gibi.hele bugün yani bu akşam öle iştahlıyımki durdramıyorum .yarın yada öbür gün adet olucam ondanmıdır ki bilmiomo yüzden moral sıfır.ma tabi bıkmak yılmak yok bakalım yarın tartıda ne görecem.100 gr da olsa inşallah vermişimdir
Rozeliz aramıza hoşgeldin
Mevcan çözmüşsün gizemi...
Şu an o kadar yorgunum ki bir an önce gidip yatasım var
İyiakşamlar arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum
Hosgeldin canimmmm emziriyor musunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?