Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizceler keyifler nasil bakalim ben oku oku sasi oldum sayenizde oglen yazicaktim kizindan firsat dusmedi simdi de okumadan yazmayayim dedim o da ne yine topik cosmus masallah bana gelirsek.
Biz sabahtan doktora gittik gelisimi iyi dedi 2 li test icin kan verdim cinsiyeti onumuzdeki ay ogreniriz dedi dr bu arada ins. Bu oglan olur diyo doktorum kizimi babasina cok duskun gorunce oglan da sana duskun olur dedi )
Belki komik gelcek ama ultrason fotosunda ayni erkege benzittik biz yuz yapisi falan sanki buyuk bi adam gibiydi cok tuhafti ya.
Kahvaltiya annemlere gittim kardesimde geldi .yegenimi sevdim kucagimda uyuttum hep )
Bu arada hkmetcim yeni isiniz hayirli ugurlu olsun Allah bol hayirli kazanc versin yazicaktim gecen gunde unuttum bu sefer aklimdayken yazayim dedim bu arada et cok az yiyosum protein al biraz doktorda dicektir zaten kaslari korumak gerek tatlim
Sukrancim benim kizim huysuzdur cok hareketlidir ama Allah var uyku yonunden hic erken uyandigini bilmem o yonden sansliyim bebekliginden beri oyle uyansada sallarim uyurdu benimle bir oglene kadar yatardi valla gece uyumazdi o ayri ama sabahin korunde kalktigini bilmem zor olsa gerek uykusuzluk
Mevcancim kizcenin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yaslara ins.
Papatyacim ayy ne guldum sana yaa demissin ya doktor bana kastan verdin diyemez ancak aldin der diye ama umarim kastan aldin der cunkum bu cook iyi birsey kas kitlen ne kadar .artarsa met. Okadar hizlanir ve fit durursun ins. Yaptigin sporlar sonucu almissindir
Bu arada masum roseliz ve millian hosgeldiniz kizlar bendeniz 25 yasinda 3.5 yillik evli 28 aylik bir kiz annesiyim 3 aylikta hamisim ben en eski uyelerdenim ama hamilelikten oturu muhabbete geliyorum firsat buldukca.
Bu arada nazima canim suan cok kalabaligiz ne kadar aktif olup muhabbete dahil olursan okadar motive olursun yoksa dislanmak diye birsey soz konusu olamaz ben eskiden gunde sayfalarca .msj yazardim bazen muhabbet uzardi saatlerce formda kalirdik ama simdi 2 gune anca giriyorum muhabbetten ister istemez kopuyo insan firsat buldukca giricez artik.

Son düzenleme:

İlik suyun icinee limon sık,, miden rahatsiz degilse bi koca bardaga 1tatli kasigi elma sirkesi koy. Sabah marul domates salatalk dereotu salataa yap bunlari.. menun guzel.. bn yarin diiyetisyene gidicem. Ptesiye menu vereck sizle de paylasicam..

Özgecimmmmm cook tesekkur ederm.. diyetisyen ptesiye duzenli bi liste werecektir. Onu harfiyen uygulicam insss... benim icimee de erkek doguyor gibi. Doktor benim oglana 7ay kiza benzetiorm dedi.. ben hep ultrasondan erkege benzetmistimm.. ins hayirlisi olurr ama istedgnde olsun yaaaaa saglikli sihatlii ozluyoruz senii ama kzin ew isleri bide kv le ugrasiorsunn .. aklimizdasn heepp

Kizlar, kociş sigara almak icin disari cikmistii.. regl oldugumdan cnmm feciii probisss istediiiiiii.. bulamamis.. kp e soylemis.. o almisss... birazdan getirirr... affedinn benii yicemmm wallaa.. ama probisin tadinaa bakinn vee anlayin bnii.. cabuukkkk
Yaaa ama amaa amaaaaaa ptesi zateen tam saglikli beslenmeme baslicaaam amaaaa hem hemm aksam yemekde yemedimmmdiii.. neolurr biri yesiinn desinnnn... pleaseee

Menummm
4 catal sucuk
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
Ogle
4 kasik nohut
Aksam
4kasik taze fasulye
4 kasik bilgur pilavi
3 kasik yogurt

Sporlarim
20 dk markete gidis gelis
45.dk lesille
12 dk gobek hareketleri
30 dk jillan
20 dk plates
55 tane mekik
30 dk gobek e bel hareketleri

Su 2.litre

Son düzenleme:
Hikmetim nm valla afiyettt olsunn bnmde kardesim pizza yapti cikolata almis bir suru cikssssss yemiicemm ama sen canim valla hastasin cani istiyo bi kerelikten bisey olmaz

Hikmetim nm valla afiyettt olsunn bnmde kardesim pizza yapti cikolata almis bir suru cikssssss yemiicemm ama sen canim valla hastasin cani istiyo bi kerelikten bisey olmaz

Amaa amaaa daha yemedim ki... ama amaaa karnimm daa siş amaaa cnmm cektii amaaa yaaaaa... gcen ay regl oldgumda boyle olmamistii...
Kiss masallaahh ne cook spor yapmissin oyleee bayildimm heeee... ptesi bende net baslarimm.. hfta sonu da yaparm daaa . Snn gbi sıkı yapicam tbrikler

Son düzenleme:
Ye valla cnm bmm yerimede afiyet olsunn
Basla cnm
Annamlardayim ya her boslukta spor yapiyorum oldum ama daha banyo yapicam puhhh
Tsk ederiim cnm bnm

Tamam olur sıkarım limonu ,sirke de olur. Bende baskül alıcam pazar günü ,ne verdigimi görürsem daha mutlu olur dahada bi sarılırım rejimime, bide tek olmayınca yani sizinle gider bu kilolar gelir fit bi anne ( iyiki varsınız ya )

Ye valla cnm bmm yerimede afiyet olsunn
Basla cnm
Annamlardayim ya her boslukta spor yapiyorum oldum ama daha banyo yapicam puhhh
Tsk ederiim cnm bnm

bilemiormmm yaaa bakalmm ama galiba yani kesinn yerimm heheheheee .. ohhh miss wallaaa.. bebisee annen bakiordur sen sporr.. bnm annemde wanda abimn yannda 1ay snra geleckk sanslisin hee

bilemiormmm yaaa bakalmm ama galiba yani kesinn yerimm heheheheee .. ohhh miss wallaaa.. bebisee annen bakiordur sen sporr.. bnm annemde wanda abimn yannda 1ay snra geleckk sanslisin hee
Aynen cnm ya cok sansliyim allah bin kere razi olsun annemsen babamdan kizimda zaten annane hasta cok seviyo o yuzdende sansliyim birakiyorum biz kiz kardesimle markete gidiyoruz turluyoruz
Sen de bir once kavusursun anne insallah annelerin hakki odenmez valla

kıslar yaa moralim bozuk daha diyete başlayalı 10 gün oldu ilk hafta 400gr vermiştim tam bir hafta değildi 4 gündü aslında ama bu hafta sanki veremedim gibi.hele bugün yani bu akşam öle iştahlıyımki durdramıyorum .yarın yada öbür gün adet olucam ondanmıdır ki bilmiomo yüzden moral sıfır.ma tabi bıkmak yılmak yok bakalım yarın tartıda ne görecem.100 gr da olsa inşallah vermişimdir

Rozeliz aramıza hoşgeldin
Mevcan çözmüşsün gizemi...
Şu an o kadar yorgunum ki bir an önce gidip yatasım var

Cnm sıkma caniniii.. spor yapiormusun peki. Veremedim diye umutsuzlanirsan tartida eksi goremezsin. Olumlama yap her zaman.. bugun kendimi incecik hissediorum de ..

Hosgeldin canimmmm emziriyor musunn

Hlmetcim valla cok alemsin kiz bi probis icin bu kadar dusunulur vicdan azabi cekilir mi kadere bak ki bizim evde 5 paket probis var migdem bulaniyo yiyemiyorum halbuki cok severim sen de yicen dusunuyosun bak canim sen hergun baklava borek yemiyorsun hos dogru durust birsey yemiyorsun ya neyse ve kaldi ki vucut tatli istiyosa buna ihtiyacin var demektir bu kadar kasma kendini tek kotu tarafi caninin persembe gecesi istemesi )
Bu arada ben diyet yaparken hergun 2 kare bitter ve 5 6 adet yulafli biskuvi yerdim cok abur cubur tukettigim icin bunlar nefsimi koreltiyodu yani hergun kacamagim vardi ha bu dogrudur demiyorum ben cok yerken minimuma dusurdugum icin belki zayiflamam olumsuz etkilenmedi yoksa belki baskasi yese kilosunu etkiler ama anlatmak istedigim haftada 2 ogun sadece kacamsk yap ki sonra yemeye baslayinca vucut noluyo yaa demesin
Bu arada once erkek sonra kiz diyen cok duydum da kiz deyip erkek cikan azdir bakalim heyecanla bekliyoruz bizde tatli heyecanlar bunlar simdiden 3. Yapasim var valla bir yanim cok buruk son hamileligim diye zaman hic gecsin istemiyorum simartilmak istiyorum sanirim:))
Bedefcim ben ilk diyete basladigimda( yani dogum kilolarimi vermek icin) ayni gece gittim bir dunya abur cubur yedim olmuyo yapamiyom dedim sonra sakin sakin oturdum dusundum mutlu degildim ve daha oncede kilo vermistim trkrar verebilirdim oncekikle sakin ol ilkaki arada kacamagin duzeninin bozulcagi gunler olcak sakin geriye bakma hic kacamak yapmamis gibi devam et emi moral bozma
Ben eskisi gibi aktif olsam hepinize ayri ayri laf yetistiricem ama olmuyo malesef kocamin isteklerine zor yetisiyorum mazur gorun beni kizlar
Yarin hepinize tartida bol eksili .rakamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…