Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar ben çıkıyorum..
yarın belkı varım,belkı yokum kocamın ıznıne bağlı..
hepınızı öpmüşeemmm

Selam kızlar . Nelson,Papatya, Sehra ve Hawar, sizin ve bütün öğretmenlerin öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.
Ebrucum çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. İnş şimdi daha iyisindir.
Sercancım lütfen kırılma. Seni de diğer kızları da çok eviyorum. Bu haftasonu ben de seninle aynı durumdaydım. Annemlere gittim. Kardeşim laptopu vermediği için şimdiye kadar giremedim. Benim de adım hiç anılmadı. Ben de az önce aynı şeyleri düşünüyordum. Hatta sık sık ailevi sorunlarımı yazdığım için herkesi bunalttım, Kendimden bezdirdim diye düşüdüm. Arada öyle şeyler olabiliyo maalesef. Benim bile farkında olmadan cevap yazamadığım yorumlar olabiliyo. Görmezden geldiğimi ya da önemsemediğimi düşünmeyin lütfen.

İyi akşamlar çıtırlarım,keyifler nasıl bakalım,muhabbet baya ilerlemiş oh oh cepten girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum NELSON fotonu göremedim cepten ama eminim çok hoşsundur PAPATYAM listen çok iyi bire bir uymana çok sevindim cumaya çok umutluyum senden,EPRUMM tam anlayamadım sıkıntını yarın ayrıca okuycam yazdıklarını çok geçmiş olsun,MİLLAN lütfen alınma kimse kimseyi ayırt etmez burda ama hepimiz koşturuyoruz,yarımız işte yarımız evde bebelerle uğraşıyor birilerini es geçmiş oluyoruz maalesef FENODO alınmana çok şaşırdım canım,cuma günü geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum dedin diye tee senin eski msjlarınından kilonu bulup sana alıntı yaptım,sonrasında doğru düzgün geçmişe bile bakamadım,şu an bile cepten zor yazıyorum ve diğer çıtırlar kevser,şüko,ösge,hkmt,masum , yeni gelen kızların nicki aklımda deil iyimi :) hawar,kubra,sehraa çok çok öptüm sizleri

Şükom uzundur burdayız biliyorsun ama hepimiz insanız unuttuğumuz daldığımız anlar oluyor,en aktif insanlardan biriyim,bir çoğunuzla facede arkadaşım buna rağmen benim adımın anılmadığı günler bile oluyor,soru soruyorum yeri geliyor cevap vermiyor kimse,yeni gelen kızlar zamanla alışacaklardır umarım,senide çok öptüm

tmm kıyafetın cok güzel,kıbar,hoş

Nelson cıtı pıtı bısesın,nıye zayıflıyosun beeeeee

Al benden de o kadar. Ben ona hep diuırum kilo verme diye. Bacakları falan incecik de söz dinlemiyor işte
yedıklerıne dıkkat etse anlarımda,
kız harıl harıl dıyet yapıyor
bıze kastı mı var ne

kızlar beni şımartmısınız.. o kadar da zayıf değilim aslında boyuma göre daha ideal kiloma gelemedim bile...

Nelson albüm yapınca arkadaş olanlardan başkası göremiyor mu?
yoksa bunu sectıgımız bı yermı var?

mısal burnunu estetık yaptıranların albumlerını herkes görüyor burda?nasıl oluyo

canım bildiğim kadarı ile arkadaş listemizde kaytlı kişiler resimlerimizi görüyor..tabi orada herekse açık yeride var.. onu işaretlersen sanırım herkes görür.. tam da bilgim yok aslında..

öğretmenler günü kutlaman için teşekkür ederim..

canım valla zaman zaman gözden kaçırabiliyoruz. yada herkesin kendine has sıkıntıları olabiliyo.. ama kasıt yok canım ya... yinede seni ihmal ettiğim için özüer dilerim kendi adıma...

şükrancım teşekkür ederim cnm..

mevcan bilmem ki kız nasıl oldum.. papatyam yorum yaptı.. kıyafet kombinasynunu değiştirdim ama yenisini ekleyemedim...

Offf kizlar yapmayin yaa bizim topige hic yakismiyor bu yazilar.
FENODO hakli olmasina cook haklisin canim deger veriyosun ve haliyle onemsendigini gormek istiyorsun ama cogu insan menu yazip cikiyor kendi gununu yaziyor ve begenip cikiyor
Bak biz eskiden (eski topikte)ebru ile sabahtan aksama kadar cocuklar ve diyet hakkinda sohbet ederdik simdi rahat 2 aydir karsilikli yazismiyoruz bile yazissakta 1 2 cumle dusun yani simdi ebru bana ben ona deger vermiyormuyum tabi ki oyle degil u yaziyi yazmam bile sana deger verdigimi gosterir buna ihmal diyelim haklilik payin var ama alinganlik yapma emi canim ben de eskisi gibi aktif degilim cunkum muhabbet etcegim konu yok yani diyette yapmiyorum
Sukrancim sen cok aktiftin dunde bugunde gormeyince annesinde sanirim dedim ama yazmadim keske yazsaydim.
Bu arada bunaltsam ben bunaltirdim arkadaslari sorunlarimla lutfen oyle dusunme biz kadiniyiz ve sen anlatinca sana yardimci olmaya calisiriz neden sıkılalim
Öfff delirtmeyin beni uzmeyin hamile hamile bakim burdaki herkesi cookk seviyorum ve kurdugumuz iyi bir dostluk var onun hatrina alinganlik kusluk yok yazipta cvp almayinca hanimefendi cizginizden cikin bi guzel firca cekin ama kusmek gitmek yok.

Sukrann abla yapma boyle bakiyim yemin ederimmm ki tlfondan sana msj aticaktim aklim hep aklimdaydin
Ailevi sorunlarinda kimseyi bunaltmadi hepimizi aiilerle ilgili bi sorun yasadigimiz zaman buraya yaziyoruz eminim kimse bunalmiyordum oyle dusunme seviyoruz seniiii unutmaaa

Kizlar lutfen hepiniz kendinize gelin bakim burdw kimse eskiyede yeniede ayrimcilik yapilmiyoo
Yok oyle ben yokum artik kabullenemdeniz burdaki dostluk ve arkadaslik var bence kesin nazar degdiiiiiiii msalahhhhh nazar degmesin bak lutfenmn

Menummmm
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 yumurta haslanmis

Aksam
4 kasik patates yemegi
Kucuk dolmabiber
1 dilim ekmek

Acim valla ya ekmek az edigimden doyamiyorummm hep hep hep acimmm ekmek de yiyemiuorum yyince cok yemis gibi hissediyorum

Bigun 20 lik disim cikmaya calisiyor kendi capknda o yuzden damagimda disimde agriyo fazla spor yapmadim fazla
Sporlarim
45 lesile
12 dk gobek ve bel hareketleri
55 tane mekik
15 dk gobek kalca basen hareketleri

Yatmadan once 30 dk ya jillan yada 30 dk gobek hareketleriyapmayi dusunuyorum yaparsam yazarim

dun kv ler wardi,,, temizlk eee oglan ugrastm. uburda olanlara yazdim. bugunde sabahtn kv geldk. suan tlfndan giriorumm.. alinma ltfn.. bak menuyu bile yazamadim. hafta sonu olunca herkes kayboluyorr.. sen canimizsinn lutfeeenn kirilmaaa mujukladim senii

Kizlar hepinize gercekten cok alstim arkadaslarimiz sizlersiniz boyle oluncada aliniveriyor insan ma hemen mesaj yamaniz bni cokk mutlu etti hepinizr ayri ayri tesekkur edeim bu arad nelson harikasin yakiyorsun anacimmmmm

Kiz bende tam senden bahsediyordum kalp klbe karsiymis

yaaaaa tlfndn giriormm.
surekli isim sifre gir istiorrr cildiriormm. tableti almadim yanima. oglanda uyudu kv ler hepp beraber ytenek sizsnz izlioruz.. seni anlayabiliorm. bi zmnlar bnde kiriliordm yazmiorlar die. ama sen bzm cnmizsin tmm.. yaa basim dönüyor. gazeteyi egilerk okudum. saatlrdir gecmiooo.. ewett kalpkalbe karsiiiiii )))

Kızlar evimize dödük az önce. Çantaları boşalt, evi toparla, çocukları uyut anca geçebildim pc başına. Hepinize teşekkür ederim, sevildiğimi bilmek güzel. Çok mutlu oldum. Benim diğer arkadaşlarım da benimle artık görüşmez olunca duygusallaştım böyle işte. Yalnızlığımı sizlerle unutuyorum. Biran önce işlerimi bitireyim de gelip sizleri okuyayım diye sabırsızlanıyorum. Hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için. Hepinizi çok öptm iyi geceler

Şükü cnmsin.
İyi gecelerrr mucuk

Kızlar alınganlık yapmışsınız haklı olarak.aslında arada bende böyle düşünüyorum.aklımdan geçiyor.sadece söylemiyorum.merak etmeyin zamanla bizede alışıcaklar,hatta alışıyorlar.alıştırıcaz mecbur..
HEpinizi çok sevdim gerçekten.

Kv lerden gec geldik. Guzel bir gun gecirdim. Aksam kurufasulye yedim. Bir kucuk kasede asure,. Allahtan bal gibi olmamisti sekeri. Annem olsaydi asureyi asiri sekerli yapiyordu. Sohbet muhabbet kv gun guzeldi. Ya adanaya cidden soguk geldi ya. Suan donuyorum diyebilirim. Uyusam iyi olacakta ne bilim buraya yazasim geldi. İnanin sizsiz gunum gecsin istmiyorum. Burda kim warsa muhabbet edelm istiyorum. Siz gercekten harika insanlarsiniz. Ayy üşüdümmmm yatim ben yaaaa duygusal konusmadan nasilda odunncaya gectim dimi
Neyseee tum gizlara eyi gecelerr deyim
Oldu optümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…