- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.601
tmm kıyafetın cok güzel,kıbar,hoş
Nelson cıtı pıtı bısesın,nıye zayıflıyosun beeeeee
Al benden de o kadar. Ben ona hep diuırum kilo verme diye. Bacakları falan incecik de söz dinlemiyor işte
yedıklerıne dıkkat etse anlarımda,
kız harıl harıl dıyet yapıyor
bıze kastı mı var ne
Nelson albüm yapınca arkadaş olanlardan başkası göremiyor mu?
yoksa bunu sectıgımız bı yermı var?
mısal burnunu estetık yaptıranların albumlerını herkes görüyor burda?nasıl oluyo
Havar sehra papatya nelson ve diger ogretmenlet hepinizin ogretmenlet gunu kulu olsun.kizlr iki gundur yoktum bu kiz oldumu kaldimi diye hic kimse adimi anmamis yeni katilmadim ki ben iki ay oldu hani yeni gelmis olsam devam etmedi diye dusunun ama iki ayi gecti muhabbetimiz olali demekki tam kabullenemediniz beni ozellikle hikmt sukran mevcan nelson size kirildim en aktif sizlerdiniz sizde hic anmamisiniz beni uzaktan bakicam neler yaptiginiza karimaycm hiz artik ben iki gunu geciremedim neler yapti kizlar acaba diye ama karsilikli degilmis demekki neyse guzel bi dostluktu
Allaha emnt olun
şükrancım teşekkür ederim cnm..Selam kızlar . Nelson,Papatya, Sehra ve Hawar, sizin ve bütün öğretmenlerin öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.
Ebrucum çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. İnş şimdi daha iyisindir.
Sercancım lütfen kırılma. Seni de diğer kızları da çok eviyorum. Bu haftasonu ben de seninle aynı durumdaydım. Annemlere gittim. Kardeşim laptopu vermediği için şimdiye kadar giremedim. Benim de adım hiç anılmadı. Ben de az önce aynı şeyleri düşünüyordum. Hatta sık sık ailevi sorunlarımı yazdığım için herkesi bunalttım, Kendimden bezdirdim diye düşüdüm. Arada öyle şeyler olabiliyo maalesef. Benim bile farkında olmadan cevap yazamadığım yorumlar olabiliyo. Görmezden geldiğimi ya da önemsemediğimi düşünmeyin lütfen.
İyi akşamlar çıtırlarım,keyifler nasıl bakalım,muhabbet baya ilerlemiş oh oh cepten girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum NELSON fotonu göremedim cepten ama eminim çok hoşsundur PAPATYAM listen çok iyi bire bir uymana çok sevindim cumaya çok umutluyum senden,EPRUMM tam anlayamadım sıkıntını yarın ayrıca okuycam yazdıklarını çok geçmiş olsun,MİLLAN lütfen alınma kimse kimseyi ayırt etmez burda ama hepimiz koşturuyoruz,yarımız işte yarımız evde bebelerle uğraşıyor birilerini es geçmiş oluyoruz maalesef FENODO alınmana çok şaşırdım canım,cuma günü geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum dedin diye tee senin eski msjlarınından kilonu bulup sana alıntı yaptım,sonrasında doğru düzgün geçmişe bile bakamadım,şu an bile cepten zor yazıyorum ve diğer çıtırlar kevser,şüko,ösge,hkmt,masum , yeni gelen kızların nicki aklımda deil iyimi :) hawar,kubra,sehraa çok çok öptüm sizleri
Sukrann abla yapma boyle bakiyim yemin ederimmm ki tlfondan sana msj aticaktim aklim hep aklimdaydinSelam kızlar . Nelson,Papatya, Sehra ve Hawar, sizin ve bütün öğretmenlerin öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.
Ebrucum çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. İnş şimdi daha iyisindir.
Sercancım lütfen kırılma. Seni de diğer kızları da çok eviyorum. Bu haftasonu ben de seninle aynı durumdaydım. Annemlere gittim. Kardeşim laptopu vermediği için şimdiye kadar giremedim. Benim de adım hiç anılmadı. Ben de az önce aynı şeyleri düşünüyordum. Hatta sık sık ailevi sorunlarımı yazdığım için herkesi bunalttım, Kendimden bezdirdim diye düşüdüm. Arada öyle şeyler olabiliyo maalesef. Benim bile farkında olmadan cevap yazamadığım yorumlar olabiliyo. Görmezden geldiğimi ya da önemsemediğimi düşünmeyin lütfen.
dun kv ler wardi,,, temizlk eee oglan ugrastm. uburda olanlara yazdim. bugunde sabahtn kv geldk. suan tlfndan giriorumm.. alinma ltfn.. bak menuyu bile yazamadim. hafta sonu olunca herkes kayboluyorr.. sen canimizsinn lutfeeenn kirilmaaa mujukladim senii
Kiz bende tam senden bahsediyordum kalp klbe karsiymis
Kızlar evimize dödük az önce. Çantaları boşalt, evi toparla, çocukları uyut anca geçebildim pc başına. Hepinize teşekkür ederim, sevildiğimi bilmek güzel. Çok mutlu oldum. Benim diğer arkadaşlarım da benimle artık görüşmez olunca duygusallaştım böyle işte. Yalnızlığımı sizlerle unutuyorum. Biran önce işlerimi bitireyim de gelip sizleri okuyayım diye sabırsızlanıyorum. Hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için. Hepinizi çok öptm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?