- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.581
Nelson foto nerdeeee?
gel senın fashıon polıcen olim
benımkı 9 aylık..cok mızmız hep yanında durmamı ıstıyor..
bende paso yanındayken kk ya gırıyorum naapım..iş yaptırmıyor
canım arkadaş olarak kabul et
Benimkide 5 inde 6 sını dolduracak çok yaramaz aynı sorun bendede var iş güç ve ben hep arka planda öncelik eliz im genellikle çocukları olanlar şöyle der yürüyünce çok yorulup baya bi kilo verebiliyormuşsun çok merak ediyorum bu doğrumu acaba
tmm kıyafetın cok güzel,kıbar,hoşfotolar yükledim...
çocuk yuruyunce mı bız kılo verıyomusuz?
kım kılo verıyo anlamadım
Evet çocuğun peşinde koşturmaktan gidiyormuş bu kilolar
Nelson cıtı pıtı bısesın,nıye zayıflıyosun beeeeee
Al benden de o kadar. Ben ona hep diuırum kilo verme diye. Bacakları falan incecik de söz dinlemiyor işte
du bakalım bızımkı suan hala emekliyor,bu ay yürür sanırım..
ıns.oyle olur..benımkı dıbımden ayrılmıyorkı,yapısık ıkız gıbıyız..
umarım yuruyunce benı salar..ben onun pesıne kosarım
Ben hiç sanmıyorum bizimkinin öle olacağını çok fena ve çok meraklı eminim benim yanım da durmak yerine sürekli keşfe çıkacak, nereye gitti ne yapıyor diye peşinde koşturacagım
Havar sehra papatya nelson ve diger ogretmenlet hepinizin ogretmenlet gunu kulu olsun.kizlr iki gundur yoktum bu kiz oldumu kaldimi diye hic kimse adimi anmamis yeni katilmadim ki ben iki ay oldu hani yeni gelmis olsam devam etmedi diye dusunun ama iki ayi gecti muhabbetimiz olali demekki tam kabullenemediniz beni ozellikle hikmt sukran mevcan nelson size kirildim en aktif sizlerdiniz sizde hic anmamisiniz beni uzaktan bakicam neler yaptiginiza karimaycm hiz artik ben iki gunu geciremedim neler yapti kizlar acaba diye ama karsilikli degilmis demekki neyse guzel bi dostluktu
Allaha emnt olun
benımkı hem benden vazgecemıyor
hem döt karıştırıcı..
bakalım tercıhı ne olcak..
senınkının ismi eliz mi?
evt canm Eliz minikimin adı uyudu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?