- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.621
günaydın kızlar:
fenodo canım lütfen alınganlık yapma. aynı şeyi zaman zaman ben de düşünüyorum. hatta bir iki kere yazmıştım. yani bu duyguların açısından yalnız değilsin. kalabalıkta arada kaçabiliyor bazen. mesela ben gün için de örneğin yemeğimi beklerken okuyorum sizi. cevap yazmaya fırsat olmuyor. sonra da unutuyorum gidiyor.
dünde diyeti kaçamaksız tamamladım. cumadan bu yana 800 gram vermişim kızlar. uzun zamandır görmediğim bir rakam gördüm sabah tartıda. gerçi diyetisyen tartılma dedi ama ben tartılmadığım zaman uzaklaşıyorum. tartıldığımdayarın sabah şunu görmeliyim diyerek motive oluyorum.
Papatyam tebrikler, bak diyetisyen işi sana yaramış. Daha şimdiden 800 gr vermişsin. Cumaya eminim daha çok vermiş olucaksın. Bu seni daha çok motive edicektir. Büyük ihtimalle her hafta bilinçli olarak az çok kilo verirsin bundan sonra.günaydın kızlar:
fenodo canım lütfen alınganlık yapma. aynı şeyi zaman zaman ben de düşünüyorum. hatta bir iki kere yazmıştım. yani bu duyguların açısından yalnız değilsin. kalabalıkta arada kaçabiliyor bazen. mesela ben gün için de örneğin yemeğimi beklerken okuyorum sizi. cevap yazmaya fırsat olmuyor. sonra da unutuyorum gidiyor.
dünde diyeti kaçamaksız tamamladım. cumadan bu yana 800 gram vermişim kızlar. uzun zamandır görmediğim bir rakam gördüm sabah tartıda. gerçi diyetisyen tartılma dedi ama ben tartılmadığım zaman uzaklaşıyorum. tartıldığımdayarın sabah şunu görmeliyim diyerek motive oluyorum.
kızlar bırı benı aydınlatsın..
aramızdaki ev hanımları kimlerr
kızlar bırı benı aydınlatsın..
aramızdaki ev hanımları kimlerr
Gunaydinnnn anneelerrrr neydiyonuz bakemmm
Millan fenoodomun desigi gibi nnde ev hanimiyim aralik 16 da 11 aylik olucak bitanecik prensesm var onlar ugrasiyorumm:)ya kizlar bnm 20 lik disim cikiyor yarsi cikmis damagkm falan hep yara cok agryior ne yapabilirim aceppp
Gunaydinnnn anneelerrrr neydiyonuz bakemmm
Millan fenoodomun desigi gibi nnde ev hanimiyim aralik 16 da 11 aylik olucak bitanecik prensesm var onlar ugrasiyorumm:)ya kizlar bnm 20 lik disim cikiyor yarsi cikmis damagkm falan hep yara cok agryior ne yapabilirim aceppp
H bilduk cnm bnm bide iveri dogru gomuk cikiyo bana dr yolu gozukuyo galiba neyse canlar bn prensesim uuirken isleriminyapiyim gelirim genegunaydııııın,hoşgeldın..
valla dişle ilgili hıcbıse bıldıgım yok..
ağrıyan dişe tuz basılır,tek bıldıgım bu
Ysk masum cnm sagolagrı kesici içebilirisn , karanfil yagı bastır , yoksa karanfil koy dişinee
zeytin birdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?