Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çıtırlarım günaydınnn,sabah sabah tv keyfi yapayım dedim,ruhum daraldı ya güzel ülkemde neler oluyor böyle ofise geçince konuşuruz bol bol muck

Dün dikkat etmeme rağmen ,cmt günü öküz gibi yememin sonucu haftaya + 200 ile başladım,cumaya neler olcak bakalım,şüko,papatya,nelson,ösge,hkmt,kevser,fenodo,epruu,millan,nzlama,masum,kubra,hawar,sehraa unuttuğum varsa affola güzel bir hafta olsun bizlere,hamişler sağlıklı beslensin,bizde yiyelim yiyelim kilo verelim inşallah :)))

günaydın kızlar:
fenodo canım lütfen alınganlık yapma. aynı şeyi zaman zaman ben de düşünüyorum. hatta bir iki kere yazmıştım. yani bu duyguların açısından yalnız değilsin. kalabalıkta arada kaçabiliyor bazen. mesela ben gün için de örneğin yemeğimi beklerken okuyorum sizi. cevap yazmaya fırsat olmuyor. sonra da unutuyorum gidiyor.
dünde diyeti kaçamaksız tamamladım. cumadan bu yana 800 gram vermişim kızlar. uzun zamandır görmediğim bir rakam gördüm sabah tartıda. gerçi diyetisyen tartılma dedi ama ben tartılmadığım zaman uzaklaşıyorum. tartıldığımdayarın sabah şunu görmeliyim diyerek motive oluyorum.

çok sevindim canım,umarım hep bu istikrarla gidersin,diyetisyene gitmekle ne iyi yaptın yaa

Papatyam tebrikler, bak diyetisyen işi sana yaramış. Daha şimdiden 800 gr vermişsin. Cumaya eminim daha çok vermiş olucaksın. Bu seni daha çok motive edicektir. Büyük ihtimalle her hafta bilinçli olarak az çok kilo verirsin bundan sonra.

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
gecmısı okuya okuya anca gelebıldım..
eneeeem herkes ifadesını vermıs alınganlıklardan sonra

mev senınde avatarın seksı dıcem ama neyse o kıbarlıgı yapmıyım sımdı

ooof ıyıkı bı 59.9 oldum haaa
hemen tartı o illüzyonu bozdu
neyse ben cumaya kadar kılomdan bahsetmek ıstemıyorum

canım sıkıldı,moralım bozuldu..sen bılemezsiiiiiin daha neleeeeeeeeeer

yenıden oruçlu bı gundeyım..

kızlar bırı benı aydınlatsın..
aramızdaki ev hanımları kimlerr

kızlar bırı benı aydınlatsın..
aramızdaki ev hanımları kimlerr

ben çalışıyorum,
epruu çalışıyor
papatya,nelson,sehra hawar öğretmen,

şükomun ilkokula giden kızı var oda evde boğuşuyor

ösgem hamiş,bide ufaklığı var,oda evde çalışıyor

hkmt de evde çalışan bayanlardan

masumm çalışıyor

fenodo evde sanırım,

aha durdu benim beyin iyimi :44::44:

Gunaydinnnn anneelerrrr neydiyonuz bakemmm
Millan fenoodomun desigi gibi nnde ev hanimiyim aralik 16 da 11 aylik olucak bitanecik prensesm var onlar ugrasiyorumm:)ya kizlar bnm 20 lik disim cikiyor yarsi cikmis damagkm falan hep yara cok agryior ne yapabilirim aceppp

kızlar umuyorum aynı istikrarla devam edebilirm. bugün öğlen ne yesem nerde yesem bilmeedim. neyse benim sınavım var. gidip soruları çoğaltayım.

gunaydııııın,hoşgeldın..

valla dişle ilgili hıcbıse bıldıgım yok..
ağrıyan dişe tuz basılır,tek bıldıgım bu

günaydınnnnnnnnnnnn amann ne çok konuşmuşuznuz yahu ytişemeidm valla 2 gün girmeyinceee hızıznıza yetişemeid şöle bir göz gezdirdimmm

ebruli
çok geçmiş olsun göz çok hassas bir konu benimd eikiz ogluşlarım var ikisninde gözü bozuk çıktı
özellikle 1 taneisnin 4.5 derece miyop çoıktı çok üzüldüm ama şimdi gözlüklere alıştık istemesektee

milaan
yine isyan çıkamrışsın ttopiklere yeni oldugund abir süre yabancı kalabiliyorsun ama sonra sohbetin içnde buluyorsun kendinii

papatyaa
diyetisyene giden sendin dimi ? listen çok güzel
kuruyemiş yeme mi dedi san atam olarak çözmeidm ben durumuu

topigimizde ögretmenlerimiz varmış ögretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar iyiki varsınız..

mevcanımm sen naıslsın??

hafta sonu berbat geçti benimde çok yogundum misafir misafir üsütnee kahvaltısı , ögleni akşamı derkne çok yoruldum
işe gidip dinlenmek istiyorum dedim.. hiç dogru düzgün oturup yemek yemeidm ama kaçamak oldu hepp arada derede kaçırdımm.. ama önümüzdeki 4 gün çok iyi degerlendirmem laızm ...

herkese kolay gelsinn

agrı kesici içebilirisn , karanfil yagı bastır , yoksa karanfil koy dişinee
zeytin birdee

masuuum napiiiim qııı kendı kendıme kalınca,bunalıma gırıyorum

durup durup isyan edip,dıkkat çekmeye çalışıyorum

masum sen hem burda,hem 13.takımda mısın..
ıkı mıslı mı zayıflıcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…