Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

masummm
ben gittim diyetisyene. karın bölgemde 10.150 kilo yağ varmış. bu yağları çözmemiz gerek dedi. bu nedenle yağlı tokhum olan kuruyemişler yok diyetimde.
benim sayfamda fotolarım var bir bak istersen. altında tarihler yazıyor. sporun sonucu ama ben karın bölgemden obezmişim...

millan bende normal kilodayım göbeğimi,simitimi 40 beden totomu saymazsan bende zevk için kilo vericem yakında

hkmt delisi he en çok ben özledim seni,

ros, bi pazarmı kaçamak yapıyon tüh sana,bak bana cuma cmt,pazar full kaçırıyorum ben[ :26::26:/I]

fotona tekrar baktım şekerim,o göbeğe obez dediyse doktor,beni göbeğe xl obez der

ben samsundanım..buraya hala kış gelemedı yaaa..

benımde annem ızın almış,gelcek birazdan..bıde kızı asıya göturcem..
bırazda gezerim..ac karna hayattan hıcbı zevk almıyorum ama denicem işte

Daha yapmadım ki canım ama yapabilirim diye avutuyorum )) sende bana güzel örnek oluyorsun : vermem gereken tam 12 kg var ama acelem yok bu kilo zamanla gitsin 6 ayda falan sonuçta yeni dogum yaptım yememe dikkatedersem gidecek galiba

samsunmuuuuu

ankaradan sonra yaşamayı istediğim şehir,kpss tercihlerinde ilk yazdığım il,çokk severim samsunu çok güzel anılarım var orda hemide çok romantik anılar

Canim baktim fotolara da sen nasil karin bolgesinden obezmissin ya gsyet zayifsin yani ayy bu kilolar yuxunden kafayi yiyecegiz sonunda esim bana diyorki kilolarini vereceksin ama insallh kafayi yememis o.ursun o zamana kadr diyor

samsunmuuuuu

ankaradan sonra yaşamayı istediğim şehir,kpss tercihlerinde ilk yazdığım il,çokk severim samsunu çok güzel anılarım var orda hemide çok romantik anılar

aaaa na dada düzeeeel

cunku herkes samsn dıyınce,sıradan karadenız ılı sanıyorda..
halbukı bız cok farklıyız
sevmene ve bılmene sevındım

aaaa na dada düzeeeel

cunku herkes samsn dıyınce,sıradan karadenız ılı sanıyorda..
halbukı bız cok farklıyız
sevmene ve bılmene sevındım

samsun orta karadeniz olduğu için yaşanası bi yer,çok nemli deil,çokta yağış almaz,yollarıda çok iyi,nede övdüm şehrinizi ya,

Kizlar ogleden sonra esimin ogrencisinin velisi davet etmis beni oraya gidicem aksma gorusuruz simdi kocis geldi karnin doyurayim optummm

Istanbulda olan yok mu burda hava berbat gökyüzü ağlıyor ve ben hiç bi iş yapmak istemiyorum ev dünkü misafirlerden dolay berbat kızda durmuyor havada bunaltıcı şaşırdım kaldım nese yavaştan da olsa ben bişiler yapayım spor olur öptüm hepiniZi bitince görüşürüz. ..

Roseliz cnm bnm mevcanim cok saholun kizlar en kisa zamanda gidecem insalah

kızlar bıse sorcam facede e maıl degıstırme yerı varmıııı?

açıp bakamadığımdan sıze soruyorm

ay ben istanbulu çok severim ama sana ev vercez burda yaşa deseler yaşamam,gezmek için harika bir şehir ama yaşamak için cıks,

ist ilk gidişimde kapkaça uğradık neyseki araklayamadılar

2.gidişimde eminönünde inmeye çalışırken vapurdan ittiler son anda denize düşmeden kurtuldum,

3.gidişimde istiklal caddesinde tacize uğradı arkadaşım kavga çıktı,

daha neler geldi başıma ama yinede çok severim istanbulu,gezilesi bir şehir

Camasiri serdimm,, bi daha makineye camasr attm. Gunesten faydalanmak gerek dimi amaaa.. oglaninda corbasini yaptimmmm.. kendime nar yogurt yaptm ee aciktim ayol
Meww ama ama sen benü kiviyosuun hihladim senii mew papatyaa gobiseobez dediyseee ayol ben neeyimmm seni birak smdi--- . Citirimm
Roselizz ccnm ismn neydi snn bnm ablamatasehirde oturuor. İst gusel yaaaa
Sercan bnm sipaa uyuduu derin uykuda gbi..carsamba randevum wr bbgm yaaa.. gittgnyerdee cook yemeee mucuk gorszrz
Millan 9.ay asisini yaptiricaksn dmi. Bi de saglk ocagna sorsana cocuk felci asisini .. suriyedn virus gelms. Cuma gnu bnm oglana damla verdiler. Blki de adanaya suriyeden gelen cook die damla verms olabilrler. Sor yine de.. samsun ark tokatta okumustu. Samsuna cok gderdi ordan bliorm resimlerini fln.
Kewser gecms olsun bebegmm.. ihmal etme git doktora

Kisss ist sana yaramamiss heee bnm ablam orda,, muhtesem bir sehir yaaa... eskiden gider 1ay kalirdik yazin. Kadikoyden kitap alirdim gidet deniz kenatnda okurdmm wayyy beee bekarkeneee ne ozgurlukmussss.. meww ahh meww ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…