- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.661
Kizlarrr,,, özlediniz mi beni.. en cok mew ozlemistirr
Masum millan sercaaan nabersinz.
Papatyaaa feci sewindm kilo vermene.
Bnn hafta sobu kacamakliydi bliosunz. Artii arti rakam gordummmmmmmmm.. tühhhhhhhh banaaa...
masummm
ben gittim diyetisyene. karın bölgemde 10.150 kilo yağ varmış. bu yağları çözmemiz gerek dedi. bu nedenle yağlı tokhum olan kuruyemişler yok diyetimde.
benim sayfamda fotolarım var bir bak istersen. altında tarihler yazıyor. sporun sonucu ama ben karın bölgemden obezmişim...
İnsss millaan yaaaaa.. umudum o yonde. Hftasonu borekler probislerr hüplettimm yaaaa... hiissedilrr tabisii yoklgumm.. oglanlaugrastm bu saatte kdr... smdi uyuduu... anaa camasr sermem gerekk- hawa bugun gunesli bulutluuduu yazin geliormmmm sen hangi sehirdensn sekerimm ben adanaa
millan bende normal kilodayımgöbeğimi,simitimi 40 beden totomu saymazsan bende zevk için kilo vericem yakında
hkmt delisi he en çok ben özledim seni,
ros, bi pazarmı kaçamak yapıyon tüh sana,bak bana cuma cmt,pazar full kaçırıyorum ben[ :26::26:/I]
ben samsundanım..buraya hala kış gelemedı yaaa..
benımde annem ızın almış,gelcek birazdan..bıde kızı asıya göturcem..
bırazda gezerim..ac karna hayattan hıcbı zevk almıyorum ama denicem işte
masummm
ben gittim diyetisyene. karın bölgemde 10.150 kilo yağ varmış. bu yağları çözmemiz gerek dedi. bu nedenle yağlı tokhum olan kuruyemişler yok diyetimde.
benim sayfamda fotolarım var bir bak istersen. altında tarihler yazıyor. sporun sonucu ama ben karın bölgemden obezmişim...
samsunmuuuuu
ankaradan sonra yaşamayı istediğim şehir,kpss tercihlerinde ilk yazdığım il,çokk severim samsunu çok güzel anılarım var orda hemide çok romantik anılar
samsunmuuuuu
ankaradan sonra yaşamayı istediğim şehir,kpss tercihlerinde ilk yazdığım il,çokk severim samsunu çok güzel anılarım var orda hemide çok romantik anılar
aaaa na dada düzeeeel
cunku herkes samsn dıyınce,sıradan karadenız ılı sanıyorda..
halbukı bız cok farklıyız
sevmene ve bılmene sevındım
Roseliz cnm bnm mevcanim cok saholun kizlar en kisa zamanda gidecem insalahCanım ben diş hekimi yardımcısıyım 20. Lik dişlerin ağızda herhangi bir fonksiyonu yok ve geride oldukları için erken çürürler fırcayı oraya ulaştıramayız genellikle en kısa zamanda bi Dr git çıkmasını rahatlatmak içinde oradaki diş etine parmağınla masaj yapabilirsin daha rahat çıkacaktır bu kadar geçmiş olsun
Istanbulda olan yok mu burda hava berbat gökyüzü ağlıyor ve ben hiç bi iş yapmak istemiyorum ev dünkü misafirlerden dolay berbat kızda durmuyor havada bunaltıcı şaşırdım kaldım nese yavaştan da olsa ben bişiler yapayım spor olur öptüm hepiniZi bitince görüşürüz. ..
kızlar bıse sorcam facede e maıl degıstırme yerı varmıııı?
açıp bakamadığımdan sıze soruyorm
ay ben istanbulu çok severim ama sana ev vercez burda yaşa deseler yaşamam,gezmek için harika bir şehir ama yaşamak için cıks,
ist ilk gidişimde kapkaça uğradıkneyseki araklayamadılar
2.gidişimde eminönünde inmeye çalışırken vapurdan ittiler son anda denize düşmeden kurtuldum,
3.gidişimde istiklal caddesinde tacize uğradı arkadaşım kavga çıktı,
daha neler geldi başıma ama yinede çok severim istanbulu,gezilesi bir şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?