- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.701
Camasiri serdimm,, bi daha makineye camasr attm. Gunesten faydalanmak gerek dimi amaaa.. oglaninda corbasini yaptimmmm..kendime nar yogurt yaptm ee aciktim ayol
Meww ama ama sen benü kiviyosuun hihladim seniimew papatyaa gobiseobez dediyseee ayol ben neeyimmm seni birak smdi--- . Citirimm
Roselizz ccnm ismn neydi snnbnm ablamatasehirde oturuor. İst gusel yaaaa
Sercan bnm sipaa uyuduu derin uykuda gbi..carsamba randevum wr bbgm yaaa.. gittgnyerdee cook yemeee mucuk gorszrz
Millan 9.ay asisini yaptiricaksn dmi. Bi de saglk ocagna sorsana cocuk felci asisini .. suriyedn virus gelms. Cuma gnu bnm oglana damla verdiler. Blki de adanaya suriyeden gelen cook die damla verms olabilrler. Sor yine de.. samsun ark tokatta okumustu. Samsuna cok gderdi ordan bliorm resimlerini fln.
Kewser gecms olsun bebegmm.. ihmal etme git doktora
Canım ismimi sormuşsun yeni fark ettim İsmim Gül
Geçmişe kendi adımın geçtiği yerleri göz gezdirdim.hem vaktim yok hem işte yasak hem sayfalar baya ilerlemiş.Eve gidince birkaç kişiye birkaç konuya deginicem.Gece 2 de 1 kalıp oğluma Fındıklı 1 kalıp iş arkadaşlarıma limonlu kel yaptım.Ve yemedim bugün sabah 1 dl yedim. Akşamları çok kararlıyım duyy Mevcanım
kız banada kısaca gul derler..
tabı ısmım gulsah
hıkmet hemen yaziiiiiiiim..
o çocuk felcı asısı sadece surıye sınırındakı ıllerde yapılıyomus..
Kızlar selaaam ben geldiim. Sabahtan beri evin içinde koşturup duruyorum. Komutanım (kociş) bi hafta izinli ve dolayısıyle ben ecemi birliğindeyim. Beni otururken görünce sinir oluyo. O evdeyken hep evişi yapmam ve ayakta olmam gerekiyo. Bu saate kadar giremedim. Sabah dedi ki " bu hafta senin için hep böyle geçicek, sana oturmak yok ben evdeyken, işine gelirse".
Kevsercim geçmişi daha yeni okudum. Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı başkabişeye benzemiyo, çok kötü ya. Ben dişim ağrıyınca
pamuklu kulak çubuğuna kolonya döküp ağrıyan dişime bastırıyorum. Bikaç saat idare ediyo. Dene ama bu geçici bi çözüm, sen yine de cimcimeyi annene bırakıp dr a git. Allah şifa versin cnm
Geçmişe kendi adımın geçtiği yerleri göz gezdirdim.hem vaktim yok hem işte yasak hem sayfalar baya ilerlemiş.Eve gidince birkaç kişiye birkaç konuya deginicem.Gece 2 de 1 kalıp oğluma Fındıklı 1 kalıp iş arkadaşlarıma limonlu kel yaptım.Ve yemedim bugün sabah 1 dl yedim. Akşamları çok kararlıyım duyy Mevcanım
Kızlar selaaam ben geldiim. Sabahtan beri evin içinde koşturup duruyorum. Komutanım (kociş) bi hafta izinli ve dolayısıyle ben ecemi birliğindeyim. Beni otururken görünce sinir oluyo. O evdeyken hep evişi yapmam ve ayakta olmam gerekiyo. Bu saate kadar giremedim. Sabah dedi ki " bu hafta senin için hep böyle geçicek, sana oturmak yok ben evdeyken, işine gelirse".
Kevsercim geçmişi daha yeni okudum. Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı başkabişeye benzemiyo, çok kötü ya. Ben dişim ağrıyınca
pamuklu kulak çubuğuna kolonya döküp ağrıyan dişime bastırıyorum. Bikaç saat idare ediyo. Dene ama bu geçici bi çözüm, sen yine de cimcimeyi annene bırakıp dr a git. Allah şifa versin cnm
aaaa..
benım kocamın tam tersii
asla o evdeyken iş yaptırmaz,nefret eder evde temızlık yapılmasından
veya benım onunla dııl başka bıseyle ılgılenmemden..
cok ıs yapasın varsa gel masaj yap der
Gülşahcım o zaman şanslısın sen. Çok yorulmazsın. Senin adına sevindim. Neyse bi hafta öyle böyle geçer. Kızımı okula bırakırken,aaaa..
benım kocamın tam tersii
asla o evdeyken iş yaptırmaz,nefret eder evde temızlık yapılmasından
veya benım onunla dııl başka bıseyle ılgılenmemden..
cok ıs yapasın varsa gel masaj yap der
Mevcancım buralarda da hava çok soğudu, sağanak yağış var. Öğlen kızımı zor götürdüm okula. Allahtan yakın okulu. Ben de bu yağmurda çamaşır asmak zorunda kaldım balkona. 2 tane yaramaz çocuk olunca makine boş kalmıyo.
Ebrum nasılsın güzelim, gözün nasıl oldu?
Hikoşum öyle valla, evde olmaları çok zor, evet zayıflarım kendisi de öyle söyledi sabah. Senin için bi açıdan rahat yemek derdi olmaz ama diyetteyiz, sağlıklı beslenmek lazım, tencere yemeği de yap az-çok. hep kahvaltılıkla öğün geçmez, benim gibi kabız olursun mazallah:26:. Eşin hiç ofise filan gitmiyo mu, hep mi evde. Sen de rahat iş yapamazsın herhalde di mi?
Ben önceden akşama yemek yapmazdım, eşim işyerinde yerdi. Ama ye ekmek arasını, ye hamurişini akşam akşam öyle öyle şiştim. Evlendiğimde 50 kiloydum. Ama artık eşim yese de yemese de kendim için ve çocuklar için yemek yapıyorum.
Gülşahcım, eylülde oğlumu aşıya götürdüm. Ebe dedi ki suriyeden virüs salgını gelmiş. O yüzden bu aşı yeni çıktı dedi ama aşının adına bakmadım. Sadece suriye sınırındaki illerde olduğunu sanmıyorum. Biz kocaelideyiz, burda da yapılıyo canım.
çıtırlarım slm,yoğundum bugün tam yazıcam bi şey çıkıyor pat kapatıyorum,
gül,gülşah ne güzel ne romantik isim onlar ya
epru,limonlu keki yemeyen epruu,sen bana güven akşamı kes bak nasıl gidiyor kilocuklar,
şükooo eşine kızsammı kızmasammı bilemedim,neyseki küçüğü ona bırakıp rahat edebiliyorsun,benim eşimde aynı milanın eşi gibi,dizimin dibinde otur der,beraber kahve içelim,çay içelim,saçımı okşa,bacağımı ov,koynuma uzan,lak lak yapalım,ay sülük gibi olmamı ister bazen öğğ getirir neyseki sadece pazarları beraberiz,ondada ödevler oluyorda sesi çıkmıyor,
ay bu erkekler ne yapsa yaranamıyor bize iyimi
Saholasin sukran ablaya fatih gelsin gidicem dr insallahKızlar selaaam ben geldiim. Sabahtan beri evin içinde koşturup duruyorum. Komutanım (kociş) bi hafta izinli ve dolayısıyle ben ecemi birliğindeyim. Beni otururken görünce sinir oluyo. O evdeyken hep evişi yapmam ve ayakta olmam gerekiyo. Bu saate kadar giremedim. Sabah dedi ki " bu hafta senin için hep böyle geçicek, sana oturmak yok ben evdeyken, işine gelirse".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?