Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım ismimi sormuşsun yeni fark ettim İsmim Gül

hıkmet hemen yaziiiiiiiim..
o çocuk felcı asısı sadece surıye sınırındakı ıllerde yapılıyomus..

şu limonlu keke niyet edip deneyemedimmm hiççç
eline saglıkk

Kızlar selaaam ben geldiim. Sabahtan beri evin içinde koşturup duruyorum. Komutanım (kociş) bi hafta izinli ve dolayısıyle ben ecemi birliğindeyim . Beni otururken görünce sinir oluyo. O evdeyken hep evişi yapmam ve ayakta olmam gerekiyo. Bu saate kadar giremedim. Sabah dedi ki " bu hafta senin için hep böyle geçicek, sana oturmak yok ben evdeyken, işine gelirse".

Kevsercim geçmişi daha yeni okudum. Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı başkabişeye benzemiyo, çok kötü ya. Ben dişim ağrıyınca
pamuklu kulak çubuğuna kolonya döküp ağrıyan dişime bastırıyorum. Bikaç saat idare ediyo. Dene ama bu geçici bi çözüm, sen yine de cimcimeyi annene bırakıp dr a git. Allah şifa versin cnm

Ahaaaa yandin desene şükooo.. bnmki de ewde bayadr gece nette calisiorr,, anca oglen kalkiooo.. yemek de yapamiorm. Allahtan bu yonü iiiiiyii aman ii yanindaan bakalm bol kalori harcicaksin desenee cnmsin ynede ccok yorma kendiinii.. bazen esine sinir oluorm heeeeee

Keeekk oyle mi ebruuu,, afiyt olsun canim.. ayy nasilda canim cektii.. ya Allahtan bnm oyle kek ccorek pasta yapma hevesim yook yaa. Olsa yerdim kesin oglan buyuyne kdr da bn zayifolurm kilomu korurmm cnm yersemde dimi sekerim

aaaa..
benım kocamın tam tersii
asla o evdeyken iş yaptırmaz,nefret eder evde temızlık yapılmasından
veya benım onunla dııl başka bıseyle ılgılenmemden..
cok ıs yapasın varsa gel masaj yap der

aaaa..
benım kocamın tam tersii

Benim kocisde oglanla ilgilen die is yapma der.
O masajda her firsat buldukca istior. Bnmknin migreni war bide surekli basina masaj yapiorum.. crsamba o da doktora goruneck ins.

Mevcancım buralarda da hava çok soğudu, sağanak yağış var. Öğlen kızımı zor götürdüm okula. Allahtan yakın okulu. Ben de bu yağmurda çamaşır asmak zorunda kaldım balkona. 2 tane yaramaz çocuk olunca makine boş kalmıyo.
Ebrum nasılsın güzelim, gözün nasıl oldu?
Hikoşum öyle valla, evde olmaları çok zor, evet zayıflarım kendisi de öyle söyledi sabah. Senin için bi açıdan rahat yemek derdi olmaz ama diyetteyiz, sağlıklı beslenmek lazım, tencere yemeği de yap az-çok. hep kahvaltılıkla öğün geçmez, benim gibi kabız olursun mazallah:26:. Eşin hiç ofise filan gitmiyo mu, hep mi evde. Sen de rahat iş yapamazsın herhalde di mi?
Ben önceden akşama yemek yapmazdım, eşim işyerinde yerdi. Ama ye ekmek arasını, ye hamurişini akşam akşam öyle öyle şiştim. Evlendiğimde 50 kiloydum. Ama artık eşim yese de yemese de kendim için ve çocuklar için yemek yapıyorum.
Gülşahcım, eylülde oğlumu aşıya götürdüm. Ebe dedi ki suriyeden virüs salgını gelmiş. O yüzden bu aşı yeni çıktı dedi ama aşının adına bakmadım. Sadece suriye sınırındaki illerde olduğunu sanmıyorum. Biz kocaelideyiz, burda da yapılıyo canım.

aaaa..
benım kocamın tam tersii
Gülşahcım o zaman şanslısın sen. Çok yorulmazsın. Senin adına sevindim. Neyse bi hafta öyle böyle geçer. Kızımı okula bırakırken,
oğlumu ona bırakıyom. İşin tek iyi tarafı o

çıtırlarım slm,yoğundum bugün tam yazıcam bi şey çıkıyor pat kapatıyorum,

gül,gülşah ne güzel ne romantik isim onlar ya

epru,limonlu keki yemeyen epruu,sen bana güven akşamı kes bak nasıl gidiyor kilocuklar,

şükooo eşine kızsammı kızmasammı bilemedim,neyseki küçüğü ona bırakıp rahat edebiliyorsun,benim eşimde aynı milanın eşi gibi,dizimin dibinde otur der,beraber kahve içelim,çay içelim,saçımı okşa,bacağımı ov,koynuma uzan,lak lak yapalım,ay sülük gibi olmamı ister bazen öğğ getirir neyseki sadece pazarları beraberiz,ondada ödevler oluyorda sesi çıkmıyor,

ay bu erkekler ne yapsa yaranamıyor bize iyimi

sukrancııım olay aynen söyle gelıstı
ben dedım;cocuk felcı asısı fln varmış dedım..
hemsıre,hee evet surıyeden vırus taşıyan bı aıle gelmıs..
suan sağlık bakanlığı sınırdakı ıllere bunu yaptırıyor,
bıze henüz böyle bı talımat gelmedı..
zaten senın kızın bagısıklıgı var,6.ayda asısını oldu dedı..
kı oyle bı talımat gelse,ben kapı kapı dolaşır yaparım dedı..

sağlık ocagındakı hemsıre artık bızım aıleden gıbı olduğu ıcın
ne dese doğrudur,hiiiç kurcalamam

kız bugun herseyı romantık algılıyosun
ısmım romantık,sehrım romantık..avatarım seksı:103:

:13: Saholasin sukran ablaya fatih gelsin gidicem dr insallah

ezan okundu ve ben yıne koltuğa yapıştım..
kız kucakta uyuyoo
acım açççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…