- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.681
kızlar bıse sorcam facede e maıl degıstırme yerı varmıııı?
açıp bakamadığımdan sıze soruyorm
Camasiri serdimm,, bi daha makineye camasr attm. Gunesten faydalanmak gerek dimi amaaa.. oglaninda corbasini yaptimmmm..kendime nar yogurt yaptm ee aciktim ayol
Meww ama ama sen benü kiviyosuun hihladim seniimew papatyaa gobiseobez dediyseee ayol ben neeyimmm seni birak smdi--- . Citirimm
Roselizz ccnm ismn neydi snnbnm ablamatasehirde oturuor. İst gusel yaaaa
Sercan bnm sipaa uyuduu derin uykuda gbi..carsamba randevum wr bbgm yaaa.. gittgnyerdee cook yemeee mucuk gorszrz
Millan 9.ay asisini yaptiricaksn dmi. Bi de saglk ocagna sorsana cocuk felci asisini .. suriyedn virus gelms. Cuma gnu bnm oglana damla verdiler. Blki de adanaya suriyeden gelen cook die damla verms olabilrler. Sor yine de.. samsun ark tokatta okumustu. Samsuna cok gderdi ordan bliorm resimlerini fln.
Kewser gecms olsun bebegmm.. ihmal etme git doktora
sen bana sormam gereken soruyu yazsana sadece
ben o arada hazırlanım..
pöfff okurken ben yoruldum,benimde yiğenlerim geldi,bende yemek ve dersle uğraştım,cmt gecesi eşimle sinema keyfi yaptık,bi orda totom yer gördücmt günü çok kaçırdım ama dün normal insan gibi yedim
fotona tekrar baktım şekerim,o göbeğe obez dediyse doktor,beni göbeğe xl obez der
Canim baktim fotolara da sen nasil karin bolgesinden obezmissin ya gsyet zayifsin yani ayy bu kilolar yuxunden kafayi yiyecegiz sonunda esim bana diyorki kilolarini vereceksin ama insallh kafayi yememis o.ursun o zamana kadr diyor
Sagolasin hikmetim gidicem cnm insallah esimde gelsin hele bi ay ne berbat bisey sabahtan agzima bisy koymadim cok agroyorCamasiri serdimm,, bi daha makineye camasr attm. Gunesten faydalanmak gerek dimi amaaa.. oglaninda corbasini yaptimmmm..kendime nar yogurt yaptm ee aciktim ayol
Meww ama ama sen benü kiviyosuun hihladim seniimew papatyaa gobiseobez dediyseee ayol ben neeyimmm seni birak smdi--- . Citirimm
Roselizz ccnm ismn neydi snnbnm ablamatasehirde oturuor. İst gusel yaaaa
Sercan bnm sipaa uyuduu derin uykuda gbi..carsamba randevum wr bbgm yaaa.. gittgnyerdee cook yemeee mucuk gorszrz
Millan 9.ay asisini yaptiricaksn dmi. Bi de saglk ocagna sorsana cocuk felci asisini .. suriyedn virus gelms. Cuma gnu bnm oglana damla verdiler. Blki de adanaya suriyeden gelen cook die damla verms olabilrler. Sor yine de.. samsun ark tokatta okumustu. Samsuna cok gderdi ordan bliorm resimlerini fln.
Kewser gecms olsun bebegmm.. ihmal etme git doktora
yemeğimi yedim geldim ohh mis,
hkmt kolay gelsin san,cmt akşamdan beri çamaşırlarım demirde asılı cam balkon olduğu halde kurumadı,ankarada hava yine berbat,adana kışın bile sıcak derler doğrumu oraya gelmek bi nasip olmadı,
masumm azcık yemişsin ondan bi zarar gelmez şekerim afiyet olsun
Sagolasin hikmetim gidicem cnm insallah esimde gelsin hele bi ay ne berbat bisey sabahtan agzima bisy koymadim cok agroyor
Kizlarrr,,, özlediniz mi beni.. en cok mew ozlemistirr
Masum millan sercaaan nabersinz.
Papatyaaa feci sewindm kilo vermene.
Bnn hafta sobu kacamakliydi bliosunz. Artii arti rakam gordummmmmmmmm.. tühhhhhhhh banaaa...
çok merak ettim fotolarını naısl bakabilirimm herkese açık mı?masummm
ben gittim diyetisyene. karın bölgemde 10.150 kilo yağ varmış. bu yağları çözmemiz gerek dedi. bu nedenle yağlı tokhum olan kuruyemişler yok diyetimde.
benim sayfamda fotolarım var bir bak istersen. altında tarihler yazıyor. sporun sonucu ama ben karın bölgemden obezmişim...
ben samsundanım..buraya hala kış gelemedı yaaa..
benımde annem ızın almış,gelcek birazdan..bıde kızı asıya göturcem..
bırazda gezerim..ac karna hayattan hıcbı zevk almıyorum ama denicem işte
samsun orta karadeniz olduğu için yaşanası bi yer,çok nemli deil,çokta yağış almaz,yollarıda çok iyi,nede övdüm şehrinizi ya,
Istanbulda olan yok mu burda hava berbat gökyüzü ağlıyor ve ben hiç bi iş yapmak istemiyorum ev dünkü misafirlerden dolay berbat kızda durmuyor havada bunaltıcı şaşırdım kaldım nese yavaştan da olsa ben bişiler yapayım spor olur öptüm hepiniZi bitince görüşürüz. ..
kızlar bıse sorcam facede e maıl degıstırme yerı varmıııı?
açıp bakamadığımdan sıze soruyorm
yemeğimi yedim geldim ohh mis,
hkmt kolay gelsin san,cmt akşamdan beri çamaşırlarım demirde asılı cam balkon olduğu halde kurumadı,ankarada hava yine berbat,adana kışın bile sıcak derler doğrumu oraya gelmek bi nasip olmadı,
masumm azcık yemişsin ondan bi zarar gelmez şekerim afiyet olsun
eşim de öyle diyor. neresi obezmiş diyor. ben diyetisyenin yalancısıyım. hatta obez değil obez 1 sınıfındaymıpşım. normalde 7-7,5 kilo olması gerekmiş. benim ki 10,150 kilo imiş.
köfte salata yedim öğlen. ayran içtim. yoğurt vermişti ama yoğurt bulamadım şimdi.
kağıtları okumaya başladım.
Ewetttt gayettt iyimmmmama ama aç degilm deee. Sanki acim gibi sende iyisnn bakiormm.. ne yedinnn
papatya fotolarını görüdm şimid ama ben obez bir göbek göremedim seninkisi obezz
ben benim göbegi adlandıramıyorum
ayrıca belin incecik duruyor bayıldım vallahi bence gayet iyisin sen kilon kaçtı snein
canım ben diyetisyenin yalancısıyım. ne bileyim acaba kadın salladı mı motive olayım diye. eğer öyleyse amacına ulaştı. aşk yaşıyoruz bir kaç gündür göbeğimle. okşuyırum aman da diyorum yakında yok olacakmış diyorum...
resimlere bakarken tarihlere dikkat ettin mi vanım. spor yaptım ben değişimi arkadaşlar da görsün diye koydum onları.
belim ilk fotolarda daha da odunumsu. sonradan inceldi biraz sporla. cuma günü 65,2 idim canım. boy da 166.
ay ben istanbulu çok severim ama sana ev vercez burda yaşa deseler yaşamam,gezmek için harika bir şehir ama yaşamak için cıks,
ist ilk gidişimde kapkaça uğradıkneyseki araklayamadılar
2.gidişimde eminönünde inmeye çalışırken vapurdan ittiler son anda denize düşmeden kurtuldum,
3.gidişimde istiklal caddesinde tacize uğradı arkadaşım kavga çıktı,
daha neler geldi başıma ama yinede çok severim istanbulu,gezilesi bir şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?