Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sen bana sormam gereken soruyu yazsana sadece

ben o arada hazırlanım..

sen bana sormam gereken soruyu yazsana sadece

ben o arada hazırlanım..

Suriyeden gelen cocuk felci virusu varmis. Bebeklere yapiliyormus. Agizdan damla veriliyormus. Bizde de oyle birsey varmi diye sor. Adanada arkadasmn oglunu vermisler damla de.

pöfff okurken ben yoruldum,benimde yiğenlerim geldi,bende yemek ve dersle uğraştım,cmt gecesi eşimle sinema keyfi yaptık,bi orda totom yer gördü cmt günü çok kaçırdım ama dün normal insan gibi yedim

valla bende dinlenmek için işe geldimmm
normal insan gibi yeidn aferin sana
ben benimkinn adına kaçamakta diyemiyoru m toplasan 600 cal zor almışımdır amaa
hep cıss şeylerrr

yemeğimi yedim geldim ohh mis,

hkmt kolay gelsin san,cmt akşamdan beri çamaşırlarım demirde asılı cam balkon olduğu halde kurumadı,ankarada hava yine berbat,adana kışın bile sıcak derler doğrumu oraya gelmek bi nasip olmadı,

masumm azcık yemişsin ondan bi zarar gelmez şekerim afiyet olsun

fotona tekrar baktım şekerim,o göbeğe obez dediyse doktor,beni göbeğe xl obez der

Canim baktim fotolara da sen nasil karin bolgesinden obezmissin ya gsyet zayifsin yani ayy bu kilolar yuxunden kafayi yiyecegiz sonunda esim bana diyorki kilolarini vereceksin ama insallh kafayi yememis o.ursun o zamana kadr diyor

eşim de öyle diyor. neresi obezmiş diyor. ben diyetisyenin yalancısıyım. hatta obez değil obez 1 sınıfındaymıpşım. normalde 7-7,5 kilo olması gerekmiş. benim ki 10,150 kilo imiş.
köfte salata yedim öğlen. ayran içtim. yoğurt vermişti ama yoğurt bulamadım şimdi.
kağıtları okumaya başladım.

Sagolasin hikmetim gidicem cnm insallah esimde gelsin hele bi ay ne berbat bisey sabahtan agzima bisy koymadim cok agroyor

Mew kocis uyuyooo, uyandiginda kahvlti hazirlicaam. Wallaa ben yemek ypmayii unuttumm.. ay sonuna ins kiraci cikacakmis. Eşin Gece netten web tasarm yapiyor. Sabaha karsi uynca ogle sonu kalkiyorr. Ondan kahvlti bu saate kalior. Ama crsambadan snra duzene giricem ins. Bizm ew mustakil 1.kattaotuorz. dam var. Camasirlari dama seriyorum. Adana yazin eriyoruz. Kis daha yeni geldi. Dun feci yagmur vardi. Ankaraya gore kis daha iyi geciyor. Ama dondugumz da oluyor. Adana guzeldir ya. Yasanilir sehir. Yazin haric

Kizlarrr,,, özlediniz mi beni.. en cok mew ozlemistirr
Masum millan sercaaan nabersinz.
Papatyaaa feci sewindm kilo vermene.
Bnn hafta sobu kacamakliydi bliosunz. Artii arti rakam gordummmmmmmmm.. tühhhhhhhh banaaa...

iyilik cnm sne naıslsın okudum gayet iyisin maşallahhh :))) kendim sorudm kendim cevapladım ahahahaha

çok merak ettim fotolarını naısl bakabilirimm herkese açık mı?

soguk çorbada getirmiş mi annenn ?

samsun orta karadeniz olduğu için yaşanası bi yer,çok nemli deil,çokta yağış almaz,yollarıda çok iyi,nede övdüm şehrinizi ya,

çekilin beni ttmayın samsuna gidicem bennnnn

istanbul çok güzel bir şehir eskiden çok giderdim eşimin kardeşi orada
eminönü , galata köprüsü , balık ekmek , boga zturu , istiklal caddesii
taksim , gümüş suyu sahilind eçay içmekkkkkk
amaaaa ankaradan vazgeçmemm bennnn

kızlar bıse sorcam facede e maıl degıstırme yerı varmıııı?

açıp bakamadığımdan sıze soruyorm

yok cnm ancka başka bir mail ile yeni face açabilirisn

yarasın yemek bende yedim geldim...şimid
yok çok kaçamak yapmadımdaaa amaa sonuçta cısları yeidmm :26::26::26::26:

Kolay gelsiiiinnn papatyaaaaaa....
Kofte salataaa hmmm cook iyii afiyet olsunn.

Ewetttt gayettt iyimmmm ama ama aç degilm deee. Sanki acim gibi sende iyisnn bakiormm.. ne yedinnn

papatya fotolarını görüdm şimid ama ben obez bir göbek göremedim seninkisi obezz
ben benim göbegi adlandıramıyorum
ayrıca belin incecik duruyor bayıldım vallahi bence gayet iyisin sen kilon kaçtı snein

canım ben diyetisyenin yalancısıyım. ne bileyim acaba kadın salladı mı motive olayım diye. eğer öyleyse amacına ulaştı. aşk yaşıyoruz bir kaç gündür göbeğimle. okşuyırum aman da diyorum yakında yok olacakmış diyorum...
resimlere bakarken tarihlere dikkat ettin mi vanım. spor yaptım ben değişimi arkadaşlar da görsün diye koydum onları.
belim ilk fotolarda daha da odunumsu. sonradan inceldi biraz sporla. cuma günü 65,2 idim canım. boy da 166.

evet cnm incelmiş bel oyutun daha bir ortaya çıkmış spor gibisi yok ama
zamanın yoksa benim gibi spora hasret kalıyorsun bütün kilollarımı spor yaparak verdigim için hiç sarkmam olmadı
çok mutluydum spor yaparkenn

Maşallah canım ben istanbulda doğup büyüdüm ama başıma bişi gelmedi sadece lise 2 de arkadaşlarla TÜYAP a giderken önümüzü kesip para istemişlerdi ne tırsmıştık otobüste gelmiyo tam geldi kaçar gibi bindik en sondan binen erkek arkadaşımızın kafasına demirle vurdular Allah'tan kafa sağlam mış oda bize bi anı oldu

Dün
11:45 ;2dl ekmek kk peynir 2 çatal nutella 2 çatal kv sosu 3 zeytin çay
17:30 :1 tabak kuskus,1 avuç başlanmış limonlu brokoli
18:30 : 2 kaşık aşûre tattım
20:00 Türk kahvesi 1 avuç beyaz leblebi

Spor
1.5saat sahilde yürüdüm

Geçmişe kendi adımın geçtiği yerleri göz gezdirdim.hem vaktim yok hem işte yasak hem sayfalar baya ilerlemiş.Eve gidince birkaç kişiye birkaç konuya deginicem.Gece 2 de 1 kalıp oğluma Fındıklı 1 kalıp iş arkadaşlarıma limonlu kel yaptım.Ve yemedim bugün sabah 1 dl yedim. Akşamları çok kararlıyım duyy Mevcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…