- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.721
Mevcancım buralarda da hava çok soğudu, sağanak yağış var. Öğlen kızımı zor götürdüm okula. Allahtan yakın okulu. Ben de bu yağmurda çamaşır asmak zorunda kaldım balkona. 2 tane yaramaz çocuk olunca makine boş kalmıyo.
Ebrum nasılsın güzelim, gözün nasıl oldu?
Hikoşum öyle valla, evde olmaları çok zor, evet zayıflarım kendisi de öyle söyledi sabah. Senin için bi açıdan rahat yemek derdi olmaz ama diyetteyiz, sağlıklı beslenmek lazım, tencere yemeği de yap az-çok. hep kahvaltılıkla öğün geçmez, benim gibi kabız olursun mazallah:26:. Eşin hiç ofise filan gitmiyo mu, hep mi evde. Sen de rahat iş yapamazsın herhalde di mi?
Ben önceden akşama yemek yapmazdım, eşim işyerinde yerdi. Ama ye ekmek arasını, ye hamurişini akşam akşam öyle öyle şiştim. Evlendiğimde 50 kiloydum. Ama artık eşim yese de yemese de kendim için ve çocuklar için yemek yapıyorum.
Gülşahcım, eylülde oğlumu aşıya götürdüm. Ebe dedi ki suriyeden virüs salgını gelmiş. O yüzden bu aşı yeni çıktı dedi ama aşının adına bakmadım. Sadece suriye sınırındaki illerde olduğunu sanmıyorum. Biz kocaelideyiz, burda da yapılıyo canım.
millan harbi ya ne romantik takılmışım böyle
kevser dişini ihmal etme,git mutlaka 20 lik ağrısı zordur yawww
hkmt cafenizi ne zaman açıyorsunuz şekerim,adanaya yolum düşerse gelirim inş.
Mevcancım, ilgi göstermesi de güzel şey canım, fazlası fazla, insana fenalık getirir tabiiki de ama düşünsene hiç yüzüne bakmasa, napıyosun nediyosun arayıp sormasa, hiç yanına sokulmasa, kendisini maça veya pc'ye verse o da kötü. Napalım Mevcanım, herzaman istediğimiz gibi olamazlar, idare edicez bu kocişleri, bulduğumuzla yetinicez artıkçıtırlarım slm,yoğundum bugün tam yazıcam bi şey çıkıyor pat kapatıyorum,
gül,gülşah ne güzel ne romantik isim onlar ya
epru,limonlu keki yemeyen epruu,sen bana güven akşamı kes bak nasıl gidiyor kilocuklar,
şükooo eşine kızsammı kızmasammı bilemedim,neyseki küçüğü ona bırakıp rahat edebiliyorsun,benim eşimde aynı milanın eşi gibi,dizimin dibinde otur der,beraber kahve içelim,çay içelim,saçımı okşa,bacağımı ov,koynuma uzan,lak lak yapalım,ay sülük gibi olmamı ister bazen öğğ getirir neyseki sadece pazarları beraberiz,ondada ödevler oluyorda sesi çıkmıyor,
ay bu erkekler ne yapsa yaranamıyor bize iyimi
Evet canım o aşı onlara gelmiş olsa yaparlar tabiiki. Bi bildikleri vardır elbet.sukrancııım olay aynen söyle gelıstı
ben dedım;cocuk felcı asısı fln varmış dedım..
hemsıre,hee evet surıyeden vırus taşıyan bı aıle gelmıs..
suan sağlık bakanlığı sınırdakı ıllere bunu yaptırıyor,
bıze henüz böyle bı talımat gelmedı..
zaten senın kızın bagısıklıgı var,6.ayda asısını oldu dedı..
kı oyle bı talımat gelse,ben kapı kapı dolaşır yaparım dedı..
sağlık ocagındakı hemsıre artık bızım aıleden gıbı olduğu ıcın
ne dese doğrudur,hiiiç kurcalamam
kız bugun herseyı romantık algılıyosun
ısmım romantık,sehrım romantık..avatarım seksı:103:
kız bugun herseyı romantık algılıyosun
ısmım romantık,sehrım romantık..avatarım seksı:103:
Millan bn seni bu kizini yerim guzelleige bak yaaa masallahhhhh
Kizlar masallah yaa ne guzel muhabbetler etmissiniz
Mevcancim yazdigin sey cok hosuma gitti yazmadan edemedim ozge evde calisiyo birde ufaklihi var demissin ya esime gore aksama kadar yatiyorum ben boyle duyunca hosuma gitti saol canimcim
Papatyacim tebrik ederim diyetin cok iyi gidiyo ama bence tartilma bu da en az menulerin kadar onemli cunku zamani gelcek tartiya sık cikinca stresin yine artcak sık tartilmanin kilo vermeye artisi yok eksisi var bunu cok yerde okudum diyetisyenlerde boyle dusunuyor yine de senin secimin tabi.
Ebrucum nasilsin nasil gidiyo eskiden hep anlatirdin oglus soyle boyle yapti bugun bunlari yaptim diye seni okumak keyifliydi ozluyorum vallahi bazen seni ama sen mutlusun ya isinde bu da cok sevindirici
Sukrancim esinle ilgili yaziyi okuyunca gozune bi yumruk cakmak geldi esinin kusura bakmadin demi napim ama aynen boyle hissettim gul gibi karin var sen git eziyet et yaa.
Ama sen bunlara takilip kendini uzme .bence onu kendi haline birak
Millian canim masallah o ne masumluk oyle ya kizin cok tatliymis
Allah size bagislasin
Roseliz aynen devam kocis yesin cikolari sense gunden gune eri
Fenodo diyetisyene baslayali 1 ay olunca kilonu yazsana toplamda kac kilo verdin ise yariyor degil mi memnun .musun canim
Kevser cok gecmis olsun tatlim benim 20 lik disim cikmadi yaa ya da cikti benim haberim yokdoktora git ihmal etme bence
Hkmetcm sen nasilsin tatlim carsamba mi gidiceksin tekrar diyetisyene
Masumm ne guzel yaa ikiz ogluslarin var ben tekine de raziyim
Nelson dun sana yazarken tlf kafayi yedi gene dun fotona baktim kirmizi sana cok yakisiyor ve cok hos gorunuyordun ayrica zayifsin yani sunu bi kabul et adami hasta etme
Btlkubra sehraa siz nerelerdesiniz kizlar yaa
Hawarcim sen nasilsin canim ben tuvalet egitimiyle ilgili yazilari biraz okudum lazimlik alcakken son anda vazgecip wc adaptoru almaya karar verdim lazimlik cok ugrastiri dok yika falan bir de kizim tuvalete oturmaya korkmuyor ondan da bu karari verdim
Unuttugum var midir bence yoktur varsa da yuhh bana diyorum beynimi zorladim kac saat unuttugum olmasin diye valla
Kizlar masallah yaa ne guzel muhabbetler etmissiniz
Mevcancim yazdigin sey cok hosuma gitti yazmadan edemedim ozge evde calisiyo birde ufaklihi var demissin ya esime gore aksama kadar yatiyorum ben boyle duyunca hosuma gitti saol canimcim
Papatyacim tebrik ederim diyetin cok iyi gidiyo ama bence tartilma bu da en az menulerin kadar onemli cunku zamani gelcek tartiya sık cikinca stresin yine artcak sık tartilmanin kilo vermeye artisi yok eksisi var bunu cok yerde okudum diyetisyenlerde boyle dusunuyor yine de senin secimin tabi.
Ebrucum nasilsin nasil gidiyo eskiden hep anlatirdin oglus soyle boyle yapti bugun bunlari yaptim diye seni okumak keyifliydi ozluyorum vallahi bazen seni ama sen mutlusun ya isinde bu da cok sevindirici
Sukrancim esinle ilgili yaziyi okuyunca gozune bi yumruk cakmak geldi esinin kusura bakmadin demi napim ama aynen boyle hissettim gul gibi karin var sen git eziyet et yaa.
Ama sen bunlara takilip kendini uzme .bence onu kendi haline birak
Millian canim masallah o ne masumluk oyle ya kizin cok tatliymis
Allah size bagislasin
Roseliz aynen devam kocis yesin cikolari sense gunden gune eri
Fenodo diyetisyene baslayali 1 ay olunca kilonu yazsana toplamda kac kilo verdin ise yariyor degil mi memnun .musun canim
Kevser cok gecmis olsun tatlim benim 20 lik disim cikmadi yaa ya da cikti benim haberim yokdoktora git ihmal etme bence
Hkmetcm sen nasilsin tatlim carsamba mi gidiceksin tekrar diyetisyene
Masumm ne guzel yaa ikiz ogluslarin var ben tekine de raziyim
Nelson dun sana yazarken tlf kafayi yedi gene dun fotona baktim kirmizi sana cok yakisiyor ve cok hos gorunuyordun ayrica zayifsin yani sunu bi kabul et adami hasta etme
Btlkubra sehraa siz nerelerdesiniz kizlar yaa
Hawarcim sen nasilsin canim ben tuvalet egitimiyle ilgili yazilari biraz okudum lazimlik alcakken son anda vazgecip wc adaptoru almaya karar verdim lazimlik cok ugrastiri dok yika falan bir de kizim tuvalete oturmaya korkmuyor ondan da bu karari verdim
Unuttugum var midir bence yoktur varsa da yuhh bana diyorum beynimi zorladim kac saat unuttugum olmasin diye valla
yatsı okunuyo ben hala oruç accam..kız uyanmadı hala
Abuuuuu yirimmmmm yaaaa... ayyy gelinim mii olsaa acebaaa
Canimmm anakucagii yokmuuu koysan onaaa,, kiyamam ac kalma
bın kışı ıster bır kışı alır..
lıstemın basına senı eklım hıko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?