Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ya ewde olmasi iyi degil tabi. Oglene kdr uyuyor. Ew islerimi zar zor yapiorum.
Carsamba listemi alim de yemekyapicam kocis yesede yemese de.
Wallaa sagliksiz diyet yaptm. Salata salata biliosun..
Simdi guzel bi kahvlti hazirladm yedim. Oglan uyandi tabiii..
Yrde oynuo sipaam. Kocis calisiyordu, aqua park lar warya kaydiraklar , onun fabrikasinda isletmedeydi. 2. İs web tasarm yapiordu gceleri.. ewdede calisiyordu. Cafe
acicaz diye isinden ayrildi. O yuzden ewde yani.. ewi ofis yapti anlicsgin.

millan harbi ya ne romantik takılmışım böyle

kevser dişini ihmal etme,git mutlaka 20 lik ağrısı zordur yawww

hkmt cafenizi ne zaman açıyorsunuz şekerim,adanaya yolum düşerse gelirim inş.

millan harbi ya ne romantik takılmışım böyle

kevser dişini ihmal etme,git mutlaka 20 lik ağrısı zordur yawww

hkmt cafenizi ne zaman açıyorsunuz şekerim,adanaya yolum düşerse gelirim inş.

30una eski kiracilr cikiormus dukkandan.. artik ay basi herseye baslanir kismetse..ayy keskee gelssen ne dukkani ewimde agirlarim seniii bebegmm

Mevcancım, ilgi göstermesi de güzel şey canım, fazlası fazla, insana fenalık getirir tabiiki de ama düşünsene hiç yüzüne bakmasa, napıyosun nediyosun arayıp sormasa, hiç yanına sokulmasa, kendisini maça veya pc'ye verse o da kötü. Napalım Mevcanım, herzaman istediğimiz gibi olamazlar, idare edicez bu kocişleri, bulduğumuzla yetinicez artık

Evet canım o aşı onlara gelmiş olsa yaparlar tabiiki. Bi bildikleri vardır elbet.

Son düzenleme:
Kizlar masallah yaa ne guzel muhabbetler etmissiniz
Mevcancim yazdigin sey cok hosuma gitti yazmadan edemedim ozge evde calisiyo birde ufaklihi var demissin ya esime gore aksama kadar yatiyorum ben boyle duyunca hosuma gitti saol canimcim
Papatyacim tebrik ederim diyetin cok iyi gidiyo ama bence tartilma bu da en az menulerin kadar onemli cunku zamani gelcek tartiya sık cikinca stresin yine artcak sık tartilmanin kilo vermeye artisi yok eksisi var bunu cok yerde okudum diyetisyenlerde boyle dusunuyor yine de senin secimin tabi.
Ebrucum nasilsin nasil gidiyo eskiden hep anlatirdin oglus soyle boyle yapti bugun bunlari yaptim diye seni okumak keyifliydi ozluyorum vallahi bazen seni ama sen mutlusun ya isinde bu da cok sevindirici
Sukrancim esinle ilgili yaziyi okuyunca gozune bi yumruk cakmak geldi esinin kusura bakmadin demi napim ama aynen boyle hissettim gul gibi karin var sen git eziyet et yaa.
Ama sen bunlara takilip kendini uzme .bence onu kendi haline birak
Millian canim masallah o ne masumluk oyle ya kizin cok tatliymis
Allah size bagislasin
Roseliz aynen devam kocis yesin cikolari sense gunden gune eri
Fenodo diyetisyene baslayali 1 ay olunca kilonu yazsana toplamda kac kilo verdin ise yariyor degil mi memnun .musun canim
Kevser cok gecmis olsun tatlim benim 20 lik disim cikmadi yaa ya da cikti benim haberim yok doktora git ihmal etme bence
Hkmetcm sen nasilsin tatlim carsamba mi gidiceksin tekrar diyetisyene
Masumm ne guzel yaa ikiz ogluslarin var ben tekine de raziyim
Nelson dun sana yazarken tlf kafayi yedi gene dun fotona baktim kirmizi sana cok yakisiyor ve cok hos gorunuyordun ayrica zayifsin yani sunu bi kabul et adami hasta etme
Btlkubra sehraa siz nerelerdesiniz kizlar yaa
Hawarcim sen nasilsin canim ben tuvalet egitimiyle ilgili yazilari biraz okudum lazimlik alcakken son anda vazgecip wc adaptoru almaya karar verdim lazimlik cok ugrastiri dok yika falan bir de kizim tuvalete oturmaya korkmuyor ondan da bu karari verdim
Unuttugum var midir bence yoktur varsa da yuhh bana diyorum beynimi zorladim kac saat unuttugum olmasin diye valla

hafızanaaa maşallah demek istiyorum unuttugum varmı demişisn birde daha ne olsun herkese yazmışsın...
cnm ben çalışıyorudm çocukla rolunc aişten ayrıldım 4 yıl ara verdim sonra tekrar çalışmaya
ama evde olmak yatmak anlamında dgeilde gelde sne millete haber anlat evdeyken daha çok yoruluyorudm iş bitmiyor iki bebe iki yandan abowww,, yani verhaıl evde hanımı demek evde yatmak degildir
senin bebegin vardı dimi birde yanılmıyorsam:26::26::26:

maşallah sana..13 kısıyı aradan cıkarmıssın..
hayatta beceremezdim bunu..
ögretmenlerın arasında dura dura belkı bende bole olurum bıgun ınşallah..subaneke,amin..

Hehh buldum nazima seni unutmusum o yuzden senin msjin jestlin olsun
Nasilsin canim iyi misin 2 bebisle vakit bulamiyorsun haliyle sık girde unutmayayim seni cokk optum kendine iyi bak tatlim

Ozgecmmm iyiym cok sukur. Crsamba gdicez diyetisyenee.. sen naslsn kzin nasilll karnindakii nasil...
Cidden yaaa kubraaaa sehraaa nerdeler...

Masum .Millian kizlar saolun ben genelde yazmam yazmam bi yazarsam da boyle destan yazarim
Okumasi yorucu olabilir ama napim vakit olmayinca boyle oluyor
Masumcum benim 28 aylik bi kizim var cok hareketli saolsun bir de malesef titiz biriyim boyle olunca totom yer gormuyor hic ustune de hamis olunca isyanim varr diye bagirasim geliyor cok yoruyorum kendimi yaa bulantilarim da yeni yeni geciyo cok sukur yiyip icebiliyorum biraz da olsa..
Bir dokundun bin ah isittin yaaa meger ne dertliymisim iste bunca isle ugrasip yorulunca bir de ustune yatiyosun dendi mi ümügünü sıkasim geliyor ne yalan diyim

bın kışı ıster bır kışı alır..
lıstemın basına senı eklım hıko

Aaa sen oglumu grdun muuu... yakisiklidr bitaneemm akilli bebektir yaniii oylee aglamaz ,, geceleri uyurrr zahmetsiz disi cikmadi dahaaa beyaz tenlidrrr 8aylikk yani.. dede baba anne dioo sonracimaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…