- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.741
Masum .Millian kizlar saolun ben genelde yazmam yazmam bi yazarsam da boyle destan yazarim
Okumasi yorucu olabilir ama napim vakit olmayinca boyle oluyor
Masumcum benim 28 aylik bi kizim var cok hareketli saolsun bir de malesef titiz biriyim boyle olunca totom yer gormuyor hic ustune de hamis olunca isyanim varr diye bagirasim geliyor cok yoruyorum kendimi yaa bulantilarim da yeni yeni geciyo cok sukur yiyip icebiliyorum biraz da olsa..
Bir dokundun bin ah isittin yaaameger ne dertliymisim iste bunca isle ugrasip yorulunca bir de ustune yatiyosun dendi mi ümügünü sıkasim geliyor ne yalan diyim
Ozgecmmm iyiym cok sukur. Crsamba gdicez diyetisyenee.. sen naslsn kzin nasilll karnindakii nasil...
Cidden yaaa kubraaaa sehraaa nerdeler...
ebru sne bird ehamişsin heee ay ne dikkatsizimm ben yaakaç aylı cnm cinsiyeti bellmi saglıkla dogur inşşş
ebru sne bird ehamişsin heee ay ne dikkatsizimm ben yaakaç aylı cnm cinsiyeti bellmi saglıkla dogur inşşş
Allah'a sukur iyi diyelim iyi olalim canim.kizim napsin iyi suan uyuyor misil misil karnimdaki de arada kendini hissettiriyor inceden boyle gecinip gidiyoruz iste
Carsambadan sonra emin ol daha doyarak kilo vericeksin bosuna ac kalmisim diceksin
aha kız uyandı sonunda yareeebbim
Anammm sen bani mi ebru dedinben de saf saf baska arkadas hamis yaziyorum
Masallah oglusa yaaa mutlu ve sicakkanli bi bebis demek ki kendi kendine oyalaniyorOzgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne sirinsindir suan. Ayy hamişimmm bnmm...
Bnm oglanda yerde oynuorrrdedee dedeee dioor aynen bi gidimde kadin kizdi ztn banaa.. ndeen ac kaldin dedii... kadin dedgm bnden kucuk 20yasindaa citirrr... 1.80 boy war kesin. Kilo da 55 anca vardr.
Masallah oglusa yaaa mutlu ve sicakkanli bi bebis demek ki kendi kendine oyalaniyor
Neyyy 20 yasinda citir bi diyetisyen miSen de yaza oyle olcan merak etme hicc
ben kaçtım kızlar benim mesia biter menümü sabah yazarm byeee
Gulsaahhhh ,, ayagnda mi salliyordun.
Yerim ben bu kuzuyu çok güzel bi kız olacak maşallah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?