Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kiyamammmmmm sanaaaaaaa... suan isinlanip yanina gelesin geldiii....

ebru sne bird ehamişsin heee ay ne dikkatsizimm ben yaa kaç aylı cnm cinsiyeti bellmi saglıkla dogur inşşş

Ozgecmmm iyiym cok sukur. Crsamba gdicez diyetisyenee.. sen naslsn kzin nasilll karnindakii nasil...
Cidden yaaa kubraaaa sehraaa nerdeler...

Allah'a sukur iyi diyelim iyi olalim canim.kizim napsin iyi suan uyuyor misil misil karnimdaki de arada kendini hissettiriyor inceden boyle gecinip gidiyoruz iste
Carsambadan sonra emin ol daha doyarak kilo vericeksin bosuna ac kalmisim diceksin

Allah'a sukur iyi diyelim iyi olalim canim.kizim napsin iyi suan uyuyor misil misil karnimdaki de arada kendini hissettiriyor inceden boyle gecinip gidiyoruz iste
Carsambadan sonra emin ol daha doyarak kilo vericeksin bosuna ac kalmisim diceksin

Ozgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne sirinsindir suan. Ayy hamişimmm bnmm...
Bnm oglanda yerde oynuorrr dedee dedeee dioor aynen bi gidimde kadin kizdi ztn banaa.. ndeen ac kaldin dedii... kadin dedgm bnden kucuk 20yasindaa citirrr... 1.80 boy war kesin. Kilo da 55 anca vardr.

hahahaa benim hatlar karıştı seninn yazını okudum ebru dmeişim sana ösgee sen hamişsin degilmi ?
ayy kafam karıştı yaaaa mesia bitti benimde hatlar doldu ahahahaa

Masallah oglusa yaaa mutlu ve sicakkanli bi bebis demek ki kendi kendine oyalaniyor
Neyyy 20 yasinda citir bi diyetisyen mi Sen de yaza oyle olcan merak etme hicc

Masallah oglusa yaaa mutlu ve sicakkanli bi bebis demek ki kendi kendine oyalaniyor
Neyyy 20 yasinda citir bi diyetisyen mi Sen de yaza oyle olcan merak etme hicc

Aynenn oyuncaklri da yanindaaa... oynuorrr.. kucagina al demiyor. Bi babasina yapiyor. Odadan cikiyor ya mesela agliyor ,, babasi icin..
Hemde gusel guleryuzlu hatunyaaa diyetisyeeen bi de bekar

Iyi akşamıar kızlar
Özgecim biliyorum hergün tartılmak iyi değil ama geçen yafta hiç tartılmafım. Hiç motive olamadım. Mesela yarın tartılıp bakıcam gram verdim mi vermedim mi . Ona göre neyi eksik beyi fazla yaptım listeme göre.
Menüm
07:30 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
10:00 bir elma
12:00 köfte salata ayran
15:30 muz
17:30 2 yk taze fasülye 2 yk bezelye yoğurt salata
2 adet ceviz işte bu olmadı. Akşam ki meyvemi yemicem.
Bu yediklerimi diyetisyenin verdiği kağıda da yazıyorum kendimi ödev tapan ilkokul çocukları gibi hissediyorum.
Bakalım cuma günü ne diyecek örtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…