Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yehooooooooyehooooo
Bnmde albumum warrrrrrrr
Bakmadn mii...
Citirmmm citir

Tunaydinnnn canlarr neydiyonuz bakemmmm
Bn hi iyi degilem dun gittik dr antibiyotik olac verdei ama gecmihooo randecu alip gitmem lazimm osaa cok uzaga veriyo en iyisi o2ele gitmek baska yolu yok de rongen falan cekilmesi lazim dedi

Bn hi iyi degilem dun gittik dr antibiyotik olac verdei ama gecmihooo randecu alip gitmem lazimm osaa cok uzaga veriyo en iyisi o2ele gitmek baska yolu yok de rongen falan cekilmesi lazim dedi

Ozelde cok pahali olmazmi..

diger topik çok yogun degil cnm , gördüm snei mevcana sordum facedenn
çokk incesin maşalahhh , albümü bekliyorumm

Kizz gizli gizli nasil actin ben yakalanirim diye korkarim cunku faceye baya karsi esim

Ablamn faceine giriyorm araadaa. Ona bise demiorr..

Kisss gulsaaah gizli zor degilmii

kızlar benım kocam faceye acayıp karsı..
ama gecen sene dıger topıktekı kızlarla bırbırımızı görebilmek ıcın dayanamayıp açtım..
daha sonra bızım pc ye format atıldı ve faceye gırınce adres kısmı kayıtlı kalmaya başlayınca
ben açtığım gıbı faceye gıremez oldum

dıger kızlardan bırı dun gırıp kaydetmeyen bı yer olduğunu ve ordan gırersem ız bırakmıcamı soyleyınce
bende hemen gırdım aylaar aylaaar sonra..
dogmus bebıslerını anca görebıldım

yanı aktık kullanılan bı face degıl o açtığım..
6 ayda,1 yılda bı gırebıldıgım bı yer korkuma

gecmıs olsun cnm yaaa

Amann diiimm bi face icin kocisinlee arani bozmaaa dikktli ol

Amann diiimm bi face icin kocisinlee arani bozmaaa dikktli ol

kız dun zaten Yusuf Yusuf gırdım..
olaganustu bı durum olmadıkça kk dan görüşüyorum zaten onlarla..
yakalanma korkusuyla ömrümden ömür gıdıyor..

kocam buraya uye oldugumuda bılmıyor,sadece okuyucuyum sanıyor..
oooff ya sevmıyorum böyle gızlı saklı ıslerı

ama elde degılkı,nasıl derım..kk da ben hem kocama sallıyorum,hem kaynanama
yazdıklarımı okusa boşar beni
az cekıstırmedım

Anladım bu sayfayı boş bırakmaya gelmiyor oku oku bitmedi telefondan okuyorum bide pes ettim valla, kızlar napionuz bakem. Benim kızda bu arAlar bişi yemiyor 2 kaşıktan sorna midesini bulsndırıyo çılldıracam ya aç kalıyo resmen ya ;(((((

Nelson canım videoyu akşam Eşimle ogluşla keyifle izledik.emeginize saglık çok eğlenceli olmuş:)Kuzlarında dediği gibi sen zayıfsın canım kilonı kötü yeter! Ve ciddiyeti seviyorsun sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…