Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Eki Görüntüle 873362

Teyzeleri buda benim kizimm guzel guzel kizlari gorunce bide benim kizimi gorun istedim)
Çok tatlı maşallah ya
Başın Saolsun öncelikle.evlilikler rayına oturmadan sırf olsun diye çocuk yapıyorlar.neyse olmuş artık hayırlısı diyelim
Dünkü şekerpareleri görmedin herhaldehafızan konusunda tam terfisine bak onca şeyi aklında tutup yazmışsın bravo! Bak ben alıntı yapıom kafa yok çünkü!
Eki Görüntüle 873442
Kizlar buda kizimin dis kurabiyesi ben yaptim becermismiyim :))

Çok güzel olmuş marifetmi anne! 3 sene önce böle şeyler yeni çıkıyordu bende malzemeleri Eminönü'nden alıp acilden iğne yiyip gelmeme rağmen bütün gece uğraşıp yapmıştım :)

ya ben gidip gelene kadar sayfalar ilerlemiş iyimi,hangi arada okuyum ben bunca sayfayı sonrada kzııyorsunuz beni aranıza almadınız,bana msj yazmıyorsunuz diye,az konuşun o zaman

ben bi yemek yiyip geleyim,beynim durdu gene

Canım benim bi kızım var 6 aylık Eliz ' im anlamına gelince el izi demek ))

Mevcanım sana özür borçluyum.kıxının geçmiş d günü kutlu olsun.saglıkla yaşayın canım.işte sayfaların fazlalığı benim az girmem sonuç bu

Kiss gulsah koocis snn yorumunu okumus face gizli actm diyeee, bende icerde kahvlti hazirliyordum. Benim yazdigimi sanmis. Alinti yaporuz ya demis iceri girince saydiricaam snn yazdgni gorunce bise dememis bana.. kisss aile faciasinin esiginden dondukk
Kisa yeni acsaan soylesen actm diyee.. gizli yapma cnm

hkmt mok yoluna gidiyordun kızzzzzzz

ya sizde gizli gizli niye face açıyorsunuz,benim eşimde face ilk açtığımda bağırıp çağırmıştı ama ben herşeyimi kapattım,arkadaşlarım dışında kimse bi şeyimi göremiyor,5 yıl oldu sorunsuz kullanıyorum,kocaların ardından iş çevirmeyin sonra kıyametler kopar

kevser dişçi bulamadınmı sen,kelimleri yutarak yazıyorsun başım kalabalık anlayamadım:44:

Kevser diş ağrısı zordur geçmiş oldun canım.
Şükranım senle sohbeti özledim
Sehrammm canım içi nerdesin be arkadaşım
Db ara verdi sanırım
Elff öğretmen arkadaşımız vardı yurtta kalan o da uğramıyor
Hawarım kader arkadaşım inş öbür dünyada bunun mükafatını alırız!

Aynen katılıyorum mevim bu arada senin günaydınlatını özledim valla.Ama artık senden önce günayıyor bana:)

hıkooooooooooo benı ıyıce vıcdan azabına soktun..
kız gırmedıgım bıseyı nıye adama soyliim..
tamam dun bır senenın ustune bebelere bakmak ıcın gırdım..o konu kapandı..

onun ıznını alıp açmak ıstedıgımı söyluyorm zaten sureklı ona..
aama yok ıstemıyo..

ozaman ben burayada gırmıyım..
ölim ben ozaman

hıkoooo aman allah korusun kız..benım yüzümden aıle facıasına sebep olmıyım sımdı..
korktum haaaaaaaaaaaaaaaa

Hicccc sormaaaaaaa . Allahtan kocis netten anliprtr yoksaaaa moook yolunaaa gdiordm.. dedm hytm senden habersi bise yapmam kiii.. sonra dedmm,, sen acsan bnden habrrsiz iyi olurmu dedmm olmaz tbii dedi

ama amaaa oylee.. bnm kocisdee cik lardaydiio boyle seylere.. hoss ilk burayi actigmda bebek konulari icin acmistim. Sonra buray frkettm.. sonra anlttm boyle yazisipruz diee tepki gosterdi ama kizmadii.. sonraa kizlar sayesinde kilo werdigimi goruncee ve burda mutlu oldugmu anlayincaa hcbiseee demiorr..

face konusu kapanmıştır..benı bunalıma sokmayın..
2 kılo vermısımdır bugun stresten

kendımı yakalanmış gıbı hıssedıyorum..
aksam kocama güzel yemek yapım bari..

evet epruumm ya sabah şekeri gibi,erkenden damlardım buraya,gerçi halen erkenciyim ama topiğimiz kalabalık saolsun kızlar boş bırakmıyor burayı

bu arada elif nerde acaba,en son yurdu çok sevdiğinden bıcır bıcır gençlerden bahsetmişti

face konusu kapanmıştır..benı bunalıma sokmayın..
2 kılo vermısımdır bugun stresten

kendımı yakalanmış gıbı hıssedıyorum..
aksam kocama güzel yemek yapım bari..

seni kocana ispiyonluycam diye tehdit ediyimde 2 kilo daha ver o zaman, 2 günde gitsin kilocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…