Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

benım kocıste onun yanında burayı keşfetsem ve uye olmak ıstedıgımı söylesem...
yanı herseyı ılk onunla görmüş olsam kabul ederdı..
ama sımdı ben böyle böyle yapıom desem..
düşünmek bıle ıstemıyorum..

zaten ben ne zaman kk da takılsam,gelır laf atar
oradakıler hep kocalarını cekıstırıo,sen benım ıcın ne dıyosun der..
bende,ben uye degılımkı,sadece okuyorum derım

o sevımlı sorar ama ben yimeeem

face konusu kapanmıştır..benı bunalıma sokmayın..
2 kılo vermısımdır bugun stresten

kendımı yakalanmış gıbı hıssedıyorum..
aksam kocama güzel yemek yapım bari..

Bencedeee azcuk vicdanini rahatlattt deliii.
senin dökülmenii bkliorrr ama ii anini yakalaa soylee. Bnmkide asla kbl etmezdi de kocisss bu aralrr cook iii

Son düzenleme:
amanın bu nedir ya. sayfalara yetişemiyorum. az bi durun. okuyamadım çoğunu. millan okudum yorumlarını. spora devam ediyorum. elimden geldiğince. bayağı fark olmuş. ben de baktıkça görebiliyorum. fotolar arasındaki kilo farkı da anca 1 kilo falan.

hıko albümüne yorum yaptım..taaaa nezaman..bıldırım gelmıo demekkı
sende de fazla kılo yokmuş beee..
boylu poslu denilenlere benzıon..

ben mutfağa gecıyorum..ardından banyoya..
sonra gelırım yıneeeeee

Kızlaaar sonunda geldiiim. Oğlumu zorla babasına, kızımı da okula bıraktım. Kahvaltı yapıyorum, yemek yapamadım daha.
Hikoşum ucuz atlatmışsın valla Kociş sorun çıkarabilirdi tam okumasaydı.
Ebruum ben de senle sohbeti özledim canım. Tam sizlere cevap yazıcam oğlum durmuyo, ya da komutanım bi işler buyuruyo Hep sonradan görüp cevap yazabiliyorum.
Kevserim geçmiş olsun. Bize yakın olan diş hastanesine niye gitmiyosunuz? İstanbuldan bile buraya gelenler var bu hastane için.
Gitmeme sebebini kaçırdım herhalde ben. İnş bi çözümünü bulursunuz.
Kübracım diş kurabiyelerin çok güzel olmuş canım. İnş tutar da birçok iş alırsın. Çocukla bunları yapmak zor olmuyor mu?
Mevcaaan tabii ki bizler sayfaları dolduruyoruz ama senin yerin de ayrı canım..Hiç bırakma burayı.
Nelsonum, tamam canım anlıyorum, bana da kırılanlar olmuş sonuçta. Bi daha öyle şeyler düşünmiycem, söz, ben de seni çok seviyorum.
Özgem, Hawarım, Sercanım,Papatyam, Sehraam sizler napıyosunuz?

Mevcan canim iki kizim var biri yanimda demissin digeri nerde canim anlayamdim ben

Kizceler tunaydin anca isleri toparladim geldim 1 saattir gecmisi bitircem diye ugrasiyorum anam sizin eviniz isiniz gucunuz yok mu .
EBRUCUMbiliyorum canim bizi dusundugunu ben evde olmsma ragmen yetisemiyorum sen yine iyi giriyosun topige canim kolay degil ama duzenini kurunca vucutta calismaya alisinca daha az yorulcaksin ins.
Hamilelik iyi gidiyo cok sukur buyuk bi skntim yok esim arada sabrimi siniyo biraz uzuyo okadar
PAPATYACİMmasallah simdiden 1 kilo gitmis cumaya kadar iyi bi rakam goruceksin tartida bu arada neyi yanlis yapiyormussun bunu bulabildin mi suan fark ne beslenmende biz de bilelimde vericek cok kilom olcak cunkum
HKMTCMbebeklerin oyle donemleri oluyor ki 180 derece donuyorlar cok guzel istahi olan cocuk yemekten kesiliyo soka giriyom noldu bu cocuga nazar mi degdi niye yemiyo fslan kendini yipratiyosun misil misil uyuyan cocuk zirt pirt uyaniyo agliyo geceleri falsn panik olcak hicbirsey yok oglusun kesin disi geliyo hatta 1 2 haftaya patlar belkide yemek icin zor zorlama birden yemesini bekleme azar azar ver 1 2 kasik ver yedigi kadar sonra birdaha verirsin 1.5 yasina kadar disler zorluyor baya benim kizim 11.5 aylikken ilk disini cikardi 2 3 ay cekti mizildandi ben umudu kesmistim artik disi cikmaz diyodum sonra misir gibi patir patir hepsi cikti
MEVCANCİMbasinsagolsun erken olum cok aci oluyor Allah cocuklarina uzun saglikli omur versin
Yegenine gelince ben de evlenip 3 ay sonra hamile kaldim insan hic dusunemiyor yaa ama cok pisman oldum ne gezdim dogru durust ne birsey 22 yasinda evlendim 23 yasinda anne oldum dedigin gibi en azindan 2 yil sonra dusunmek anne acisindan da evlilik acisindan da iyi oluyor
BTLCM dinlenmeye calisiyorum tatlim asil sen cok yorulmussun sen dinlen yorma kendini kizina da masallah cok tatli canim.
NELSONCM daha egitime baslamadim tatlim ya esimle gidip wc aparati alcaz oyle baslicam.
FENODOCM sen de yazmayinca kizarsin yorum yapinca da cvp yazmazsin bacim .bu arada mevcancigim 2. Bebegi sanirim dogumda vefat etmis bir melegi cennette onu bekliyor.
Neyse siz cene calmaya devam edin ben bi ara gelirim yine

masummm masaya çıkıp göbek atasım geldi kıııı

şükom bebeğim nasılsın şeker,ben sizi bırakırmıyım hiç,

millan iyi keselen bacım

fenodo kızımın birini 15 günlükken kaybettim ben

ösgem ev hanımı olmak,iş kadını olmaktan zor,işten çocuktan vakit bulup girememen çok normal,çalışınca zaten yetmiyor günler diye salıyorsun herşeyi,yada geceleri yapıyorsun,ben ilk kızımı kaybettim,berfe benim 2.kızım,yiğenimle tee evlenmeden konuştum,yaşın küçük pişman olursun çoğu şeye, sağlam at adımlarını dedim,dün sesi çok keyifliydi ama ilerde pişman olacağını bilyorum,önce bi evliliğe eşine alış,gez toz yat kalk,doya doya seviş,tatile git,gece dışarı çıkın vs vs,zaten bi ömür berabersiniz bu acele ne

bebegim ya sana cevap yazacaktim su sayfalari okuym dedim geri unutmusum cok ozur di.erim cokkk affettt beni

doya doya seviş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…