Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canim
Allah rahmet eylesin seni uzmek istemedim cok ozur dilerim

yok tatlım rica ederim,kaç çocuğun var diye sorduklarında 1 kızım var dediğim zaman vicdanım sızlıyor,bende genelde 2 çocuğum var biri yaşamıyor diyorum,benim ilk göz ağrım minik kelebeğim o,ahirette şefaatcim olcak kuzum benim

PişmAn olacağı kesin canım mesela ben 24 yaşında anne oldum ama bazen içten içe üzülüyorum rakiplerim geziyo tozuyo ben ev çocuk koca uğraşıp dürüyorum ksldiki o daha 21 yaşında bi acelesi yoksa olmamalıydı benim kist problemim vardı o yüzden evlenir evlenmez oldu amane yapıyorum kendimi şöyle avutuyorum onlar arkiler evlenir çocuk sahibi olunca benim kız büyür ana kız gezerik artık ( bu arada gerçekten çok üzüldüm kolay bişi değil başın sağolsun düşünmedi bile kötü Allah diger kızını sana seni de ona bağışlasın canım )

canım çok saol,rabbim hepimizin kuzularını bağışlasın,

hani hayat onların,canları ne isterse yapmakta serbestler ama biz büyük olarak tecrubelerimizi aktardık sadece,kendi 21 kocası 22 yaşında,evleneli 2 ay oldu,bebek 6 haftalıkmış hemen kalmış sanırım,hap içiyordu hapı sordum evlenmeden önce 2 ay aldım,sonra bıraktım korur sandım diyor,şaka gibi yıl olmuş 2013 elinin altında internet var ama gerekçesi bu,ay neyse beni ilgilendirmez ya,beni üzen yiğenim obez,boyu çok kısa,üstüne bide hamilelik nasıl olucak hali

Evet kilo onun için sıkıntı olabilir bari eşi Olgun olsaymış o daha da çocuk benim le eşimin arasında 6 yaş var Olgun erkek her zaman iyidir kendine çok dikkat etsin bari hemen Dr gitsin boy ve kilo düşük riski çok yüksek

bende dedim dün,hemen bi doktora git kilo sorunun var düşük tehliken felan olur,düşük daha büyük bir yıkımdır diye tamam giderim hemen dedi ama

erken anne olmak iyidir aslında ama evlilik yeni ise hiç iyi degil bence , bend e25 yaşında anne oldum
ama 21 yaşınd aevlenmiştim tam zmanınd ayaptım bebeklerimi yani ozmana kısmetmiş
bende üzülüyorudm arkadaşlarım gezip tozuyordu ben ikiz bebekle ugraşıyorudm ama şimdi onların hepsi ya hamile ya dogurdu
şimdiide ben gezip tozuyorum onlara göreee:26::26: ve onlar diyorki sne ne güzle erken anne oldun biz çok geç kaldıkk
herşey kısmet tabikid eama evliligi yaşamadann heme bebek çok zorrr.....

aaaaa töbe yarabbi niye bırakmışki hapı kullanmaya devam etseymiş kllo boy sorund egil cnm veirlirde hayatı önemli olan şimdi daha küçk yaşta ve yenievli iken ebekle ugraşıcak oyskai tamdagezip tozacagı zmanda
bende hamile kaldıgımda 82 kioydum boyumd açok uzun dgeil 162 kilollar verilir ama giden günler gelmezzzz..
keşke azcık dinleseymiş sizi

benim eşimde benden 8 yaş büyük ve çok memmunumm

Fenodo canim ne ozru yaa ama nededik unutulunca cirkef olup hesab sorucaktik bende sordum okadar yani bi ara cvp verirsin
Mevcancim evet yegenini gordum kilolu isi zor biraz hem de esin de cok kucukmus yaa bu devirde 22 yasinda oglanlar evlilik dusunmez bile cok erken bi yas erkek icin benim de esimle aramda 5 yas var ideal bence de.
Ama ins. Evlilik kurumunu ayakta tutabilmeyi basarirlar umarim tek kusur bebegin erken olmasi olur bebekleriyle mutlu olsunlar ins.ben de kardesime bak ben yasadim sen yapma dedim o da kazayma 6 ay sonra hamile kaldi pisman oldu gerci ama is isten gecti simdi calismakta zorunda kv bakicak bebege hersey zamaninda guzel bence yoksa olgunlastiktan sonra sartlarda el verirse istersen 5 cocuk yap yani

Cok haklisiniz valla cocuk icin yas cok onemli ben eblendikten uc ay sonra hamile kaldim ama biz isteik cunku ben 25 esim 26 yasindaydik yani esimde bunu cokk dedi cinsel hayatini yasayamiyorsun erken cocuk olunca cocuk olduktan sonrada hic rahat olmiuyor gece olunca ac tavuk gibi bekliyor kocalar kadinin derdi ne peki su cocugu bi uyitayim da yatyim oluyor ah ah erkekler anlamiyor ama

Mevcancım iyiyim canım, evişleriyle uğraşıyorum. ara verdim 5-10 dk. Arada size bakıp tekrar devam ediyorum. Bu arada başın sağolsun. canım. Hem bebekken kaybettiğin kızın için hem de yengenin annesi için.

İyiyim canim saol acemi birligi nasil gidiyo
Şimdilik idare eder Özgecim, öğleden sonra 17:00-18:00 gibi uyanıyo benim komutan. Yarım gün rahatım anlıyacağın.Öğlen kızımı okula götürürken uyandırıyorum, oğlumu bırakıyorum, ben eve dönünce oğlanı bana devredip tekrar uyuyo. Uyandıktan sonra da bişeyler yiyip dışarı çıkıyo. O uyanıkken buraya girmeme imkan yok.

Kist problemim vardı o yüzden hemen bebek olsun dedik eşimde çok istiyordu babalık yaşı gelmişti :)) valla bende eşimden çok memnunum birdaha dünyaya gelsem gene o olsun . Demek ki tahminlerim doğru erken anne olmanın ilerisi için faydası fazla

yani bebek sahibi olmak bir risk taşıyorsa erkende olsaa yapılır tabiki o ayrı
bende meselaa 5 yıl yapmıycma dedimm ama 3. yıl sonunda hamile kaldım çünkü
polikistik over hastasıydım ve reglileirm düzensizdi hemen çocuk için ugraşmam lazımdı
hoş 3. ayda hamile kaldım ama olmaya bilirdiide
allaha çk şükür ki 6 yaşınd aiki prensim var

mevcanim basin saolsun allah rahmetleysin bitanemmnbnm mavcanim tabletten girince noyle yaziyorum k.bakam balim gittim dun acile randevu al gel dedi randevua ayin 16.na verior bnde agridan olcem almadim ozelleri aradim dis bolumu yok dediler hic bisey anlamadimm bakalim nolucak
Eee napicaksin peki
hikmetim bilmyorum valla ilacimi icince hafifledi esim isten gelsin helebi
masumm, kevsersoylu+, millan, Hkmt_Krkya01+, sukranunlu+, ebruli1820+, Roseliz

gecmis olsun diyen kizlar hepinize tsk ederim fac olayina gelince bnm hic yoktu facem esimin vardi evlenine kapati simdi bnm facmez acmam izi yok ciksss diyo:) araniz da en kucuk yasta evlenen bnm heralde 16 yasimmda evlendim 2.sene sona falan cocuk yaptik esimin hakkini odeyemem allah razi olsun hep dedi daha kucuguz esimle aramizda 7 yas var gezelim tozalim ole cocuk uapariz dedi e oyle de yaptikk cok sukur ki allahim dunyalar cirkinimi prensesimizi verdi

22 yaşında evlendim 27 yaşında anne oldum. doktora yapıyorum diye bilerek ve isteyerek geciktirdim. iyiki de öyle yapmışım. eşimle bol bol gezdik vakit geçirdik. sonra da kuzumuz geldi.
özgecim neyi mi yanlış yapıyor muşum. aslında hem çok şey var hem de hiç yok. ben zaten çok yiyen bir insan değildim.
şimdi de çok yemiyorum.
şimdi salatalarıma hiç yağ ve tuz koymuyorum. eskiden mutlaka her yemeğe tuz eklerdim. onu yapmıyorum. domates ve salatalığı sabahları tuzsuz yiyorum. salatalarımı ayırıyorum evde. kendiminkine tuz ve yağ koymuyorum.
4 gündür hiç pilav ve makarna yemedim. eskiden akşam yemeklerim de 2 kaşık da olsa olurdu.
eskiden de çok su içridim şimdi ölçüyorum içtiğim suyu.
kahvenin yanında bazen küçük bir çikolata yerdima am pek önemsemezdim. şimdi yemiyorum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Canım diş ağrın devam ediyormu hala mazejik varsa onu iç diş ağrısına en iyi o geliyor.

Canım diş ağrın devam ediyormu hala mazejik varsa onu iç diş ağrısına en iyi o geliyor.
Cemziriyorum ya parol verdinilacin etkisi gectinmi basliyoo esimden allah razi olsun ustasiyla falan konusmus baya uzak bi astaneye randebu alimiss cok sevindim:))iten geldinmi hidicez insallahhh

Herkes erken anne olmaktan bahsetmis.. ben 21haziran2012 de ewlendm. 1temmuz balayinda hamile kalmisim. Bnm kociss hemen olmaz dedi korunmadik.. dedm yapma etme ailede dogurganlk war dedm dinlemedii essek ewlilign ilk zmnlarina doyamadm cunku paso uyuyordm. Ee hamile oldugumu da bilmioruz. Cok kavga ettk bn uyuyorm die. Neden mii,, mesela film izlioruzz,, kucagina yatiyordm bnde. Ee halyle sacimi oksuyorduu.. filmn ilk 15dk uyuyordum. Kociş kiyamiyordu , uyandirmiyordu. Ama bu hergun olncaa snirleniorduu.. ama hamile kalmama sewindik tabii.. hos bnm icin frketmezdii sonrasi oncesii. Ama hamillegm sorunlu degildi, kusma bulanti aserme yoktu.. normaldim bekarkenki gibi..
Meww yaniii o sewis kismii sorunsuZduu bbgmm dadiniii cikarduukkk ayiptrr sûlemesii hahahayttt

herkes anlatmış benım neyım eksüüüüüüg

bende 28 yasında evlendım..kocam 26
anaaaaaa ben bu aradaki yas farkını unutmuştum..
sımdı cok komıgıme gıttı konuya hıc dalmasamıydım ne

neyse ılk yıl yapmadık çocuk..kocam gezme tozma hastasıdır..
sonra bız ıstedık,cocuk olmadı..derken 9 ayda anca hamıle kaldım..
sımdı kocam dıyo,valla bana kalsa hala yapmazdım çocuk fln..
evden bıle cıkamıyoz,suna bak..
bıde bu yıl tatılede gıdemedı,hepten kafayı yedi

COCUGA BEN BAKIYORUM,BUNALIMINI O YASIYO

Mew basin sagolsn. Ahirette seninle olur. Allahm berfeme cankan versn

ahahahaha
cook alemsın kıızz..aay bende hamıleyken cok uyuklluyodum yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…