- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.161
günaydınnnn canlarrrrrrrr
geçmişi okudum ama aklımda neler kaldı bilmiyorum vallaa çokkk
almanyadan katılan ve 3 çocugu olan arkadaşımız hoşgeldin tebrik ediyorum ayrıcadaa
nelson albbümü bekliyorum cnmm kısa
Äbende doktoru ariycaktim hatirladim sayende..35 yastan sonra komple checkup icin :26:13:30da randevumuz varr.
Oglanda kontrole gotürecez.
Kocisde migren icin doktora gorunck..
Bugun aileceek kontrolden geciceek canlarr..
Yaaa gunlerdrr yiyorm daa yiyormmm yaaaa... dunkü albeniiiyi ben yedimm. Anam vicdanimdaaa beniiıyediii sabahaa kadarrrrrrrrrrrrrr... kizlarr, ebruuuuuuuuuuuuuuuuu yaris istioruuzzzzz herkes yarissiz olmadiginin kanaatinde sanirim. Ama ebruş ddii yarismak isteyenlrr yazsn diyeee. Lakinn, bizim modumuz düsükmüsssss yaaa..
Mew ne diosuunnnn bu durumaaaa yaaaa
k-fileksin tadı fena sayılmaz,şükom oda diyet işi zatentam tahıllı + içinde azcık kuru meyce var,ben çok bayıla bayıla yemedim ama sebebi sütle tüketmek,sütle aram pek yok,ama poğaçadan iyidir,
nelsonun kuş diyeti benim uydurmam,aynı öğünün daha azaltılmış versiyonu,
misal
öğlen 1 kase çorba,5 yemek kaşığı pilav yerine 2 yemek kaşığı pilav gibi
normalde eski düzen 5-6 öğün ama porsiyonları daha minimize etmek gibi bi şey kuş diyeti,
benim gibi evde yiyemeyen,işe gelincede bisküvi yada simit yemek zorunda kalanlar için çok ama çok masum
benimd ebaşarı hikayemdkei fotolar silinmiş(((
mevcannn
meyvelisi en kötüsü yaaa ben hiç sevmemiştim sadesi bile iyidirr
meyvelisinden....
Selamm hosbulduk tskler)
Äbende doktoru ariycaktim hatirladim sayende..35 yastan sonra komple checkup icin :26:
Ben genelde kendim müsli hazirliyorum sade karisik yulaf alip icine istedigim kuru meyveleri badem findik vs koyuyorum..ama tam tahilli kornflekslerde cok daha lezzetli oluyor ,,onuda arada digerinden usandigimda severek kacamakmis gibi yiyorum
ya bu müsli diye yediğiniz -yazdığınız hazır gıdamı..
1.bende topiğin yaşlılarındanım ama gençlere yetişiyorum1 gercekten hizlisiniz ,, ee gencsiniz yaama bende yetisirim evelallah:))
2 dikkatimi cekti alintilamadan isimle yaziyosunuz,,alintiya uyuz oluyosaniz fln söyleyin bende öyle yapayim :))
3 bu yaris olayi nedir? Bende yarislra bayilirim..beni cok motive eder rekabet ortami,,hirsliyimdir da ezer gecerimp
Simdi bana müsade 2 kücük tost yedim yagsiz sade peynirle,, 1 yeterli olabilirdi ama ögle yemeginden ümidim yok, disarida olucam eve ugrasamda vaktim olmiycak cikicam hemen
Carsamba yogun gunlerindem biri birazdan ise sonra kisa eve ugrayip ögleden sonra kizimla oyun grubumuz var oraya oyun oynamaya
Geldigimdede ev bi hengamede oluyor oglumun basketbol antremani kizimin kursu yemekleri fln derken 8 e kadar sakin oturamiyorum.. 8 de ufaklik yatinca dinleniyorum
Görüsmek uzeree
1 gercekten hizlisiniz ,, ee gencsiniz yaama bende yetisirim evelallah:))
2 dikkatimi cekti alintilamadan isimle yaziyosunuz,,alintiya uyuz oluyosaniz fln söyleyin bende öyle yapayim :))
3 bu yaris olayi nedir? Bende yarislra bayilirim..beni cok motive eder rekabet ortami,,hirsliyimdir da ezer gecerimp
Simdi bana müsade 2 kücük tost yedim yagsiz sade peynirle,, 1 yeterli olabilirdi ama ögle yemeginden ümidim yok, disarida olucam eve ugrasamda vaktim olmiycak cikicam hemen
Carsamba yogun gunlerindem biri birazdan ise sonra kisa eve ugrayip ögleden sonra kizimla oyun grubumuz var oraya oyun oynamaya
Geldigimdede ev bi hengamede oluyor oglumun basketbol antremani kizimin kursu yemekleri fln derken 8 e kadar sakin oturamiyorum.. 8 de ufaklik yatinca dinleniyorum
Görüsmek uzeree
Mew, kuzuu cidden nerdeyse 2ayi geckin sizinleyimmm.. ilk dfa moduum dustuu... ayy diyetisyene gdim de bugun yarinaa moduumm yukseek bir sekildee baslicaaaammmm... cumaya yaris superr olurrrr
Gulsaah inan ben 93/le dogum yaptim. 40imiz bittignde 80e kdr dusmustmm.. sonraa hepsini geri aldim. Temmuz ayinda 93 idimm. Denize gittk. Bende etekli mayo giymistim. O zaman kendimi sisko hissetmiyordum. Essek kocisde bayiliordu banaaa. Ya da oyle davraniyordu. Hic kilo wer demedi, galiba uzulmemem icindi. O resime baktimda haftasonuuu.. inanamadim ben bu haldemiymişimmm.. ayiyiimmm resmeeenn... ama resme baktigimda yag şişlikk allahm ne ararsan wardiii yaaaa... bi daha asla o kiloyaa donemem ben arkadaslar yaaaa.. kocisde verdgmkiloyu geri almayim, dha da saglikli kilo werim dieee diyetisyene onay werdikilo werecgmee inandigi icinn.. alisverise gidiyordukk, sagolsn kiyaft al dioduu,, bisee yakismiokii alayimmm ahh ahhh cok cektim kizlarr..
Dertliyiimmmmm yaaaaaaa
Kisaca anlatmaya calisayim
uzun yillar egitimci olarak calistim 3 senedir calismiyorum
Ama cesitli yardim kuruluslarinda calisyorum gonullu..eskidende calisyordumda yani ona ara vermedim
Almanyada yasiyorum( malesef) türkce egitim almadim..o sebeble bazen anlasilmayan devrik garip cumleler kurabilirim
Cerkezim,,esimde cerkez
3 cocugumunda ayri ayri gunluk programlari var tabi kendimin ve tabi esiminde
24 saatin icinde tüm bu programlara yetismeye calisyorum..ve tombik tombik dolanmak istemiyorum artik ortalikta:))
Ayy aynı ben hikoş , dün gece seksü gecelük konusu falan geçti gene aklıma sen geldin buna en iyi biz yakınırız evlenmeden önce çeyizime almıştım bir ay giydim sonra hamişlik falan şimdi orada öylece duruyorlar omuzlarından geçmez ;(((( üüüüüüü zayıflamalıymmmmmmmmmmmm
1 gercekten hizlisiniz ,, ee gencsiniz yaama bende yetisirim evelallah:))
Görüsmek uzeree
Canim müsli yulah ezmesi, yulaf kepegi, bugday ezmesi, bugday kepegi ve kuru yemislerden olusan bi karisim ..cokscesitleri var ama sabah icin satilan gevreklerin en iyisi..cunku gevrek degil,, islenmemis yulaf bugday oluyor,, bazen cesitlendirilmis alabilirsinde ben onlardaki bademi findigi yada kuru meyveleri sevmedigim icin sade paket olarak yulaflar aliyorum kendim karistirip hazirliyorum
Gevreklerinde iyileri kepekli tahillilari var sadece islenmis oluyor sonucta,,ama gevrekler daha hafif ve daha lezzetli müsliden
Mew, kuzuu cidden nerdeyse 2ayi geckin sizinleyimmm.. ilk dfa moduum dustuu... ayy diyetisyene gdim de bugun yarinaa moduumm yukseek bir sekildee baslicaaaammmm... cumaya yaris superr olurrrr
Gulsaah inan ben 93/le dogum yaptim. 40imiz bittignde 80e kdr dusmustmm.. sonraa hepsini geri aldim. Temmuz ayinda 93 idimm. Denize gittk. Bende etekli mayo giymistim. O zaman kendimi sisko hissetmiyordum. Essek kocisde bayiliordu banaaa. Ya da oyle davraniyordu. Hic kilo wer demedi, galiba uzulmemem icindi. O resime baktimda haftasonuuu.. inanamadim ben bu haldemiymişimmm.. ayiyiimmm resmeeenn... ama resme baktigimda yag şişlikk allahm ne ararsan wardiii yaaaa... bi daha asla o kiloyaa donemem ben arkadaslar yaaaa.. kocisde verdgmkiloyu geri almayim, dha da saglikli kilo werim dieee diyetisyene onay werdikilo werecgmee inandigi icinn.. alisverise gidiyordukk, sagolsn kiyaft al dioduu,, bisee yakismiokii alayimmm ahh ahhh cok cektim kizlarr..
Dertliyiimmmmm yaaaaaaa
aaaa bn hamilelgm son gununee kdr tm abartmayim son 1 ayina kdr geceklermden giymistm ayol bn heep iri oldgmdn ona gore almstm.
Ama hedefmmm yeni geceliklerr XL veya L degil M olsuuuunnn ,, istiormmmmmmmmmeskilerr bol olsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?