Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

benimd ebaşarı hikayemdkei fotolar silinmiş (((

mevcannn
meyvelisi en kötüsü yaaa ben hiç sevmemiştim sadesi bile iyidirr
meyvelisinden....

masumumm dün sizin oralardaki marketteydik canım,karşılaşmayı çokk isterdim,kısmet başka güne inş.

hkmt yarış olmaması hepimizin modunu düşürdü,sen geçen hafta iddialıydın bu hafta sende bocaladın,cuma günü öğlene liste yapalım yarışacaklar listesi,

nelsonum hakikaten inceciksin arkadaşım,ben 72 kilo dayken fil gibisin,dana gibi olmuşşsun lafları canımı çok yakıyordu,şu an herkes inceciksin maaşallah neren kilolu,kızının ablası gibisin diyorlar bende tıpkı senin gibi mest oluyorum,oysa halen kiloluyum ben,

tıpkı anlattığın gibi giden kilolarla özgüvenim yerime geldi,giyim tarzım değişti,daha bakımlı daha alımlı bi bayan oldum,eşimin yaklaşımı bile çok farklı oldu,bende iyiki tanımışım sizleri,

şükomm 55 olunca zor gidersin sen,gelir kafanı kırarım

Selamm hosbulduk tskler)

Äbende doktoru ariycaktim hatirladim sayende..35 yastan sonra komple checkup icin :26:

Ben genelde kendim müsli hazirliyorum sade karisik yulaf alip icine istedigim kuru meyveleri badem findik vs koyuyorum..ama tam tahilli kornflekslerde cok daha lezzetli oluyor ,,onuda arada digerinden usandigimda severek kacamakmis gibi yiyorum

benimd ebaşarı hikayemdkei fotolar silinmiş (((

mevcannn
meyvelisi en kötüsü yaaa ben hiç sevmemiştim sadesi bile iyidirr
meyvelisinden....

şekerim adı kırmızı meyve ama maaşallah meyve adına bi şey yok bunda,sabah yarım kaseden az fazla koydum hepsi sade,içinde 2 tane çilek gibi bi şey zor vardı,ama tadı güzel sadece sütle tüketmek sıkıntı

müsliyi bende çok sveiyorum ama ahzır alıyorum kendim ölçüyü tutturamam diyeee

kızlarr kilo gerçekten insnaın görüntüüsnü dgeiştiriyorr
acınası gözler ile bakan insnalar şimdi bana gıpta eidyorlar
ama kendime obezmiş eziyeti yapıyorum o ayrııı

kilo herşeyi etkiliyor malesef hayatımd ageldigim en uç nokta 93 ü ve benim için kabustu o günlerr

1 gercekten hizlisiniz ,, ee gencsiniz ya ama bende yetisirim evelallah:))

2 dikkatimi cekti alintilamadan isimle yaziyosunuz,,alintiya uyuz oluyosaniz fln söyleyin bende öyle yapayim :))

3 bu yaris olayi nedir? Bende yarislra bayilirim..beni cok motive eder rekabet ortami,,hirsliyimdir da ezer gecerim p

Simdi bana müsade 2 kücük tost yedim yagsiz sade peynirle,, 1 yeterli olabilirdi ama ögle yemeginden ümidim yok, disarida olucam eve ugrasamda vaktim olmiycak cikicam hemen
Carsamba yogun gunlerindem biri birazdan ise sonra kisa eve ugrayip ögleden sonra kizimla oyun grubumuz var oraya oyun oynamaya
Geldigimdede ev bi hengamede oluyor oglumun basketbol antremani kizimin kursu yemekleri fln derken 8 e kadar sakin oturamiyorum.. 8 de ufaklik yatinca dinleniyorum

Görüsmek uzeree

ya bu müsli diye yediğiniz -yazdığınız hazır gıdamı..

Canim müsli yulah ezmesi, yulaf kepegi, bugday ezmesi, bugday kepegi ve kuru yemislerden olusan bi karisim ..cokscesitleri var ama sabah icin satilan gevreklerin en iyisi..cunku gevrek degil,, islenmemis yulaf bugday oluyor,, bazen cesitlendirilmis alabilirsinde ben onlardaki bademi findigi yada kuru meyveleri sevmedigim icin sade paket olarak yulaflar aliyorum kendim karistirip hazirliyorum

Gevreklerinde iyileri kepekli tahillilari var sadece islenmis oluyor sonucta,,ama gevrekler daha hafif ve daha lezzetli müsliden

1.bende topiğin yaşlılarındanım ama gençlere yetişiyorum

2. genelde alıntı yaparım ama yazan çok olunca,nickle yazmak kolayıma geliyor

3. cuma günleri 2 li yarış yapıyoruz yapıyorduk,diet arkadaşınla koordineli yazışıyorsun,sana kalmış bi şeyler kuralımız yok

bende kfleksi filan seviyorum ama ayarını kaçırıyorum o sebepten müsli alıyorum .
birde yulaf ezmesi bagırsak çalıştırmakta filan etkili diyeee

bend ekaçar kızlar önce bi badana boya yapayım sonrada işlerime bakayım

Mew, kuzuu cidden nerdeyse 2ayi geckin sizinleyimmm.. ilk dfa moduum dustuu... ayy diyetisyene gdim de bugun yarinaa moduumm yukseek bir sekildee baslicaaaammmm... cumaya yaris superr olurrrr
Gulsaah inan ben 93/le dogum yaptim. 40imiz bittignde 80e kdr dusmustmm.. sonraa hepsini geri aldim. Temmuz ayinda 93 idimm. Denize gittk. Bende etekli mayo giymistim. O zaman kendimi sisko hissetmiyordum. Essek kocisde bayiliordu banaaa. Ya da oyle davraniyordu. Hic kilo wer demedi, galiba uzulmemem icindi. O resime baktimda haftasonuuu.. inanamadim ben bu haldemiymişimmm.. ayiyiimmm resmeeenn... ama resme baktigimda yag şişlikk allahm ne ararsan wardiii yaaaa... bi daha asla o kiloyaa donemem ben arkadaslar yaaaa.. kocisde verdgmkiloyu geri almayim, dha da saglikli kilo werim dieee diyetisyene onay werdi kilo werecgmee inandigi icinn.. alisverise gidiyordukk, sagolsn kiyaft al dioduu,, bisee yakismiokii alayimmm ahh ahhh cok cektim kizlarr..

Dertliyiimmmmm yaaaaaaa

Hem is hem 3cocuk hem kocaaa, allahm sana yardim etsin. Masallaahhepsine yetisebiliyorsun. Ben 8aylik oglum arti kocisle zarzor ugrasiorm. Tebrik edermmm enerjineee sen anlattin ben yoruldum gorusrz..

merhaba canlar:
inşallah yağlardan gidiyordur kızlar. bu hafta hiç spor yapamadım. yatılı misafirim var.
tartı beni uzun zamandır hiç bu kadar mutlu etmemişti. eskiden beri ben ödevlerini falan iyi yapan bir öğrenciydim. sorumluluk sahibiyimdir yani. ben bu diyetisyen işini öyle algılıyorum sanıırm. mahcup olmamayayım diye. yemiyorum artık. hoş eskiden de pek yemezdim ya...
şükümm menümü kopya çekebilirsin canım. bakalım cma ne diyecek. tahlillerimn de ypılacak. cumaya kadar 400 gram daha versem olacak valla.
nellsnum sen süpersin süper. çok seviyorum seni...

Ayy aynı ben hikoş , dün gece seksü gecelük konusu falan geçti gene aklıma sen geldin buna en iyi biz yakınırız evlenmeden önce çeyizime almıştım bir ay giydim sonra hamişlik falan şimdi orada öylece duruyorlar omuzlarından geçmez ;(((( üüüüüüü zayıflamalıymmmmmmmmmmmm

Hoşgendin bende yeni sayılırım 1 haftalık. Ama gerçetten çok güzel şansım varmışki bu sayfa karşıma çıkmış : adım Gül 6 aylık. Bi kızım var şimdilik bukadacıkkkk

aaaa bn hamilelgm son gununee kdr tm abartmayim son 1 ayina kdr geceklermden giymistm ayol bn heep iri oldgmdn ona gore almstm.
Ama hedefmmm yeni geceliklerr XL veya L degil M olsuuuunnn ,, istiormmmmmmmmm eskilerr bol olsnn

tatlım mevcan açıklamış.. öyle belirli bir düzenimiz yokk...

yulaflar marketlerde satılıyormu.. bende kendim yapmayı deneyim...olmadı hazırını alırimm..

ve sendeki koşturma bende herğün var.. sabah 6 da bir uyanıyorum.. çoçuktu işti yoldu servisti 1, sınıftı.. akşam avde yemekti bulşıktı. temizlikti derken saat oluyor 20-21 .. eee 21 da dün ev süpürdüm düşün halimi.. ama buğün heryer mahvolmuştur..sil baştan yaşıyoruz hayatı...ama sağlık olsunda ben koşturmaya razıyım...

kız topla kendini.. bende ğeçen hafta senin moda girmiştim.. nasılssa kilo veriyorum havalarına olmuş bir sürü kçamak yapmış.. ve veremeyip.. cuma sabahı üstüne üstlük yarım kilo almıştımm.. bak tartı beni nasıl korkuttu bu hafta nasıl besleniyorum...korkudam tototm 3,5 atıyorrr..

papatyam bende seni cok seviyorum canım...bu hafta bende spor yapmadım.. aslında isveç diyeti halsiz bırakıyor diye kendimi spora kapattım.. ve daha çok kilo verecekkken az verdim yağlarımı..

bugün tartıda şimdiye kadar ggördüğüm en düşük kilomu ğördüm..
bu beni ğaza ğetiriyor
ve 55 oleeeeyyy oleyyyyyyy diyeceğim ğünler ğelecekkkk

çoık yakında,,

reglim lüffen beni hayal kırıklığına ugratmamak icin vucudumda su toplama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…