Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Haklisiniz kizlar takmamak laim takmayacagimda duymuyorum artik beni mutsuz eden seyleri ya bu arada calikusunu izliyorum su feride ne cekiyor ya su kiz varya adi neydi unuttum kamuranin bacisi ne gicik kiz ya

Ya ben dizi izleyemiyorum cok sinirleniyorumHep haksizlik hep demogoji
Niye feride yanip tutusstugu oglanin yanina gitmiyor once de zaten kötü oldugunu bildigi selime gidiyor
Yeni birsey ögrenmediki,, zaten belliydi
Iste orda film kopuyo bende ammmaaan diyorum kapiyorum

Az tv keyfi yapayım yatıcam ay bu arada hadise ne zayıflamış öyle (( bi koca göbeğime baktım bi hadiseye ((
Mevcanimmm aa yapma biz cocuk dogurduuuuk eskiden bzde oyleydikkk hey gidi gunlwerr heyyy
İs isten gectikten sonra pisman olsan ne cikolta yasak bundan sonra hadi kizlar ya yilbasina a kaldi az daha zayiflayalim da soyle seksüü seyler alalimmm hhahahah
sercanimm naptin kiz sen oyle seksi gecelik falan baya gaza geldim ha

Disciye gitmene sewindm.. pekii dayanackmsn cektiricekmsnn...
Sagolasinn hikmetim ilac icince hafifliyo bakalim rotgende ne cikicakkk

Yaşlı deneyelim de en büyük diyelim. Biz 6 kişi ( ebru, Özge, sehra, hawar, zuzu ve bendeniz) başka bir topikçe tanıştık geçen yıl ebru bu topiği açtı. Birlikte karar verdik aslında. Şimdi de kocaman bir aile olduk. Aramıza sonradan katılanlar oldu hepsini bağrımıza bartık
Benim bir çocuğum var. Çalışıyorum. Öğretim üyesiyim.
Sen de anlat kendini

Cnm h.geldinnn ne guzel genc yasta 3 tane coxuk cok guzellk hepsiyke arkadassindie cok guzel masalahh

Tesekkur ederim
Sanada gecmis olsun 20lik dis cok saglikli degil gereksiz biliyorum ama yinede doktorunun tavsiyesinede kulak ver bence

Menünde güzel,,aksamla ögle ogunun yer degistirse daha güzel olurmus sanki

Bende böyle kendimi bi garip hissettim daldim virvir konusuyorum
Genelde konuskanimdirda
Tamda ama hani desturu da bilirim:) ama sicak geldi ortam..o sebeble heralde:)

Ben yatar kızlar
Şimdi sizinle bşr oyun oynayacağız . Sabaha kadar kimse konuşmayacak
Bir iki üç tıppppp

Kesinlikle katiliyorum sanaa. Bende izlerken cildiriorum ama ben kapatmiyorm

Bende cok sinirleniyorum ama dayanamiyorum yine bskyrm

Az tv keyfi yapayım yatıcam ay bu arada hadise ne zayıflamış öyle (( bi koca göbeğime baktım bi hadiseye ((

İs isten gectikten sonra pisman olsan ne cikolta yasak bundan sonra hadi kizlar ya yilbasina a kaldi az daha zayiflayalim da soyle seksüü seyler alalimmm hhahahah

Disciye gitmene sewindm.. pekii dayanackmsn cektiricekmsnn...

Cnm bnm sagolasinnn vvalla cnm emzirdigim icin fazla kisamiyorumm yok kendini hic garip hissetme valla iyiki geldinnn bn boyle konuskan cana yakin gacilari severimmm bn herkeziii severim bn dogayi yasamayi insanlari hayvanlariiii amaaa ailemm esimmmmm kizimmmmmmm herseyimmm ayyy sacmaladim galiba icimden geldi :)))

Mevcanimmm aa yapma biz cocuk dogurduuuuk eskiden bzde oyleydikkk hey gidi gunlwerr heyyy
sercanimm naptin kiz sen oyle seksi gecelik falan baya gaza geldim ha

Sagolasinn hikmetim ilac icince hafifliyo bakalim rotgende ne cikicakkk

Valla kevserim acik konusayim zayiflamayi en cok evde bekleyen cicileri siz anladiniz onu giymek icin istiyorum ve basaracamda cunku kiyafet kapatiyor hersyi onemli olan ciplakken ki goruntu oyle iste aman benim uykum geldi yavvv cenemde dustu neyse hepiniizi kucakliyorum
Allaha emanet olunnnn

Kisaca anlatmaya calisayim
uzun yillar egitimci olarak calistim 3 senedir calismiyorum
Ama cesitli yardim kuruluslarinda calisyorum gonullu..eskidende calisyordumda yani ona ara vermedim
Almanyada yasiyorum( malesef) türkce egitim almadim..o sebeble bazen anlasilmayan devrik garip cumleler kurabilirim
Cerkezim,,esimde cerkez
3 cocugumunda ayri ayri gunluk programlari var tabi kendimin ve tabi esiminde
24 saatin icinde tüm bu programlara yetismeye calisyorum..ve tombik tombik dolanmak istemiyorum artik ortalikta:))

Fenodomm cnm aynen haklisin onmeli olan ciplakken nasil gorundugumuzz ayy ne gecelikler alirdij zayifkennnnnama insallah hepimiz istedigimiz fibi oliuruz sanada iyi geceler sende allaha emanet ol

Pisler delilerrrösgem yavrum seni dinlicem yetişemezsemde üzülmicem menümü yazcam hergün sataşcağım bişey barsa sataşcamkilo bildirimi cuma.hemi ?papatyam burdayımm ama geçmişide atlayarak okucam yine 60sayfaatlayarak bakim merak ettiğim şeyler var çünküm.sonra bidaha herbişeyi okumam:2:

Anacim kimsenin yatai yok sanirim benim kocis ben ytmadan yatmaz sabah okula gdecek yazik cok uykusu geldi ben kacyrm canlar iyi gecelerrr muckkkk

oh maşallah 11 ayda 1115 sayfa yapmışız maşalah gelelim bugünkü menüye
sabah aç karnına ılık limonlu su ardından az şekerli tük kahvesi
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta oğuşa yediremedim onunkinide ben yedim 1 tane yağsız tost 13 zeytin şkersiz 3 bardak çay 2 kurabiye
ara nescafe sütsüz şekersiz
öğle 1 tabak çorba
ara çay 2 kurabiye
akşam yemek yemedim çocuklar tost istedi ama küük oğluş içini yedi dışını da ben yedim ziyan olmasın diye
su 2.5 litre tarçınlı su içtim
spor 3.500 adım attım evde durduğum yerde akşam üstü belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaşlanıyomuyum acaba

Kevsercim cok gecmis olsun tekrardan canim mantikli olan neyse onu yap aci cekme daha fazla
Anlastik sehraacik uzum ara vermek yok bak:13:
Fenodo yazina yorum yaptim cvp yazmasanda insan bi begenir
Kizimi uyuttum sonra oksurerek uyandi kucagima aldim su icireyim diye istemedi tam sallicakken ustume bir kustu kendi ustu de batti bir turlu uykuya dalamiyo yavrum usutmus tabi ciplak geziyo lafta anlamiyo off off icim parcalandi gece gece

Sagolasinn cnm bnm aynen cnm mantikli ne suan bilmiyorum hersey rotgenden sonra belli olucakk
Bn yatarrr guzell anneler hepiniz allaha emanett olunnnn iyi geceleer
Sehram gelmezlik yok artikkkk doverimm seni ha:))

Kevsercim çokk geçmiş olsun canim.bende çıktı yukarda hiç haberim olmadı.
Özgecim inşallah hemen öyrenir senin kuzu.benimki 30 ayında 5 güne öğrendi..darısı başına.
Millan napsın Roseliz doğru dürüst uğramıyorumkigörsün beni.
Hikmet bravo sana..ye ye löp löp et olurken görecem ben seni.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin.bu arada bende almanyadayım...koblenze yakınım.sen nerdesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…