- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.121
Haklisiniz kizlar takmamak laim takmayacagimda duymuyorum artik beni mutsuz eden seyleri ya bu arada calikusunu izliyorum su feride ne cekiyor ya su kiz varya adi neydi unuttum kamuranin bacisi ne gicik kiz ya
Mevcanimmm aa yapma biz cocuk dogurduuuuk eskiden bzde oyleydikkk hey gidi gunlwerr heyyyAz tv keyfi yapayım yatıcam ay bu arada hadise ne zayıflamış öyle(( bi koca göbeğime baktım bi hadiseye ((
sercanimm naptin kiz sen oyle seksi gecelik falan baya gaza geldim haİs isten gectikten sonra pisman olsan ne cikolta yasak bundan sonra hadi kizlar ya yilbasina a kaldi az daha zayiflayalim da soyle seksüü seyler alalimmm hhahahah
Sagolasinn hikmetim ilac icince hafifliyo bakalim rotgende ne cikicakkkDisciye gitmene sewindm.. pekii dayanackmsn cektiricekmsnn...
Ama yaslilari dersen olmaz kiii
Nasil yapariz kiii
Saka bir yana amin saol :)) onlarla yasadigimiz ask anlatilamaz belki zamanla anlasilir
Senin 1 evladin mi var?
Nasil yapiyosunuz? Neler yapiyosunuz? Eskiden mi tanisiyorsunuz arkadaslarla?
Cokmu sordum:)
Cnm h.geldinnn ne guzel genc yasta 3 tane coxuk cok guzellk hepsiyke arkadassindie cok guzel masalahh
Ya ben dizi izleyemiyorum cok sinirleniyorumHep haksizlik hep demogoji
Niye feride yanip tutusstugu oglanin yanina gitmiyor once de zaten kötü oldugunu bildigi selime gidiyor
Yeni birsey ögrenmediki,, zaten belliydi
Iste orda film kopuyo bende ammmaaan diyorum kapiyorum
Ben yatar kızlar
Şimdi sizinle bşr oyun oynayacağız . Sabaha kadar kimse konuşmayacak
Bir iki üç tıppppp
Ya ben dizi izleyemiyorum cok sinirleniyorumHep haksizlik hep demogoji
Niye feride yanip tutusstugu oglanin yanina gitmiyor once de zaten kötü oldugunu bildigi selime gidiyor
Yeni birsey ögrenmediki,, zaten belliydi
Iste orda film kopuyo bende ammmaaan diyorum kapiyorum
Az tv keyfi yapayım yatıcam ay bu arada hadise ne zayıflamış öyle(( bi koca göbeğime baktım bi hadiseye ((
İs isten gectikten sonra pisman olsan ne cikolta yasak bundan sonra hadi kizlar ya yilbasina a kaldi az daha zayiflayalim da soyle seksüü seyler alalimmm hhahahah
Disciye gitmene sewindm.. pekii dayanackmsn cektiricekmsnn...
Cnm bnm sagolasinnn vvalla cnm emzirdigim icin fazla kisamiyorummTesekkur ederim
Sanada gecmis olsun 20lik dis cok saglikli degil gereksiz biliyorum ama yinede doktorunun tavsiyesinede kulak ver bence
Menünde güzel,,aksamla ögle ogunun yer degistirse daha güzel olurmus sanki
Bende böyle kendimi bi garip hissettim daldim virvir konusuyorum
Genelde konuskanimdirda
Tamda ama hani desturu da bilirim:) ama sicak geldi ortam..o sebeble heralde:)
Mevcanimmm aa yapma biz cocuk dogurduuuuk eskiden bzde oyleydikkk hey gidi gunlwerr heyyy
sercanimm naptin kiz sen oyle seksi gecelik falan baya gaza geldim ha
Sagolasinn hikmetim ilac icince hafifliyo bakalim rotgende ne cikicakkk
Yaşlı deneyelim de en büyük diyelim. Biz 6 kişi ( ebru, Özge, sehra, hawar, zuzu ve bendeniz) başka bir topikçe tanıştık geçen yıl ebru bu topiği açtı. Birlikte karar verdik aslında. Şimdi de kocaman bir aile olduk. Aramıza sonradan katılanlar oldu hepsini bağrımıza bartık
Benim bir çocuğum var. Çalışıyorum. Öğretim üyesiyim.
Sen de anlat kendini
Fenodomm cnm aynen haklisin onmeli olan ciplakken nasil gorundugumuzz ayy ne gecelikler alirdij zayifkennnnnValla kevserim acik konusayim zayiflamayi en cok evde bekleyen cicileri siz anladiniz onu giymek icin istiyorum ve basaracamda cunku kiyafet kapatiyor hersyi onemli olan ciplakken ki goruntu oyle iste aman benim uykum geldi yavvv cenemde dustu neyse hepiniizi kucakliyorum
Allaha emanet olunnnn
Sagolasinn cnm bnm aynen cnm mantikli ne suan bilmiyorum hersey rotgenden sonra belli olucakkKevsercim cok gecmis olsun tekrardan canim mantikli olan neyse onu yap aci cekme daha fazla
Anlastik sehraacik uzum ara vermek yok bak:13:
Fenodo yazina yorum yaptim cvp yazmasanda insan bi begenir
Kizimi uyuttum sonra oksurerek uyandi kucagima aldim su icireyim diye istemedi tam sallicakken ustume bir kustu kendi ustu de batti bir turlu uykuya dalamiyo yavrum usutmus tabi ciplak geziyo lafta anlamiyo off off icim parcalandi gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?