- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.141
Sekerler olrak canımebru sen nerede çalışıyorsunn cnmm
evet epruumm ya sabah şekeri gibi,erkenden damlardım buraya,gerçi halen erkenciyim ama topiğimiz kalabalık saolsun kızlar boş bırakmıyor burayı
bu arada elif nerde acaba,en son yurdu çok sevdiğinden bıcır bıcır gençlerden bahsetmişti
Nelsonum hangimiz uyduk ki bu hafta menümüze (birkaçımız dışında) bu hafta böyle geçti bakalım, Evbrucum grupları belirlerse haftaya daha iyi olucaz eminim. Bi de benim hiç 55 olasım gelmiyo. Sanki 55 olursam bu topikten ayrılmam gerekiyo gibi bi psikolojiye büründüm bu hafta ( acaba tekrardan 67 'ye dönüp bi daha mı başlasamay topiği korka korka açtım yine sayfalar ilerlemişşe nasıl okuyucağım diye,, şok şükür bir kaç sayfa ile kalmıssınız..
ya topiğimiz uluslararası olmuş.. artık yurt içi kesmemiş alamanyalara açılmışız.. hoşgeldiniz kızlar...
büğün sabah diyet menüme uymadım.. sabah limonlu rendelenmiş havuç yemeliydim.. kepekli üzerine 1yk tulum yedum birde şekersiz neskefe.. ay vicdan azabı çektim şimdi yaa...
Kız Mevcaaaan sende bu kuş diyeti işe yaramıştı lakin kızın doğumgünü girdi araya, hem de cuma öncesi. Dua et sen eksidesin 200 gr da olsa. Ben + çıkmazsam dua edicem. Bu arada k-fleks nasıl yaz bize. Ben hep nesfit ve special k yedim, o nasıldır bilmiyorum. Onun zayıflatıp zayıflatmadığına garanti veremem. İnş işe yarar.Günaydın çıtırlarım,k-fleks ile güne başlıycam birazdan,bu 2 gün kuş diyeti yapıcam yine,sabah tartıldım geçen haftadan 200 gram eksiğim,2 günde kfileks ve kuş sayesinde ne kadar vericem onu deniycem,geçmişe müsait olunca bakarım,çok kalabalığız sayfalara hızlı ilerliyor,bu hafta yarış olmadı ,sanırım kimse diet psikolojisini buraya tam yansıtmadı,bol bol geyik yaptık,diet üzerine daha fazla paylaşım yapalım kızlar malum tanışma sebebimiz kilo ,çünkü vermem gereken 4 kilo ama ben halen yerimde sayıyorum
Ay Papatyam ne güzel ya, kilolar ardı arkasına gidiyo. Eminim yağdan veriyosundur. Sonuçta diyetisyene gittin ve onun listesiyle besleniyosun, daha ne olsun. Acaba senin listeden kopiş mi çeksek kiGünaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık
Şükomm sanada günaydın,eprumm yarış olmayınca geyiğe vurduk hepimizama bi dur deme vakti geldi,kevser 20 liklerini çektir bence,fonksiyonel bi diş deil ama ameliyatı zor biraz hkmt bugün diyetisyen randevun vardı yaz bizede
Günaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık
Günaydın çıtırlarım,k-fleks ile güne başlıycam birazdan,bu 2 gün kuş diyeti yapıcam yine,sabah tartıldım geçen haftadan 200 gram eksiğim,2 günde kfileks ve kuş sayesinde ne kadar vericem onu deniycem,geçmişe müsait olunca bakarım,çok kalabalığız sayfalara hızlı ilerliyor,bu hafta yarış olmadı ,sanırım kimse diet psikolojisini buraya tam yansıtmadı,bol bol geyik yaptık,diet üzerine daha fazla paylaşım yapalım kızlar malum tanışma sebebimiz kilo ,çünkü vermem gereken 4 kilo ama ben halen yerimde sayıyorum
Nelsonum hangimiz uyduk ki bu hafta menümüze (birkaçımız dışında) bu hafta böyle geçti bakalım, Evbrucum grupları belirlerse haftaya daha iyi olucaz eminim. Bi de benim hiç 55 olasım gelmiyo. Sanki 55 olursam bu topikten ayrılmam gerekiyo gibi bi psikolojiye büründüm bu hafta ( acaba tekrardan 67 'ye dönüp bi daha mı başlasam
Kız Mevcaaaan sende bu kuş diyeti işe yaramıştı lakin kızın doğumgünü girdi araya, hem de cuma öncesi. Dua et sen eksidesin 200 gr da olsa. Ben + çıkmazsam dua edicem. Bu arada k-fleks nasıl yaz bize. Ben hep nesfit ve special k yedim, o nasıldır bilmiyorum. Onun zayıflatıp zayıflatmadığına garanti veremem. İnş işe yarar.
Ay Papatyam ne güzel ya, kilolar ardı arkasına gidiyo. Eminim yağdan veriyosundur. Sonuçta diyetisyene gittin ve onun listesiyle besleniyosun, daha ne olsun. Acaba senin listeden kopiş mi çeksek ki
Günaydın kızlar, kahvaltı yaparken size bakayım dedim yine.
Kevserim geçmiş olsun canım, şu dişi çektir de kurtul güzelim, madem ki bi faydası yokmuş ağrıdan başka bişey vermedi sana.
Tabii yine kendin bilirsin ama hem cimcimeyle uğraşıyosun hem de ağrıdan kıvranıyosun, böyle nereye kadar, kimbilir ne kadar sürecek çıkması.
Kadınlığın_Anatomisi sen de hoşgeldin canım. Ne güzel 3 çocuğunu da büyütmüşsün.Artık çıtır anne olmanın zamanı gelmiş o zaman.
Buraya gelip de zayıflamaman pek mümkün değil.
Ebruuum naber canım nasıl gidiyo? Oğlun nasıl?
Hikoooşuum günaydııın, gördüm seni
oh maşallah 11 ayda 1115 sayfa yapmışız maşalahgelelim bugünkü menüye
sabah aç karnına ılık limonlu su ardından az şekerli tük kahvesi
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta oğuşa yediremedim onunkinide ben yedim 1 tane yağsız tost 13 zeytinşkersiz 3 bardak çay 2 kurabiye
ara nescafe sütsüz şekersiz
öğle 1 tabak çorba
ara çay 2 kurabiye
akşam yemek yemedim çocuklar tost istedi ama küük oğluş içini yedi dışını da ben yedim ziyan olmasın diye
su 2.5 litre tarçınlı su içtim
spor 3.500 adım attım evde durduğum yerde akşam üstü belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaşlanıyomuyum acaba
Kevsercim cok gecmis olsun tekrardan canim mantikli olan neyse onu yap aci cekme daha fazla
Anlastik sehraacik uzum ara vermek yok bak:13:
Fenodo yazina yorum yaptim cvp yazmasanda insan bi begenir
Kizimi uyuttum sonra oksurerek uyandi kucagima aldim su icireyim diye istemedi tam sallicakken ustume bir kustu kendi ustu de batti bir turlu uykuya dalamiyo yavrum usutmus tabi ciplak geziyo lafta anlamiyo off off icim parcalandi gece gece
Kevsercim çokk geçmiş olsun canim.bende çıktı yukarda hiç haberim olmadı.
Özgecim inşallah hemen öyrenir senin kuzu.benimki 30 ayında 5 güne öğrendi..darısı başına.
Millan napsın Roseliz doğru dürüst uğramıyorumkigörsün beni.
Hikmet bravo sana..ye ye löp löp et olurken görecem ben seni.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin.bu arada bende almanyadayım...koblenze yakınım.sen nerdesin canım
Günaydın kızlar, kahvaltı yaparken size bakayım dedim yine.
Kevserim geçmiş olsun canım, şu dişi çektir de kurtul güzelim, madem ki bi faydası yokmuş ağrıdan başka bişey vermedi sana.
Tabii yine kendin bilirsin ama hem cimcimeyle uğraşıyosun hem de ağrıdan kıvranıyosun, böyle nereye kadar, kimbilir ne kadar sürecek çıkması.
Kadınlığın_Anatomisi sen de hoşgeldin canım. Ne güzel 3 çocuğunu da büyütmüşsün.Artık çıtır anne olmanın zamanı gelmiş o zaman.
Buraya gelip de zayıflamaman pek mümkün değil.
Ebruuum naber canım nasıl gidiyo? Oğlun nasıl?
Hikoooşuum günaydııın, gördüm seni
ay topiği korka korka açtım yine sayfalar ilerlemişşe nasıl okuyucağım diye,, şok şükür bir kaç sayfa ile kalmıssınız..
ya topiğimiz uluslararası olmuş.. artık yurt içi kesmemiş alamanyalara açılmışız.. hoşgeldiniz kızlar...
büğün sabah diyet menüme uymadım.. sabah limonlu rendelenmiş havuç yemeliydim.. kepekli üzerine 1yk tulum yedum birde şekersiz neskefe.. ay vicdan azabı çektim şimdi yaa...
Ins yaglardandirrrGünaydın
Almanyadan aramıza katılan arkadaş hoş geldin sende 3 çocuk maaşalah,bende o cesaretten istiyorum gaza gelip 2.bebeyi yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?