Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebru sen nerede çalışıyorsunn cnmm
Sekerler olrak canım

Elff yok oldu inş keyfi yerindedir

1000 sayfaya göz Ata Ata geldim okumadım bile ama. Daha 14 sayfa varmış sıkıldım valla bakamıycam kızlar kusura bakmayın! Menü yok spor diyet namına bi paylaşım yok denicrk kadar az!

Günaydın kızlar, kahvaltı yaparken size bakayım dedim yine.
Kevserim geçmiş olsun canım, şu dişi çektir de kurtul güzelim, madem ki bi faydası yokmuş ağrıdan başka bişey vermedi sana.
Tabii yine kendin bilirsin ama hem cimcimeyle uğraşıyosun hem de ağrıdan kıvranıyosun, böyle nereye kadar, kimbilir ne kadar sürecek çıkması.
Kadınlığın_Anatomisi sen de hoşgeldin canım. Ne güzel 3 çocuğunu da büyütmüşsün.Artık çıtır anne olmanın zamanı gelmiş o zaman.
Buraya gelip de zayıflamaman pek mümkün değil.
Ebruuum naber canım nasıl gidiyo? Oğlun nasıl?
Hikoooşuum günaydııın, gördüm seni

ay topiği korka korka açtım yine sayfalar ilerlemişşe nasıl okuyucağım diye,, şok şükür bir kaç sayfa ile kalmıssınız..

ya topiğimiz uluslararası olmuş.. artık yurt içi kesmemiş alamanyalara açılmışız.. hoşgeldiniz kızlar...

büğün sabah diyet menüme uymadım.. sabah limonlu rendelenmiş havuç yemeliydim.. kepekli üzerine 1yk tulum yedum birde şekersiz neskefe.. ay vicdan azabı çektim şimdi yaa...

Günaydın çıtırlarım,k-fleks ile güne başlıycam birazdan,bu 2 gün kuş diyeti yapıcam yine,sabah tartıldım geçen haftadan 200 gram eksiğim,2 günde kfileks ve kuş sayesinde ne kadar vericem onu deniycem,geçmişe müsait olunca bakarım,çok kalabalığız sayfalara hızlı ilerliyor,bu hafta yarış olmadı ,sanırım kimse diet psikolojisini buraya tam yansıtmadı,bol bol geyik yaptık,diet üzerine daha fazla paylaşım yapalım kızlar malum tanışma sebebimiz kilo ,çünkü vermem gereken 4 kilo ama ben halen yerimde sayıyorum

Günaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık

Papatyam süpersin şekerim,yağdan gidiyordur o yağdan,cumayı bende merakla bekliyorum,bakalım be diyecek diyetisyenin,senden böyle güzel msjlar almak çok mutlu ediyor benide

Şükomm sanada günaydın,eprumm yarış olmayınca geyiğe vurduk hepimiz ama bi dur deme vakti geldi,kevser 20 liklerini çektir bence,fonksiyonel bi diş deil ama ameliyatı zor biraz hkmt bugün diyetisyen randevun vardı yaz bizede

Almanyadan aramıza katılan arkadaş hoş geldin sende 3 çocuk maaşalah,bende o cesaretten istiyorum gaza gelip 2.bebeyi yapmalıyım

Nelsonum hangimiz uyduk ki bu hafta menümüze (birkaçımız dışında) bu hafta böyle geçti bakalım, Evbrucum grupları belirlerse haftaya daha iyi olucaz eminim. Bi de benim hiç 55 olasım gelmiyo. Sanki 55 olursam bu topikten ayrılmam gerekiyo gibi bi psikolojiye büründüm bu hafta ( acaba tekrardan 67 'ye dönüp bi daha mı başlasam

Kız Mevcaaaan sende bu kuş diyeti işe yaramıştı lakin kızın doğumgünü girdi araya, hem de cuma öncesi. Dua et sen eksidesin 200 gr da olsa. Ben + çıkmazsam dua edicem. Bu arada k-fleks nasıl yaz bize. Ben hep nesfit ve special k yedim, o nasıldır bilmiyorum. Onun zayıflatıp zayıflatmadığına garanti veremem. İnş işe yarar.

Günaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık
Ay Papatyam ne güzel ya, kilolar ardı arkasına gidiyo. Eminim yağdan veriyosundur. Sonuçta diyetisyene gittin ve onun listesiyle besleniyosun, daha ne olsun. Acaba senin listeden kopiş mi çeksek ki

evet ya yarış iyi oluyordu,, benda istiyorum yarışşş..duy sesimizi ebruuuu

ttatlım iyi gidiyorsun yağdandır ğüzelimmm.. kaçamak yapma yeter.. tartıya çıkmka insanı nasılda mutlu ediyor...

mevcan kuş diyeti için özel bir munün varmı bu k-fleks nasıl tüketiliyor.. ben yedimmi çok yiyorumda.. haftaya bende k-fleks uygulamak istiyorum...

şükranım benimm de az kaldı hedefime ulaşmama.. ama kilo verdikten sonra korumak da zorundayıız.. onun için biz topiğe bir süre daha takılmalıyızz... sıkı tut rejimi ikimizde 55 olalım ve kilo koruma noktasında birbirimize destek olalım...

Oglis uslu durmuyorr kii, oyle actim sayfayi. Oyle kaldi. Gunaydinn kuzucmmm. Khvltida ne yedin. Ya diyetisyene gdicem diye hcbise yemek istemiormmm. Tarti da fazla cikmaktan korkuorm. Cook yedim duzensiz hemdeeeofff offf

günaydınnnn canlarrrrrrrr
geçmişi okudum ama aklımda neler kaldı bilmiyorum vallaa çokkk

almanyadan katılan ve 3 çocugu olan arkadaşımız hoşgeldin tebrik ediyorum ayrıcadaa

nelson albbümü bekliyorum cnmm kısa zmanda

fedono cnm sen evd eoturyorsun diye boşa mı okumuş oldun şimdi
o insnaların klaisk tepkileri cnmm boşver takılmaaa
kimse okumadan hopp bi yerlere gelene sen neden burdasın bi emek veridn mi diye sormaz ama emek harcamış insaları yermeyi severler zaten.....

mevcan akşam markete baktım kflekslere
birde sagıma soluma baktım belki mevcand aburdadır alıyordur deidmmm
ama yoktunn

başka aklıma gelen bişiy yok valla
haaa ahikmet sne diyet yaptıgına emin misin kuzum albeniler probislerr ohh ne ala muallaaa

kk ile tanışalı 10-11 ay oldu.. ilk geldiğimde 65 kilo idim.. ve şimdi hedefime ramak kaldı.. bu hafta olmazsa gelecek hafta 55 olcağım.. 8-9 kilo verdim.. dura gide.. ğüle oynaya.. her gören ne kadarda ğüzel oldugumu söyledi. 3, ye hamilemisin sözleri yerini aaaa 2 çoçuk annesi ğibi durmuyorsun olarak değişti.. dün arkadaşlar oo manken ğibi olmusun dediler..

bu 10 ayda sadece kilo vermedim.. kendime ğüvenim ğeldi.. kendime hedefler koyum. onları başardım.. araba kullanmayı öğrendim.. ğiyime merak saldım. hayattki duruşum değişti ve BAŞARMA HİSSİ BANA MUTLULUĞU TATTIRDI..

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..

13:30da randevumuz varr.
Oglanda kontrole gotürecez.
Kocisde migren icin doktora gorunck..
Bugun aileceek kontrolden geciceek canlarr..
Yaaa gunlerdrr yiyorm daa yiyormmm yaaaa... dunkü albeniiiyi ben yedimm. Anam vicdanimdaaa beniiıyediii sabahaa kadarrrrrrrrrrrrrr... kizlarr, ebruuuuuuuuuuuuuuuuu yaris istioruuzzzzz herkes yarissiz olmadiginin kanaatinde sanirim. Ama ebruş ddii yarismak isteyenlrr yazsn diyeee. Lakinn, bizim modumuz düsükmüsssss yaaa..
Mew ne diosuunnnn bu durumaaaa yaaaa

k-fileksin tadı fena sayılmaz,şükom oda diyet işi zaten tam tahıllı + içinde azcık kuru meyce var,ben çok bayıla bayıla yemedim ama sebebi sütle tüketmek,sütle aram pek yok,ama poğaçadan iyidir,

nelsonun kuş diyeti benim uydurmam,aynı öğünün daha azaltılmış versiyonu,

misal
öğlen 1 kase çorba,5 yemek kaşığı pilav yerine 2 yemek kaşığı pilav gibi

normalde eski düzen 5-6 öğün ama porsiyonları daha minimize etmek gibi bi şey kuş diyeti,

benim gibi evde yiyemeyen,işe gelincede bisküvi yada simit yemek zorunda kalanlar için çok ama çok masum

55 OLMAMA AZ KALDI.o zaman albüm paylaşacağım... eski halimi (65) ve yeni halimi (55)karşılaştırın diye ekleyeceğim

ama 55 olunca..

Kardeşşş,,,, wallaa beni bilenleree sorrr.. ben yemeyeendimm.. neolduysaa hftaa 1.5kilo veeeinceee totommm kalktii salaklk isteee offf offf

Gunaydinnnn

Menu guzel eksik ogun olsada:80:

Aa gecmis olsun benim kizimda 2 yasinda ama gece duzenli uyumuyor hala hergece bi action

Hosbulduk:79:Ben RE deyim bochum shalke taraflari

Hosbulduk ) tskler ins..eminim buyukler kilo verip citir olsam daha bi mutlu olucaklar

Hosbulduk :13:

Ins yaglardandirrr

Almanyadan aramıza katılan arkadaş hoş geldin sende 3 çocuk maaşalah,bende o cesaretten istiyorum gaza gelip 2.bebeyi yapmalıyım

Hosbulduk tskler,,coooook seviyorum cooookkkk cocuklari ama tabi sadece sevmek yeterli degil de imkanlarim daha genis olsa sanirim 5 cocugumun olmasini cok isterdim ama imkanlarim 3 kadar müsade ediyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…