Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Heyyy nel'immm . Kisss aksama bana dopiikk werrr olmami yaaaaa...
Diyetisyendende alirin gaz olurbeee hani beee
Toplayin benii kizlarrrr kocişin baanaaa daa haa cooook hayranlikla bakmasini istiyorum... hem kendimde aynada zayif hikmt gormek istyrmmm. Kiyaft alirken ozgur olmak istyrmmmm..
İstiyprumdaaa istiyrmmmmmmmmmm
Neeel yetiş bacimmm

Canim gcen hafta seninle yarisimizda adetm denkngelmsti son3 gun hatirla. İlk gunsislik oldu sadece. Diger gunler yoktuu. Bn nedenini lahana suyuna bagliorm. Lavaboya cikartior yaaa, afedersn gazda cikioduuu

tam yazıcam bi şey çıkıyor kapatıyorum,sanırım bugün bu şekilde olucak,şu an deli gibi açım,suya verdim kendimi,öğlene az kaldı,

nelson bu hafta çok daha motiveydin,cumaya süper bi rakam görürsün sen,

hkmt şekerim yazamıyorum bi türlü,kendini toparla,çıtır hkmti hayal et,gülbenden,hadiseden neyin eksik senin,

epru,ösge,papatya,şüko,kevser,fenodo,nzlama,milan,ros ve diğer kızçeler çok çok öptüm sizi çok işim var kaçıcam şimcik

Canim gcen hafta seninle yarisimizda adetm denkngelmsti son3 gun hatirla. İlk gunsislik oldu sadece. Diger gunler yoktuu. Bn nedenini lahana suyuna bagliorm. Lavaboya cikartior yaaa, afedersn gazda cikioduuu

kız sen diyetisyene buğünmü gidecektin.. ama neyse cuma olsun bak ben beni nasıl ğazlıyoru...

tatlım herğün tartıldım buğün.. diyetime özen ğösteriyorum.. kaçamaklarım olmasına rağmen iyi ğidiyorum.. cuma sabahı 57-7 ğösteren tartı cumartesi sabahı 58,5 ğöstermişti.. ama olsun veriyorum.. umarım reglm bana süpriz yapmaz...

mevvcan şu kuş diyeti menünü merakla bekilorum.. az ye azzz.. bakacağım akşam menune...

aslına bunları yemeliydim

5. gün

Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

ama benim yediklerim..

sabah:1 dilim kepekli üzerine 1 yk tulum-şekersiz neskafe
öğle:100 gram yoktu tavuk-3-5 marul maydonoz
akşam: karnıbahar haşlaması-haşlanmış et-yeşil salata-

çokmu kopuk olmuş listeden yediklerimmm

Son düzenleme:
Kızlar yadıgım(1006.) sayfayı okudum sadece. Yarış istenmiş.Ama yeni arkadaşlarla Yada aktif olmayanlarla yarışmak istemiyorlar. Felan filan.yarış yapmak içimden gelmiyor kusura bakmayın arkadaşlar! Siz aranızda yapın yarışı!

ebru sekreterlik yapıyorusn snaırım dimi yanlış anlamadımm
ne firmasınd açalışıyorusn vede cumartesi magdurumusun send eyoksa(

kilo çizelgemii yenileidm kızlarrr

kahvaltın degişik olmuş
öglend ebalık a zolmuş saece bu çarptı gözümeee
havuç yeirne ekmek vs degilde
sebz eyeseydin keşke yine

isveç diyeti çok zormuşş kuzenim yapmıştı o demişti

öğle yemeğimi de yedim geldim. bugün sanki abarttım biraz. akşam ki ekmeğimi yemicem. akşam hafif kapatırsam yarın için -200 gram umuyorum.
ama kızlar hep aynı tip kahvaltıdan sıkıldım. söylicem bakalım diyetisyene. ne diyecek. bir de bana bazı öğünlerde 1 sb corn flakes yiyebilirsin demişti.

Saolasinnnn sukrann abla valla bilemedim ameliyati gercekten zor bn dayanamma tekrar dogum yapiyim sezaryanin acisini cekiyim dis cektirmek cok korkunc geliyooo
Günaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık
Papatyamm cnm valla tebrikler eminim yagdan gidyordur
Mevcanim korkuyorum balim ua

Artık evde ip atlıyorum müthiş yag yakıyormuş bide sabahları aç karnına 5 kuru kayısı yeşil çayla yiyorum iki gündür bağırsaklarım müthiş çalışıyor 60 a düşmek üzereyim Allah ima şükürler olsun çok taktım kafama yaza kadar çıtı pıtı olmalıyım Mayıs'ta bi arkaşımızın düğünü var gider demi 10 kg sizleri çok seviyorum arada banada gaz verin şu şişkoluktan çıkayım nolurrrrrrrrr

Hayirli sabahlar kizlar ancak gelebildim osgm canimm inan gozumden kacmis bilerek yaptgm birsey degil canimm kizlar canim cok sikkn kocam sbah ok kotuydu bi ruya gordum sana sinir oldum dedi surati bi asikti gorseniz ne gordun diyorum tamam kapt konuyu diyor beni opmeden gitti cok moralim bozuk kizlar gordugu ruyadn beni sorumlu tutuyor yaaaa

yemek yedim gelidm bende , cuma günü ne olcak çok merka eidyorum
bneim tonla işim var ben hala kk dayım of

kayısı+yeşil çay müthiş bağırsak çalıştırır,ip atlamak harika bi fikir çok kalori harcattığını biliyorum,mayısa kadar rahat rahat gider 10 kilo sen inan yeterki

kızlar benim cumarteis misafirleirm var menü şöle olcak

elmalı kurabiye
ıslak kek
çörek otlu minik pasta
patatesli börek
?

yanına salata tarzı ne olabilir

Korkmana hiç gerek yok eğer hekim iyiyse kaldiki gömük değil ben işi bildigim halde alttan gömük 20 lik aldırdım 1 hafta dikişli gezdim sadece her Dr söylemez ben söylim çekimden sonra ilk 12 saat sıcak duş ve sıcak yiyecekler yasak sorna taneli yiyeceklerde yasak çekim yerine girmesin diye pilav vs bide hafif tuzlu suyla bol bol gargara yap ilaçlar ına iç muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…