- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.181
Sansın varmış canım senin benimkiler olmadı valla ;(((
bugün tartıda şimdiye kadar ggördüğüm en düşük kilomu ğördüm..
bu beni ğaza ğetiriyor
ve 55 oleeeeyyy oleyyyyyyy diyeceğim ğünler ğelecekkkk
çoık yakında,,
reglim lüffen beni hayal kırıklığına ugratmamak icin vucudumda su toplama....
Eee yeni 2aydrr oluyorrrzayfladktan sonraaa
Kizlar sayesnde 8kilo werdktwn sonraa
Heyyy nel'immm . Kisss aksama bana dopiikk werrr olmami yaaaaa...
Diyetisyendende alirin gazolurbeee hani beee
Toplayin benii kizlarrrrkocişin baanaaa daa haa cooook hayranlikla bakmasini istiyorum... hem kendimde aynada zayif hikmt gormek istyrmmm. Kiyaft alirken ozgur olmak istyrmmmm..
İstiyprumdaaa istiyrmmmmmmmmmm
Neeel yetiş bacimmm
Canim gcen hafta seninle yarisimizda adetm denkngelmsti son3 gun hatirla. İlk gunsislik oldu sadece. Diger gunler yoktuu. Bn nedenini lahana suyuna bagliorm. Lavaboya cikartior yaaa, afedersn gazda cikioduuu
tam yazıcam bi şey çıkıyor kapatıyorum,sanırım bugün bu şekilde olucak,şu an deli gibi açım,suya verdim kendimi,öğlene az kaldı,
nelson bu hafta çok daha motiveydin,cumaya süper bi rakam görürsün sen,
hkmt şekerim yazamıyorum bi türlü,kendini toparla,çıtır hkmti hayal et,gülbenden,hadiseden neyin eksik senin,
epru,ösge,papatya,şüko,kevser,fenodo,nzlama,milan,ros ve diğer kızçeler çok çok öptüm sizi çok işim var kaçıcam şimcik
aslına bunları yemeliydim
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
ama benim yediklerim..
sabah:1 dilim kepekli üzerine 1 yk tulum-şekersiz neskafe
öğle:100 gram yoktu tavuk-3-5 marul maydonoz
akşam: karnıbahar haşlaması-haşlanmış et-yeşil salata-
çokmu kopuk olmuş listeden yediklerimmm
Saolasinnnn sukrann abla valla bilemedim ameliyati gercekten zor bn dayanamma tekrar dogum yapiyim sezaryanin acisini cekiyim dis cektirmek cok korkunc geliyoooGünaydın kızlar, kahvaltı yaparken size bakayım dedim yine.
Kevserim geçmiş olsun canım, şu dişi çektir de kurtul güzelim, madem ki bi faydası yokmuş ağrıdan başka bişey vermedi sana.
Tabii yine kendin bilirsin ama hem cimcimeyle uğraşıyosun hem de ağrıdan kıvranıyosun, böyle nereye kadar, kimbilir ne kadar sürecek çıkması.
Kadınlığın_Anatomisi sen de hoşgeldin canım. Ne güzel 3 çocuğunu da büyütmüşsün.Artık çıtır anne olmanın zamanı gelmiş o zaman.
Buraya gelip de zayıflamaman pek mümkün değil.
Ebruuum naber canım nasıl gidiyo? Oğlun nasıl?
Hikoooşuum günaydııın, gördüm seni
Papatyamm cnm valla tebrikler eminim yagdan gidyordurGünaydın
Yollardayım ben yine. Bu savah tartıya çıktım 400 gram daha gitmiş. Amaz nerden gidiyor sağlıklı mı bilmiyorum
Etten yünden tüyden deriden yağdan hangisi cuma savah diyetisyen diyivercek artık
Mevcanim korkuyorum balim uaŞükomm sanada günaydın,eprumm yarış olmayınca geyiğe vurduk hepimizama bi dur deme vakti geldi,kevser 20 liklerini çektir bence,fonksiyonel bi diş deil ama ameliyatı zor biraz hkmt bugün diyetisyen randevun vardı yaz bizede
tam yazıcam bi şey çıkıyor kapatıyorum,sanırım bugün bu şekilde olucak,şu an deli gibi açım,suya verdim kendimi,öğlene az kaldı,
nelson bu hafta çok daha motiveydin,cumaya süper bi rakam görürsün sen,
hkmt şekerim yazamıyorum bi türlü,kendini toparla,çıtır hkmti hayal et,gülbenden,hadiseden neyin eksik senin,
epru,ösge,papatya,şüko,kevser,fenodo,nzlama,milan,ros ve diğer kızçeler çok çok öptüm sizi çok işim var kaçıcam şimcik
Artık evde ip atlıyorum müthiş yag yakıyormuş bide sabahları aç karnına 5 kuru kayısı yeşil çayla yiyorum iki gündür bağırsaklarım müthiş çalışıyor 60 a düşmek üzereyim Allah ima şükürler olsun çok taktım kafama yaza kadar çıtı pıtı olmalıyım Mayıs'ta bi arkaşımızın düğünü var gider demi 10 kg sizleri çok seviyorum arada banada gaz verin şu şişkoluktan çıkayım nolurrrrrrrrr
Saolasinnnn sukrann abla valla bilemedim ameliyati gercekten zor bn dayanamma tekrar dogum yapiyim sezaryanin acisini cekiyim dis cektirmek cok korkunc geliyooo
Papatyamm cnm valla tebrikler eminim yagdan gidyordur
Mevcanim korkuyorum balim ua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?