- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.221
Cnm bnm bilgilendirdigin icin tsk ederim sana dr esimin ustasi tavsiye etmis iyi bi dr rotgende ne cikicak bilmiyorum oda yarin cekilicek cuma gune dr goturcez dr bakalim ne dicekk korkunun ecele faydasi yok bakalim mantikli olan neyse yapicaz artik
Kilo isine gelince bnde 10 Kilo vermek istiyorum hemde cok insallah bunu kizlarin sayesinde basaririzzz
Sukran ablammm evet bana birakti uucu zaten cikmis suan dis etim edisin ustunu kapatmis baya karmis dis eti tpyararak cikicak herakdenikac aliyorum esime ragmen :) saka bi yana oda cok onceden yasafigin cok uzuluyo yardimci olmaya calisiyo bilirsin fatihi netten arastirip duruyor videolar izliyon bnde cok dusunuyooo :) ilacimi ictinmi geciyo belkide boyke cikana kadar idare edebilirim bu aradabyarin kaynamin kurani vardi demiKevsercim dr seçimi sana bıraktıye k dişin çıkana kadar bekle o zaman, ağrısı çok dayanılmaz ama ağrı kesici alarak idare edebili Bede diş çekimi yai yaptıkları iğneden çok tırsıyorum. Neyse sonuçta dr ilaç yazmış, senin kociş reçeteli olunca ilaca bişe demez. Allah yardımcın olsun, iki seçenek de kolay değil.
Sercancım eşin anlaşılan rüyada senin onu aldattığını görmüş olmalı, hep o korkuyla yaşıyosa, kafasında kurup duruyosa rüyasına girmen çok normal, aşırı da kıskanç zaten. Ama rüya için sana surat edip konuşmaması çok saçma. Olur mu öyle şey ya. Neyse işten gelince gerçek olmadığı kafasına dank edip normale döner merak etme. Belli ki hala tam uyanamamış.
Roselizcim, burda bizimle menü paylaşıp spor yapabilirsen yaza kadar istediğin kiloya rahatlıkla inersin.
Masumm sen de iyi gidiyosun kız, menülerin hep böyle devam etsin. Misafirler için de makarnalı rus salatası, sarma, kısır filan olabilir, genel olarak çoğu kişinin bayıldığı şeyler, yap ben de geliym
Ytmm cnm bnm allah razi olsunİnşallah canım birlikte verelim , diş konusuna gelince bi sıkıntı olursa bana sorabilirsin elimden geleni yaparım 6 yıl diş merkezinde çalıştım ameliyatlar falan bilgim var yani
Sağolsun ya Fatih o konularda gerçekten çok düşünceli, genç yaşına rağmen çok sorumlu ve iyi bir baba, iyi bir eş oldu.Sukran ablammm evet bana birakti uucu zaten cikmis suan dis etim edisin ustunu kapatmis baya karmis dis eti tpyararak cikicak herakdenikac aliyorum esime ragmen :) saka bi yana oda cok onceden yasafigin cok uzuluyo yardimci olmaya calisiyo bilirsin fatihi netten arastirip duruyor videolar izliyon bnde cok dusunuyooo :) ilacimi ictinmi geciyo belkide boyke cikana kadar idare edebilirim bu aradabyarin kaynamin kurani vardi demi
Deme yahuu, tüh mü desem oh mu desem acaba bilemedim şimdi, kekler pastalar,börekler bizi bekler. Neyse sen de iptal olan planlarını uygularsın artık kocişle, herşeyin hayırlısı, sende kısmeti olan gelir seni bulurgelin kızlar hepiciginiz gelinnnnnnnnnnnnn
çünkü misafirler gelmiyor iptal olmuş teee öbür haftaya kaldı
neyse sveindim valla çünkü çocukları anneme götürücem iki gün
orada kalıcaklar bende pasta börekle ugraşcaktım
gelmeidkleirne göre gezme tozma, sinema , kızılay sakarya ( bu kısmı ankaradan katılanlar anlarr)
yapabilirim kocişleee
Kevsercim dr seçimi sana bıraktıysa 20 lik dişin çıkana kadar bekle o zaman, ağrısı çok dayanılmaz ama ağrı kesici alarak idare edebilirsin. Ben de diş çekimi öncesi yaptıkları iğneden çok tırsıyorum. Neyse sonuçta dr ilaç yazmış, senin kociş reçeteli olunca ilaca bişe demez. Allah yardımcın olsun, iki seçenek de kolay değil.
Sercancım eşin anlaşılan rüyada senin onu aldattığını görmüş olmalı, hep o korkuyla yaşıyosa, kafasında kurup duruyosa rüyasına girmen çok normal, aşırı da kıskanç zaten. Ama rüya için sana surat edip konuşmaması çok saçma. Olur mu öyle şey ya. Neyse işten gelince gerçek olmadığı kafasına dank edip normale döner merak etme. Belli ki hala tam uyanamamış.
Roselizcim, burda bizimle menü paylaşıp spor yapabilirsen yaza kadar istediğin kiloya rahatlıkla inersin.
Nelsonum 55 e inmemize az kaldı ikimizin de. Daha sonra da kilomuzu koruma konusunda da destek oluruz birbirimize
Masumm sen de iyi gidiyosun kız, menülerin hep böyle devam etsin. Misafirler için de makarnalı rus salatası, sarma, kısır filan olabilir, genel olarak çoğu kişinin bayıldığı şeyler, yap ben de geliym
Deme yahuu, tüh mü desem oh mu desem acaba bilemedim şimdi, kekler pastalar,börekler bizi bekler. Neyse sen de iptal olan planlarını uygularsın artık kocişle, herşeyin hayırlısı, sende kısmeti olan gelir seni bulur
Cok sagolll sukran ablaya aynen bi atlatsam yarin gorusuruz yukaridaaa::)))))Sağolsun ya Fatih o konularda gerçekten çok düşünceli, genç yaşına rağmen çok sorumlu ve iyi bir baba, iyi bir eş oldu.
İnş şu diş konusunu da atlatsan hayırlısıyla... Bu arada evet yukarda Kur'an varmış yarın, ben de duydum.
Canını sıkma güzelim, elbet bu yaptığının ne kadar saçma olduğunun farkına varacaktır. Ne kadar sürdürecek ki? Sonuçta gerçekten yaptığın bişey değil ki, rüya bu işte. İşten gelince güzellikle al karşına konuş, asla böyle bişe olmıycanı, sana güvenmesi gerektiğini filan söyle. Allah yardımcın olsun canım, kıskanç kocayla başetmesi zor.Sukrancim ruyasi yuzunden butun gunu burnumdan getiriyor mesaj atiorum soguk soguk cvp verior ne cekiyorm ben bu damdan ya vallahi yemye verecem kendimi simdi haaa psikopatlik bu baska birsey degil birazdan gelir okuldan sevimlilik ben yapacsm yine ay sanki kotu birsey yaptim offff offff
Olsun canım, hamarat kadınsın sen, üstesinden gelirsin. Kaç kişi olurlarsa olsunlar. Kolay gelsin şimdiden.haftaya gelicekler cnmm hemde kabile gibii
Canını sıkma güzelim, elbet bu yaptığının ne kadar saçma olduğunun farkına varacaktır. Ne kadar sürdürecek ki? Sonuçta gerçekten yaptığın bişey değil ki, rüya bu işte. İşten gelince güzellikle al karşına konuş, asla böyle bişe olmıycanı, sana güvenmesi gerektiğini filan söyle. Allah yardımcın olsun canım, kıskanç kocayla başetmesi zor.
Olsun canım, hamarat kadınsın sen, üstesinden gelirsin. Kaç kişi olurlarsa olsunlar. Kolay gelsin şimdiden.
bütün keyfim kaçtı(
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Canını sıkma Masumum, çocuklar hep böyle, başlarına bi iş gelmeden günleri geçmiyo. Benim oğlum bilebütün keyfim kaçtı(
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?