Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İnşallah canım birlikte verelim , diş konusuna gelince bi sıkıntı olursa bana sorabilirsin elimden geleni yaparım 6 yıl diş merkezinde çalıştım ameliyatlar falan bilgim var yani

Sukran ablammm evet bana birakti uucu zaten cikmis suan dis etim edisin ustunu kapatmis baya karmis dis eti tpyararak cikicak herakdenikac aliyorum esime ragmen :) saka bi yana oda cok onceden yasafigin cok uzuluyo yardimci olmaya calisiyo bilirsin fatihi netten arastirip duruyor videolar izliyon bnde cok dusunuyooo :) ilacimi ictinmi geciyo belkide boyke cikana kadar idare edebilirim bu aradabyarin kaynamin kurani vardi demi

kızlar merhaba genelde okumaya çalışıyorum ama çokta yetişemiyorumm sayfalar hızlı ilerliyor, bir çıok arkadaş katılmış aramıza hepsi hoşgelmişş, ben bayağı yoğunum, okul ev çocuk derken çok yoğun gweçiyor bide bu yeni sınav sitmei varya ha bire toplantı yapıp duruyoruz bu gün üç buçukta yine toplantı var artık kaçta biter allah bilirr, özlüyorum sizleri ama ne yapayım pek giremiyorum nete, bide 2 gündür hasat gibiyim akşam olunca burun boğaz iyice kötüğ oluyorum kızmda benim gibi, idare ediyoruz işte, umarım sizlerde iyisinizdir, kendinize iyi bakın öptümm

Sağolsun ya Fatih o konularda gerçekten çok düşünceli, genç yaşına rağmen çok sorumlu ve iyi bir baba, iyi bir eş oldu.
İnş şu diş konusunu da atlatsan hayırlısıyla... Bu arada evet yukarda Kur'an varmış yarın, ben de duydum.

gelin kızlar hepiciginiz gelinnnnnnnnnnnnn

çünkü misafirler gelmiyor iptal olmuş teee öbür haftaya kaldı
neyse sveindim valla çünkü çocukları anneme götürücem iki gün
orada kalıcaklar bende pasta börekle ugraşcaktım
gelmeidkleirne göre gezme tozma, sinema , kızılay sakarya ( bu kısmı ankaradan katılanlar anlarr)
yapabilirim kocişleee

Deme yahuu, tüh mü desem oh mu desem acaba bilemedim şimdi, kekler pastalar,börekler bizi bekler. Neyse sen de iptal olan planlarını uygularsın artık kocişle, herşeyin hayırlısı, sende kısmeti olan gelir seni bulur

Hawar İyiyim kendi adıma senide çok iyi anlıyorum! Il ev çocuk iş çok zormuş tempo hep.napalım saglık olsun her iş halledilir .

Sukrancim ruyasi yuzunden butun gunu burnumdan getiriyor mesaj atiorum soguk soguk cvp verior ne cekiyorm ben bu damdan ya vallahi yemye verecem kendimi simdi haaa psikopatlik bu baska birsey degil birazdan gelir okuldan sevimlilik ben yapacsm yine ay sanki kotu birsey yaptim offff offff

haftaya gelicekler cnmm hemde kabile gibii

Topik sessiz bugun kizlar benim kocam gelecek birazdan ben aksama kadar gelemem soyleyim simdiden beyfendile ilgilenlim biraz su gerginlik bitsin hikos nerdein kiz gelemein diyetisyenden kizlar hepinizi opuyrm gorusuruz

Cok sagolll sukran ablaya aynen bi atlatsam yarin gorusuruz yukaridaaa::)))))

Canını sıkma güzelim, elbet bu yaptığının ne kadar saçma olduğunun farkına varacaktır. Ne kadar sürdürecek ki? Sonuçta gerçekten yaptığın bişey değil ki, rüya bu işte. İşten gelince güzellikle al karşına konuş, asla böyle bişe olmıycanı, sana güvenmesi gerektiğini filan söyle. Allah yardımcın olsun canım, kıskanç kocayla başetmesi zor.

haftaya gelicekler cnmm hemde kabile gibii
Olsun canım, hamarat kadınsın sen, üstesinden gelirsin. Kaç kişi olurlarsa olsunlar. Kolay gelsin şimdiden.

çırtırlarım menümü yazayım

sabah: yarım kaseden az fazla,sütü az kfileks

öğlen: yarım kase çorba,3 yk ıspanak üstü yoğurt,5 çatal makarna

ara: 1 elma ufak

az önce: 2 tane kuru incir minik+ yeşil çay

6 gibi: yine kfileks yiycem

evde:1 mandalina yada 1 salatalık turşu yerim

şu an açım ama yapacak bi şey yok,yarında aynı şekilde beslencem,

spor iş yerinde inip çıktığım merdivenler,

ha bu arada kızlar bizim asonsörler yılbaşına kadar yok,ben halen 9 kat inip inip çıkıyorum

bütün keyfim kaçtı (
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm

bütün keyfim kaçtı (
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Canını sıkma Masumum, çocuklar hep böyle, başlarına bi iş gelmeden günleri geçmiyo. Benim oğlum bile
daha 1 yaşında olmasına rağmen neler atlattı neler. Evet çok üzülücez, içimiz parçalanıcak ama alışmamız lazım galiba. Ben çok duygusalımdır. Yanımda olmadığı zaman başına bişey gelince fenalıklar gelir bana, okula başlağığında napıcam bilmem.

bu ara çok iizn aldıgım için izin sorun olur diye istemeidm kızlar
tşk ederim allahtan çok degilmiş yapıştırma yapmışlar...plastik cerrahide

kızla rbu arada albüm e iki foto ekledim
dmeişmiydim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…