- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.241
Gecmiss olsun masumm simdi nasill iyii mibütün keyfim kaçtı(
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Gecmiss olsun masumm simdi nasill iyii mi
bütün keyfim kaçtı(
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Evet Nelsonum dikiş atılmış ya, ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum.İnş daha iyidir.güzelim geçmiş olsun.. dikişlik mi?
Sağol Kübracım, keyifsizim biraz. Bu hafta çok acıkıyorum, cumaya + da çıkıcam galiba. Yemiym diyorum ama midem bulanıyor. Önceki haftalarda gayet güzel gidiyordum ama bu hafta heyecanım yok oldu gitti sanki.Slm citirlarimm nasilsiniz masallah sayfalar almis basini gitmis :))
Masumm canim cok gecmis olsun oglusun iyidir ins
Hikmet daha gelmedinmi kiz
Ebrum sen nasilsin canim
Topigimizin hamisleri ozge ve havar sizler nasilsiniz kizlar :)
Sukrancim sen nasilsin canim
Fenodo esin biraz uzatmis konuyu tamam bende esimi ruyamda kotu bi sekilde gorunce gece kalkar vurum adama sabahta biraz trip yapar o kadar uzatmam :))
Kevsercim canim cok gecmis olsun disin simdi nasil agri varmi
Mevvv sen napiyosun canim
Gelelim benim bugunki menume
Sabah
Bir bardak taze sikilmis portakal suyu
Bir haslanmis yumurta
Domates salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
3 ad ceviz
Oglen
Bir kase domates corbasi
Bir dilim ekmek tam tahilli
Ara
Yarim ayva
Aksam
Lufer buglama
Salata
1.5 lt su anca olmustur
Yatarkende yesil cay icicem kizlar doymadim ben yaa hala acim ama yemicem bisey cuma gunu 79 u gormek istiyorum artik yeterr bide spor yapicam yatarken
Nelsonum çok geçmiş olsun canım regl mi oldun yoksa. Ihlamur, nane limon filan kaynat, karnına da sıcak su torbası koy, iyi gelir.kzıalr ben hastalandım.. gece size takılamayacağım.. öpüyorum hepniiz iyi geceler....
Oyle canim nazlanirda nalanir barimak icin hayir birsey ypsam icim ynmayacakSlm citirlarimm nasilsiniz masallah sayfalar almis basini gitmis :))
Ebrum sen nasilsin canim
Fenodo esin biraz uzatmis konuyu tamam bende esimi ruyamda kotu bi sekilde gorunce gece kalkar vurum adama sabahta biraz trip yapar o kadar uzatmam :))
Sabah
Bir haslanmis yumurta
Domates salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
3 ad ceviz
Oglen
Bir kase domates corbasi
Ara
Yarim ayva
Aksam
Lufer buglama
Salata
1.5 lt su anca olmustur
Yatarkende yesil cay icicem kizlar doymadim ben yaa hala acim ama yemicem bisey cuma gunu 79 u gormek istiyorum artik yeterr bide spor yapicam yatarken
Canim cok gemis olsunkzıalr ben hastalandım.. gece size takılamayacağım.. öpüyorum hepniiz iyi geceler....
Zor canim cok zorrrrrrrCanını sıkma güzelim, elbet bu yaptığının ne kadar saçma olduğunun farkına varacaktır. Ne kadar sürdürecek ki? Sonuçta gerçekten yaptığın bişey değil ki, rüya bu işte. İşten gelince güzellikle al karşına konuş, asla böyle bişe olmıycanı, sana güvenmesi gerektiğini filan söyle. Allah yardımcın olsun canım, kıskanç kocayla başetmesi zor.
Olsun canım, hamarat kadınsın sen, üstesinden gelirsin. Kaç kişi olurlarsa olsunlar. Kolay gelsin şimdiden.
Cok gemis olsun canim cocuk iste olur boyle seyler uzulmebütün keyfim kaçtı(
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Canım senin için rahat olsun ya, senden kaynaklanan bişey yok ortada, bukadar da olmaz ki canım. Ama belki de bilmediğin bişeyler vardır. Belki de ortak bi tanıdık seninle ilgili bişeyler uydurduysa, inş öyle bişey yoktur ama eşin bu kadar uzatınca aklıma gelmiyor değil hani. Gelmedi mi hala eşin?Kizlar bugun hic iyi degilim ya esimle aram limoni olunca bole oluorum hep kizlrrr nerdesiniz kaybolmus herkes hikos gelemedinmi dahaaa
canlar, kv ye geldik. oglana tahlil yapilacakti,, cisinii verdk dee. buyugunu sabaha yappiyor. kv lerde kalicaz bu gece. tipmerkezi kv lere cok yakin. kakasini sbh yaptgnda, yarimsaat icinde tahlile gitmesi gerek. sizlerle olamicagim bu aksaam)
dietisyen listeyi wrrdii, sonuclr temiz cikti.
yarina listeyi yazarimm..
herkes iyidirr inssssss
menümü birazdan yazarm...
muck
1.bende topiğin yaşlılarındanım ama gençlere yetişiyorum
2. genelde alıntı yaparım ama yazan çok olunca,nickle yazmak kolayıma geliyor
3. cuma günleri 2 li yarış yapıyoruz yapıyorduk,diet arkadaşınla koordineli yazışıyorsun,sana kalmış bi şeyler kuralımız yok
Mew, kuzuu cidden nerdeyse 2ayi geckin sizinleyimmm.. ilk dfa moduum dustuu... ayy diyetisyene gdim de bugun yarinaa moduumm yukseek bir sekildee baslicaaaammmm... cumaya yaris superr olurrrr
Gulsaah inan ben 93/le dogum yaptim. 40imiz bittignde 80e kdr dusmustmm.. sonraa hepsini geri aldim. Temmuz ayinda 93 idimm. Denize gittk. Bende etekli mayo giymistim. O zaman kendimi sisko hissetmiyordum. Essek kocisde bayiliordu banaaa. Ya da oyle davraniyordu. Hic kilo wer demedi, galiba uzulmemem icindi. O resime baktimda haftasonuuu.. inanamadim ben bu haldemiymişimmm.. ayiyiimmm resmeeenn... ama resme baktigimda yag şişlikk allahm ne ararsan wardiii yaaaa... bi daha asla o kiloyaa donemem ben arkadaslar yaaaa.. kocisde verdgmkiloyu geri almayim, dha da saglikli kilo werim dieee diyetisyene onay werdikilo werecgmee inandigi icinn.. alisverise gidiyordukk, sagolsn kiyaft al dioduu,, bisee yakismiokii alayimmm ahh ahhh cok cektim kizlarr..
Dertliyiimmmmm yaaaaaaa
Hem is hem 3cocuk hem kocaaa, allahm sana yardim etsin. Masallaahhepsine yetisebiliyorsun. Ben 8aylik oglum arti kocisle zarzor ugrasiorm. Tebrik edermmm enerjineeesen anlattin ben yoruldum gorusrz..
merhaba canlar:
inşallah yağlardan gidiyordur kızlar. bu hafta hiç spor yapamadım. yatılı misafirim var.
tartı beni uzun zamandır hiç bu kadar mutlu etmemişti. eskiden beri ben ödevlerini falan iyi yapan bir öğrenciydim. sorumluluk sahibiyimdir yani. ben bu diyetisyen işini öyle algılıyorum sanıırm. mahcup olmamayayım diye. yemiyorum artık. hoş eskiden de pek yemezdim ya...
şükümm menümü kopya çekebilirsin canım. bakalım cma ne diyecek. tahlillerimn de ypılacak. cumaya kadar 400 gram daha versem olacak valla.
nellsnum sen süpersin süper. çok seviyorum seni...
Hoşgendin bende yeni sayılırım 1 haftalık. Ama gerçetten çok güzel şansım varmışki bu sayfa karşıma çıkmış : adım Gül 6 aylık. Bi kızım var şimdilik bukadacıkkkk
evet yeterki saglik olsun,,benimde genelde öyle ama sakin gecen gunlerimde oluyor cok sukur..tahminim trdede satiliyordur ..söyle yapabilirsin simdi un paketi gibi ezme yada kepek yatiliyor tabi kepek en guzelitatlım mevcan açıklamış.. öyle belirli bir düzenimiz yokk...
yulaflar marketlerde satılıyormu.. bende kendim yapmayı deneyim...olmadı hazırını alırimm..
ve sendeki koşturma bende herğün var.. sabah 6 da bir uyanıyorum.. çoçuktu işti yoldu servisti 1, sınıftı.. akşam avde yemekti bulşıktı. temizlikti derken saat oluyor 20-21 .. eee 21 da dün ev süpürdüm düşün halimi.. ama buğün heryer mahvolmuştur..sil baştan yaşıyoruz hayatı...ama sağlık olsunda ben koşturmaya razıyım...
..
aslına bunları yemeliydim
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
ama benim yediklerim..
sabah:1 dilim kepekli üzerine 1 yk tulum-şekersiz neskafe
öğle:100 gram yoktu tavuk-3-5 marul maydonoz
akşam: karnıbahar haşlaması-haşlanmış et-yeşil salata-
çokmu kopuk olmuş listeden yediklerimmm
çırtırlarım menümü yazayım
sabah: yarım kaseden az fazla,sütü az kfileks
öğlen: yarım kase çorba,3 yk ıspanak üstü yoğurt,5 çatal makarna
ara: 1 elma ufak
az önce: 2 tane kuru incir minik+ yeşil çay
6 gibi: yine kfileks yiycem
evde:1 mandalina yada 1 salatalık turşu yerim
şu an açım ama yapacak bi şey yok,yarında aynı şekilde beslencem,
spor iş yerinde inip çıktığım merdivenler,
ha bu arada kızlar bizim asonsörler yılbaşına kadar yok,ben halen 9 kat inip inip çıkıyorum
bütün keyfim kaçtı(
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
saol cnm iyi geliyordu sesii
kazayı geçirenden çok digeri aglıyordu
ikizzz olmak böle bişiy sanırım
Yemek için günü kapatıyorum
Menüm
Sabah :
5 kuru kayısı ve yeşil çay
Kahvaltı : tam tahıllı beyaz peynirli tost
AraortAkal
Öğlen : salata
Ara : 1 er kaşık yulaf yogurt karşımı üzerine tarçın serptim
Akşam : sadece 1 biber dolması yedim
Bol su ip atladım 100 ad.
Slm citirlarimm nasilsiniz masallah sayfalar almis basini gitmis :))
Ebrum sen nasilsin canim
Sabah
Bir haslanmis yumurta
Domates salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
3 ad ceviz
Oglen
Bir kase domates corbasi
Ara
Yarim ayva
Aksam
Lufer buglama
Salata
1.5 lt su anca olmustur
canlar, kv ye geldik. oglana tahlil yapilacakti,, cisinii verdk dee. buyugunu sabaha yappiyor. kv lerde kalicaz bu gece. tipmerkezi kv lere cok yakin. kakasini sbh yaptgnda, yarimsaat icinde tahlile gitmesi gerek. sizlerle olamicagim bu aksaam)
dietisyen listeyi wrrdii, sonuclr temiz cikti.
yarina listeyi yazarimm..
herkes iyidirr inssssss
menümü birazdan yazarm...
muck
Canım senin için rahat olsun ya, senden kaynaklanan bişey yok ortada, bukadar da olmaz ki canım. Ama belki de bilmediğin bişeyler vardır. Belki de ortak bi tanıdık seninle ilgili bişeyler uydurduysa, inş öyle bişey yoktur ama eşin bu kadar uzatınca aklıma gelmiyor değil hani. Gelmedi mi hala eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?