Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yemek için günü kapatıyorum
Menüm

Sabah :
5 kuru kayısı ve yeşil çay

Kahvaltı : tam tahıllı beyaz peynirli tost
AraortAkal
Öğlen : salata
Ara : 1 er kaşık yulaf yogurt karşımı üzerine tarçın serptim
Akşam : sadece 1 biber dolması yedim
Bol su ip atladım 100 ad.

Slm citirlarimm nasilsiniz masallah sayfalar almis basini gitmis :))
Masumm canim cok gecmis olsun oglusun iyidir ins
Hikmet daha gelmedinmi kiz
Ebrum sen nasilsin canim
Topigimizin hamisleri ozge ve havar sizler nasilsiniz kizlar :)
Sukrancim sen nasilsin canim
Fenodo esin biraz uzatmis konuyu tamam bende esimi ruyamda kotu bi sekilde gorunce gece kalkar vurum adama sabahta biraz trip yapar o kadar uzatmam :))
Kevsercim canim cok gecmis olsun disin simdi nasil agri varmi
Mevvv sen napiyosun canim
Gelelim benim bugunki menume
Sabah
Bir bardak taze sikilmis portakal suyu
Bir haslanmis yumurta
Domates salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
3 ad ceviz
Oglen
Bir kase domates corbasi
Bir dilim ekmek tam tahilli
Ara
Yarim ayva
Aksam
Lufer buglama
Salata

1.5 lt su anca olmustur
Yatarkende yesil cay icicem kizlar doymadim ben yaa hala acim ama yemicem bisey cuma gunu 79 u gormek istiyorum artik yeterr bide spor yapicam yatarken

güzelim geçmiş olsun.. dikişlik mi?
Evet Nelsonum dikiş atılmış ya, ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum.İnş daha iyidir.

Sağol Kübracım, keyifsizim biraz. Bu hafta çok acıkıyorum, cumaya + da çıkıcam galiba. Yemiym diyorum ama midem bulanıyor. Önceki haftalarda gayet güzel gidiyordum ama bu hafta heyecanım yok oldu gitti sanki.
Sen de inş cumaya 79'a inersin cnm. Menünü beğendim bu arada

Oyle canim nazlanirda nalanir barimak icin hayir birsey ypsam icim ynmayacak
kzıalr ben hastalandım.. gece size takılamayacağım.. öpüyorum hepniiz iyi geceler....
Canim cok gemis olsun
Zor canim cok zorrrrrrr
bütün keyfim kaçtı (
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm
Cok gemis olsun canim cocuk iste olur boyle seyler uzulme

Kizlar bugun hic iyi degilim ya esimle aram limoni olunca bole oluorum hep kizlrrr nerdesiniz kaybolmus herkes hikos gelemedinmi dahaaa
Canım senin için rahat olsun ya, senden kaynaklanan bişey yok ortada, bukadar da olmaz ki canım. Ama belki de bilmediğin bişeyler vardır. Belki de ortak bi tanıdık seninle ilgili bişeyler uydurduysa, inş öyle bişey yoktur ama eşin bu kadar uzatınca aklıma gelmiyor değil hani. Gelmedi mi hala eşin?

canlar, kv ye geldik. oglana tahlil yapilacakti,, cisinii verdk dee. buyugunu sabaha yappiyor. kv lerde kalicaz bu gece. tipmerkezi kv lere cok yakin. kakasini sbh yaptgnda, yarimsaat icinde tahlile gitmesi gerek. sizlerle olamicagim bu aksaam )
dietisyen listeyi wrrdii, sonuclr temiz cikti.
yarina listeyi yazarimm..
herkes iyidirr inssssss
menümü birazdan yazarm...
muck

Canım bunlar neyin tahlilimerak ettim? Yani rutin bişi mi bi sıkıntımı var ?

Kac yasindasin :)

Gecicek gecicek nickinin altina yazmissin inadim inat 70 olucam diye,,inadini devam ettirirsen neden olmasin
Hem is hem 3cocuk hem kocaaa, allahm sana yardim etsin. Masallaahhepsine yetisebiliyorsun. Ben 8aylik oglum arti kocisle zarzor ugrasiorm. Tebrik edermmm enerjineee sen anlattin ben yoruldum gorusrz..

Genelde böyle,,ve alistim artik sakin olunca sikiliyorum

Ben diyetisyene gitmek isterdim bende öyle olurdum diye tahmin ediyorum,,ama burada diyetisyen muhabbeti yok hic malesef

Hoşgendin bende yeni sayılırım 1 haftalık. Ama gerçetten çok güzel şansım varmışki bu sayfa karşıma çıkmış : adım Gül 6 aylık. Bi kızım var şimdilik bukadacıkkkk

Selam)

evet yeterki saglik olsun,,benimde genelde öyle ama sakin gecen gunlerimde oluyor cok sukur..tahminim trdede satiliyordur ..söyle yapabilirsin simdi un paketi gibi ezme yada kepek yatiliyor tabi kepek en guzeli
Ama istersen oyle almak yerine birde sade müsliler var icerisinde uygun ezme, kepek karisimlari var( ikisi farkli cunku) sade alip icine koyacaklarini kendin istedigin sevdigin seyleri istedigin miktarda koyabilirsin,,ben böyle yapiyorum birde ayri yulaf kepegim var bazen extra icine fazladan sadece kepek katiyorum..bilmyiorum becerdim mmi anlatmayi:)

Sadece sabah uymuyor sanki,,ama cok etkiliycegini sanmiyorum normalde diyetinde ekmek hic yoksa bilemem ama cok fark yok gibi

Baya az guzel bi menu aslinda hersey var da protein biraz az

bütün keyfim kaçtı (
benim oğlan okulda düşmüş
gözlüğü kaşını kesmişş((
ve ben gidemiyorumm

Of gecmis olsun ins cok derin degildir

saol cnm iyi geliyordu sesii
kazayı geçirenden çok digeri aglıyordu
ikizzz olmak böle bişiy sanırım

Ikizlerin mi varrrrr ne kadar tatliiiiii

Masallah kizlar menuler süperrr

Selam,,menunuz süper

Haydi gecmis olsun

Menüm
Kahvaltı 1 kk peynir* 1 yumurtadan kıymalı omlet
1 tatlı kaş. marmelat* 1 dl ekmek* çay

ara 1 mandalina

Öğlen 2 dl ekmekten tost* 3-4 çatal patates kızartması
1 domates* 2-3 dal marul

Akşam 4 köfte * 4 yaprak sarması
1 bardak ayran

su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie
50 mekik* 20 şınav

Arkadaslar ben günlükte mi acsam diye dusunuyorum
Sizleri cok sevdim , neseli eglenceli konuskan kimselere benziyorsunuz,,izin veririseniz takilmayada devame tmek istiyorum
Ama farkli paylasimlarda bulunabilirim dusuncesiyle ve kendimi daha iyi takip edebilmek amaciyla günlükte acmak istiyorum
:44::44:
Sizce neyapayim? Kilo vermem durdugunda neler yedim aylik ne kadar spor yaptim vs kendimi daha guzel takip ederim saniyorum ama kararsizim tipik ikizler tripleri

Canim yok esim bana cok duskun onu sevmrycegmden cok korkuyor yersiz bi korku ama anlamiyor iste ozur diledi sonunda cay iciyoruz simdi cok sukur bitti gerginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…