- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.261
İyi canım çok sevindim. Sonucun böyle olacağını tahmin ediyordum. Şükür aklı başına geldi eşininCanim yok esim bana cok duskun onu sevmrycegmden cok korkuyor yersiz bi korku ama anlamiyor iste ozur diledi sonunda cay iciyoruz simdi cok sukur bitti gerginlik
Özgecim canım hayal kırıklığına uğrama lütfen daha ilk günlerdesiniz. Hiçbir çocuk dört dörtlük tuvalet eğitimini tamamlamaz. Çok çabuk alıştı diyenlere de inanmıyorum, çocuğuyla övünenlerdir onlar. Benim kızım da 3-4 günde alıştı ama defalarca da halıya kaçırdı. Annem geldi halı yıkadık, ne sıkıntılar yaşadık. İlk zamanlar olucak öyle şeyler. Canını sıkma, her çocuk gibi o da alışacak öyle ya da böyle.Nasilsiniz kizlar
Masumcum ogluna cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun canm
Bugun kizima gittik alistirma kilodu aldik normal kilotta aldim cicili bicili ama bugun tam bi hayal kirikligiydi
Hic wcye yapmadi belkide evden cikarken bez bagladim diye ama artik hic baglamiycam nolursa olsun
Annemdeydim bugun esim buraya birakti isi bitince alicak kizim bugun 3 kere altina yapti bi kere son anda wcye kosturdum tutuyorum yok yok deyip kalkiyo moralim bozuldu ama ilk gun daha hevesliydi bugun anne bez bagla dedi kilodu giymemek icin agladi falan ama geri donemem artik alisicak ins. 1 torba dolusu camasir birikti simdiden :)).
Alistirma kiloduda bez gibi saniyodum baya sizdiriyomus yaa mina bebenin birde dandik birsey de degil demek oyle oluyo bilmiyorum
Nasilsiniz kizlar
Masumcum ogluna cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun canm
Bugun kizima gittik alistirma kilodu aldik normal kilotta aldim cicili bicili ama bugun tam bi hayal kirikligiydi
Hic wcye yapmadi belkide evden cikarken bez bagladim diye ama artik hic baglamiycam nolursa olsun
Annemdeydim bugun esim buraya birakti isi bitince alicak kizim bugun 3 kere altina yapti bi kere son anda wcye kosturdum tutuyorum yok yok deyip kalkiyo moralim bozuldu ama ilk gun daha hevesliydi bugun anne bez bagla dedi kilodu giymemek icin agladi falan ama geri donemem artik alisicak ins. 1 torba dolusu camasir birikti simdiden :)).
Alistirma kiloduda bez gibi saniyodum baya sizdiriyomus yaa mina bebenin birde dandik birsey de degil demek oyle oluyo bilmiyorum
Masum oğluna geçmiş olsun.Rabbim gözünü korumuş.geçrn kış benim oglum yanımda bardağın üzeri düşmüş ve estetik 4 dikiş atılmıştı. Çığlıkları korkudan altına yapması titreyip ellerimi sıkması hala dün gibi aklımdakeşke olmasa ama oluyor işte.
Btlkbra, beni sormuş arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum! C tesi göz hastenesine randevu aldım. İçimi rahatlatıcsk bişiler duymak istiyorum
Sehram okumadın mı canım gözüme canım sıkılıyor. Kimse Msj atmadı. O bununla olmak istiyor digeri başkasıyla olmak istemiyor o zaman kendileri yapıp yarışsın. Ben başka arayışlar peşindeyim! Senide çok özledim ama sen yoksunkeyfim tadım tuzum yok artık
Nelim geçmiş olsun neyin var canım?
Selammm
Önce menümü yazayim sonra bir gecmise bakayim
Sabah
2 tane kücük sade kasarli tost
Ögle
1 kase salata
Ara sade turk kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa, 1 dilim ekmek
Malesef spor yok
Kac yasindasin :)
Gecicek gecicek nickinin altina yazmissin inadim inat 70 olucam diye,,inadini devam ettirirsen neden olmasin
Genelde böyle,,ve alistim artik sakin olunca sikiliyorum
Ben diyetisyene gitmek isterdim bende öyle olurdum diye tahmin ediyorum,,ama burada diyetisyen muhabbeti yok hic malesef
Selam)
evet yeterki saglik olsun,,benimde genelde öyle ama sakin gecen gunlerimde oluyor cok sukur..tahminim trdede satiliyordur ..söyle yapabilirsin simdi un paketi gibi ezme yada kepek yatiliyor tabi kepek en guzeli
Ama istersen oyle almak yerine birde sade müsliler var icerisinde uygun ezme, kepek karisimlari var( ikisi farkli cunku) sade alip icine koyacaklarini kendin istedigin sevdigin seyleri istedigin miktarda koyabilirsin,,ben böyle yapiyorum birde ayri yulaf kepegim var bazen extra icine fazladan sadece kepek katiyorum..bilmyiorum becerdim mmi anlatmayi:)
Sadece sabah uymuyor sanki,,ama cok etkiliycegini sanmiyorum normalde diyetinde ekmek hic yoksa bilemem ama cok fark yok gibi
Baya az guzel bi menu aslinda hersey var da protein biraz az
Of gecmis olsun ins cok derin degildir
Ikizlerin mi varrrrr ne kadar tatliiiiii
Masallah kizlar menuler süperrr
Selam,,menunuz süper
Haydi gecmis olsun
tatlım açabilirsin bizde okuruz senin ğünlüğü..ama bize takılmamyı ihmal etme ğüzelim...Arkadaslar ben günlükte mi acsam diye dusunuyorum
Sizleri cok sevdim , neseli eglenceli konuskan kimselere benziyorsunuz,,izin veririseniz takilmayada devame tmek istiyorum
Ama farkli paylasimlarda bulunabilirim dusuncesiyle ve kendimi daha iyi takip edebilmek amaciyla günlükte acmak istiyorum
:44::44:
Sizce neyapayim? Kilo vermem durdugunda neler yedim aylik ne kadar spor yaptim vs kendimi daha guzel takip ederim saniyorum ama kararsizim tipik ikizler tripleri
Törpücüm niye kuzdınki öyle sen?aktifler kendi arasında az aktifler kendi arasındamu yarışcak sana özeldenmi yazıldı bu? Nell geçmiş olsun bu gidişle yarışı ya sen ya şürannkazancek bende totoma bakıcam(ya şu isveç diyetini özelime atarmısın belki bi şevk gelir bana ya midem küçülür..ösgeee özledim seni ve menülerini..hawarım ikimizde doğurun ösgemle sizi öarpıştırslıö diyette papatya eğer hedef kilona ulaşırsan bu diyetle kafanı çoook taşlara vurcaksın dsha evel gitmediğin için elli kere didik sana
Mnm
12deDört kk peynir
3çavdar
Salata
5de
Yarım ekmek kokoreç
Patates kuzartması porsiyon
Çiğköfte lavaş
10da
Üç dilim kek
ay kötü olmuş umarım iz kalmaz...Evet Nelsonum dikiş atılmış ya, ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum.İnş daha iyidir.
Sağol Kübracım, keyifsizim biraz. Bu hafta çok acıkıyorum, cumaya + da çıkıcam galiba. Yemiym diyorum ama midem bulanıyor. Önceki haftalarda gayet güzel gidiyordum ama bu hafta heyecanım yok oldu gitti sanki.
Sen de inş cumaya 79'a inersin cnm. Menünü beğendim bu arada
Nelsonum çok geçmiş olsun canım regl mi oldun yoksa. Ihlamur, nane limon filan kaynat, karnına da sıcak su torbası koy, iyi gelir.
Allah şifa versin.
teşekkür ederim canım..Oyle canim nazlanirda nalanir barimak icin hayir birsey ypsam icim ynmayacak
Canim cok gemis olsun
Zor canim cok zorrrrrrr
Cok gemis olsun canim cocuk iste olur boyle seyler uzulme
kız maşallah sporun güzel.. bir kaç ğün yapmasanda haftanın çoğu ğünü sporu bırakmadın sanırım..Iyi gecelerrr citirlarre
Menum
Sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin
Kk peynir
Ogle 5 kasik bezelye yemegi
5 kasik bulgur
1 dilim ekemk
Aksam
3 kasik bulgurnpilabo
Salata
Yohurt
1 dilim ekmek
Sporlarim
1.30 saat kuagore gidis gelis
50 tane mekik
12 dk slim pack
45 dk gobek ve bel hareketleei
100 tane ip atlama
Bu hafta disim agridigimdan fazla spor yapamdimmm ama haftaya insallah daha cok spor yaparimm
Gunayydinnnn gununuzzz aydinn guzel gecsinnn hemi canlar
Nelsonum nasil oldun bakem
Masum oglun nasil
Ayyy cokkkk soguk valla ya insan kalkmak istemiyorum ama kalkmak zorundayim bizim cadi uyurken islerime falan yapiyim sonrasi malum bugun kaynanam gilde kuran var oraya gidiez kizim durur insallahhh sukrannn ablaaa hi neydiyonn bakemmmmm yukarda fazla asure yemekkkk yokkkk cikssss:))))
amannn o kadar yazi yazdim hale kisa diyo umuraim sjmdi olmusturcanım üşütttüm.. arka arkaya 10 kez hapşırarak hapşırma rekorunu kırıyorum.. ebru sen bana ciddiyeti seviyorsun sanırım diye yazmıştın ama neden böyle düşündün bir tavrım mı oldu sana karşı...merak ettim ama aklımdada kaldı...
ebrum kız sen niye gurupları oluşturmuyon.. kim üzdü seni... hadi kızma daha sık ğel aramıza... özlüyoruz seni....
atlım markette yulaf ezmesi ğördüm onu aldım.o da diyet icinmiki.... o da olurmu.. valla o kadar çeşitten bahsettinki ben anlamadım.. salaklığım üzerimdre bu aralar...
tatlım açabilirsin bizde okuruz senin ğünlüğü..ama bize takılmamyı ihmal etme ğüzelim...
sehra sana ğöndereceğim isveçi.. zor bir diyet 6 ğün totom çatladı yapacağım diye.. ve bir sürüde kaçamak yaptım..
ay kötü olmuş umarım iz kalmaz...
canım midem kötü idi nane limon icemedim ama sarılıp sarmalanıp uyudum.. yarına atlatırım umarım..
teşekkür ederim canım..
kız maşallah sporun güzel.. bir kaç ğün yapmasanda haftanın çoğu ğünü sporu bırakmadın sanırım..
Sagolasinn nelsonumm cogu gun yaptim ama bakalim yarin tarti bize neyi gostericek:18:
biraz daha iyiym .. sabah uyanınca kötü oldum ama şimdi iyiyim... sen nasılsın bakalım,,
Aman iyi ol cnm bnde iyim ortaligi topladim mutfakta bi kac bulasik var onlarida hallettim mi tamammmmm
fenodo tatlım eşinle ne yaptınız.. sorun senden kaynaklı olmadığı icin üzülme ya.. o da ğereksiz tepki verdiğini anlayacaktır..
papatyam diyet nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?