Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nasilsiniz kizlar
Masumcum ogluna cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun canm
Bugun kizima gittik alistirma kilodu aldik normal kilotta aldim cicili bicili ama bugun tam bi hayal kirikligiydi
Hic wcye yapmadi belkide evden cikarken bez bagladim diye ama artik hic baglamiycam nolursa olsun
Annemdeydim bugun esim buraya birakti isi bitince alicak kizim bugun 3 kere altina yapti bi kere son anda wcye kosturdum tutuyorum yok yok deyip kalkiyo moralim bozuldu ama ilk gun daha hevesliydi bugun anne bez bagla dedi kilodu giymemek icin agladi falan ama geri donemem artik alisicak ins. 1 torba dolusu camasir birikti simdiden :)).
Alistirma kiloduda bez gibi saniyodum baya sizdiriyomus yaa mina bebenin birde dandik birsey de degil demek oyle oluyo bilmiyorum

Canim yok esim bana cok duskun onu sevmrycegmden cok korkuyor yersiz bi korku ama anlamiyor iste ozur diledi sonunda cay iciyoruz simdi cok sukur bitti gerginlik
İyi canım çok sevindim. Sonucun böyle olacağını tahmin ediyordum. Şükür aklı başına geldi eşinin

Özgecim canım hayal kırıklığına uğrama lütfen daha ilk günlerdesiniz. Hiçbir çocuk dört dörtlük tuvalet eğitimini tamamlamaz. Çok çabuk alıştı diyenlere de inanmıyorum, çocuğuyla övünenlerdir onlar. Benim kızım da 3-4 günde alıştı ama defalarca da halıya kaçırdı. Annem geldi halı yıkadık, ne sıkıntılar yaşadık. İlk zamanlar olucak öyle şeyler. Canını sıkma, her çocuk gibi o da alışacak öyle ya da böyle.

Saol sukrancim moral verdigin icin. Aslinda 1 2 hafta hic evden cikmamak daha mantikli ama bazen olmadimi da olmuyor
Ben yine gecmisi unutup devam edicem ayni sevkle hic kizmadim zaten seline kizmicam da ins. Bu arada benim kiz parkeye yapiyor simdilik) senin kiza da masallah sma 2 3 gunde guzel ogrenmis darisi diger selinin basina

Ben o günleri yeni gecirdim yani geciriyorum daha 2. asamadayim bende..sukranin dedigi gibi öyle kolay olmuyor 1-2 gunde
Benim kizimda 2 yasini 3 ay gecti,,
Yazin tatil dönüsü deniycem diye planliyordum ama hic kizmadan onu ve kendimi üzmeden,,denedim basardik
Halilari kaldirdim,,bezi cikardim basladim beklemeye :))
3 gün rasgele yapti kimi zaman wc yapti ama benim götürmemle
4. gün saat 17:00 de cisim geldi dedi ve kostuk,,yaptiiiiiii evde bir bayram havasi oley oley oley diye öyle ziplamisim ki
Kizim bidaha yapimmm (mi? ) dedi

Gunduzleri öyle basladi
Sonra gece bagliyordum ,alistirma bezleri dediginiz gibi guzel olmuyor ,,ama gece kalkip agliyordu tuvalte yapmak istiyordu busefer
Bagli bezi cöz bagla derken uykusu dagiliyor diye cikardim,,nasilsa kalkiyor diye...öyleliklede geceyi birakti,,halbuki geceyi hic dusunmemistim

Ama sukranin dedigi gibi hala tam ogrendi diyemem neredeyse 3 ay oldu bazen tutuyor gitmek istemiyor zor geliyor,,gecenlerde kacirdida
Bence dogru yapiyosun,,birakma alistirmayi ,,sikilmistir,,o yuzden istememistir,,bi sekilde oyunla neseyle ikna edip devam et..ins basarirsiniz kisa zamanda
Senin kizin ne kadar?

Törpücüm niye kuzdınki öyle sen?aktifler kendi arasında az aktifler kendi arasındamu yarışcak sana özeldenmi yazıldı bu? Nell geçmiş olsun bu gidişle yarışı ya sen ya şürannkazancek bende totoma bakıcam(ya şu isveç diyetini özelime atarmısın belki bi şevk gelir bana ya midem küçülür..ösgeee özledim seni ve menülerini..hawarım ikimizde doğurun ösgemle sizi öarpıştırslıö diyettepapatya eğer hedef kilona ulaşırsan bu diyetle kafanı çoook taşlara vurcaksın dsha evel gitmediğin için elli kere didik sana

Mnm

12deDört kk peynir
3çavdar
Salata

5de
Yarım ekmek kokoreç
Patates kuzartması porsiyon
Çiğköfte lavaş

10da
Üç dilim kek

Özgecim ve Kadınlığın_Anatomisi, kızım gündüze alıştı bi şekilde ama hala gece o uyurken ben kucağımda klozetine yaptırıyorum. Uykusu çok ağır olduğu için uyanamıyor. Uyumadan hemen önce yaptırsam da gece yine yatağa yapıyor. 15-20 kere seslenmeme ve uyandırmaya çalışmama rağmen uyanmıyor ve uykudayken yaptırıyoruz çişini. Böyle de bir zorluk yaşıyorum işte. Oğlumun doğumundan sonra sezeryan dikişlerim patlamasın diye eşim kucağına alıp tuvalete götürüyordu. Giderek ağırlaştı da kızım, taşıması zor. Ne zaman gece kendiliğinden söyleyecek çişini bilemiyorum, 6 yaşına geldi hala gece uyanıp yapamıyor.

Sehraacım sen niye kendini katmıyon senin de hedefin 55 diil mi. Azimse azim, iradeyse irade hepsi de var sende. Akşama doğru triendy nin sayfalarındaki yazılarınızı okuyordum. Sen de çok güzel kilo vermişsin aslında, menülerin de güzelmiş. Hiçbir engel yok 55' le senin aranda.

bugünkü menüm
sabah aç karnına kahve ardından ılık limonlu su kahvaltıda 2 dilim ince ekmek 8 zeytin küçük bir dlimli kaşar azcık salça 4 bardak şekersz çay
ara türk kahvesi
öğle her hafta kahavaltı günü gibi bişey yaparız teyzemle ve bi akrabamızla orda 1 tane gül böreği 4 yeşi uzsuz zeytin 6 siyaha zeytin domates salatalık 2 dilim turp 1 ince küçük dilim kek 5 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
3 kepçe mercimek çorbası salatalık ekmek yok
4 bardak şekersiz çay
birazdan kahve içicem çünkü 1 e kadar çok işim var ütü yapıcam günüzleri geziyorum geç kakıp bütün işleri gece yapıyorum
spor valla 20:00 dan beri iş yapıyodum daha yeni oturdum mola verdim biraz hem size bakayım dedim
su 3 bardak

Kadinligin anotomisi oncelikle hosgeldin yorumun .icin cok tesekkurler deneyimlerinizden bahsetmeniz bana hem yol gosteriyor hem moral veriyor
Kizina masallah cokta zorlamamis seni
Benim kizim 28 aylik daha da gec kalamazdim cunku hamileyim haziran sonu dogum yapicam nasipse ben de cok agirlasmadan ogrenmesi iyi olur
Ben de dedigin gibi kizimin sıkldigini farkettim ama bir sekil oyunla sarkiyla falan ilgisini topluycam gece icin ise kizim uykusunda uyanip wcye gotursem cok aglar ama yapicak birsey yok alisacak zamanla
Senin kizin suan kac aylik canim?

Iyi gecelerrr citirlarre
Menum
Sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin
Kk peynir

Ogle 5 kasik bezelye yemegi
5 kasik bulgur
1 dilim ekemk

Aksam
3 kasik bulgurnpilabo
Salata
Yohurt
1 dilim ekmek

Sporlarim
1.30 saat kuagore gidis gelis
50 tane mekik
12 dk slim pack
45 dk gobek ve bel hareketleei
100 tane ip atlama

Bu hafta disim agridigimdan fazla spor yapamdimmm ama haftaya insallah daha cok spor yaparimm

iyi geceler.nasılsınız.ben bu gün çok yoruldum kızlar yordular baya..küçük cadım uyanlyor habire.bensiz uyku hak getire......

Masum oğluna geçmiş olsun.Rabbim gözünü korumuş.geçrn kış benim oglum yanımda bardağın üzeri düşmüş ve estetik 4 dikiş atılmıştı. Çığlıkları korkudan altına yapması titreyip ellerimi sıkması hala dün gibi aklımda keşke olmasa ama oluyor işte.
Btlkbra, beni sormuş arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum! C tesi göz hastenesine randevu aldım. İçimi rahatlatıcsk bişiler duymak istiyorum
Sehram okumadın mı canım gözüme canım sıkılıyor. Kimse Msj atmadı. O bununla olmak istiyor digeri başkasıyla olmak istemiyor o zaman kendileri yapıp yarışsın. Ben başka arayışlar peşindeyim! Senide çok özledim ama sen yoksun keyfim tadım tuzum yok artık
Nelim geçmiş olsun neyin var canım?

Gunayydinnnn gununuzzz aydinn guzel gecsinnn hemi canlar
Nelsonum nasil oldun bakem
Masum oglun nasil
Ayyy cokkkk soguk valla ya insan kalkmak istemiyorum ama kalkmak zorundayim bizim cadi uyurken islerime falan yapiyim sonrasi malum bugun kaynanam gilde kuran var oraya gidiez kizim durur insallahhh sukrannn ablaaa hi neydiyonn bakemmmmm yukarda fazla asure yemekkkk yokkkk cikssss:))))

günaydın kızlarrr geçmişi okudum alıntı yaptım ama hepsi gitti

wc egitmi i konusu geçmiş
benimd eikizle r biliyorsunuz ben 25 aylıkkn alıştırmaya balıştım ve bi kabustu benim için
hemen geri bagladım altlarını taki 33 aylık olduklarında
önce ilk kurbanı seçtim biri digerini teşvik eidcekti ve bu deniz oldu wc koçu
1 günde alıştırıdm dneizi gece altına bez baglamıştıma ma kendisi kalkıp çişim var dedi

o 1 hafta kayraya bez bagladım sonrada kayrayı kestim o bir kaç gün zorladı beni
ama alıştı oda o daha çok rahatuına düşkkündür...

bir kaç kez dışınd akaza olmadı
taki ben işe başlayana kadar ben işe griince deniz 2-3 kez altına kaçırdı
konuşarak hallettik onuda, ama hala yatalarında alet takılıdır ne olur ne olmaz dimi

geçmiş olsun dilekleriniz içinde tşk ederim kızla r, estetik yapıştırma yapmışlar kafa bantlı bende göremedim
ama her şeye aglayan çocuk gayet serin kanlı imiş ögrt. öyle dedi
akşam bile aradı ögrtmnimiz kendini biraz suçlu hissetmiş snaırım
anlamadımnaısl olduğunu filan dedii ama çocuk neticede her yerd eolabilirdi
zaten yerdeki oyuncağı alayım demiş, gözlüğün üstüne çakılı vermiş

kadınlıgın anatomisi evet cnm benim ikzilerim var 6 yaşındalarr

canım üşütttüm.. arka arkaya 10 kez hapşırarak hapşırma rekorunu kırıyorum.. ebru sen bana ciddiyeti seviyorsun sanırım diye yazmıştın ama neden böyle düşündün bir tavrım mı oldu sana karşı...merak ettim ama aklımdada kaldı...

ebrum kız sen niye gurupları oluşturmuyon.. kim üzdü seni... hadi kızma daha sık ğel aramıza... özlüyoruz seni....
Selammm
Önce menümü yazayim sonra bir gecmise bakayim

Sabah
2 tane kücük sade kasarli tost

Ögle
1 kase salata

Ara sade turk kahvesi

Aksam
Zeytinyagli pirasa, 1 dilim ekmek

Malesef spor yok

atlım markette yulaf ezmesi ğördüm onu aldım.o da diyet icinmiki.... o da olurmu.. valla o kadar çeşitten bahsettinki ben anlamadım.. salaklığım üzerimdre bu aralar...

tatlım açabilirsin bizde okuruz senin ğünlüğü..ama bize takılmamyı ihmal etme ğüzelim...

sehra sana ğöndereceğim isveçi.. zor bir diyet 6 ğün totom çatladı yapacağım diye.. ve bir sürüde kaçamak yaptım..

ay kötü olmuş umarım iz kalmaz...

Nelsonum çok geçmiş olsun canım regl mi oldun yoksa. Ihlamur, nane limon filan kaynat, karnına da sıcak su torbası koy, iyi gelir.
Allah şifa versin.

canım midem kötü idi nane limon icemedim ama sarılıp sarmalanıp uyudum.. yarına atlatırım umarım..

Oyle canim nazlanirda nalanir barimak icin hayir birsey ypsam icim ynmayacak

Canim cok gemis olsun

Zor canim cok zorrrrrrr

Cok gemis olsun canim cocuk iste olur boyle seyler uzulme
teşekkür ederim canım..

kız maşallah sporun güzel.. bir kaç ğün yapmasanda haftanın çoğu ğünü sporu bırakmadın sanırım..

biraz daha iyiym .. sabah uyanınca kötü oldum ama şimdi iyiyim... sen nasılsın bakalım,,

fenodo tatlım eşinle ne yaptınız.. sorun senden kaynaklı olmadığı icin üzülme ya.. o da ğereksiz tepki verdiğini anlayacaktır..

papatyam diyet nasıl gidiyor...

Son düzenleme:
günaydın kızlar:
masumm çok geçmiş olsun oğluşuna. allah beterinden korusun inşallah.
özgecim kolay gelsin. wc eğitimi zor iş. inşallah bir an önce halledersiniz.
sehra gel aramıza. öyle uzaklara gitme. zaten depresyondayım. kötüyüm bu aralar.
yarın sabah diyetisyen günüm. bakalım ne diyecek. bu sabah malesef kıpırdama olmamış tartıda ama ben dün diyetimi çok bozdukm. akşam yemeğinde kabak tatlı yedim. öğleden sonra da 3-4 yk aşure.
hemen farketti. neyse ki almamışım.
bugün hiç kaçamak olmamalı. yarın nderim yoksa

kızlar dün kendimee şaştuım vallahi gece kumrucuya gittik (mevcan tombiş kumru etlikte biliriisn)
eşim kumru yedi bende soda içtimm vay be dedim tıpkı eski günlerdeki gibi iradeye bak sen

kahvaltı
2 yumurta ile omlet
peynir,zeytn
dom. salatalık

öglen
4 yk barbunya
ayran
salata

akşam
1 kase yogurt
2 ceviz
2 incir

gece 1 şişe soda
2.5 lt su
3 fincna bitki çayı

amannn o kadar yazi yazdim hale kisa diyo umuraim sjmdi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…