Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim kizimi salliyorum uyumuatu ama tekrar uyandi simdi yine uyuttum birazdan yatircam yatagina bende ev islerine devam :)
Ebrucum canim seni kircak biseymi oldu tamam yaris i baska biride ayarlayabilir canim sanirim cok atreslisin bu ara canin sıkkin biliyorum ama dua et icini ferahlatmaya calis canim
Hikmet hala yokmusun kizz diyetisyen ne dedi bi soleyiver bakimm
Kizlar ben gecen cuma regl olmustum hala bitmedi yaa dogumdan sonra duzenim bi oturma halbuki 1 yil oldu (

oof kızlar 23 sayfalık bı gecmıs var önümde..
okusam bugun gıremem herhalde

yınede göz gezdırcem..
moralım bozuk..
dun yedıklerımı hıc saymıyım..saycak bıse kalmamıştır cunku

yaspasta,cerez,cips,kumpır,cıg köfte ve meyve aksamkı menumdu

kocam ıse gıtmeyınce durum böyle oluyo ıste
bugun hıcbıse yemıyım..

Gülşahhhhh nerdesinnnn?

kız kocam ızınlıydı dun..dısardaydık yanı gıremedım..
ıyıkıde dısardaymısız,belkı son cıkısımdı
bırden kış geldı bugun buraya:18:

bu arada kızlar dun sabah tv de bı dıyetısyen kahvaltılık gevrekler ıcın dedıkı;
herkes zayıflamak ıcın vede tok tutsun dıye onlardan yıyor..
ama yerken 1 kaseyı full dolduruyorlar..buda esıttır 4 dılım ekmek anlamına geliyor..

yanı kızlar ben bu hafta fena yanlış yaptım..hep tepeleme yedım nesfıtlerı..
gecen aksamda muslı aldım yıne nestle'nın..
orda yazıyo 5 yemek kasıgına yarım caybardagı süt ılavesıyle yıyınız..
bu ne yaaaa,bunlar ölçekle yenıyomus megerrrr

oruçlu da degılım..bugun zor tutuyorum kendımı yememek ıcın..
bu arada reglıyım ama lekelenme seklınde oluyorum
vede kırmızı dııl sımsıyah gelıyooo,nıye boylekı yaaa?

bu arada gecmıse göz attım..
ebru sanırım yarış hazırlamıcak..sız kendı aranızda yarısın yazmış..
ama unlemlı yazmış..tepkılı yaniii

sanırım sadece menü paylaşımı yapılsın ıstıyor..
kısılerın çoğalmasından da rahatsız anladığım kadarıyla..

bende kendı dıyet gunlugumu açsam mı dıye düşünüyorum..
kadın anatomısı (hosgeldın) arkadaşımız gıbı..
tek basıma orda konuşur dururum..

öğlen arası yemeğe inmeden bi bakıyım dedim,iştah sıfır bende canım sıkkın bugün keyifsizim,

ösgem tuvalet eğitimi sıkıntılı bi süreç allah kolaylık versin,

nelsonum çok geçmiş olsun,nane limon+ c vitamini

papatyam yarın ne diyecek bakalım diyetisyen,bence yağdan gitti o kilolar,

masumm orayı biliyorum tebrikler yememişsin canım,

sehraa uğra lütfen her zaman,fırçalarını özledik kız

eprum öfkelimisin biraz benmi öyle anladım:44: niye yarışa katılmak istemiyorsun

kevser dişin nasıl oldu

millan dün niye o kadar kaçırdın söyle bakalım

hkmt her şey yolunda yazdın ama şu listene bi bakalım

şükomm çok öptüm şekerim seni,kocan evde daha dimi

off herkese bi şeyler yazıcam ama inanın kafam çok dalgın,diğer kızlar kusura bakmayın lütfen,sonra yine gelicem

bu arada sabah iş arkadaşlarıma 1 kalıp çikolatalı portakallı kek yaptım ama sabah kfileks yedim,kuş diyetime devam ediyorum yarın ne çıkar sonuç bilemiyorum

ve lütfen yarın liste yapıp yarışalımmm

Son düzenleme:
mevcan ne bılım yaaa
hanı dıyet yapanların bır günlük ızınlerı olur ya
bende dunu oyle belledım..sımdı cok pısmanım..
tartıda 1 kg fark ettı.
zaten bu hafta hıc verememıstım +1 le kapatcam sanırım

eprumm lütfen cmt günü doktorun dediklerini bizede yaz,aklına kötüsünü getirme lütfen

millan keşke o kaçamağı hafta sonu erken bi saatte yapsaydın,gündüz yapılan kaçamak inan tartıda çok farketmiyor ama akşamki kaçamakta +1 ide + 2 yide görüyorsun

bende yemeğimi yedim geldim,uzun bir aradan sonra 1 dilim beyaz ekmek yedim,ama sadece kabuğunu,günün diğer saatlerini çok ama çok az atıştırararak geçirmeliyim,zaten hep karbonhidrat türünde besleniyorum,ekmekte tam oldu,gerçi çalışınca elim mahkum

bir kadının anatomisi ( ay nickin ne uzun kız) günlüğünü açarsan uğrarım arada ama burayıda ihmal etme

bende o kahvaltımık ğevrekleri çerez yerine yiyormuşum gibi doymuyorum... ama süt miktarı bile bir bardak olursa kalori miktarı doğrudan artıyor..tüketirken çok dikkat etmek lazım...

canım bir kadın doğum uzmanına ğitsene.. bu durum senin düzenini bozar.. stres yapar..kansızlık yapar.. ihmal etme bence...

mevcan canım c vitamini alamıyorum... çünkü buğün diyet liztesinin dışına çıkmak istemiyoumm.. dünkü içtiğim çorba ve diğer kaçamaklar yerimde saymamı sağladı.. yarına çok ğüzel bir rakam ğörmek istiyorum.. hedefime bir adım daha yaklaşmak istiyorum...

ve ben yarını dört gözle bekliyorum..

Son düzenleme:

Öncelikle bu topigi ben açsamda bu benim topigim değil arkadaşlarımın ve daha sonra gelen gelecek olan herkesin topigi!!!!!!!!!!
En çok kilo ben verdigim için arkadaslar benim açmamı önerdiler saolsunlar!
Ben rahatsız olsam bunu çekinmeden dile getirirdim. Menü ve menü yorumu konuşulsun çogunlukta dediğim gibi.
Hoşgeldin deyip buyur etmezdim burası örn 6-8 nryse şu kadar kişiniz dışarıdan istemiyoruz derdik. Bizim böyle bi takıntımız sıkıntımız yok ne kadar çok kişiye ulaşırsak faydamız dokunursa mutlu oluruz. İnş kendimi ifade edebilmişimdir.!!!!!

Brlkbra MEV ve kızlar, size basit ama benim için çok önemli olan göz problemi beynimde cevapsız sorularla büyüyor. Menülerin gayet iyi paylaşacskmış gibi pür dikkat ama paylaşmaya zamanım yok. Girip okuyorum takipteyim sizleri.

Yarışa gelirsek, sipariş veriliyor ben onunla istiyorum diğer arkadaş o aktif değil deyip haliyle motive olamıyor. Örn bende aktif değilim kilo alıyorum bazı haftalar ee benimle yarışmak istemiyceksiniz. Öyle mi? Aktif pasif kilo versin alsın yeni eski samimi değil herkes herkes yarışmalıki kaynaşmalı diye düşünüyorum!

Bu süreci sizlerle anı anına yaşadık biliyorsunuz . Yinede bilgi vereyim Özgecim
Halılar kalkacak
Altına yapınca kızılmayıp üzüldüğünü söyleyeceksin
Wc ye yaptığında ödül alkış mutlu olduğunu hissettireceksin
Gece ve dışarı çıkarken bağlamayacaksın
Dışarı eğitim bitene kadar çıkmak yok( 21 .günde çıkmıştım hatırlatırım :)
Lazımlıga karşı ben 3 lazımlık alıp çözüme ulaştım (4 gün wc çıkamayınca:)
Topu atalım hadi abi( abla) olmak istiyorsan. Gibi cümleler sen büyüdün vs....
Sinirler yıpranacak ama fazla sabırlı olunması gereken bi dönem
5. Gün çiş 17. Topu öğrendik
26 aylıktı akıllı oglum

Ve düşünce olarak bu çocuk elbet öğrenecek altına yapıcak değilya!
Bu çocuk elbet yiycek büyüyünce de pütürsüZ yiyecek hali yok ! Oğluma yemek ve wc de kendimi teselli ettigim sözler

eprum sağlık sorununu yaşayan sensin ama bizde senin için çok endişeleniyoruz bunu unutma lütfen,yarış konusuna gelirsek ben 2 hafta önce sana yazmıştım,rakibim kim diye sordun, bende zuzu canım dedim,kendin ayarlamıştın rakipleri,bende sana ama epru zuzu iki haftadır topiğe gelmiyor sana haksızlık bu motive olamazsın demiştim,

şimdi çok aktif olmamak var,bide topiğe hiç uğramayıp çekip gitmek var,misal zuzu son 1 haftadır aktif,

yarış yapılacağı zaman isteyen kızlar yazsın,yazanlar arasında eşleşme olsun,her yazan belkide yarışmak istemiyor olabilir,

çiş konusundada yazılması gereken herşeyi özgeye yazmışsın,buhranlı dönemlerin aklımda halen darısı ösgeme olsun

Hmm baya zor bir durum ama bazi cocuklarda oluyor bu ,,umarim atlatirsiniz..bence doktor yardimi almalisiniz
Cunku devam ediyor ,,gecmiyor,,yegenim de öyleydi kuccuken annesini cok uyarmama ragmen doktora götürmedi 11 yaslarina kadar devam etti simdi 13 yasinda galiba artik yapmiyor

Masaallah cayciyiz heralde ,,menü eee iimmm vasat

Spor sahane olmus ,,aksam menusunde o 1 dilim ekmek olmasaymis :26:

İyiyz canim cok sukur gecti gerginlik

Canim haklisin herkes herkesle yarismali ama mesela sen hergun menu paylasyrsun hirslaniyorsun ein arada giriyor sen esinin menusunu spprunu gorup dahada hirlaniyorsun birlikte yapiyor gibi oluyor bence herkes birlikte yarissin haftanin birincisini secelim en cok koli veren birinci olsun hekes hirslanir belki ben birinci olacam diye bi oneri benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…