- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.281
Gülşahhhhh nerdesinnnn?
kız kocam ızınlıydı dun..dısardaydık yanı gıremedım..
ıyıkıde dısardaymısız,belkı son cıkısımdı
bırden kış geldı bugun buraya:18:
bu arada kızlar dun sabah tv de bı dıyetısyen kahvaltılık gevrekler ıcın dedıkı;
herkes zayıflamak ıcın vede tok tutsun dıye onlardan yıyor..
ama yerken 1 kaseyı full dolduruyorlar..buda esıttır 4 dılım ekmek anlamına geliyor..
yanı kızlar ben bu hafta fena yanlış yaptım..hep tepeleme yedım nesfıtlerı..
gecen aksamda muslı aldım yıne nestle'nın..
orda yazıyo 5 yemek kasıgına yarım caybardagı süt ılavesıyle yıyınız..
bu ne yaaaa,bunlar ölçekle yenıyomus megerrrr
Gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim kizimi salliyorum uyumuatu ama tekrar uyandi simdi yine uyuttum birazdan yatircam yatagina bende ev islerine devam :)
Ebrucum canim seni kircak biseymi oldu tamam yaris i baska biride ayarlayabilir canim sanirim cok atreslisin bu ara canin sıkkin biliyorum ama dua et icini ferahlatmaya calis canim
Hikmet hala yokmusun kizz diyetisyen ne dedi bi soleyiver bakimm
Kizlar ben gecen cuma regl olmustum hala bitmedi yaa dogumdan sonra duzenim bi oturma halbuki 1 yil oldu(
bu arada gecmıse göz attım..
ebru sanırım yarış hazırlamıcak..sız kendı aranızda yarısın yazmış..
ama unlemlı yazmış..tepkılı yaniii
sanırım sadece menü paylaşımı yapılsın ıstıyor..
kısılerın çoğalmasından da rahatsız anladığım kadarıyla..
bende kendı dıyet gunlugumu açsam mı dıye düşünüyorum..
kadın anatomısı (hosgeldın) arkadaşımız gıbı..
tek basıma orda konuşur dururum..
Brlkbra MEV ve kızlar, size basit ama benim için çok önemli olan göz problemi beynimde cevapsız sorularla büyüyor. Menülerin gayet iyi paylaşacskmış gibi pür dikkat ama paylaşmaya zamanım yok. Girip okuyorum takipteyim sizleri.
Yarışa gelirsek, sipariş veriliyor ben onunla istiyorum diğer arkadaş o aktif değil deyip haliyle motive olamıyor. Örn bende aktif değilim kilo alıyorum bazı haftalar ee benimle yarışmak istemiyceksiniz. Öyle mi? Aktif pasif kilo versin alsın yeni eski samimi değil herkes herkes yarışmalıki kaynaşmalı diye düşünüyorum!
Özgecim ve Kadınlığın_Anatomisi, kızım gündüze alıştı bi şekilde ama hala gece o uyurken ben kucağımda klozetine yaptırıyorum. Uykusu çok ağır olduğu için uyanamıyor. Uyumadan hemen önce yaptırsam da gece yine yatağa yapıyor. 15-20 kere seslenmeme ve uyandırmaya çalışmama rağmen uyanmıyor ve uykudayken yaptırıyoruz çişini. Böyle de bir zorluk yaşıyorum işte. Oğlumun doğumundan sonra sezeryan dikişlerim patlamasın diye eşim kucağına alıp tuvalete götürüyordu. Giderek ağırlaştı da kızım, taşıması zor. Ne zaman gece kendiliğinden söyleyecek çişini bilemiyorum, 6 yaşına geldi hala gece uyanıp yapamıyor.
Sehraacım sen niye kendini katmıyon senin de hedefin 55 diil mi. Azimse azim, iradeyse irade hepsi de var sende. Akşama doğru triendy nin sayfalarındaki yazılarınızı okuyordum. Sen de çok güzel kilo vermişsin aslında, menülerin de güzelmiş. Hiçbir engel yok 55' le senin aranda.
bugünkü menüm
sabah aç karnına kahve ardından ılık limonlu su kahvaltıda 2 dilim ince ekmek 8 zeytin küçük bir dlimli kaşar azcık salça 4 bardak şekersz çay
ara türk kahvesi
öğle her hafta kahavaltı günü gibi bişey yaparız teyzemle ve bi akrabamızla orda 1 tane gül böreği 4 yeşi uzsuz zeytin 6 siyaha zeytin domates salatalık 2 dilim turp 1 ince küçük dilim kek 5 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
3 kepçe mercimek çorbası salatalık ekmek yok
4 bardak şekersiz çay
birazdan kahve içicem çünkü 1 e kadar çok işim var ütü yapıcam günüzleri geziyorum geç kakıp bütün işleri gece yapıyorum
spor valla 20:00 dan beri iş yapıyodum daha yeni oturdum mola verdim biraz hem size bakayım dedim
su 3 bardak
Iyi gecelerrr citirlarre
Menum
Sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin
Kk peynir
Ogle 5 kasik bezelye yemegi
5 kasik bulgur
1 dilim ekemk
Aksam
3 kasik bulgurnpilabo
Salata
Yohurt
1 dilim ekmek
Sporlarim
1.30 saat kuagore gidis gelis
50 tane mekik
12 dk slim pack
45 dk gobek ve bel hareketleei
100 tane ip atlama
Bu hafta disim agridigimdan fazla spor yapamdimmm ama haftaya insallah daha cok spor yaparimm
canım üşütttüm.. arka arkaya 10 kez hapşırarak hapşırma rekorunu kırıyorum.. ebru sen bana ciddiyeti seviyorsun sanırım diye yazmıştın ama neden böyle düşündün bir tavrım mı oldu sana karşı...merak ettim ama aklımdada kaldı...
ebrum kız sen niye gurupları oluşturmuyon.. kim üzdü seni... hadi kızma daha sık ğel aramıza... özlüyoruz seni....
atlım markette yulaf ezmesi ğördüm onu aldım.o da diyet icinmiki.... o da olurmu.. valla o kadar çeşitten bahsettinki ben anlamadım.. salaklığım üzerimdre bu aralar...
tatlım açabilirsin bizde okuruz senin ğünlüğü..ama bize takılmamyı ihmal etme QUOTE]
Tamam sakin bir zamanimda acmak istiyorum ..ama burayida sevdim normal yarislara vs hep katilabilirim. Katilmak isterim
Canim biraz karisik anlattim..simdi bu tahillarin bir ezmesi birde kepegi var..kepegi daha iyi..ben sadece yulafin kepegini alirim paketle en sagliklisi o oldugu icin digerleride iyide abartmamak lazim oyuzden yulaf kepegini ayri aliyorum,,diger müsli karisimini hazir aliyorum hazir sade müsli olarak satiliyo,,icinde meyve kurusu kuruyemis hic birsey yok..sonra kendim iste 5 badem 5 findik 1-2 kayisi bazen hurma..bazen taze meyve dogruyorum yogurtla yiyorum ..bi alternatif benim icin sadece ,,öyle bir duzende yemiyorum
kızlar dün kendimee şaştuım vallahi gece kumrucuya gittik (mevcan tombiş kumru etlikte biliriisn)
eşim kumru yedi bende soda içtimm vay be dedim tıpkı eski günlerdeki gibi iradeye bak sen
kahvaltı
2 yumurta ile omlet
peynir,zeytn
dom. salatalık
öglen
4 yk barbunya
ayran
salata
akşam
1 kase yogurt
2 ceviz
2 incir
gece 1 şişe soda
2.5 lt su
3 fincna bitki çayı
Vayy menuye bak süper
yanı kızlar ben bu hafta fena yanlış yaptım..hep tepeleme yedım nesfıtlerı..
gecen aksamda muslı aldım yıne nestle'nın..
orda yazıyo 5 yemek kasıgına yarım caybardagı süt ılavesıyle yıyınız..
bu ne yaaaa,bunlar ölçekle yenıyomus megerrrr
Ve süt kesinlikle light 1,5 yaglik sutle olmali,,cok sut icen yogurt yiyen kimselerin buna dikkat etmesi lazim,,
Sonucta karbonhidrat ve karbonhidratin özu delikartesi bu tahillar ..ben o sebeble ilave ettiklerimi fazla koyuyorum kase yine doluyor ama müslisi 3 yk kasigi fln yetiyor
Hosbulduk canim bende ilk öyle anladim ama sonra öyle olmadigini dusundum,,kendisininde yazdigi gibi belirtirlerdi,,cunku birbirini tabiyan ve sayfanin paylasimlarini bilen diger arkadaslarin tutumundan öyle olmadigini dusundum:)bu arada gecmıse göz attım..
ebru sanırım yarış hazırlamıcak..sız kendı aranızda yarısın yazmış..
ama unlemlı yazmış..tepkılı yaniii
sanırım sadece menü paylaşımı yapılsın ıstıyor..
kısılerın çoğalmasından da rahatsız anladığım kadarıyla..
bende kendı dıyet gunlugumu açsam mı dıye düşünüyorum..
kadın anatomısı (hosgeldın) arkadaşımız gıbı..
tek basıma orda konuşur dururum..
Ben gunlugu kendimi takip etmek bazen özel paylasimlarda bulunmak icin istiyorum tabiii firsat bulup acasaya kadar bennn
bende yemeğimi yedim geldim,uzun bir aradan sonra 1 dilim beyaz ekmek yedim,ama sadece kabuğunu,günün diğer saatlerini çok ama çok az atıştırararak geçirmeliyim,zaten hep karbonhidrat türünde besleniyorum,ekmekte tam oldu,gerçi çalışınca elim mahkum
bir kadının anatomisi ( ay nickin ne uzun kız) günlüğünü açarsan uğrarım arada ama burayıda ihmal etme
)) kisaca zehra diyebilirsin
Öncelikle bu topigi ben açsamda bu benim topigim değil arkadaşlarımın ve daha sonra gelen gelecek olan herkesin topigi!!!!!!!!!!
En çok kilo ben verdigim için arkadaslar benim açmamı önerdiler saolsunlar!
Ben rahatsız olsam bunu çekinmeden dile getirirdim. Menü ve menü yorumu konuşulsun çogunlukta dediğim gibi.
Hoşgeldin deyip buyur etmezdim burası örn 6-8 nryse şu kadar kişiniz dışarıdan istemiyoruz derdik. Bizim böyle bi takıntımız sıkıntımız yok ne kadar çok kişiye ulaşırsak faydamız dokunursa mutlu oluruz. İnş kendimi ifade edebilmişimdir.!!!!!
Brlkbra MEV ve kızlar, size basit ama benim için çok önemli olan göz problemi beynimde cevapsız sorularla büyüyor. Menülerin gayet iyi paylaşacskmış gibi pür dikkat ama paylaşmaya zamanım yok. Girip okuyorum takipteyim sizleri.
Yarışa gelirsek, sipariş veriliyor ben onunla istiyorum diğer arkadaş o aktif değil deyip haliyle motive olamıyor. Örn bende aktif değilim kilo alıyorum bazı haftalar ee benimle yarışmak istemiyceksiniz. Öyle mi? Aktif pasif kilo versin alsın yeni eski samimi değil herkes herkes yarışmalıki kaynaşmalı diye düşünüyorum!
Gayet guzel ettiniz
Bende yarisla motive olanlardanim
Arkadasimizin dedigi gibi o hafta katilmak isteyenler bildirip kilo durumlarina görede olabilir eslesme yada istedignide alabilir biz yenilerde aramizda eslesiriz yada kura cekebilirsiniz..hangi kilo bildiriyorsunuz bilmiyorum ama o gun kilosunu yazan bu hafta yarismaya katilmak istiyorum diye not duser katilmak isteyenler arasinda olabilir..
Dogru katilmak istemeyende cikabilir
İyiyz canim cok sukur gecti gerginlikcanım üşütttüm.. arka arkaya 10 kez hapşırarak hapşırma rekorunu kırıyorum.. ebru sen bana ciddiyeti seviyorsun sanırım diye yazmıştın ama neden böyle düşündün bir tavrım mı oldu sana karşı...merak ettim ama aklımdada kaldı...
ebrum kız sen niye gurupları oluşturmuyon.. kim üzdü seni... hadi kızma daha sık ğel aramıza... özlüyoruz seni....
atlım markette yulaf ezmesi ğördüm onu aldım.o da diyet icinmiki.... o da olurmu.. valla o kadar çeşitten bahsettinki ben anlamadım.. salaklığım üzerimdre bu aralar...
tatlım açabilirsin bizde okuruz senin ğünlüğü..ama bize takılmamyı ihmal etme ğüzelim...
sehra sana ğöndereceğim isveçi.. zor bir diyet 6 ğün totom çatladı yapacağım diye.. ve bir sürüde kaçamak yaptım..
ay kötü olmuş umarım iz kalmaz...
canım midem kötü idi nane limon icemedim ama sarılıp sarmalanıp uyudum.. yarına atlatırım umarım..
teşekkür ederim canım..
kız maşallah sporun güzel.. bir kaç ğün yapmasanda haftanın çoğu ğünü sporu bırakmadın sanırım..
biraz daha iyiym .. sabah uyanınca kötü oldum ama şimdi iyiyim... sen nasılsın bakalım,,
fenodo tatlım eşinle ne yaptınız.. sorun senden kaynaklı olmadığı icin üzülme ya.. o da ğereksiz tepki verdiğini anlayacaktır..
papatyam diyet nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?