- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.181
kızlar biri beni toplasın yaaa.. artık tıkınmak istemiyorummmm
kilo vermek istiyorum....
kendime hedefler koymak istiyorum ama uygulayamamaktan korkuyorum...
ama bu kilo işi artık bitmeli.....
şu 3 kilo gitmeli artık..
ve ben 55 olmanın mutluluğunu yaşamalıyım....
offff..nerde o eski nelson..
zuzumyarından itibaren menu paylaşacağım canım...eleştir menumu ve sporlarımı
hikmet ve diğer kızlar hadi gaz verin banaaaa...
55 olmak ütüpyaolmaktan çıkmalıııııı benim için....
Nel noliy sana güzelim.yeter yedin çok yedintoparlanman lazım.
Yok yok bu böyle olmıycak.ceza lazım bize.kaçamak yapqna spor yada ev işi cezasıo zaman kimse kaçamak yapmaz.:2:
Amma zalimm çıktım ha...bide yarışmıyormuyuz..
Nelsonum sen haftasonları yediğin için ve belki de haftaiçi de bir iki kaçamak yaptıysan o yüzden veremiyorsun. Aslında bi açıdan haline şükretmelisin. çeşitli sağlık sorunları olup çok çaba göstermesine rağmen kilo veremeyen arkadaşlar var bazı zayıflama topiklerinde. onları düşün. Sen az yiyip spor yapınca gayet güzel kilo veriyosun. Haftasonları biraz daha dikkatli olup spor yapmaya çalışacaksın hepsi bu. Bence sen biraz usandın, öncesini bilmem ama yaklaşık bir senedir burda zayıflamaya uğraşıyosun. ilk ayların heyecanı kalmadı sanırım. O heyecanı tekrar canlandırmak lazım. Belki farklı bi egzersiz keşfetmek, belki avm ye çıkıp alıştığın düzenin dışında farklı yiyecekler almak, çok şık 1 beden küçük kıyafetler alıp onların içine girmeye çalışmak gibi. Emin ol vericeksin o 3 kiloyu canım, sadece biraz daha gayret...kızlar biri beni toplasın yaaa.. artık tıkınmak istemiyorummmm
kilo vermek istiyorum....
kendime hedefler koymak istiyorum ama uygulayamamaktan korkuyorum...
ama bu kilo işi artık bitmeli.....
şu 3 kilo gitmeli artık..
ve ben 55 olmanın mutluluğunu yaşamalıyım....
offff..nerde o eski nelson..
zuzumyarından itibaren menu paylaşacağım canım...eleştir menumu ve sporlarımı
hikmet ve diğer kızlar hadi gaz verin banaaaa...
55 olmak ütüpyaolmaktan çıkmalıııııı benim için....
Nelsonum sen haftasonları yediğin için ve belki de haftaiçi de bir iki kaçamak yaptıysan o yüzden veremiyorsun. Aslında bi açıdan haline şükretmelisin. çeşitli sağlık sorunları olup çok çaba göstermesine rağmen kilo veremeyen arkadaşlar var bazı zayıflama topiklerinde. onları düşün. Sen az yiyip spor yapınca gayet güzel kilo veriyosun. Haftasonları biraz daha dikkatli olup spor yapmaya çalışacaksın hepsi bu. Bence sen biraz usandın, öncesini bilmem ama yaklaşık bir senedir burda zayıflamaya uğraşıyosun. ilk ayların heyecanı kalmadı sanırım. O heyecanı tekrar canlandırmak lazım. Belki farklı bi egzersiz keşfetmek, belki avm ye çıkıp alıştığın düzenin dışında farklı yiyecekler almak, çok şık 1 beden küçük kıyafetler alıp onların içine girmeye çalışmak gibi. Emin ol vericeksin o 3 kiloyu canım, sadece biraz daha gayret...
Nelsonum ben de usandım biraz galiba, pes etmiyorum hala, yarışmaya da devam ediyorum ama eski heyecan ve eskisi kadar sıkı menüler yok artık bende. istediğimi yesem içsem kalbimde bi baskı hissi, bi pişmanlık, başlangıç kiloma geri dönücem korkusu, az yesem de sevdiğim şeylerden uzak durmak, misafirlikte filan ikram edilen şeyleri yiyememek bunalttı artık sanırım beni. İşte böyle karmaşık duygular içindeyim.
Pazartesi salı 60-61 kiloyu bile görmüştüm. İkimizin de kendimizi toplama zamanı geldi sanırım. Şunun şurasında hedefe kaç kilo kaldı ki. Hadi yarın sabahtan itibaren dikkat ederek yolumuza devam edelim, hem misafirlerini de ağırladın, atlattın. Belki bundan sonraki günlerde çok yemeni gerektirecek bi durum olmaz. Az yersek olucak, illaki olucak. Diyet + spor...
Nazlıma cım ortağım senmişsin. cuma çok güzel kilo verdin. Önümüzdeki hafta da aynı performansı bekliyorum senden. İmkanın oldukça spor da yapmaya çalış. Ben de elimden geleni yapıyorum emin ol! regl bittiği için cumaya daha da ekside olacağım inş.
Aaaaa kendineee gel bakimmmm..
Neoluyoorrrrrr...
Yemeyi kes.
Duba gibi olrsun yoksaaaaa
Bende kestimmm herseyiii..
Beyaz leblebi inanlmz tok tutuyoorrrr.. sendee deneee..
Sabahaaa dahaa cook gaz veririmmm yaaaa.. suan iptalimdee
Değil mi ya Nelsonum, yarından tezi yok toplarsın kendini. Sen kiii arkadaşlarınla, eşinle, komşunla girdiğin iddialarda hırsınla, azminle karşı tarafın tırsıp:18: geri çekilmesine neden olan Nelson, sen kiiiiii bi haftada 1.5 kilo veren Nelson
Tamam canım inş beraber başarıcaz bu işi. Hem 55 olmada, hem de kilo korumada hep beraberiz inş. Hatta kullanıcı ismimizin altına çarpıcı sloganlar bulmak lazım, bizi heveslendirecek, hırslandıracak sloganlar. Bi de ben arasıra sporlarımı da değiştirip sonuca bakıcam. Hangi spor daha çabuk zayıflamaya yardımcı oluyosa hep onu yapıcam. Yaz sonu bi kere 1.5 kilo vermiştim. Çünkü tartı günü öncesinde sahile gitmiştik ve 2 saat yürümüştük. Ayrıca sahil parkındaki spor aletlerinde 30 dk spor yapmıştım. Çok yürüyüş yapmanın etkisi büyük oldu. Çocuklardan fırsat olursa evde de 2 saat yapmayı deniycem. Bakalım o kadar verebilecek miyim yine.
Sen de şartları zorla bakalım canım. Ne kadar neleri yapabiliyorsun
Ben de evde yapmak zorundayım canım. o sahile gittiğimiz yaz sonunda kaldı. O günden sonra bi daha oralara gidemedik. Gitsem gitsem çocukları kendi anneme bırakıp markete pazara gidiyorum. Benim tek lüksüm o. Benim de çocuklarla evden çıkma şansım yok artık. Ben de hergün evde spor yapıyorum zaten. step tahtası da alabilirsin, leslie ve pilates te yapabilirsin. Hangisi boş zamanına ve bulunduğun şartlara uyarsa artık. Neyse canım. Oğlum uyurken birkaç iş daha yapayım ben. Azmini sakın kaybetme ve vazgeçme. Görüşürüz canım.tatlım ben evde koşar ve üzerine plates yaparsam ve ayrıca 1500-2000 kadar ip atlarsam mekiklerle takvide yapar günlük en az 1-1,5 saat spor yaparsam ve diyetimede uyarsam vucudum kilo veriyor..ama ben sporlarımı evde yapmak zorundayım...
Nerdesn bakimm.. neler nelerryedin
Ben de evde yapmak zorundayım canım. o sahile gittiğimiz yaz sonunda kaldı. O günden sonra bi daha oralara gidemedik. Gitsem gitsem çocukları kendi anneme bırakıp markete pazara gidiyorum. Benim tek lüksüm o. Benim de çocuklarla evden çıkma şansım yok artık. Ben de hergün evde spor yapıyorum zaten. step tahtası da alabilirsin, leslie ve pilates te yapabilirsin. Hangisi boş zamanına ve bulunduğun şartlara uyarsa artık. Neyse canım. Oğlum uyurken birkaç iş daha yapayım ben. Azmini sakın kaybetme ve vazgeçme. Görüşürüz canım.
Şimdi ben söylemesem olmaz belki benim sözlerim daha etki eder, sen degilmiydin geçen bi arkadaşımı gördüm bana "manken gibi olmuşsun " dedi diyen bu sözü duymak çok hoşuna gitmişti bunun devam etmesini istemezmesin söle bana eğer yersen kilo aldığın da sana ö sözleri söyleyen ne düşünecek - aaa geçen ne güzeldi şimdi kilomu almışş falan yaaa canım hadi şimdi gelde ye hemde hayalinin 55 kg çok az kalmışken ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?