Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar biri beni toplasın yaaa.. artık tıkınmak istemiyorummmm

kilo vermek istiyorum....

kendime hedefler koymak istiyorum ama uygulayamamaktan korkuyorum...

ama bu kilo işi artık bitmeli.....

şu 3 kilo gitmeli artık..

ve ben 55 olmanın mutluluğunu yaşamalıyım....

offff..nerde o eski nelson..

zuzumyarından itibaren menu paylaşacağım canım...eleştir menumu ve sporlarımı

hikmet ve diğer kızlar hadi gaz verin banaaaa...

55 olmak ütüpyaolmaktan çıkmalıııııı benim için....

Son düzenleme:
kendime kurallar koyuyorum bu hafta için....

1-- diyetisyen listemi uygulayacağım...
2-- günlük 3 litre su içeceğim.
3-- 6 bardak metabolizma çayı içeceğim....
4-- günlük en az 2 kupa yeşil çay içeceğim...
5-- toplamda en az 1 saat spor yapacağım...
6-- bu hafta cuma sabahına kadar tartılmayacağım......
7-- gecen cuma sabahı 59,3 en son kilo bildirimim...ona göre bakalım kaç kilo gidecek....

Son düzenleme:

Nel noliy sana güzelim.yeter yedin çok yedintoparlanman lazım.
Yok yok bu böyle olmıycak.ceza lazım bize.kaçamak yapqna spor yada ev işi cezasıo zaman kimse kaçamak yapmaz.:2:
Amma zalimm çıktım ha...bide yarışmıyormuyuz..

valla noliyoo bana yaaa.. yeter tıkındığım..kaç gündür yiyorumda yiyorum..yuh bana...

hemen baskülümü kaldırdım şimdiiii...tartılmayacağım...

kesin ceza lazım banaaaaa.. nasıl bir ceza versemkii... yediğim besinin kalorisini yakacak kadar spor olmalı en az ki... yersem başımıza neler gelecek bilmeliyizz...

Nelsonum sen haftasonları yediğin için ve belki de haftaiçi de bir iki kaçamak yaptıysan o yüzden veremiyorsun. Aslında bi açıdan haline şükretmelisin. çeşitli sağlık sorunları olup çok çaba göstermesine rağmen kilo veremeyen arkadaşlar var bazı zayıflama topiklerinde. onları düşün. Sen az yiyip spor yapınca gayet güzel kilo veriyosun. Haftasonları biraz daha dikkatli olup spor yapmaya çalışacaksın hepsi bu. Bence sen biraz usandın, öncesini bilmem ama yaklaşık bir senedir burda zayıflamaya uğraşıyosun. ilk ayların heyecanı kalmadı sanırım. O heyecanı tekrar canlandırmak lazım. Belki farklı bi egzersiz keşfetmek, belki avm ye çıkıp alıştığın düzenin dışında farklı yiyecekler almak, çok şık 1 beden küçük kıyafetler alıp onların içine girmeye çalışmak gibi. Emin ol vericeksin o 3 kiloyu canım, sadece biraz daha gayret...

şükrancım o kadar doğru noktalara değinmişsinki.. ağzım açık okudum resmen... evet hatalarım aynen yukarıda yazdıkların... daha sı yok... 2013 şubatta başladı kilo verme işim öncesi yok...5kiloyu bir ayda verip..aylardır diğer 5kilo için uğraşıyorum..... içimde kilo vermenin heyeceanı kalmadı...bunu nasıl yakalarım bilemiyorum ama pes etmek de bana göre değil bunu biliyirum... bir ileri 2 geri ile yerinde saymakda yordu beni...

Nelsonum ben de usandım biraz galiba, pes etmiyorum hala, yarışmaya da devam ediyorum ama eski heyecan ve eskisi kadar sıkı menüler yok artık bende. istediğimi yesem içsem kalbimde bi baskı hissi, bi pişmanlık, başlangıç kiloma geri dönücem korkusu, az yesem de sevdiğim şeylerden uzak durmak, misafirlikte filan ikram edilen şeyleri yiyememek bunalttı artık sanırım beni. İşte böyle karmaşık duygular içindeyim.
Pazartesi salı 60-61 kiloyu bile görmüştüm. İkimizin de kendimizi toplama zamanı geldi sanırım. Şunun şurasında hedefe kaç kilo kaldı ki. Hadi yarın sabahtan itibaren dikkat ederek yolumuza devam edelim, hem misafirlerini de ağırladın, atlattın. Belki bundan sonraki günlerde çok yemeni gerektirecek bi durum olmaz. Az yersek olucak, illaki olucak. Diyet + spor...
Nazlıma cım ortağım senmişsin. cuma çok güzel kilo verdin. Önümüzdeki hafta da aynı performansı bekliyorum senden. İmkanın oldukça spor da yapmaya çalış. Ben de elimden geleni yapıyorum emin ol! regl bittiği için cumaya daha da ekside olacağım inş.

Menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* 1 dilim salam* çay
3 çatal helva* 1 dl çokokremli ekmek

ara 1 portakal* yeşilçay

Öğlen 5 kaşık pilav* 1 bardak ayran* 2 kaşık et haşlama
( yan komşunun sünnet mevlidi vardı orda yedim)

ara nesfit

Akşam 4 kaşık taze fasulye* 3 kaşık salata* 4 kaşık yoğurt

ara yarım nar

su 2 lt
spor 3 mil leslie* 30 dk Jillians

Uyandigimda ilik su tarcin limon elma 1er dilim

08;30 1kase nesfit
10:30 bi avuc beyaz leblebi, 1greyfut
11:30 2yumurta,1dilim cavdar ekmgi,1 kk peynir, 3zeytin, biber turşusu..
13:00 bi avuc beyaz leblebi, 2ceviz,3kuru kayisi
17:30 3kasik menemen , 2dilim cavdar ekmegi
1.5 lt su. 2brdak yesilcay,
Spor yapamadim.
Ya suan uyudum uyucaam ymn ederimmm..
sbh6da ayaklaninca bu saatlerde iptal oluorm..

Aaaaa kendineee gel bakimmmm..
Neoluyoorrrrrr...
Yemeyi kes.
Duba gibi olrsun yoksaaaaa
Bende kestimmm herseyiii..
Beyaz leblebi inanlmz tok tutuyoorrrr.. sendee deneee..
Sabahaaa dahaa cook gaz veririmmm yaaaa.. suan iptalimdee

Aaaaa kendineee gel bakimmmm..
Neoluyoorrrrrr...
Yemeyi kes.
Duba gibi olrsun yoksaaaaa
Bende kestimmm herseyiii..
Beyaz leblebi inanlmz tok tutuyoorrrr.. sendee deneee..
Sabahaaa dahaa cook gaz veririmmm yaaaa.. suan iptalimdee

haklısınız kızlar.. duba gibi olacağım bu gidişle.. gıdım gıdım verdiğim kiloalrı 2-3 günde alıyorum.. buğün menu paylaşmayacağım..amasabah ..inaşşallahhh güzerl birşekilde vbesleneceğim... ama gazlayın benşi yaaa çokihtiyacım var..kendime güvenimi kaybettim...

Son düzenleme:
Değil mi ya Nelsonum, yarından tezi yok toplarsın kendini. Sen kiii arkadaşlarınla, eşinle, komşunla girdiğin iddialarda hırsınla, azminle karşı tarafın tırsıp:18: geri çekilmesine neden olan Nelson, sen kiiiiii bi haftada 1.5 kilo veren Nelson

canım ya evet ben kafaya koyduğumu yapan nelson..bu hedefimide başaracağım..yoksa içimde hep kalacak bu yenilgi...kendime yenilmemeliyim.. şükranım beraber başaralım ve 55 olalım güzelim...

Tamam canım inş beraber başarıcaz bu işi. Hem 55 olmada, hem de kilo korumada hep beraberiz inş. Hatta kullanıcı ismimizin altına çarpıcı sloganlar bulmak lazım, bizi heveslendirecek, hırslandıracak sloganlar. Bi de ben arasıra sporlarımı da değiştirip sonuca bakıcam. Hangi spor daha çabuk zayıflamaya yardımcı oluyosa hep onu yapıcam. Yaz sonu bi kere 1.5 kilo vermiştim. Çünkü tartı günü öncesinde sahile gitmiştik ve 2 saat yürümüştük. Ayrıca sahil parkındaki spor aletlerinde 30 dk spor yapmıştım. Çok yürüyüş yapmanın etkisi büyük oldu. Çocuklardan fırsat olursa evde de 2 saat yapmayı deniycem. Bakalım o kadar verebilecek miyim yine.
Sen de şartları zorla bakalım canım. Ne kadar neleri yapabiliyorsun

tatlım ben evde koşar ve üzerine plates yaparsam ve ayrıca 1500-2000 kadar ip atlarsam mekiklerle takvide yapar günlük en az 1-1,5 saat spor yaparsam ve diyetimede uyarsam vucudum kilo veriyor..ama ben sporlarımı evde yapmak zorundayım...

Ben de evde yapmak zorundayım canım. o sahile gittiğimiz yaz sonunda kaldı. O günden sonra bi daha oralara gidemedik. Gitsem gitsem çocukları kendi anneme bırakıp markete pazara gidiyorum. Benim tek lüksüm o. Benim de çocuklarla evden çıkma şansım yok artık. Ben de hergün evde spor yapıyorum zaten. step tahtası da alabilirsin, leslie ve pilates te yapabilirsin. Hangisi boş zamanına ve bulunduğun şartlara uyarsa artık. Neyse canım. Oğlum uyurken birkaç iş daha yapayım ben. Azmini sakın kaybetme ve vazgeçme. Görüşürüz canım.

Son düzenleme:
Nerdesn bakimm.. neler nelerryedin

Buradayım hikoşum hemen sölüyorum menümüüü

5kuru kayısı bir fincan yeşil çay

Sabah:
1 yumurta sahanda hepsini yiyemedim
1 dlim tam tahıllı ekmek üstüne vişne reçeli

Ara :
1 fincan yeşil çay
40 gr bitter çikolata

Akşam:
Fırında baget ve patetes attım baget de yag yok ama baharatlı patatesin üstüne bir tatlı kaşığı var
1 ad. Baget ve 5 elma dlim patates
1 bardak ayran
Salata
Öğlen yemedim geç kahvaltı yaptım çünkü

Son düzenleme:
Şimdi ben söylemesem olmaz belki benim sözlerim daha etki eder, sen degilmiydin geçen bi arkadaşımı gördüm bana "manken gibi olmuşsun " dedi diyen bu sözü duymak çok hoşuna gitmişti bunun devam etmesini istemezmesin söle bana eğer yersen kilo aldığın da sana ö sözleri söyleyen ne düşünecek - aaa geçen ne güzeldi şimdi kilomu almışş falan yaaa canım hadi şimdi gelde ye hemde hayalinin 55 kg çok az kalmışken ...

kesinlikle haklısın canım..birileri bana kilo almışsın derse acayip moralim bozuluyor..eee kiloalrıda devamlı göbekten alınca bir süre sonra hamilemisin demeye başlarlarki kilo vermeden önce her ortamda duyuyordum bu sözleri...

ve evet kızlar.. kendimize zaman da koyalım... 2 hafta şükran duy sesimi .. iki hafta sa 3 kiloyu verelim.. 2 hafta kilomuzu koruyalım... sıkı tutalım bu işi ve yılbaşında 55 olalım..yeni yıla 55 ile girelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…