Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Annem gecen hafta taktirdi ve 1 haftada 2 kilo yagdan vermis ve extradan 700 gr eksik cikmis tartida

Hikoşummm mewcanım teşekkür ederim bizi kırmayıp eşleştirdigin için , ortağımın yüzünü kara çıkarmıcam inşallah vermem lazım bu kiloları ben bol bol yeşil çay tüketiyorum boş olmadın diye yanınada hep kayısı yı yiyorum hikoşum baya faydası oluyor

Roseeeeemgülllllümmmm
Ortaaaak napyün beaa.
Kahvltida recelyidimm..kiz banaaaa....
Smdide su iciormmm, beyaz leblebi yiyorummmm
Sen naptin p

Kisss bende yesil cay kuru kayisii bayilirmmm..
Mutlakaa yesil cayin yaninda tüketirim
Yesil cay bayadir icmiyorm ama. Bugun tuketim.
Dun sari leblebiyi cok yedim diyeee, sabah lavabodan cikamadim.
İsal gibiydm sanki. Ama sari leblebiyi isali onlemek icin vermezlermi ayol.
Burda bi yanlislik war. Ama amaa 78.7 sabah gordum
Dun 79.4 idim

Zehra senle ortaklığın canım😊
Masum bende bugün çalışmayı seviniyom tam uyku havası inş yarın sabah güzel bi uyku çekeriz
Sehram oğluna ne dedi psikolog?
Btlkbra canım zararlıysa içme sakın.
Sehra delüsüüüü😜
Papatyam bu sefer hedefe ulaşacaksın eminim

tam günmü çalışıyorusn ebru ben yarım gün 2 de çıkıcam

Roseeeeemgülllllümmmm
Ortaaaak napyün beaa.
Kahvltida recelyidimm..kiz banaaaa....
Smdide su iciormmm, beyaz leblebi yiyorummmm
Sen naptin p

Bende reçel yedim bitanede yumurta kırdım çok az yağda ama biriremedim sarıyı eliz yedi bir dilim de ekmek sadece canım şimdi hakomun anneannesine teyzesine gidiyom 1 hafta gitmeyince kırılıyor elizi özlüyor kadın

Keyiflrrr nasil??
Masummdaaa saklanmssss nbrrr cnm
Hikmetim. Nasil oluyum begimi uyutuyom isiler var yapasim yokkk. Disari cikmak istiorumm daralma geldiiiiesim bu gunde yarinda tatill. Hava guzel olsaydi gezmee giderdik ama malesefff aksama dogru annamlara gicem ordanda annamlarla gezmeye esim birakicak komsular vakit gecircez aman dedim degisiklik olsunnmm bunaldimm geldiler gene bana

Sende ters tepkimi yaptı benim kocam fazla sıvı tüketmez ama hep aynı şeyden şikayetçi bende sorunlusun sen diyorum o geldi aklıma

Selam canlar.nasılsınız.ben birazcık fazla yedim bu gun.azcık ama
Sabah 1 dilim ekmek.kavias.çayla.
Öğlen 1 dilim ekmek üzerine batlıcan domates havuç ezmesi.bideee 1 poğaça.bu kadarcık.
Akşamı saat 5 de yiycem.yarım saate yerim. Sütlü nestfit.
Spor yapıcam bu gün yediklerim erisin
Herkese mucks

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…