- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.161
Annem gecen hafta taktirdi ve 1 haftada 2 kilo yagdan vermis ve extradan 700 gr eksik cikmis tartida
Hikoşummm mewcanım teşekkür ederim bizi kırmayıp eşleştirdigin için , ortağımın yüzünü kara çıkarmıcam inşallah vermem lazım bu kiloları ben bol bol yeşil çay tüketiyorum boş olmadın diye yanınada hep kayısı yı yiyorum hikoşum baya faydası oluyor
Zehra senle ortaklığın canım😊
Masum bende bugün çalışmayı seviniyom tam uyku havası inş yarın sabah güzel bi uyku çekeriz
Sehram oğluna ne dedi psikolog?
Btlkbra canım zararlıysa içme sakın.
Sehra delüsüüüü😜
Papatyam bu sefer hedefe ulaşacaksın eminim
Roseeeeemgülllllümmmm
Ortaaaak napyün beaa.
Kahvltida recelyidimm..kiz banaaaa....
Smdide su iciormmm, beyaz leblebi yiyorummmm
Sen naptinp
Hikmetim. Nasil oluyum begimi uyutuyom isiler var yapasim yokkk. Disari cikmak istiorumm daralma geldiiiiesim bu gunde yarinda tatill. Hava guzel olsaydi gezmee giderdik ama malesefff aksama dogru annamlara gicem ordanda annamlarla gezmeye esim birakicak komsular vakit gecircez aman dedim degisiklik olsunnmm bunaldimm geldiler gene banaKeyiflrrr nasil??
Masummdaaa saklanmssssnbrrr cnm
Kisss bende yesil cay kuru kayisii bayilirmmm..
Mutlakaa yesil cayin yaninda tüketirim
Yesil cay bayadir icmiyorm ama. Bugun tuketim.
Dun sari leblebiyi cok yedim diyeee, sabah lavabodan cikamadim.
İsal gibiydm sanki. Ama sari leblebiyi isali onlemek icin vermezlermi ayol.
Burda bi yanlislik war. Ama amaa 78.7 sabah gordum
Dun 79.4 idim
Sende ters tepkimi yaptı benim kocam fazla sıvı tüketmez ama hep aynı şeyden şikayetçi bende sorunlusun sen diyorum o geldi aklıma
merhaba kizlar benide aranizakabul edermisiniz
merhaba kizlar benide aranizakabul edermisiniz
Ay pardon canim ya sayi neden boule oldu anlamadim 23 yasindayim 2 erkek cocuqum var buyuyu 3 yas kucuk 9 aylik
Hosbuluk kizini Allah bagislasin benimde 233 yasindayim 22 erkek cocuqum var buyuyum 3 yas aylik )) kucuk ise 99 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?