Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kuzu menu guzel bi kac bise soylicem.
Sahanda degil de kati yumurta ye.
Visne recelii bendee yedim wallaaa acayipp sewioruummmm
Cikuuuu yehuuu yeee yeeee ewde olsa bende yirdiimmm kesünnnnn yaaaa
Firindaaa baget patates muhtesem aksam yemegi seçimii.. coksaglikli grrcekten. Bende yarin yapayim barimeeee
Boylee boylee elestirelm brbrmzii kuzu...
Dun spor yapmdan uyumustum. Bugun spor yapmadan uyumicam. Kesinkessssssssssssss
Gülllllllll sekerrr ortaaaak

Hii boyleeeeeee yaaa, kuzu geri gelmiş.
Yeniyil gelmedenn fit olalimm
Yeni yilaaa zayif halimizle girelim.
Boyleee fistuukk gibi olalimmm bende 75ee düşimmmmmm ahh ahhh ... oyle coook istiyoruuum ki.

Beliki sen benim paylaştığım menülere hiç dikkat etmemiştin normalde hep haşlanmış yumurta yiyorum ama bu gün öle bi değişiklik olsun istedim, sen de yap valla güzel oluyor patatesle bageti ayrı ayrı baharatladım yağlı kağıt üstüne serdim sorna baya güzeldi patatesler çıtır çıtır yanında bide salata, bende bugün plates yaptım dün ve öbürgün duruş başlangıç hareketlerini öğrendim bugün başladım tam anlamıyla 100 de ip atladım canım ortağım

He unutmadan sabah bende içtim hazırladım 1 saat bekledi işte yatağı toparlamana kadar falan sen direk içine atıp içiyormusun bide fAydası ne merak ettim Dr söyledimi

Wuhuuuuu cnmsiinn...
Bende mi ip alsam yaaa
Ewde bisklet war. Twist warrr. Wakit yook.
Gece de useniorm. Oglan daha simdi uuyuduu.
Tam dalsin leslie yapim.
Yemegi de dedigin gibi yaparm

Krre bn geldimmm komsulara gittimm anammmmla kardesimle var ya cok guzelgectii herkez dedi cok zayiflamissin dediler cok guzellesmissin falann falannn ayy bi sevindirik oldum anlatamam. Daha bi hirs geldi orda ne kek yedim ne pogaca ne borek ne kisirr yememm dedimm bilerek aksam yemegini yiyerek gittimm yemedimm
Fenoodomm ortagim nerelerdesinn kiz

Menumu soyluyum
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir kk
5 zytinnn

Aksamm
7-8 Tane istavrit balik
2 dilim ekmek
Salaataaaa

Sporlarimm
30 cardio
15 dk plates
10 dk bacak hareketleri

Vede aksam komsularla bol boll miskett ve horon teptikk ve mezseke de oynadimmm ohhhl

He unutmadan sabah bende içtim hazırladım 1 saat bekledi işte yatağı toparlamana kadar falan sen direk içine atıp içiyormusun bide fAydası ne merak ettim Dr söyledimi

O kadar beklemesine gerek yok canim ..
Dr soyledigi metaboluzmyi hizlandirior.
Yag yakici ozelligi warmis.
Oglan hastalaninca listeye uyamadim. Ondanda gidemedim dr.
Oglan bi toparlansin. 1hafta uygulayin gidcem canikoo
10dk bekletsen yeter

O komsulari bana da yollaaa yaaaaaaaaaaaaaaa..
Kiskanioreeeem senü
Hih allahmmm ne guzel yaaaa
Meünde gusel
Hih biz sizi gecicezzzz tamammm miiiiii

O komsulari bana da yollaaa yaaaaaaaaaaaaaaa..
Kiskanioreeeem senü
Hih allahmmm ne guzel yaaaa
Meünde gusel
Hih biz sizi gecicezzzz tamammm miiiiii
Ya varya komsularimiz bitanem hepsi kafadarlar kiskanma canim sende gel
Menum guzelde az yedimm acayip aciktim basim donuyo valla ne yesem acabamkiz hikmet su bnm ortagim gelse bi konussak
Hikmet ben seni gecerimmmmm

Ya varya komsularimiz bitanem hepsi kafadarlar kiskanma canim sende gel
Menum guzelde az yedimm acayip aciktim basim donuyo valla ne yesem acabamkiz hikmet su bnm ortagim gelse bi konussak
Hikmet ben seni gecerimmmmm

Hihhhnyaaaa, mustakilde oturmak bu acidan iyi degil istee ;((((
Annemn komsulari cok iyidirr kafadrlar.
Hftya cmartesi annem geliyor. İns bende gidceem. Ozlem gidericem
Ahh ahh keskee gelseem kissa
Heee o ortagini bende ozledm wallaaa. Oglu birakmamistr
Hiic dee bileee hih gecemezsinnn

Ben armut yedim. Yarim amaaa
İnanilmaz doyurucu .. warsa yee..
Ya da yesil elma yeee..
Cok aciktiysan cavdr yada tamtahilliyi al, kk peynir yaninda yesil cay tamam iste.
Doyduunnnnn

Himetimm ohh az kalmis annenin gelmesine hasret gideriz valla ne guzell
Ortahim geldi geldiii
Hikmet seni yerimmmmm gecerimmm ham yaparimm

Ben sporaaa dalmayaa gidiyoruummmmm..
Leslie teyzee beni fecii özlemis.
Hasret gidermek gerek degilmi
Sercanda kesin spor yapiordur
Geciceeem senii pikaçuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui
Sewirem seni kew,serciş,gül

iyi geceler kizlar kardesim geldi bugun bi temizlik yaptim evi yikadim resmen kardeim oglusumu tuttu bende yapamadigim islerimi yaptim giremeim o yuzden kevser ortagim olmussun hadi canim bu hafta iyi bi kilo verelim hikos cok iyi tahmin kardesimle actik muzigi bi oynadik bir saatten fazla terin icinde kaldim hergun soyle oynasam butun kilolar giderrr spor yerine geçti yaniii bende seni ozleim hikosummm ve diger kixlari bu arada roseliz sen emzirmiyormusun yesil cay ictigini soylemissin emziren anne kesinlikle icmemeli bebegi de zayoflatiyor benden soylemesi cânim emzirıyorşan birak bence cok optum kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…