- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.141
Dün
08:10 : 1 açma yeşilçay
Ara: çay
12:20 : 1 kase çorba4 çatal( döner pilav) 1 kayısı suyu
Ara: nescafe yeşilçay 4 bisküvi(tam buğdayılı sultanköy)
191 kar çorba 5 kalış yoğurt 1 tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav 1 dl ekmek 😔
Ara 1 mandalina karışık kuruyemiş
Spor:45 dk yürüyüş
Ekmekle pilav olmadı ama pilavçok tatlı geldi😒geçmişe bakayım 1108 sayfadayım anam daha😡
Hikooo Haklısın canım hep takmıycam diyom ama uygulamaya gelince yok😠
Oglumu geç yatırdığı için uyanır gibi oldu boynuma yapıştı neyseki oyuncağını koydum ona sarıldı ☺️
Aynı kiloyugörmenw sevindim. Sen yemwyince zaten veriyorsun. Bu sabah tostum yok arkadaşlar börek alıcam yeme dediler😳dünde geç kaldım oğlumdan dolayı sabah açma yedim . Menülerin inş rayına oturacak . Göbeğim aldı başını gidiyor 😭
Tabi seve seve😊aranıza benide alır mısınız????
Aaa aaaa sunlara bak sen ayollllll vir vir vir cir cir cir bide es olmuslaaarrrrr ohhhhh herkesi yencekmisler poooffffff
Ayyy kizlarrrrr bende yalnizim yaaaaa hayattaki en buyuk sikayetim cat kapi cikip gidebilecegim sikildigimda uzuldugumde hadi gel diyebilecegim bi arkadasim yokkkk((( cok sinir bozucu haa bu
Eski cocukluk arkadaslarim dostlarim var hepsi farkli farkli ülkelerdeler bazen cok yalniz hissediyorum kendimi ...hatta gecenlerde yakin hissettigim bi arkadasim bi oyune ttiki bana resmen psikolojim bozuldu ..yeni toparlaniyorum, oofff nerden buraya geldim bennn
Kizlar bende varim yarisa
Bizde annemlerdeydik kayinvalidemde yani ,,ay ben seviyorum yaa kayinvalidemi görümcelerimioturduk sohbet ettik bir dilim pasta yedim geldik evceyzimize
günaydın kızlar
nefret ediyorum c.tesileir işe gelmekten
Gunaydinnnn citirlarrrrr hikmet severim seni♥♥♥
Ebrum cnn takmaa kafana millet konusur onlar hic suamazlar bosvernoglun binalissin bu duruma insallah
Gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim cok sukur evimde suan 3 tane kizce var ablamin isi varmis yigenlerimi bana birakti biri 5 yasinda biri 10 aylik bide benimki varr simdi hepsine kahvalti yaptircam :)
Ebrumm sen onlari duymamaya calis canim oglusun alisacak bi muddet sonra sonunda onun gelecegi icin calisiyosun :)
Hikmetim mas sana 78 leri gordun bende dun cok yedim ve erken kapattim birazdan tartilcam bide lahana suyuna basladim tabi :) bu hafta ins guzel kilolar vericez
Mevcan suran kevser sehra zehra roseliz fenodo nazlima masumm kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin hepiniz optum
Hey börtü böckler günaydınnn papatyaaa senleyiz okudunmu beyaz çiçek??
Kızlar günaydın,geçmiş o kadar uzunki işin içinden çıkamadım gelmeyen kızlarda var ben liste yaptım yine umarım eksik kişi yoktur,ben yokum anlattım size kurallarımız malum belli tekrr yazmaya gerek yok. 1. Kubra- masumm. 2. Ebru-kadının anatomisi (zehra). 3. Roseliz- hkmt. 4. Kevser- fenodo. 5. Nzlama-şükrannnn. Ve msjları yok ama 6. Zuzu-nelson. 7. Papatya- sehraaa. Eksik varsa yaZın lütfen bide yeni gelen arkadaşlar vardı nicklerini unuttum onlar gelirse onlarıda eklerim,olaki ben olmam siz eşleyim onları emi canlarım
hikmeyt kız gaza benim ihtiyacım var... yemek yememnini dibine vurdum bu haftalarda...Bebegim ben modaa girdimm...
Sende moda gir bakimm
canm sende haftaya verirsin.,vucudumuzda boyle duraklamalar pek ala oluyor .uzme kendini..
ebrucum alisicakdir emin ol.seni hep yaninda gordugu icin boyle yapiyor.emin ol yakinda unutucakdir.hem yalniz kalmayada alismasi lazim.
hay masallah kevserim.supersin.napiyorsunda sen kiz bu kadar kilo veriyorsun
canlar gozunuz aydin.haftaya hem kilonuzu korumayi hemde kilo vermenizi diliyorum.
insan bazen doyamiyor yemekden,bu gun izinlisin.ama ama sabbah kendine geliyorsun. 55 de hayal diyil.niye hayal olsun.gorecen yakinda tartida
verirsin tabi mevcanim, niye vermeyesin.boyle kararli ol yeterki.
tebrik ederim canim.bende ilk hafta 400 vermishdim.sen ne demishdin.gittigine sevin 100 bile olsa.cunki biraz sonra vucud duruyor.tebrikler canikom.
tabii midendedir.ama neyse affedildin.yemiyceksin nasil olsa. haftaya en az 1 kilo istiyorum hikmet.
canim gozun aydin.800 cok iyi bir rakam.haftaya 2 kati verirsin inshallah
mashallah bebislerine.canlarim benimtebrik edrim canim.iyi vermishsin.bu arada boyumuz ayni
her kes yemis bu hafta.neyse sende de olur yilda bir kere.haftaya telafi edersin inshallah
guzel hamish.cok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?