Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebruuuuu k fasulye pilavvv allaah gusel gidrr yaaaaaa
Sende haklisinnnn wallaaaa

Ama takmamaya mecbursun kuzuuummm..
Onlar soyler dururlar. İllaki bir gun durulurlar.
Oyuncak iyi oluyormus takdik guzelmis.
Nesfit alsana arada ondanda yersin.
Doyum orani iyi, kalorisi dusukkk

aranıza benide alır mısınız????
Tabi seve seve😊

Zehracım benim güzel dostlarım var ama hepsi işe çocuğa okula ee şimdi bende işe fazla götüşemiyız. İlkokulla ayda 1 eski işyeri ayda 1 eski mahalle haftada 1 gibi görüşüyorum

MEV bende yarışacam:)

Sehram oğluna bişi mi oldu bakıcam bi ara dikkatlice.

Boy 1:58
Kilo 57.7
Hedef 52
31 aylık akıllı bıdık annesiyim:)

Acktimmmm yaaaaa, ne yesemmm
Kahvltiyi kocisle yaparmm uyuyo erkekimm gece netten calistigi icin, uyur oglene kdr..
Bu arada dukkN acmaktan vazgectik kizlar.
Eşim ewdeki isine dewam edeek,. Ve baska bir isde bulacak.
Web tasarimi ek iş olarak yapiyor. Arti elimize para gecsin diye..
Hakkmzda hayirlisi..
Alah cok verip azitmasn, az verip artmasin inss...

Gunaydinnnn citirlarrrrr hikmet severim seni♥♥♥
Ebrum cnn takmaa kafana millet konusur onlar hic suamazlar bosvernoglun binalissin bu duruma insallah

Gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim cok sukur evimde suan 3 tane kizce var ablamin isi varmis yigenlerimi bana birakti biri 5 yasinda biri 10 aylik bide benimki varr simdi hepsine kahvalti yaptircam :)

Ebrumm sen onlari duymamaya calis canim oglusun alisacak bi muddet sonra sonunda onun gelecegi icin calisiyosun :)
Hikmetim mas sana 78 leri gordun bende dun cok yedim ve erken kapattim birazdan tartilcam bide lahana suyuna basladim tabi :) bu hafta ins guzel kilolar vericez

Mevcan suran kevser sehra zehra roseliz fenodo nazlima masumm kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin hepiniz optum

ewwwtt hayatimdaaaa ilkleri yasiormmm wallaaaa..
Lahana suyu supersin.

Kızlar günaydın,geçmiş o kadar uzunki işin içinden çıkamadım gelmeyen kızlarda var ben liste yaptım yine umarım eksik kişi yoktur,ben yokum anlattım size kurallarımız malum belli tekrr yazmaya gerek yok. 1. Kubra- masumm. 2. Ebru-kadının anatomisi (zehra). 3. Roseliz- hkmt. 4. Kevser- fenodo. 5. Nzlama-şükrannnn. Ve msjları yok ama 6. Zuzu-nelson. 7. Papatya- sehraaa. Eksik varsa yaZın lütfen bide yeni gelen arkadaşlar vardı nicklerini unuttum onlar gelirse onlarıda eklerim,olaki ben olmam siz eşleyim onları emi canlarım

Hey börtü böckler günaydınnn papatyaaa senleyiz okudunmu beyaz çiçek??

tatlım bende aslında yarışmak istemyiordum.. ama zuzu ma ayıp olmasın eşleştirmisin bizi.. bu hafta yeniden deneyimçç olmadı diyeti bırakrırım...

Bebegim ben modaa girdimm...
Sende moda gir bakimm
hikmeyt kız gaza benim ihtiyacım var... yemek yememnini dibine vurdum bu haftalarda...

teşekkür ederim nazlma.. ama birtürlüadapte olamıyorum..kaldı 3kilo yapıştı üzerime sanki... gitmiyor...

sehram sen ne yaptın bebeğin nasıl..drne dedi..meraktayım..

papatyammdiyetisyene gittinmi... ne oldubilgiisteriz..

kevserciğim tebrikler güzelm tekrar..

kübra-hikmet-zuzu-şükran-birkaıdnın anatomisi-masum -ebru. kızalr hepiniz aklımdasınız... ama geçmişi dikkatli okuyamadım....kusuruma bakmayın..

misafirlerimi atlattım dün gece..börek yapma yazmışsınız ama bensizleri börekği yaptıktan okuyabildim...(

çok kalabalıktı akşam.büyük çoluk çocuk..ama keyifli bir akşam oldu... geceevitopğladım.. bulaşıkları hallettim.. 12yi buldu saat yine.... sabah kaltık evi süpürdüm...iyi sayılır ev şu an..bir duş alıp kızalrımı yıkayıp dışarı çıkacağım.. gelincede komşuya uğrayacağım... tartıdaakşam okadar tıkınmama rağmen dün ile aynı kilo da geldim... üüfff diyet yordu beni.. daha doğrusu diyet yapamamamk.. güyaaa bu hafta 55 olacaktım... bakalım pes etmek üzereyim.. hedefimden vazgeçmekkk.. şu haftada geçsin yapayım diyet ama bilmiyorum emin değilim....

Merhaba canlar
Dün akşam yatılı misafirim vardı şimdi gittiler yatakları topladı. Nevresimler yıkanıyor biz de az sonra dışarı çıkacağız
Dün gittim diyetisyene sabah baba göre 800 gram gitmişti. Hastaneye öğleden sonra gidince karnım da toktu orada -700 çıktım.
Boyuma göre 60.600 olmam gerekiyor. 2.300 kilo kaldı. Çok farklı bşrşeydi söylemedi aynı şekilde devam dedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim
Sehra psikolog ne dedi bi anlatsana
Mevcanım ikimizi ortak yapmış ellerine sağlık

GİZLAR,,, oglis bugun huysuz,, hawa kapali diye onun da ruh hali oyle anlamadmm wallaaa..
Ayagmda uyuduu sipaam.
Sizler napiyorsunuZ.

Kizlar nasilsiniz yaaa kuzular benim lahana suyu icmem sakincaliymis malesef lahana suyu trioidi leri nuksettiriyomus benimde trioidim var biliyosunuz vee bende karar verdim akapunktur taktircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…