- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.241
Ikinci gunaydinda bensen olsunnn gunaydinlarrr
3. günaydında benden olsun günaydınlaaaaarrrr kızlarr
karlı bir bursa sabaından merhaba herkese :)
4.benden çıpçıtırrrrrr olcazzzz inşşl papatyaaa senin diyeti yapcamm bende vercem sen gibinnnn👍🌈😃
5.ci gunaydinda benden.bu gun kizlari yiikiycam.roze hatirlartti.firinda patates baget yapicam.gelirim yine,opuldunuz
Ayy benimde oglanii yikamam gerek.
Hawa soguk ama oturma odasinda kuvetinde yikarim.
4.benden çıpçıtırrrrrr olcazzzz inşşl papatyaaa senin diyeti yapcamm bende vercem sen gibinnnn👍🌈😃
bizdede soguk.ama mecburumbanyoyu isitiyorum ben.once buyuk kizi yikiyorum.iyice isiniyor banyo.sonra kucugu.kucugumu banyoda giydiriyorum.usumesin diye.Almanyada fena firtina var.disari bile cikamiyoruz uzun zamandir ama yarin cikkicaz mecbur doktora goturcem buyuk kizi umarim ucmayiz
Burda da cokruzgar var. Agaclar fena sallaniyor. Oglan kucuk diye, klimayi aciorm.
Oda firin gibi olunca yikiorum. Bayiliyor banyo yapmaya
Simdi uyuyorrr. Uyaninca banyo yaptirirm bende.
Almanyaya gelin diye mi gittin
Gunaydin citirlarim :))
Kayseride kar varr kar a bayiliyorum yaa ama hava ayaz acaip soguk disari cikmak istiyorum ama kizim kucuk diye cikamiyoruz
Kizlar esimi ikna ettim yarin akapunktur taktiryorum artikkk gitsin kilolar
Hele karda gezmeye bayilirim bennn :))ay bende bayiliyorum karaoh ne guzel artik hizlica gider kilolar
Gunaydin citirlarim :))
Kayseride kar varr kar a bayiliyorum yaa ama hava ayaz acaip soguk disari cikmak istiyorum ama kizim kucuk diye cikamiyoruz
Kizlar esimi ikna ettim yarin akapunktur taktiryorum artikkk gitsin kilolar
nerdesn ayol, uyanamadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?