Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

3. günaydında benden olsun günaydınlaaaaarrrr kızlarr
karlı bir bursa sabaından merhaba herkese :)

4.benden çıpçıtırrrrrr olcazzzz inşşl papatyaaa senin diyeti yapcamm bende vercem sen gibinnnn👍🌈😃

3. günaydında benden olsun günaydınlaaaaarrrr kızlarr
karlı bir bursa sabaından merhaba herkese :)

Anaaaa ne guzeeeel..Adanaa kari hiccc bilmezzzzzz ki...
Dokunmadm hic karAa, oksayamadim ,, bagrimaa basamadimmm

4.benden çıpçıtırrrrrr olcazzzz inşşl papatyaaa senin diyeti yapcamm bende vercem sen gibinnnn👍🌈😃

Kisss sen zateeen çıpçıtırsın kiiii
Daahaa ne kadar zayifllicaksnn

5.ci gunaydinda benden.bu gun kizlari yiikiycam.roze hatirlartti.firinda patates baget yapicam.gelirim yine,opuldunuz

ayyyyy benimde ortim varmish.sukranmisgecmisi okudum simdi gordum.yok yok himse 1 olamiycak biz olcaz

Ayy benimde oglanii yikamam gerek.
Hawa soguk ama oturma odasinda kuvetinde yikarim.

bizdede soguk.ama mecburumbanyoyu isitiyorum ben.once buyuk kizi yikiyorum.iyice isiniyor banyo.sonra kucugu.kucugumu banyoda giydiriyorum.usumesin diye.Almanyada fena firtina var.disari bile cikamiyoruz uzun zamandirama yarin cikkicaz mecbur doktora goturcem buyuk kiziumarim ucmayiz

Günaydın herkese
Sehram tablo çok güzel olmuş. Benim boy 1.66 yaşım da malesef 34 değil 35....
Ben 2 haftadır veriyorum ama dün akşam yedim malesef bu hafta sporuma da daha özen göstericem yeşîl çayı da içiyorum artık
Hadi bakalım ortağım beraber güzel kilolar verelim inşallah

Burda da cokruzgar var. Agaclar fena sallaniyor. Oglan kucuk diye, klimayi aciorm.
Oda firin gibi olunca yikiorum. Bayiliyor banyo yapmaya
Simdi uyuyorrr. Uyaninca banyo yaptirirm bende.
Almanyaya gelin diye mi gittin

Burda da cokruzgar var. Agaclar fena sallaniyor. Oglan kucuk diye, klimayi aciorm.
Oda firin gibi olunca yikiorum. Bayiliyor banyo yapmaya
Simdi uyuyorrr. Uyaninca banyo yaptirirm bende.
Almanyaya gelin diye mi gittin

canim ya bici bici yapicak
yok gelin gelmedim.kocishle beraber geldik.beli filan sakatlamisdi kocisimin tedaviye.sonra benim hamileliklerim filan derken kaldik.esimde calismaya basladi.burdayiz artik...

Gunaydin citirlarim :))
Kayseride kar varr kar a bayiliyorum yaa ama hava ayaz acaip soguk disari cikmak istiyorum ama kizim kucuk diye cikamiyoruz
Kizlar esimi ikna ettim yarin akapunktur taktiryorum artikkk gitsin kilolar

Kayseride kar varr kar a bayiliyorum yaa ama hava ayaz acaip soguk disari cikmak istiyorum ama kizim kucuk diye cikamiyoruz

ay bende bayiliyorum karaoh ne guzel artik hizlica gider kilolar

Küboşşşşş,,, kar ne di ki
Taktirr bakalnmm ins fydasini kisa zsmanda gorursün bbgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…