- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.261
Burdayum aşkum ortağım geldim daha kahvaltı yapmadık kız gerçi ben yeşil çayımı kayısımı yedim de koçiş geç kalktı, Almanya'da benim kv var yılbaşında orayı gelmeyi düşünüyoruz nazlma
Merhaba aramıza hoşgeldin ben 35 yaşındayım bşr oğlum var çalışan bir hatunum4 yıl öncesine kadar 50-52 kilo aralıgında gider gelirdim. bir dönem 62 kiloya cıktım ama hemen sağlıklı beslenerek,herseyden azar azar yiyerek öğün atlamadan 7 hafta icinde 10 kilo verdim ve hic zorlanmadım. suan 72 kiloyum. 9,5 aylık bir bebeğim var. dogumdan cıktığımda 59 kiloydum ustelik. ücretsiz izine ayrıldım bu arada. her gun kekler pastalar borekler. değişik değişik yemekler.... kilolarımın sorumlusu bunlar iste. ilk 'yarın diyete baslayayım, artık zayıflamam gerek' dediğimde 67 kiloydum.nasıl olsa yarın diyete baslayacağım diyerek yiyebildiğim kadar yedim diyet öncesi o son gunlerde. böyle birkac tekrardan sonra bir baktım ki 72 kiloyum. dur demek lazım buna çunku mutsuzum. hiç memnun değilim bu halimden. uzerime olan kıyafetim kalmadı...
ben de katılmak istıyorum aranıza...
Sehram ben anladım parmak da kaldırıyorum. Psikolog ne dedi bir yazıver.Dün gece tabloyu tam birbuçuk saatte hazırladımdeli oldumarada sohbet olunca fotosunu çektim sonra ordan aldım bölük pörçük yazan olmuş gelip dalıcaktım hepinize gece kabus gördüyseniz ordaki canavarlar bendim diyim size,diğer cuma benim özelimede atacaksınız bildirimlerinizi anlayanlar parmak kaldırsın sonrada o ankayanlar anlamayanlara anlatsın bi zahmet
Masumm teşekkürler sen de iyi misin
Yazılanları oluyorum kızçeler..ama ilk plana pspatya ebru nel mevi ösgemi hawarımı alıyorum vakit kslırsa diğerleriniz affola..hikmeti okumak istiyorum ama muaffak olamıyorum yetemiyorum ona..ama bir gün 30 saat olsaydı kesin okurdum..ya bide uzun diysloglar bsşka bi topic fikri oluşmuştu ama onu pek şstemiyorsunuz anlsşılan ..neyse seçmece ve hızlı geçişlerle halletcez artıkın napalım
Sağol Hikoşum,evet keşke yakın olsaydık. Ama birarada olamasak da gönüllerimiz bir nasılsa. Kew de ben de seni çok seviyoruz, hepinizin de sevgisi yeri ayrı bizde.Şükümmmm, ayy hep beraber kahvalti ne guzel olmustur ya. Keske benimde oyle kalabalk aile olsa.. tsmam warda anlattin ya imrendimyaninizda olmak isterdim. Ahh ahhhh ne muhabbetler gecmistir. Hele kew le.. inan cok sansllisiniz. Ayni yrrde olmanizi diyorum. Yalnizim ya dertliyim iste. Oglan uyudu ayagimda. Guzel bir banyo yaptirdim. Size yazdiktan sonra bende dus alim diyorum. Şüküm resimlerime bakmana sewindim. Zayifladikca foto cekip koyucam ins, sizin eseriniz zayiflamam. Hele sen war ya sen, zamaninda ne azimlendirdin beni. Cok tesekkr ederim.
Ebruu canim, biz saati biliruzz da noluyor. Baksana aksam 4oldu bile. Sabah 6da hayat basliyir bnm icin. Gun icerisinde ogliş uyucak da hikoş dinleneck. Zaten war ya diyetisyene gttm tamam, ama bna diyor 8 9 arasi kahvlti yap. Oglişn saati saatine uymuyor ki. Dogru dūrust ugulayamiyorm ki,, o yuzden listeyi daha sonraya erteledm. Zaten benim uyguladgmn hemen hemen aynisi soyledikleri.. yani anlicgn gunler su gibi akip gidiyor. Ogluna ilac veriyormusun peki. Bayad hasta cunku kiyanam emirimize..
Ozgiş, guzel hamişim,, prensesn hamarat annesii... kiyamamm ama ben snaaaa yaaaa.. kiz sna sewgm bi baska yaaaa,, boyle ne bilim anlatamadim. Hamilesin diye mi baska bisee moo,, hiss ayol hisssssayy ne yemek yaptin bakimmmm..
Sehraaaaa, neden yetemiosun bana. Kiriliceegimmm amaaa. Ben ben zormyum amaaa.. ciZelge cok guzel olmus. Ellerine saglik. Baska bir topik olabilir aslinda. Bi yer sohbet yerii bi yer menu paylasimi, haftlk kilo bildirimi olabilir. Kizlara onerni sun sen yine de..
Adiaa aramiza hosgeldin... inan kizlar sayesinde nerdeyse 10kilo verdimm..
Umarim sende guzel neticeler alirsin, bizlerle beraber. Bebegini allah bagislasin.
Benimde 8bucuk aylik oglisim war.
Burdayum aşkum ortağım geldim daha kahvaltı yapmadık kız gerçi ben yeşil çayımı kayısımı yedim de koçiş geç kalktı, Almanya'da benim kv var yılbaşında orayı gelmeyi düşünüyoruz nazlma
Öylemi hangi şehirdeler....ne güzel.şubat dada annemler gelicek.kızımlarım doğduğundan beri görüşemedik.4 senedir.kızımda 3 yaşında.
Şükümmmm, ayy hep beraber kahvalti ne guzel olmustur ya. Keske benimde oyle kalabalk aile olsa.. tsmam warda anlattin ya imrendimyaninizda olmak isterdim. Ahh ahhhh ne muhabbetler gecmistir. Hele kew le.. inan cok sansllisiniz. Ayni yrrde olmanizi diyorum. Yalnizim ya dertliyim iste. Oglan uyudu ayagimda. Guzel bir banyo yaptirdim. Size yazdiktan sonra bende dus alim diyorum. Şüküm resimlerime bakmana sewindim. Zayifladikca foto cekip koyucam ins, sizin eseriniz zayiflamam. Hele sen war ya sen, zamaninda ne azimlendirdin beni. Cok tesekkr ederim.
Ebruu canim, biz saati biliruzz da noluyor. Baksana aksam 4oldu bile. Sabah 6da hayat basliyir bnm icin. Gun icerisinde ogliş uyucak da hikoş dinleneck. Zaten war ya diyetisyene gttm tamam, ama bna diyor 8 9 arasi kahvlti yap. Oglişn saati saatine uymuyor ki. Dogru dūrust ugulayamiyorm ki,, o yuzden listeyi daha sonraya erteledm. Zaten benim uyguladgmn hemen hemen aynisi soyledikleri.. yani anlicgn gunler su gibi akip gidiyor. Ogluna ilac veriyormusun peki. Bayad hasta cunku kiyanam emirimize..
Ozgiş, guzel hamişim,, prensesn hamarat annesii... kiyamamm ama ben snaaaa yaaaa.. kiz sna sewgm bi baska yaaaa,, boyle ne bilim anlatamadim. Hamilesin diye mi baska bisee moo,, hiss ayol hisssssayy ne yemek yaptin bakimmmm..
Sehraaaaa, neden yetemiosun bana. Kiriliceegimmm amaaa. Ben ben zormyum amaaa.. ciZelge cok guzel olmus. Ellerine saglik. Baska bir topik olabilir aslinda. Bi yer sohbet yerii bi yer menu paylasimi, haftlk kilo bildirimi olabilir. Kizlara onerni sun sen yine de..
Adiaa aramiza hosgeldin... inan kizlar sayesinde nerdeyse 10kilo verdimm..
Umarim sende guzel neticeler alirsin, bizlerle beraber. Bebegini allah bagislasin.
Benimde 8bucuk aylik oglisim war.
hosbulduk... ne guzel kilo vermissin darısı basıma ...
Tüm gecmisi okudum
Okudum
Okudum
Ve okudum
Ama cvp yazamiyorum muhabbet dönmüs neresinden gireyim
Olmuyor
bende bazen böyle kendimi , kendi kendime bagimsiz takiliyor gibi hissediyorum
Takilalim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?