Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ayyy kar , kar benim kabusumdur ya çok korkarım okula giderken bikere fena düşmüştüm sırt üstü kafa falan Ogün bugündür fobi oldu bana

Benim kocisde uyuyorrr halaaaa..
Oglanda ayagimda uyuyorrr..
Kanald mutfagm izliorm.
Ne guzel yemek yapiyorlar ya. Yemek yemeyi ozledim.
Ama hedefimeee kadarr yemek hayal bana
Yemek dedgim adana yemekleri.
Ayy annecgin geleck. Ne gusel yemekler yaparr yaaaa..
Bende sabah nesfit yedim. Beyaz leblebi yedim
Ama acim ac sabah 100gr eksik gordum mutluyum
Almanyaaa ohhhh gidin gidinnn.. cok gusel tatil olur.

Tünaydın Hkmetim. Daha yeni evime indim. Kvlerde kahvaltıdaydık bu sabah. Kevser de vardı. Görümcemler de vardı. Güzel bi kahvaltı yaptık. Bulaşıkları yıkadıktan sonra az daha oturduk, ben eve indim. Sizlere bi bakayım dedim. Nber güzellik? Yeni resimleriniz çok hoş. Daha da zayıflamışsın kız sen. Beyaz badili fotonda daha çok belli oluyo

Son düzenleme:
Saat kaç ben kimim nerdeyim bilmiyom valla.Evde saat yok pc saat ayarı bozumuş tel kapanmış saati bilmiyorumZaman kavramımm yok çünkü zaman bana yetmiyorOglum iyileşmedi hala küte küte öksürüyor yelek ve çeşit çeşit kv benim annanesinin aldıgı içer panduflarını hiç giymiyor.Dün iş çıkışı kv evi topla süpür bulaşıklar ogluşu besledim arkadaşımla indirim varmış tekrar iş yerinin ordaki avmye gittim.Bin pişman yorgunluk kalabalık ogluşu aldım markete gittik.Eve egel yemek yap ye sonra eşim oglumla oynarken evi sildim.Halılar inş yarın gelir valla halı olmayınca daha soguk oluyor ve her yer batıyor.Şimdi toz alıcam çamaşır asıcam ütüler yıgıldı offffffff:18:Geççmiş uzamış bi ara bakıcam kk keyfi yaıcam inş.

Kizlar naslsiniz yazdiklarinizi keyifle okuyorum yaris ise yariyor sanirim daha bi motive gordum sizleri
Bana gelirsek Kac gecedir gec yatiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi artik simdi yemeklerimi yaptim kizcemi uyuttum mutfagi toplayip tv keyfi yapicam dinlenicem biraz
Hkmetcm sizi okumaya calisirken benim cadi surekli gelip tlfnu elimden aliyor kendine sarki ya da cizgi film aciyor o yuzden girip girip cikiyorm:))
Fenodo ohhh evin mis gibi olmustur ben de sozde daha kadin cagiricaktim cam falan ugrasamam cunku hem evim cok camli hem de buyukler dogumdan once soyle bi temizlensin ev
Ebrucum pazar gunu dinlenmek yerine yine vermissin kendini ise guce .sana diyorum da ben de olsam farkli olmazdim sanirim biz canimizin kiymetini hic bilmiyoruz ellerim yara icinde yaniyor cayir cayir ben hala domestos dokup mutfak siliyorum.
Sonra gece kasi kasi ellerim kaniyor artik Allah tez zamanda akil fikir versin bize nedeyim biraz pasakli olaydik iyiydi
Benim kiz da hala oksuruyor ben kazak giydiriyorum o cikariyor atletle .geziyor ayagina corap yok giydir cikar butun gun kavga ediyoruz gece ustunu bin kere orterim yine acar yun yelek ceket dolu hayatta giymez deli olucam valla yazlik badiyle geziyor evde nasil usumuyor anlamiyorum yaa
Sehraa sen nasilsin canim benim ?? Konusamiyoruz artik fazla

4 yıl öncesine kadar 50-52 kilo aralıgında gider gelirdim. bir dönem 62 kiloya cıktım ama hemen sağlıklı beslenerek,herseyden azar azar yiyerek öğün atlamadan 7 hafta icinde 10 kilo verdim ve hic zorlanmadım. suan 72 kiloyum. 9,5 aylık bir bebeğim var. dogumdan cıktığımda 59 kiloydum ustelik. ücretsiz izine ayrıldım bu arada. her gun kekler pastalar borekler. değişik değişik yemekler.... kilolarımın sorumlusu bunlar iste. ilk 'yarın diyete baslayayım, artık zayıflamam gerek' dediğimde 67 kiloydum.nasıl olsa yarın diyete baslayacağım diyerek yiyebildiğim kadar yedim diyet öncesi o son gunlerde. böyle birkac tekrardan sonra bir baktım ki 72 kiloyum. dur demek lazım buna çunku mutsuzum. hiç memnun değilim bu halimden. uzerime olan kıyafetim kalmadı...
ben de katılmak istıyorum aranıza...

Dün gece tabloyu tam birbuçuk saatte hazırladımdeli oldumarada sohbet olunca fotosunu çektim sonra ordan aldım bölük pörçük yazan olmuş gelip dalıcaktım hepinize gece kabus gördüyseniz ordaki canavarlar bendim diyim size,diğer cuma benim özelimede atacaksınız bildirimlerinizi anlayanlar parmak kaldırsın sonrada o ankayanlar anlamayanlara anlatsın bi zahmet

Masumm teşekkürler sen de iyi misin
Yazılanları oluyorum kızçeler..ama ilk plana pspatya ebru nel mevi ösgemi hawarımı alıyorum vakit kslırsa diğerleriniz affola..hikmeti okumak istiyorum ama muaffak olamıyorum yetemiyorum ona..ama bir gün 30 saat olsaydı kesin okurdum..ya bide uzun diysloglar bsşka bi topic fikri oluşmuştu ama onu pek şstemiyorsunuz anlsşılan ..neyse seçmece ve hızlı geçişlerle halletcez artıkın napalım

Merhaba aramıza hoşgeldin ben 35 yaşındayım bşr oğlum var çalışan bir hatunum
İnşallah güzel paylaşımlarımız olur. Bebeğini Allah bağışlasın
Sehram ben anladım parmak da kaldırıyorum. Psikolog ne dedi bir yazıver.
Biz de bu hafta gidicez tekrar

Şükümmmm, ayy hep beraber kahvalti ne guzel olmustur ya. Keske benimde oyle kalabalk aile olsa.. tsmam warda anlattin ya imrendim yaninizda olmak isterdim. Ahh ahhhh ne muhabbetler gecmistir. Hele kew le.. inan cok sansllisiniz. Ayni yrrde olmanizi diyorum. Yalnizim ya dertliyim iste. Oglan uyudu ayagimda. Guzel bir banyo yaptirdim. Size yazdiktan sonra bende dus alim diyorum. Şüküm resimlerime bakmana sewindim. Zayifladikca foto cekip koyucam ins, sizin eseriniz zayiflamam. Hele sen war ya sen, zamaninda ne azimlendirdin beni. Cok tesekkr ederim.

Ebruu canim, biz saati biliruzz da noluyor. Baksana aksam 4oldu bile. Sabah 6da hayat basliyir bnm icin. Gun icerisinde ogliş uyucak da hikoş dinleneck. Zaten war ya diyetisyene gttm tamam, ama bna diyor 8 9 arasi kahvlti yap. Oglişn saati saatine uymuyor ki. Dogru dūrust ugulayamiyorm ki,, o yuzden listeyi daha sonraya erteledm. Zaten benim uyguladgmn hemen hemen aynisi soyledikleri.. yani anlicgn gunler su gibi akip gidiyor. Ogluna ilac veriyormusun peki. Bayad hasta cunku kiyanam emirimize..

Ozgiş, guzel hamişim,, prensesn hamarat annesii... kiyamamm ama ben snaaaa yaaaa.. kiz sna sewgm bi baska yaaaa,, boyle ne bilim anlatamadim. Hamilesin diye mi baska bisee moo,, hiss ayol hisssss ayy ne yemek yaptin bakimmmm..

Sehraaaaa, neden yetemiosun bana. Kiriliceegimmm amaaa. Ben ben zormyum amaaa.. ciZelge cok guzel olmus. Ellerine saglik. Baska bir topik olabilir aslinda. Bi yer sohbet yerii bi yer menu paylasimi, haftlk kilo bildirimi olabilir. Kizlara onerni sun sen yine de..

Adiaa aramiza hosgeldin... inan kizlar sayesinde nerdeyse 10kilo verdimm..
Umarim sende guzel neticeler alirsin, bizlerle beraber. Bebegini allah bagislasin.
Benimde 8bucuk aylik oglisim war.

Sağol Hikoşum,evet keşke yakın olsaydık. Ama birarada olamasak da gönüllerimiz bir nasılsa. Kew de ben de seni çok seviyoruz, hepinizin de sevgisi yeri ayrı bizde.
Bi zamanlar seni motive edebildiysem ne mutlu, çünkü o zamanlar yeni başlamıştım, çok hırslıydım. resimli menüler de paylaşıyodum. Şimdi de az yiyorum ama eskisi kadar keyifli yapmıyorum diyeti. Oğlum emmeye verdi kendini bu aralar. ben de çok sık acıkıyorum. Önceki kadr da az yiyemiyorum.
İnş eski motivasyonum geri gelir.

Selam kizlar önce 2 günlük menumu sonrada dun kaldigim yerden gecmise bakicam:))

Cumartesi
Sabah 1 dilim ekmek,1 ücgen peynir

Aralarda atistirmalarim oldu ciiisssss gillerden:26:

Aksam 1 kase corba , 3 hamsi bir alabalik, yarim dilim pasta

Pzr
Sabah yarim dilim ekmek,3 balik kroket, kücük porsiyon firinda patates

Ara 1 fincan sütlü kahve

Ara yarim ayva, yarim nar

Aksam 1 kase corba, 1 tabak sebze sote ve yogurt, 1 dilim ekmek

* ekmeklerim hep kepekli cavdar tam tahilli beyaz ekmek hic yemiyorum 2. nor hep suyu yazmayi unutuyorum hep genelde 2 lt yakin su iciyorum bazen fazla ama 1 lt nin altina dusmuyor hic yarim lt illa maden suyu olyuor ins zarrarli degildir

Spor yarindan itibaren devam ins

Bu hafta gayret,i olucak cok vermek degil illlaki vermek amacim ins 67 görmek cok istiyorummmmm

Karlı ve soğuk ankaradan slmlar,haftasonu çok çok kaçırmadım çıtırlarım,bu hafta kendime güveniyorum,şimdi kuaföre geldim fön çektirip arkadaşa aşureye gidiyorum ama az yiycem ve dahada bi şey yemiycem,sabah görüşürüz he yer kar kıçımı düşüp kırmazsam tabi :)))

Tüm gecmisi okudum
Okudum
Okudum
Ve okudum
Ama cvp yazamiyorum muhabbet dönmüs neresinden gireyim
Olmuyor
bende bazen böyle kendimi , kendi kendime bagimsiz takiliyor gibi hissediyorum
Takilalim bakalim

Son düzenleme:

Öylemi hangi şehirdeler....ne güzel.şubat dada annemler gelicek.kızımlarım doğduğundan beri görüşemedik.4 senedir.kızımda 3 yaşında.

hosbulduk... ne guzel kilo vermissin darısı basıma ...

Canım menüm ü yazıyore

Sabah 1 bardak yeşil çay k. Kayısı 6 tne
Kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
Reçel falan yemedim sadece zeytin peynir yumurta falan

Ara: elma
Çok az yulaflı yogurt 1 er kaşık

Akşam:
Dünden kalan yemekten
Ve salata yanına ayran canikom
Kahvaltı geç oldu ya o yüzden öğlen yemedim bol su içtim elizi bıcı bıcı yaptırdım bende koçiş dışarı çıktı arkilerle buluşmaya
Bende iş güç falan daha yeni oturdum spor yapmadım daha

Son düzenleme:
Tüm gecmisi okudum
Okudum
Okudum
Ve okudum
Ama cvp yazamiyorum muhabbet dönmüs neresinden gireyim
Olmuyor
bende bazen böyle kendimi , kendi kendime bagimsiz takiliyor gibi hissediyorum
Takilalim bakalim

Dün gözüme takılmadı değil yani en çok hiko ve gülo konuşuyor kilo veriyor meriyor diyor seniyor neoliyor )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…