- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.281
Karlı ve soğuk ankaradan slmlar,haftasonu çok çok kaçırmadım çıtırlarım,bu hafta kendime güveniyorum,şimdi kuaföre geldim fön çektirip arkadaşa aşureye gidiyorum ama az yiycem ve dahada bi şey yemiycem,sabah görüşürüz he yer kar kıçımı düşüp kırmazsam tabi :)))
Nasıl kurtulacağız bu durumdan. Bu sabah cumaya göre +800 gram fazla idim. Daha bu 800 gram gidecek de ben üstüne kilo vercem. Ohoooooo ölme eşeğim ölmePapatyam haklısın, çoğumuz aynı durumdayız, büyük ölçüde motivasyon kaybı yaşıyoruz. zaten yapılan araştırmalar biz bayanların kışın daha çok kendimizi yemeğe verdiğimizi ıspatlıyor. Hatırlıyorum da haftalar önceki yaptığımız yarışmalar bile çok çekişmeli ve heyecanlı olurdu. Birbirimize sataşıp iddialaşırdık, sporumuza, yememize daha çok dikkat ederdik. Bi gevşemedir sardı bizi. İştahımız arttı. Bu duruma nasıl son vericez bilen söylesin.
Menüm
Kahvaltı 10 hamsi* 2-3 dl ekmek
Öğlen 1.5 pide* ayran (bebek mevlidi vardı orda yedim)
ara yarım muz* yeşilçay
Akşam 5 kaşık nohut* 5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
su 1.5 lt
spor 3 mile leslie* 50 mekik* 15 şınav
20 dk step* 150 hundred hareketi
Aslında herşey bizde bitiyor canım. O kadar bu işin eğitimini almış diyetisyen bile bunu sağlayamıyorsa biz sağlıycaz. Kolay değil tabii ki ama biraz daha zorlamalıyız kendimizi. Mesela beni motive eden şey bu topik ve önceki topikte yazdıklarınız, yarışmalarınız ve menüleriniz. Ne zaman motivasyonumu kaybetsem onları okuyup kendimi topluyorum. Tekrar gaza getiriyo beni. Bi de zayıflama takımlarını ve diyet başarı öykülerini okuycam bundan sonra. İşe yarar belki.Nasıl kurtulacağız bu durumdan. Bu sabah cumaya göre +800 gram fazla idim. Daha bu 800 gram gidecek de ben üstüne kilo vercem. Ohoooooo ölme eşeğim ölme
Fenodo inin yazini okuyinca gozlerim boyle olduiyi aksamlar canlar kiz kevser bugun ben bi yedim anlatamam asurler bazlamalar uc gunluk yiyecgmi bir gunde yedimmm off kendimi kaybediyorum yemek gorunce yaaa bugun bi gorsydiniz beni
Aslında herşey bizde bitiyor canım. O kadar bu işin eğitimini almış diyetisyen bile bunu sağlayamıyorsa biz sağlıycaz. Kolay değil tabii ki ama biraz daha zorlamalıyız kendimizi. Mesela beni motive eden şey bu topik ve önceki topikte yazdıklarınız, yarışmalarınız ve menüleriniz. Ne zaman motivasyonumu kaybetsem onları okuyup kendimi topluyorum. Tekrar gaza getiriyo beni. Bi de zayıflama takımlarını ve diyet başarı öykülerini okuycam bundan sonra. İşe yarar belki.
Bir de bugünden tartıda çıkan kiloya bakıp da aldanma. Daha cumaya 4 gün var neler değişir. Bak ben de pazartesi salı 60 dım ama büyük bi gayret ve çabayla cuma 57.1 e indim. Arada kaç kilo var. +800 den de fazlaydı. Sen de ilk adımı at, gerisi gelicek inş.
Abooouuuu ne cok konusmusunuz kizlarrrrr
Son 5 sayfayi biraktim sabah devam edicem
Ebruyla eslesmisimmmmcanim hikmet ve gül cok konusuyorlar iddialiyizf ln diyorlar onlar az laf cok is le basaranin nasil olacagini gösterelim miiiii ne olur ne olur
Ayy rosaliz canim hic anlatasim yok yaa..küsmedim arkadasima öyle kolay kolay hic küsmem ama äyle bi kirildim ki haftalarca aklimdan cikaramadim resmen pisikolojim coktu..ama toparlandim simdi mevzuyu acicak o gun gelicek,, o zaman söyledigimde özur dilemezse böyle normal arkadaslik duzeyi de devam samimiyet asla kurmiycam
Ebrucum benim gercektendostum yok( cok eksikligini hissediyorum cokmu abartiyorum duygusalim anlamiyorum..yemege ciktigimiz misafir ziyaretleri yaptigimiz sosyal faliyetler yaptigimiz cok arkadasim var,,katilirimda genelde ama ben öyle ortamlarda sicak kanli konuskanimdirda orada kalir özel hayatima alamiyorum hemen aldiklarimdanda birsey görünce artik bildigin karalar baglyiorum
Nelson canim tam tanimadigim kilo verme sürecinde burada ol adigim halde ben bile sukranin yazdiklarini yazicaktim..nedennn? Ayyyyni hatalari yapiyorumda o yuzden..hepimiz yapiyoruz enbuyuk zaafimiz az spor bol kacamak
Ama öyle guzel yazmissin ki okkurken ben bile gaza geldim..haftasonu benimde kacamaklarim oluyo://
Görüsürüz kizlar oglusumun yarin maci var sabah olmasada ogleden sonra girerim
Hepinizi öpüyorumm
Hii boyleeeeeee yaaa, kuzu geri gelmiş.
Yeniyil gelmedenn fit olalimm
Yeni yilaaa zayif halimizle girelim.
Boyleee fistuukk gibi olalimmmbende 75ee düşimmmmmm ahh ahhh ... oyle coook istiyoruuum ki.
Nelsonum çok geçmiş olsun canım. Artık hakiki anlamda kış geldi, dikkat etmen lazım, daha öncede sık sık bulantı ve istifra oluyodu zaten sende. Okul ne kadar uzaklıkta, arabayla mı gidiyorsun yürüyerek mi bilmiyorum ama yürüyosan sık sık hastalanman çok normal.kzıalr buğünde başlayamadım diyete..akşam feci hastalandım..çok üşütmüşüm çok..kızımın veli toplantısına bile gidecek dermanım yoktu..gidemedim de zaten...ama buğün gündüz bir yatayım ddim.. ilaç aldım...telden arayan arayana..bir uyutmadılar......bi arkadaş geldi ..iyiki geldi.tottomu.kaldırıp bir duş aldım..biraz kendime geldim...bayağı oturduk arkadaşla...şimdi ancak size bakabildim...buğünde gitti..kendime geleyim diye yedim biraz..akşam yine ilaç alıp yatarım...
Nelsonum çok geçmiş olsun canım. Artık hakiki anlamda kış geldi, dikkat etmen lazım, daha öncede sık sık bulantı ve istifra oluyodu zaten sende. Okul ne kadar uzaklıkta, arabayla mı gidiyorsun yürüyerek mi bilmiyorum ama yürüyosan sık sık hastalanman çok normal.
Yeme işine gelince hastayken işin rengi değişir. Hem evlatların için hem de çalışıyor olduğun için kendine ekstradan bakman ve iyi beslenmen gerek.
Oooff. gerçekten işin zormuş canım ya. Wc ayrı, öğrtmenler odası ayrı yerde. Birçok köy, kasaba okulu gördüm ama böylesini hiç görmedim. O zaman Allah kolaylık versin sana. Keşke tayinin çıksaydı da başka biyere taşınabilseydiniz. İnş ilerde o da olur. Öyle biyerde insanın sağlığının bozulmaması mümkün mü. Gitme gibi bi şansınız yoksa da oranın şartlarına göre çözümler bulmak lazım.sağolun papatyam ve şükrancım
caşlıştığım yer çok uzak çokkk..60km..uzaklıkta..
evden servis yerine araba ile gidiyorum..araba ısınmadan servise biniyırum.. serviste tam ısındık derken iş yerine varıyoruz..uyanıklıkla yarı uyku halinde oluyoruz...iş yerimiz iki bina .. öğretmenler odası ile benimsınıfın bulunduduğu yer farklı binalarda.. sınıflarsıcak ama binalar arası git gelde üşüyoruz...vc binaların dışında..oraya gitmek de dert...suyu 3 litre içince saat başı oradayımmm.. çalıştığım yerde rakım itibarı ile yüksek.. sehirde rüzgar varsa orada fırtına vardır.şehirde yağmur varsa orada kar vardır...öyle işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?