Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dün ve bugün çok yedim yine. Diyetisyene gittiğim ilk hafta motivasyonum çok yüksekti azalıyor yavaş yavaş ne yapıcam ben

Güldürdün beni ya dikkat ett

Papatyam haklısın, çoğumuz aynı durumdayız, büyük ölçüde motivasyon kaybı yaşıyoruz. zaten yapılan araştırmalar biz bayanların kışın daha çok kendimizi yemeğe verdiğimizi ıspatlıyor. Hatırlıyorum da haftalar önceki yaptığımız yarışmalar bile çok çekişmeli ve heyecanlı olurdu. Birbirimize sataşıp iddialaşırdık, sporumuza, yememize daha çok dikkat ederdik. Bi gevşemedir sardı bizi. İştahımız arttı. Bu duruma nasıl son vericez bilen söylesin.

Menüm
Kahvaltı 10 hamsi* 2-3 dl ekmek

Öğlen 1.5 pide* ayran (bebek mevlidi vardı orda yedim)

ara yarım muz* yeşilçay

Akşam 5 kaşık nohut* 5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

su 1.5 lt
spor 3 mile leslie* 50 mekik* 15 şınav
20 dk step* 150 hundred hareketi

Nasıl kurtulacağız bu durumdan. Bu sabah cumaya göre +800 gram fazla idim. Daha bu 800 gram gidecek de ben üstüne kilo vercem. Ohoooooo ölme eşeğim ölme

Nasıl kurtulacağız bu durumdan. Bu sabah cumaya göre +800 gram fazla idim. Daha bu 800 gram gidecek de ben üstüne kilo vercem. Ohoooooo ölme eşeğim ölme
Aslında herşey bizde bitiyor canım. O kadar bu işin eğitimini almış diyetisyen bile bunu sağlayamıyorsa biz sağlıycaz. Kolay değil tabii ki ama biraz daha zorlamalıyız kendimizi. Mesela beni motive eden şey bu topik ve önceki topikte yazdıklarınız, yarışmalarınız ve menüleriniz. Ne zaman motivasyonumu kaybetsem onları okuyup kendimi topluyorum. Tekrar gaza getiriyo beni. Bi de zayıflama takımlarını ve diyet başarı öykülerini okuycam bundan sonra. İşe yarar belki.
Bir de bugünden tartıda çıkan kiloya bakıp da aldanma. Daha cumaya 4 gün var neler değişir. Bak ben de pazartesi salı 60 dım ama büyük bi gayret ve çabayla cuma 57.1 e indim. Arada kaç kilo var. +800 den de fazlaydı. Sen de ilk adımı at, gerisi gelicek inş.

Iyi aksamlarr canlar neydiyonuz bakemmm
Menumm

Sabah
Bi palamutun yarisi
Dilim ekmek

Ogle
4 tane sarma
4 catal kiyma
1 dilim ekmek

Aksam
5 catal makarne
Yogurt ve salaya

Sporlarim
Kardesimle 4 saat yuruyus yaptik (alisveris yaptik)
20 dk cardio
15 dk bacak hareketleri
8 min buns
20 dk gobeknve bel hareketleri
80tane mekik
12 slim pack

Fenodomm ortagim

iyi aksamlar canlar kiz kevser bugun ben bi yedim anlatamam asurler bazlamalar uc gunluk yiyecgmi bir gunde yedimmm off kendimi kaybediyorum yemek gorunce yaaa bugun bi gorsydiniz beni

iyi aksamlar canlar kiz kevser bugun ben bi yedim anlatamam asurler bazlamalar uc gunluk yiyecgmi bir gunde yedimmm off kendimi kaybediyorum yemek gorunce yaaa bugun bi gorsydiniz beni
Fenodo inin yazini okuyinca gozlerim boyle oldu
Fenodoo cnm hadi lutfen toparlan kendine gel sen boyle yaparsan gcemeyiz hikmeteri i bak bn dun misafirlere gittim ne kkek borek pogoca hic birini yemedimm kizlarr hadi ama kendinize gelin hepiniz ya ya herkez hedeflerine dogru ilerken zayif olmak isterkwn birakmayin kendinizi surda bi kac ay sonra yaz gelicek ve biz kisin diyet yaptigimiz ici n kilo vermis olucaz cip citir olucaz zayif olucaz giymek istedigimiz butun kiyafetleri giyicez
Oo denize gidecez daha yazin ya denize gidipte kilo kilo etlerimiz portlemis gobek onden gidiyo bi sekilde mi oluaz hayirrrr
Millet citir citir geziek rahat rahat biz portlek portlek
Olmazzzzzz hepimizin hedefleri e istedikleri vazgeecmeyinnn

Fenodom bak guzelim yarin dan itaberen az yicez ve spor yapicaz tamam mi

Hkmetcim guzel duygu ve dusuncelerin icin tesekkur ederim hislerimiz karsilikli ben senin gibi civil civil hayat dolu insanlari cok severim canim cok pozitif bi insansin masallah sana
Bu arada menude yayla corbasi patlican musakka ve pirinc pilavi vardi hepsi de cok guzel olmustu ayiptir soylemesi )

Haklıydın canım ama neden böyle oluyor ki Cumartesi ve pazar iki gün boşa gidiyor ahhhh bu hafta sonu psikolojisinden bi kurtulsak nasıl gidecek kilolar ama yiyoruz işte. Neyse yarından itibaren toplayacağım kendimi bu hafta 62 li bir rakam görmeyi umuyorum sağol canım

Citirlarim nasilsiniz paptya sukran fenodo noluyo kizlarr hadi toparlanin bakimm yeni bir hafta basliyo herkesin motivasyonu yuksek olsun lutfennn hadi kaldirin totolari bakiimm :)
Kizlar benim menum cok guzel degil ama yazicam yinede
Sabah 2 dil. Cavdar ekmegi
Bir dilim peynir
5 6 patates kizartmasi
Bir banim cilek receli
3 zeytin

Ara
Yesil cay
Ve petito

Oglen le aksam birr oldu saat 3.30 yedim
3 dilim pizza
1 bardak kola
6 7 haslanmis elma dilimi patates

Yesil cay
2 lt su
25 mekik
2 mil leslie

Canlar yarin sabahtan akapunktira gidiyorum ordan donuste yazicam size hepiniz opuldunu yarinda sizi motivasyonu dusuk gormek istemiyorum lutfenn

Huhu kızçeler.bu gün pestilim çıktı valla.çok yoruldum.ama değdi.40 dak.sporda yaptım.ohhh mis..
Bide kızım meme istemiyor.sadece gece yiyor.gündüz görünce öğürüyor.sütümüde azalttı yemeyince.napıcam ben bilmiyorum.

Son düzenleme:

Hii boyleeeeeee yaaa, kuzu geri gelmiş.
Yeniyil gelmedenn fit olalimm
Yeni yilaaa zayif halimizle girelim.
Boyleee fistuukk gibi olalimmm bende 75ee düşimmmmmm ahh ahhh ... oyle coook istiyoruuum ki.

kzıalr buğünde başlayamadım diyete..akşam feci hastalandım..çok üşütmüşüm çok..kızımın veli toplantısına bile gidecek dermanım yoktu..gidemedim de zaten...ama buğün gündüz bir yatayım ddim.. ilaç aldım...telden arayan arayana..bir uyutmadılar......bi arkadaş geldi ..iyiki geldi.tottomu.kaldırıp bir duş aldım..biraz kendime geldim...bayağı oturduk arkadaşla...şimdi ancak size bakabildim...buğünde gitti..kendime geleyim diye yedim biraz..akşam yine ilaç alıp yatarım...

Nelsonum çok geçmiş olsun canım. Artık hakiki anlamda kış geldi, dikkat etmen lazım, daha öncede sık sık bulantı ve istifra oluyodu zaten sende. Okul ne kadar uzaklıkta, arabayla mı gidiyorsun yürüyerek mi bilmiyorum ama yürüyosan sık sık hastalanman çok normal.
Yeme işine gelince hastayken işin rengi değişir. Hem evlatların için hem de çalışıyor olduğun için kendine ekstradan bakman ve iyi beslenmen gerek.

Nelson çok geçmiş olsun canım. Haca acayip soğuk dikkat etmek gerek . Kendine iyi bak aman diyim

sağolun papatyam ve şükrancım
caşlıştığım yer çok uzak çokkk..60km..uzaklıkta..

evden servis yerine araba ile gidiyorum..araba ısınmadan servise biniyırum.. serviste tam ısındık derken iş yerine varıyoruz..uyanıklıkla yarı uyku halinde oluyoruz...iş yerimiz iki bina .. öğretmenler odası ile benimsınıfın bulunduduğu yer farklı binalarda.. sınıflarsıcak ama binalar arası git gelde üşüyoruz...vc binaların dışında..oraya gitmek de dert...suyu 3 litre içince saat başı oradayımmm.. çalıştığım yerde rakım itibarı ile yüksek.. sehirde rüzgar varsa orada fırtına vardır.şehirde yağmur varsa orada kar vardır...öyle işteee

Son düzenleme:
Oooff. gerçekten işin zormuş canım ya. Wc ayrı, öğrtmenler odası ayrı yerde. Birçok köy, kasaba okulu gördüm ama böylesini hiç görmedim. O zaman Allah kolaylık versin sana. Keşke tayinin çıksaydı da başka biyere taşınabilseydiniz. İnş ilerde o da olur. Öyle biyerde insanın sağlığının bozulmaması mümkün mü. Gitme gibi bi şansınız yoksa da oranın şartlarına göre çözümler bulmak lazım.

Nel.çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.beslenmene filan.

08:30 ilik su limon elma tarcin karisimi.
09:30 bi kase nesfit
11;00 yarim armut,bi avuc leblebi
14:00yalanci kisir ( yarimcay bardagi bulguru hasladim. Salata yaptim. İcine bulguru attim. 1cay k. Z. Yag , nar eksisi.. alin size kisirrrr ) , tursu.
16:30 yarim armut, biavuc beyaz leeblebi.
18:00 tost makinesinde kizarms 3adet nugget, yarim cavdar ekmegi.
19:00 bi bardak greyfut suyu..

Oglan daha yeni uyudu.. uyumamak icin diretti bu saate kadar,
Hikos iptal yemn ediorm. Hawa buuuzzzzz, banyo yarina kaldi.
Gülcümm ortakimmm aksam giremedm kk ya. Özürrr..
İnan oglan hic durmadi, cildirdiim resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…