- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.301
Oooff. gerçekten işin zormuş canım ya. Wc ayrı, öğrtmenler odası ayrı yerde. Birçok köy, kasaba okulu gördüm ama böylesini hiç görmedim. O zaman Allah kolaylık versin sana. Keşke tayinin çıksaydı da başka biyere taşınabilseydiniz. İnş ilerde o da olur. Öyle biyerde insanın sağlığının bozulmaması mümkün mü. Gitme gibi bi şansınız yoksa da oranın şartlarına göre çözümler bulmak lazım.
Menunu yaz bakim.. benim inanilma uykum war. Sabaha görüsürükkk artikkk..
Aklimdasin, o yuzden kacirmiyorum, kacamak yoooksende aklindan beni cikarma daaa bu haftaa bizzz birinci olalimmm .. tmmm seker
Oooo ben çoktan yazdım menümü geçmişe dön de bak kaçırmışsın bile şuanda da yeşil çayımı içiyorum 3 tanede kaysıı
Yaa unutmusummm kuzuu pardoneeee yaaaa.. oglan inan bende kafa birakmadi.
Hergun 7 8 demeden uyurduu. Bugun daha yeniuyudu...
Bende greyfut suyum beyaz leblebii..
Mideeem bayram ediorrr
Yaa unutmusummm kuzuu pardoneeee yaaaa.. oglan inan bende kafa birakmadi.
Hergun 7 8 demeden uyurduu. Bugun daha yeniuyudu...
Bende greyfut suyum beyaz leblebii..
Mideeem bayram ediorrr
Afiyet olsun balımm, kız hiko senin oğlan gece kaçkere mamaya kalkıyor
Nelson gecmis olsunnnn ofhhh baya zor sartlarda calisiyorsun canim..kolay gelsin allah yardimcin olsun
Hikmetcimmm bende yaparim o kisiriii yada normal kisir yaptigimda kisirdan alirim bi kasik ayri salatay apar doldururum
Diyette hem zararsiz hatta iyiy ani sebze arti bulgur
Nazlma sende almanyadasin heralde nerdesin canim ben nrw deyim
Roseliz ayyy yilbasinda sogukta buralarda sikilirsiniz kizz sonra ay aman alamanya söyleymis hic guzel degilmis deme sakin:))
Heidelbergde bize uzak yakin olsaydi gezdirirdim ben seni:))
Ay siz cocuklari yikayasiya ben yikadim kizimi ammmmaaaaaa neden cis yaptiiiiii bu kenara girmis oynuyo yerden birsey alayyim diye bir dokundum islaaakkkkkostuk banyoya..ayyy ama kizimin saclari kivirkivr sari dustan sonra bir sirin oluyo bir guzel oluyooo öpmeye koklamaya doyamadim mm
Sagol bebegm sana da...
Ya aksam mesela 9uyuyacak ya mama veriormm,, sonra saat 12de weriormm.,
Uyanmiyor , emzik agzindan düsünce uyaniyor.
Sabah 6da veriorm sonra,.. sen
Beyaz leblebiyi neden verdi sabah da nesfit yemişsin ben senin diyetisyeni beğenmedim ki
Bwn diyetisyenn listesine uymuyorm ki..
Diyesyenden geldkten bir gun sonra oglan hastalandi. Yeme icme duzeni ortadan kalkti haliyle. Bana dio sabah 8de kahvlti yap. Oglan durmuyor nasil yapim.
Bir duzene girelm de listeye uyucam. Sabah yazarm listeyi. Listede cerez olmaz ki
Ben şimdi verdim 3 dekalkıyor 6 da ne zaman bitecek merak ettim sac dökülmen durdumu saclarım af edersin ama kıçıma kadar gelmişti çok da saglıklıydı bu dökülme yüzünden gittim kestirdim ya
Bakin bakin ben bu hafta söyle bisey yapicam
Bu hafta oruc tutucam midem dinlensin kendim dinleneyim
Aksamlarida önce meyve sonra (illlakiii) corba sonra yemek ilerleyen saatlerde yesilcay ve gün tamam
Eeegggerrrrr bu söyledigimi yapmassam lütfen bana kizin dalga gecin hayalgücünüzü kullanip ilginc iskenceler yapin
Heee bende diyim bu ne biçim diyet ben bile kafamdan sağlıklı seyler yemeye çalışıyorum hiko beyaz leblebi nesfit götürüyo ben nesfit yerine yulaf yiyorum ekmek fazla tüketmiyorum karbonhidrat ihtiyacını gidersin diye
Bakin bakin ben bu hafta söyle bisey yapicam
Bu hafta oruc tutucam midem dinlensin kendim dinleneyim
Aksamlarida önce meyve sonra (illlakiii) corba sonra yemek ilerleyen saatlerde yesilcay ve gün tamam
Eeegggerrrrr bu söyledigimi yapmassam lütfen bana kizin dalga gecin hayalgücünüzü kullanip ilginc iskenceler yapin
Tabi canim iyi fikir
Kac gun kalicaksiniz..ülke baskentlerine gidebilirsiniz..yakin birbirine
Fransaya ilk gittiginde sevmiyorsun hayal kirikligi yasiyorsun ama sonra ondada istanbul gibi (ama tabi asla istanbul gibide degil) hehehe nasil tarif edeyim bilemedim..anlayin siz...sonradan sonradan böyle seviyosun
Ben sehirlerde dolasirken böyle yurumeyi severim sokaklarda yürüdümce o sehiri hissederim
Ailece sürekl gezeriz biz coluk cocuk
En buyuk zevkimiz
Enson fransaya parise gecen bayram gittik kucuk kizim 1 yasindaydi ama öyle keyifliydiki önceden program yapiyoruz
Bazen , özellikle cok tarihi olmayan avrupa ulkelerinde afaki gezmek iyi olmuyor ..bos geciyor
O yuzden önceden program yapip nerelere gideceginizi mutlaka belirlemenizi tavsiye ederim gittigine gezdigine degsin
Zaten heidelbergde cok guzel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?