Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tesekkürler canım iyiyim şimdilk çok geçmiş olsun sanada

sende yarış bizimle şekerim

karnıbahar sevenlere düşük kalorili çorba
100 gr karnıbahar 22 kalori
200 gr kadar karnıbaharı iyice yıkayıp 2 su bardağı kadar suda haşlayalım,pişince 1 su bardağı sütü kaynayan karnıbaharın içine dökün tuzunu atın kaynadıktan sonra blendırdan geçirin üzerine ince kıyılmış maydanoz , sevenlere afiyet olsun
bu çorbanın tamamı toplam en fazla 250 kaloridir...

lesli işe yarıyormu papataya

hoşbulduk kızlar saçma sapan bi sebep ya, bdv bir yere yorum yapmıştım onun için

Nazlim evet sansliyim sukran ablayla bu zaman kadar hic birbirimizi cekememezlik yapmadik kotitu laf soylemedik hep ben abla derim ablam zatrn obenim onunoyle goruyorum
Sende fazla muhapptap olma eltinle bosver cekememis seni resimlerinede baktimm degisimmm mihtesemm supersin valla halt etmis eltin:))
Baabanada cok gecmis olsun biranonce iyilesir insallah

Ebrum ne guzel eksidesin bnde cumadan beri yiyorum tartilmaya korktum bu sabah tartildim cumadan beri 400 gr gitmis ben kilo aldim diye uzuluyordum ama neyseii vermisim:) en iyisi dedigin gibi diyet piskolijisin den çıkmak

Mevcanimm tv uniten hayirli olsun gule gule kullan

Hasta olan kizceler isimlerinizi unuttum gecmis olsunn:)

Banu hos geldinn tekrar:))

Diger kizceler nelson, sehra, zehra, tugsel, tubi, jaloba, hadeka, sukrann abla, gulo, unuttugum vardır kesin sizler nerdesiniz

Gecen aksam nisana gittim cicileri aldiktan sonra kizimi anneme birakip kapidan iceri bi girdim pur dikkat bana bakiyorlar ee enson gorduklerinde 85 kiloydum :)hepsi dedi nasil zayifladin vs.cok mutlu oldumm
Bitanesi diyo gel snei ogluma aliyim dedim evliyim ben cocugum bile var hadi cnm dedi yuzuklerimi takmayi unuttum
Boll bolll oynadimm gobek attiim tam oturuyorum kizlarr gel sensiz olmazz:))
Esimm de sabah iltifat etti citir karim benimmm cok zayifladin cok guzel oldun dedi bu gazida aldim:))
Kiskandi erkekler varmiydi hihi dedim yan odada geldilermi falan dedim baya kiskandii ohh iyi oldu hep omu sinir edicek beni:))
Bu gun sinemaya gidicektik annem grip olmus kaldi pazartesi gunune ama genede avm gotuurcek bizi esim ama bi iskender yerim canim istiyo zaten bakalim yarin tarti bana ne gostericek

bravo sana ohh ne güzel bir sürü gaz vermişler ama diikat et canım bi deri bi kemik kalırsın fazla gaza gelme

masumm
hoşgelsin canım.
ben merak ettim seni de mevcan açıkladı neyse ki...

Masum : ceza bitmiş özledik seni
Kevser: Ohh ne güzel iltifatları da toplamışsın.
Papatyam: baktım şimdi ama hangisiydi? Spor branşlarından mı girşcem foruma leslie incele?

geçmiş olsun canım senindemi 2 oğlun var yoksa?

teşekkür ederim ayşe evet benim de iki tane oğlum var bir 5 yaşında diğeri 5 aylık, 5,5 olmuştur artık :)

Cok gecmis olsun canimm.
Benimde bogazmda az agri war.
Havalar bi sicak bi soguk.

Gecmis olsun tatlim

Teşekkür ederim arkadaşlar bu halsizlik çok kötü

Sana katılıyorum ebru insan kendini çok da diyet moduna sokunca vücut ters tepki veriyor kıtlık olmuş da yemekler tükenmiş sanıyor başlıyor depolamaya bence metobolizmayı şaşırtmak en iyisi

Maşallah kevsercim ne güzel darısı başımıza olsun inşallah azmin zaferi budur işte

hoşbuldukd kızlar bende okudum sizleri hep öle uzaktan uzagaaa
aman haa bdv ye girmeyin girersenizde çenenizi tutun

Masum : ceza bitmiş özledik seni
Kevser: Ohh ne güzel iltifatları da toplamışsın.
Papatyam: baktım şimdi ama hangisiydi? Spor branşlarından mı girşcem foruma leslie incele?

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Ebrucum link bu.
Kevser im insan iltifat alınca nasıl mutlu oluyor değil mi
Az önce tartıldım kızlar sabah çıktığım kilodan 200 gram fazkayım
Kremalı bisküviler gidiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…