- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.921
Ebruu cnm ne gusel kendini durdurabiliyorsun. Bendr eski hikmet olamiorm.
Sifir kacamaksiz gunler nerdeeee :18: offf offff.
Papatyaaa sorma dunde ben kremali biskuvoye saldrdm.
Sabahda arti gordum tartida.
Oglan uyudu, karnimi doyuriyim snra leslie yaapicam.
Ayse sen nasilsin.
Yeşil erik : ikinizede geçmiş olsun canım
Papatyam: öyle oluyor insan canım.akşm misafirlikte tabağından birini yedim mesela öbür türlü aklım kalırdı önceden. Inş nasıl ne şekilde önemli değil inş 22 Mart'ta sende herkesde hedefine ulaşır
Ayse: yok canım yarışta değilim. Ama olsam birinci olurdum
merhba kızçelerr cezaa btiti sonunda ne zormuş yawwww okuyup yazamamakkk
merhba kızçelerr cezaa btiti sonunda ne zormuş yawwww okuyup yazamamakkk
lesli işe yarıyormu papatayamevcan canım ne kadar yoğun geçmiş hafta sonun. tv ve üniten hayırlı olsun. güle güle kullan.
canım sen bu kadar yoğun iken sinema arkadaş gezmesi falan senin kız nerelerde oluyor. malum paçamdan ayrılmayan bir çocuğum var. hafta sonu hiç evden çıkmıyorum ben tek başıma. cuma akşamı girmişim bu sabah çıkmışım. sabah asansörü çağırırken farkettim.
Nelson ben de artıdayım ama önemli değil. verecem ben bu kiloları.
bu aralar ender saracın hareketlerine sardım. onları yapacağım lesliden sonra akşamları...
lesli işe yarıyormu papataya
bravo sana ohh ne güzel bir sürü gaz vermişler ama diikat et canım bi deri bi kemik kalırsın fazla gaza gelmeNazlim evet sansliyim sukran ablayla bu zaman kadar hic birbirimizi cekememezlik yapmadik kotitu laf soylemedik hep ben abla derim ablam zatrn obenim onunoyle goruyorum
Sende fazla muhapptap olma eltinle bosver cekememis seni resimlerinede baktimm degisimmm mihtesemm supersin valla halt etmis eltin:))
Baabanada cok gecmis olsun biranonce iyilesir insallah
Ebrum ne guzel eksidesin bnde cumadan beri yiyorum tartilmaya korktum bu sabah tartildim cumadan beri 400 gr gitmis ben kilo aldim diye uzuluyordum ama neyseii vermisim:) en iyisi dedigin gibi diyet piskolijisin den çıkmak
Mevcanimm tv uniten hayirli olsun gule gule kullan
Hasta olan kizceler isimlerinizi unuttum gecmis olsunn:)
Banu hos geldinn tekrar:))
Diger kizceler nelson, sehra, zehra, tugsel, tubi, jaloba, hadeka, sukrann abla, gulo, unuttugum vardır kesin sizler nerdesiniz
Gecen aksam nisana gittim cicileri aldiktan sonra kizimi anneme birakip kapidan iceri bi girdim pur dikkat bana bakiyorlar ee enson gorduklerinde 85 kiloydum :)hepsi dedi nasil zayifladin vs.cok mutlu oldumm
Bitanesi diyo gel snei ogluma aliyim dedim evliyim ben cocugum bile var hadi cnm dedi yuzuklerimi takmayi unuttum
Boll bolll oynadimm gobek attiim tam oturuyorum kizlarr gel sensiz olmazz:))
Esimm de sabah iltifat etti citir karim benimmm cok zayifladin cok guzel oldun dedi bu gazida aldim:))
Kiskandi erkekler varmiydi hihi dedim yan odada geldilermi falan dedim baya kiskandii ohh iyi oldu hep omu sinir edicek beni:))
Bu gun sinemaya gidicektik annem grip olmus kaldi pazartesi gunune ama genede avm gotuurcek bizi esim ama bi iskender yerim canim istiyo zaten bakalim yarin tarti bana ne gostericek
yok be aysem bu gazla bn diyeti biraktim:) bnde ters tepki yaptibravo sana ohh ne güzeti l bir sürü gaz vermişler ama diikat et canım bi deri bi kemik kalırsın fazla gaza gelme
Yoo kk
yok be aysem bu gazla bn diyeti biraktim:) bnde ters tepki yapti
geçmiş olsun canım senindemi 2 oğlun var yoksa?
Cok gecmis olsun canimm.
Benimde bogazmda az agri war.
Havalar bi sicak bi soguk.
Yeşil erik : ikinizede geçmiş olsun canım
Papatyam: öyle oluyor insan canım.akşm misafirlikte tabağından birini yedim mesela öbür türlü aklım kalırdı önceden. Inş nasıl ne şekilde önemli değil inş 22 Mart'ta sende herkesde hedefine ulaşır
Ayse: yok canım yarışta değilim. Ama olsam birinci olurdum
Gecmis olsun tatlim
Slm kızlar.18 gün kaldı ve diyette olmayışıma rağmen eksilerdeyimşöyleki diyet psikolojisi beni ne yesem ay ara yapayım ,vs yeme istegi. 2 gündür yemeğimi tam biteremiyırum saate bakmıyorum , acıkınca yiyorum , çiko yedim bitiremedim mesela baydı beni😳avmde İskender'i yarım bıraktım duydum çünkü. Diyette olsam bitirip üstüne künefeyi de yerdim.canım bişi yemek istemiyor aklıma AB'ye cinye gelmiyor çekmeceleri karıştırmıyor Ogluş bişiler yerken saldırmıyorum .
Nazlim evet sansliyim sukran ablayla bu zaman kadar hic birbirimizi cekememezlik yapmadik kotitu laf soylemedik hep ben abla derim ablam zatrn obenim onunoyle goruyorum
Sende fazla muhapptap olma eltinle bosver cekememis seni resimlerinede baktimm degisimmm mihtesemm supersin valla halt etmis eltin:))
Baabanada cok gecmis olsun biranonce iyilesir insallah
Ebrum ne guzel eksidesin bnde cumadan beri yiyorum tartilmaya korktum bu sabah tartildim cumadan beri 400 gr gitmis ben kilo aldim diye uzuluyordum ama neyseii vermisim:) en iyisi dedigin gibi diyet piskolijisin den çıkmak
Mevcanimm tv uniten hayirli olsun gule gule kullan
Hasta olan kizceler isimlerinizi unuttum gecmis olsunn:)
Banu hos geldinn tekrar:))
Diger kizceler nelson, sehra, zehra, tugsel, tubi, jaloba, hadeka, sukrann abla, gulo, unuttugum vardır kesin sizler nerdesiniz
Gecen aksam nisana gittim cicileri aldiktan sonra kizimi anneme birakip kapidan iceri bi girdim pur dikkat bana bakiyorlar ee enson gorduklerinde 85 kiloydum :)hepsi dedi nasil zayifladin vs.cok mutlu oldumm
Bitanesi diyo gel snei ogluma aliyim dedim evliyim ben cocugum bile var hadi cnm dedi yuzuklerimi takmayi unuttum
Boll bolll oynadimm gobek attiim tam oturuyorum kizlarr gel sensiz olmazz:))
Esimm de sabah iltifat etti citir karim benimmm cok zayifladin cok guzel oldun dedi bu gazida aldim:))
Kiskandi erkekler varmiydi hihi dedim yan odada geldilermi falan dedim baya kiskandii ohh iyi oldu hep omu sinir edicek beni:))
Bu gun sinemaya gidicektik annem grip olmus kaldi pazartesi gunune ama genede avm gotuurcek bizi esim ama bi iskender yerim canim istiyo zaten bakalim yarin tarti bana ne gostericek
Masum : ceza bitmiş özledik seni
Kevser: Ohh ne güzel iltifatları da toplamışsın.
Papatyam: baktım şimdi ama hangisiydi? Spor branşlarından mı girşcem foruma leslie incele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?