Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben bugün yeme konusunda saçmalarım ama yarın bomba gibi geliyorum.
60 olana dek cısss yok. Çünkü çok sıkıldım artık. 2 hafta dişimi sıksam olacak da mehter takımı gibi 2 ileri bir geri usandımmmmmmm

Canlar çocukları yatırdım ama yeni kitaba başlıycam iki lafın belini kırıyım dedim:)) oğluşum beni biraz yorsa da tatil iyi geçiyor şimdilik
nazlma ; çok sevindim senin adına canımm insanın ailesinden ayrı kalması çok zor Allah düşmanıma vermesin doya doya hasret gider onlarla

Neyse hadi gittim ben kitabı merak ediyorum hepinize sağlıklı uykular :)))

mrb cnm sana yazamdım morrelim bozuk nekdrdır tkıldm kldım 65.5 te üzgünüm):

Selam kizlarr, oglis uyudu.
Bende size bakim dedim.
Ojemi degistirip uyucam, hii bide camasir sericem,
Herkes iyidir ins,, çinaree cnm sıkma canini,, belli seni cekemiyor. Kiskanclk yapmis.
Hayirdir baban ne tedaisi gorcek.
Papatyaaam valla bende sıkıldm, mehter marsi durumumdann.. yrn super olsun hepimiz icin...
Tgselcim, kitap okumaa supersin. Elimde super kitaplr war ama okicak vakit yok. Olsa da suanki gibi size bakiorm,
Yada uykuya saliorm kendimi...
Yesilerik, leslie supersin, cisslar gitmistr kesin.
Nelcim, menun harikaaaaaa..
Gülum hic ugramiorr bakiormda nerde acebaaaa..
Kewoom melegmmm opyrm senii..
Herkese iyi geceler..
ASabahaa diyet sporr hepsi biaradaaa olacaaak kizlar söz

Sağol nelim.çok sağol..
Canım sen neden böyle bir muhabbete girdin ki. Bunları yazan bir insanın bana göre niyeti belli. Takılacak bir durum yok ama onunla olan ilişkini gözden geçirmelisin bence
Çok kızdım zaten kendime..niye yapdımsa..o an çok kızdim işte..kızgınlığıms yenilib ona firsat verdim..hiç kimseyi beğenmez.pyle huyu var malesef. .hep e n güzeli en zayıfl o olucak...her zaman kusur arar bende...nasıl olmalı mesafem sence.nasıl yapayım bunu..
Sağol tatlım .

Niyeki hikom sence..niye çekemesin.istemiyorum ben bunlar olsun...offff ki ne offfff

günaydın kızlar +1 ile başladım yeni haftaya,aslında çokta kaçırmadım ama neden böyle çıktım anlamadım.

hafta sonum çok yoğun ve uykusuz geçti,

cmt yiğenlerim bendeydi,onları doyur evi topla,yemek pişir banyo yap,kızı yıka derken akşam oldu,tv ve tv sehbam geldi onun kurulumu yapıldı,tabi duvarlar delinince salon hep tuğla döküntüsü oldu yeni evimde ilk komşumu ağırladım kahve içtik çocukları oynattık felan filan,akşamda sinemaya gittik,arkadaşlar bilet almış recep ivedik 4 e ilk defa izledim serisinden bir filmi,çok küfürlüydü biraz rahatsız oldum,ama bazı sahnelerinde süper espiriler vardı baya baya kahkaha attım,filmden sonra arkadaşa geçtik eve geldiğimde saat sabahın 5 iydi:26:

dünde akşama kadar ev temizle,ütü yap,yemek stokla dolaba,pasta kurabiye vs vs derken gece oldu,anlıycanız şu an yorgunluktan bitap düşmüş bir haldeyim

nzlama

ben eltinin söyleminde bariz kıskançlık sezdim,dayanamamış cevap vermişsin keşke hiç cevap bile vermeseydin,olan sinirlerine olmuş,

benim çevremdede bu tarz insanlar hep vardır,ben muhatap olmamak için evet doğru söylüyorsun der geçerim genelde

bu hafta patronum yok o yüzden daha rahat bir hafta geçiricem,sık sık uğrarım artık,şimdi uykumu dağıtıcak bir şeyler almaya gidiyorum

öpüyorum hepinizi

yazdıklarım gitmemişş,, kısaca özet ğeceyim..hafta sonunu az bir zarrala ğeçirdim.. artıdayım ama önemli değil bence.. ğün ğün tartılacağım ama buraya yazmayacağım.. cma hepsini birden açıklayacağım.. amacım 56 larda bir kilo görmek..

hadi bakalım hikmet kızlar beni ğecen olcak mı merak ıçındeyim...

mevcan canım ne kadar yoğun geçmiş hafta sonun. tv ve üniten hayırlı olsun. güle güle kullan.
canım sen bu kadar yoğun iken sinema arkadaş gezmesi falan senin kız nerelerde oluyor. malum paçamdan ayrılmayan bir çocuğum var. hafta sonu hiç evden çıkmıyorum ben tek başıma. cuma akşamı girmişim bu sabah çıkmışım. sabah asansörü çağırırken farkettim.
Nelson ben de artıdayım ama önemli değil. verecem ben bu kiloları.
bu aralar ender saracın hareketlerine sardım. onları yapacağım lesliden sonra akşamları...

bu hafta sonum çok ğüzel ğeçti.. stressiz bir tatil ğeçirdim dolu dolu..

cumadan akşamdan başladım ğezmeye...çoçukları eşime bırakıp bayan iş arkadaşları bir arkadaşa coçuk görmeye ğiitik .. sohbet öyle iyi oldukiama ğece yarısına yakın eve ğeldikk.. utanmasak sabahlayacaktık nerede ise...

cumartesi kahaltıda arkadaşlar vardı.. çay faslına ğeçince onlar ğiiiti komşularımla devam ettik.. öğleden sonrayı buldu sohbet.. 3,30 de başka bir arkadaşla çoçukları hamburğer yemeye ğötürdük.. sonra o arkadaşla bize ğeldik yine bir çay faslı.. o ğiitti eşim yarım saat sonra ğeldi..

pazarda eşimle ğüzel bir kahvaltı.. biraz yürüyüş,, sonra bir arkadaşa iki bayan baş sağlığına ğiitik. eşimle bir kızımla babaanneye ğitti,, sohbet hoş beş iyi ğeldi.. oradan eve yürüdük minik kızımla.. eşmle dışarıda akşam yemeği.. kızları yıka yatır.. eyşimle pişti ve tavla keyfi bomba ğibi bir pazartes sabahına uyanmamı saağladı.. azıcık artıda olsam da takmadım bu kezz .. biliyoum bu hafta ğüzel ğeceçekkk

nazlm ğüzelim kıskançlıktan başka birşey değil eltinin yaptığı.. bence şıkır şıkır ğiyin ve hiç bu konu hakkında konuşma eltinle.. kıskançlığından çatlasın..

ppapatyam nasılsın.. iyice iyileştinmi..tatalım hiç evden ıkmazsam eğer hafta sonu çatlarım ben.. hiç olmadı komşularla zaman ğeçirirm.. kahvaltı çay kahve fasılları.. sıkılmadınmı evde hafta sonuuu...

mevcan yeni eşyaların hayırlı olsunnn.. ğüle ğüle kullannnn

mevcan -şükran- kevser- zuzu -tuuğsel- tuanabe- lajoba -ayşe kayra-yeşil erik-didemdefne- rozeliz -unutttugum çıtıım varsa kusura bakmasın... bu hafta hepimiz için ğüzel bir hafta olsun ve ğitsin kilolarıımzzz

Son düzenleme:

papatyam benim yiğenim üniv.kazandı bu sene,cuma akşamı bana gelip pazar günü yurda dönüyor,(çoğu hafta geliyor demek daha doğru)

kızım hafta içi,hafta sonu fark etmez 9-10 arası mutlaka ama mutlaka uyur,akşam geceliklerini giydirip uyku moduna sokup yiğenime bırakıp gidiyorum evimin az ilerisinde avm var,10 daki film için 21.45 te evden çıkmam yetiyor

yiğenim bende olmasa nerde öyle gezmek,park dışında adım atamıyorum bi yere

Gunaydinnn kizzceler...
Biraz once 100mekigimi cektim.
5dk da bacak calism. Oglis durmadi cunku. Mekik cekrrken basima geli surekli.
Simdi uyuyor. Kocise uyuyor. Yani evimizin erkekleri uyuyor
Mutfak betrr bi halde, ssbahki bulask duruyor.
Oglen kv ye gittik. Aksamda gec geldik. Oglani uyutana kadar 12olmistu.
Sizlere yazdiktan sonra ya mutfagi toparlicam, yada leslie yapicam.
İçim leslie diyor ama mutfaakta beni beklior.
Hawa yagisli.. oglan uyur ddiye tahmin ediorum.

Mew, yogun gecms hafta sonun. Ama guselde gecmis. Ozledk seni. + ya da uzulme. Toparlarsn sen.
Nel, walla hala iddialiyim sekerim. Ama eski hikosdan eser de azcik war.
:44:
Papatyacm, bugun nasilsin. Tartildn mi..

Herkese mutlu haftalar..

nelsonum seninde ne güzel geçmiş haftasonun,ne güzel kafa dağıtmışsındır,benimde allahtan yiğenim geliyorda dışarı çıkıyorum,yoksa kzımı peşime takıp geç saatlerde gezmekten hoşlanmıyorum,düzenini bozmayı sevmediğim için kimsedede bırakmıyorum ben

ğerçekten ilk kez adam akıllı bin hafta sonu ğeçirdimm..ğüzelim zaten cocuklarla ğezmek bir işkence,.dışarısı veya sinema imkansız .. ama ğece ğezmelerimde eşim müsait olursa ona bırakıyorum kızlarımı.. pazarda birini o aldı .. daha rahat ettim..yoksa evşemek yerin bomba olarak ğeri dönüyorum eve...

Son düzenleme:
Nelson canım valla okurken ben yoruldum..
mevcanım anladım canım. benim bırakabilecek kimsem yok maalesef.
kızlar ben evde olmayı çok seviyorum. cumartesi komşuma gittim pazar da onlar bana geldi. tabi ki insan yüzü görüyorum ama arkadaşlarımın çoğu işyerimden olduğu için zaten hafta içi görüştüğümüzden hafta sonu pek görüşmüyoruz. bu hafta sonu hava çok kötüydü üstelik. hafta içi evime hasret kalıyorum herhalde. evde olmak spor yapmak kitap okumak kahve içmek bana iyi geliyor sanırım.
sinemaya gitmek istesem de avm bize çok uzak. film 2 saat ise en az 3,5 saati ayırmam gerek.
bu arada daha iyiyim kızlar. hikmetim nelsonum sağolun...

Kızlar günaydın. .ordaysanız...2 dak fotommu ekliyib kaldiricam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…