- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.881
mrb cnm sana yazamdım morrelim bozuk nekdrdır tkıldm kldım 65.5 te üzgünüm):Ben bugün yeme konusunda saçmalarım ama yarın bomba gibi geliyorum.
60 olana dek cısss yok. Çünkü çok sıkıldım artık. 2 hafta dişimi sıksam olacak da mehter takımı gibi 2 ileri bir geri usandımmmmmmm
Sağol nelim.çok sağol..tatlım yaşın küçük verirsin kilolarıı...ben bu toiğe başladığımmda 65 kilo idim geçen yıl 1,-2, ay sıraları idi.. birarkadaşla iddiaya girmiş bir ayda 5 kilo vermem gerekiyordu...yarışı kazandım. 59,800 oldum.. ama ondan sonra diyet işini öyle çok sıkı tutmadım.. 1-2 kiloalpıp geriverdim..60 olduktan sonra kendşime 55 hedefini seçtim ama yaklaşık bir yıldır 3 aşağı 5 yukarı kilom 57-60 arası dolanıp duruyorum.. bir türlü 55 olmadım...
gözün aydın güzelim...allah kavuştursunn..
Çok kızdım zaten kendime..niye yapdımsa..o an çok kızdim işte..kızgınlığıms yenilib ona firsat verdim..hiç kimseyi beğenmez.pyle huyu var malesef. .hep e n güzeli en zayıfl o olucak...her zaman kusur arar bende...nasıl olmalı mesafem sence.nasıl yapayım bunu..Canım sen neden böyle bir muhabbete girdin ki. Bunları yazan bir insanın bana göre niyeti belli. Takılacak bir durum yok ama onunla olan ilişkini gözden geçirmelisin bence
Sağol tatlım .Canlar çocukları yatırdım ama yeni kitaba başlıycam iki lafın belini kırıyım dedim:)) oğluşum beni biraz yorsa da tatil iyi geçiyor şimdilik
nazlma ; çok sevindim senin adına canımm insanın ailesinden ayrı kalması çok zor Allah düşmanıma vermesin doya doya hasret gider onlarla
Neyse hadi gittim ben kitabı merak ediyorum hepinize sağlıklı uykular :)))
Selam kizlarr, oglis uyudu.
Bende size bakim dedim.
Ojemi degistirip uyucam, hii bide camasir sericem,
Herkes iyidir ins,, çinaree cnm sıkma canini,, belli seni cekemiyor. Kiskanclk yapmis.
Hayirdir baban ne tedaisi gorcek.
Papatyaaam valla bende sıkıldm, mehter marsi durumumdann.. yrn super olsun hepimiz icin...
Tgselcim, kitap okumaa supersin. Elimde super kitaplr war ama okicak vakit yok. Olsa da suanki gibi size bakiorm,
Yada uykuya saliorm kendimi...
Yesilerik, leslie supersin, cisslar gitmistr kesin.
Nelcim, menun harikaaaaaa..
Gülum hic ugramiorr bakiormda nerde acebaaaa..
Kewoom melegmmm opyrm senii..
Herkese iyi geceler..
ASabahaa diyet sporr hepsi biaradaaa olacaaak kizlar söz
Sağol nelim.çok sağol..
Çok kızdım zaten kendime..niye yapdımsa..o an çok kızdim işte..kızgınlığıms yenilib ona firsat verdim..hiç kimseyi beğenmez.pyle huyu var malesef. .hep e n güzeli en zayıfl o olucak...her zaman kusur arar bende...nasıl olmalı mesafem sence.nasıl yapayım bunu..
/QUOTE]
günaydın kızlar:
umarım çok güzel bir hafta olur...
nazlma fesat insanlar senin ona verdiğin cevaplarla beslenir ki sen de tam olarak bunu yapmışsın. amacı seni sinir etmek, seni kışkırtmakmış sen de buna çanak tutmuşsun. ama olan olmuş artık...
o sana ben senden daha zayıf duruyorum dediğinde ben olsam bence de der konuyu kapatırdım. o senden daha zayıf olmadığını biliyor. içindekini kelimelere dökmüş seni sinir etmiş oturmuş yerine. sen onu sinir edeceksin. alaylı bir tavırtla bence de diyip çıkacaksin işin içinden. sessizlik ve tepkisilik insanlara verilecek en büyük cezadır bana göre.
ben ce fazla görüşme. ben yazmıştım ya hayatıma ve bana bir şey katmayan insanlara yol vericem diye. bu insan da sana birşey vermiyorsa mesafeni koy gitsin.
mevcan canım ne kadar yoğun geçmiş hafta sonun. tv ve üniten hayırlı olsun. güle güle kullan.
canım sen bu kadar yoğun iken sinema arkadaş gezmesi falan senin kız nerelerde oluyor. malum paçamdan ayrılmayan bir çocuğum var. hafta sonu hiç evden çıkmıyorum ben tek başıma. cuma akşamı girmişim bu sabah çıkmışım. sabah asansörü çağırırken farkettim.
Nelson ben de artıdayım ama önemli değil. verecem ben bu kiloları.
bu aralar ender saracın hareketlerine sardım. onları yapacağım lesliden sonra akşamları...
nelsonum seninde ne güzel geçmiş haftasonun,ne güzel kafa dağıtmışsındır,benimde allahtan yiğenim geliyorda dışarı çıkıyorum,yoksa kzımı peşime takıp geç saatlerde gezmekten hoşlanmıyorum,düzenini bozmayı sevmediğim için kimsedede bırakmıyorum ben
Kızlar günaydın. .ordaysanız...2 dak fotommu ekliyib kaldiricam....
Kızlar günaydın. .ordaysanız...2 dak fotommu ekliyib kaldiricam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?