- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.901
Kızlar günaydın. .ordaysanız...2 dak fotommu ekliyib kaldiricam....
Albümde canlarım
nzlama flaş patlamış ama muaazzam fark var arada
Gerçektenn mi.ççok mutlu oldum bunlari duyduğuma....nelim kasım ortası başladim canim......tatlım foto çok net değil...ama inan toto gitmiş ğöbekten eser kalmamışş..basenler gitmişşş...muhteşemmmsinn.. ne kadar sürede verdin ğüzelim bu kilolarııı
Gerçektenn mi.ççok mutlu oldum bunlari duyduğuma....nelim kasım ortası başladim canim......
o kadar kısa sürede muhteşem değişim.. iradene hayran kaldımmm.. eltin çatlamış ğüzelimm.. sen hedefir-ne ulaş.,.. sporu bırakma bir iki beden daha sıkılaş,, eltinde kıskançlığından çatlasın canım... daha ne olsun.. süper süper.. muhteşemsinnnnn
o kadar kısa sürede muhteşem değişim.. iradene hayran kaldımmm.. eltin çatlamış ğüzelimm.. sen hedefir-ne ulaş.,.. sporu bırakma bir iki beden daha sıkılaş,, eltinde kıskançlığından çatlasın canım... daha ne olsun.. süper süper.. muhteşemsinnnnn
bak sana ne deyim.. seni bende kıskandım ama bu eltini bakış acısı ile değil..maşallah nazarım değmesinnn... kendi iradesizligime kızdım.. bir yıldır 5 kiloyu veremedim.. aslında bir aylık işim var .. sana bravo --- bana yuhhhh
günaydın canlar şu video işini hallledemedim papatya sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama beceremedim.Bu leslie denen hatunun cd si falan yokmuki?
kuzum ya çok kolay. yazdığımı anlamadın mı. ben de karışık yazmış olabilirim belki.
Slm kızlar.18 gün kaldı ve diyette olmayışıma rağmen eksilerdeyimşöyleki diyet psikolojisi beni ne yesem ay ara yapayım ,vs yeme istegi. 2 gündür yemeğimi tam biteremiyırum saate bakmıyorum , acıkınca yiyorum , çiko yedim bitiremedim mesela baydı beni😳avmde İskender'i yarım bıraktım duydum çünkü. Diyette olsam bitirip üstüne künefeyi de yerdim.canım bişi yemek istemiyor aklıma AB'ye cinye gelmiyor çekmeceleri karıştırmıyor Ogluş bişiler yerken saldırmıyorum .
Slm kızlar.18 gün kaldı ve diyette olmayışıma rağmen eksilerdeyimşöyleki diyet psikolojisi beni ne yesem ay ara yapayım ,vs yeme istegi. 2 gündür yemeğimi tam biteremiyırum saate bakmıyorum , acıkınca yiyorum , çiko yedim bitiremedim mesela baydı beni😳avmde İskender'i yarım bıraktım duydum çünkü. Diyette olsam bitirip üstüne künefeyi de yerdim.canım bişi yemek istemiyor aklıma AB'ye cinye gelmiyor çekmeceleri karıştırmıyor Ogluş bişiler yerken saldırmıyorum .
ebrucum sonuna kadar haklısın. bende aynı modda oluyorum. ay acaba ne yesem. saat kaç oldu. dün akşam bişey yememeliyim yatağa aç girmeliyim derken aç kurtlar gibi kremalı bisküviye saldırdım. ve sabah kocaman bir artı ile uyandım.
Herkese iyi haftalar olsun
Ben çok hasta oldum kızlar acayip yorgun ve halsiz hissediyorum, ateşim var sanki, küçük oğlan da biraz huysuz burnu akıyor, şifayı kaptık sanırım
yesil_erikcan77445 .!.:Herkese iyi haftalar olsun
Ben çok hasta oldum kızlar acayip yorgun ve halsiz hissediyorum, ateşim var sanki, küçük oğlan da biraz huysuz burnu akıyor, şifayı kaptık sanırım
Herkese iyi haftalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?