Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nzlama flaş patlamış ama muaazzam fark var arada

tatlım foto çok net değil...ama inan toto gitmiş ğöbekten eser kalmamışş..basenler gitmişşş...muhteşemmmsinn.. ne kadar sürede verdin ğüzelim bu kilolarııı
Gerçektenn mi.ççok mutlu oldum bunlari duyduğuma....nelim kasım ortası başladim canim......

Gerçektenn mi.ççok mutlu oldum bunlari duyduğuma....nelim kasım ortası başladim canim......

o kadar kısa sürede muhteşem değişim.. iradene hayran kaldımmm.. eltin çatlamış ğüzelimm.. sen hedefir-ne ulaş.,.. sporu bırakma bir iki beden daha sıkılaş,, eltinde kıskançlığından çatlasın canım... daha ne olsun.. süper süper.. muhteşemsinnnnn

bak sana ne deyim.. seni bende kıskandım ama bu eltini bakış acısı ile değil..maşallah nazarım değmesinnn... kendi iradesizligime kızdım.. bir yıldır 5 kiloyu veremedim.. aslında bir aylık işim var .. sana bravo --- bana yuhhhh

Son düzenleme:
Papatyam çokkkkk sağol canım...sevindim duyduğuma bunları..
Nelim görüceksin 55 i inanıyorum. Hemde en yakında

Bende hep lızardım kendime...sen yapıcaksın eminim ben..arada insan koy veriyor işte

günaydın canlar şu video işini hallledemedim papatya sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama beceremedim.Bu leslie denen hatunun cd si falan yokmuki?

günaydın canlar şu video işini hallledemedim papatya sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama beceremedim.Bu leslie denen hatunun cd si falan yokmuki?

kuzum ya çok kolay. yazdığımı anlamadın mı. ben de karışık yazmış olabilirim belki.

kuzum ya çok kolay. yazdığımı anlamadın mı. ben de karışık yazmış olabilirim belki.

yok canım karışık degil iniyor ama açılmıyor ya da ben kuramadım bilmiyorum savefrom die yeşil oklu bişey iniyor kuruyorum ama bişi degişmiyor bide resimli anlatsan çok mu olurum:)

Slm kızlar.18 gün kaldı ve diyette olmayışıma rağmen eksilerdeyimşöyleki diyet psikolojisi beni ne yesem ay ara yapayım ,vs yeme istegi. 2 gündür yemeğimi tam biteremiyırum saate bakmıyorum , acıkınca yiyorum , çiko yedim bitiremedim mesela baydı beni😳avmde İskender'i yarım bıraktım duydum çünkü. Diyette olsam bitirip üstüne künefeyi de yerdim.canım bişi yemek istemiyor aklıma AB'ye cinye gelmiyor çekmeceleri karıştırmıyor Ogluş bişiler yerken saldırmıyorum .

ebrucum sonuna kadar haklısın. bende aynı modda oluyorum. ay acaba ne yesem. saat kaç oldu. dün akşam bişey yememeliyim yatağa aç girmeliyim derken aç kurtlar gibi kremalı bisküviye saldırdım. ve sabah kocaman bir artı ile uyandım.

eksilerdeyim diosun ama kilonu söylemiyosun sen de mi yarıştasın yokksa:))))

üzülme canım yarın eksi-lirsin inş:)

Herkese iyi haftalar olsun

Ben çok hasta oldum kızlar acayip yorgun ve halsiz hissediyorum, ateşim var sanki, küçük oğlan da biraz huysuz burnu akıyor, şifayı kaptık sanırım

yesil_erikcan77445 .!.:
Herkese iyi haftalar olsun

Ben çok hasta oldum kızlar acayip yorgun ve halsiz hissediyorum, ateşim var sanki, küçük oğlan da biraz huysuz burnu akıyor, şifayı kaptık sanırım

Cok gecmis olsun canimm.
Benimde bogazmda az agri war.
Havalar bi sicak bi soguk.

Yeşil erik : ikinizede geçmiş olsun canım

Papatyam: öyle oluyor insan canım.akşm misafirlikte tabağından birini yedim mesela öbür türlü aklım kalırdı önceden. Inş nasıl ne şekilde önemli değil inş 22 Mart'ta sende herkesde hedefine ulaşır

Ayse: yok canım yarışta değilim. Ama olsam birinci olurdum

Ebruu cnm ne gusel kendini durdurabiliyorsun. Bendr eski hikmet olamiorm.
Sifir kacamaksiz gunler nerdeeee :18: offf offff.
Papatyaaa sorma dunde ben kremali biskuvoye saldrdm.
Sabahda arti gordum tartida.
Oglan uyudu, karnimi doyuriyim snra leslie yaapicam.
Ayse sen nasilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…