- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.981
kv ile ne oldu canım ya. ben hiç tartışmadım bugüne dek kendisiyle. yani tartışacak kadar cümle kurmadık birbirimize...
Yanlış hatırlamıyorsam bi seninle arkadaşız. Değilsek de ekleyeyim seni
Benim profilime gir " ben " isimli albüm var orada
Fotolarım altında tarihler yazıyor
3 mil power walk ve ender saraç hareketleri yaptım
Bir tek ters mekiği yapamıyorum kıyıya vurmuş fok balığı gibi kaldım gene minderin üstünde
kızlar Günaydin. Iş yerimde elektrik Yok bilden giremedim. Kızlar akşam sekizde yemeği yemeSem Iyi idi Ama Dün eşimin doğum günü idi onunla yemek yemek için o saate kadar Bekledim. Tabi sabah artı ile uyandım. Mevcan Bende film izlemeye bir aydır özen gösteriyorum. Yeryüzündek yıldızlar güzel. Belki de izlemisindir. 12 yıllık esareti izleyeceğim arkadaşlardan 5 altı tane film önerisi aldım Ama daha izlemedim. Telden yazmak zor oluyor. Kv olayı Zaten basli başına sorun. Papatyam kv konusunda yazdıklarına tebessüm ettim Ama ne kadar kötü bir durum aslında. Bizi bu hale getiren kv ler utansın.Akşama yazarım kızlar. Öptüm hepinizi
ayşecim çok teşekkür ederim. bir de60 olmayı başarabilseydim...
didemcim senin kv de bir tuhafmış. hem de teyzen. teyze anne yarısı değil mi?
ebrucum zaman zaman bana da oluyor o yorgunluk. biştki çaylarını bir araştır bakalım. bu kronik yorgunluğa ne iyi geliyor.
ben de uyku problemi yaşadığım için her akşam melisa çayı içiyorum.
canım şimdi kaç kilosun orda 60 kilo bile yok gibisin nasıl oluyor boyunda çok uzun deil maaşallah :)
canım ben o albümdeki ağustos tarihli fotoda 67 kilo idim. şubat ayında eklediğim fotoda ise 62 kiloyum. Fakat bu süre içinde spor yaptım. Yani 8 ayda çok kilo veremedim ama düzenli olarak spor yaptım. Zaten ben bir türlü kilo veremiyorum. Fakat spora devam ediyorum. Bu ayın sonunda tekrar foto eklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?