Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatyam kelebeğin rüyasını

yazdığım iki film

pi nini yaşamı

12 yıllık esaret

ve bir klasik 6.his mutlaka tavsiye ederim

papatyam anlatılacak bir şey deil aslında,saçma sapan kaprisleri yazıp sinirlerimi bozmayım boşver,en iyisi senin gbi olmak sanırım

ay germeyen kv varmıdır yaaa, bende çocukalrı bırakıp alıyorum çogu zamn eşim bırakıp alıyor görmüyorum bile
haftada 1 belki görüşürüz kahvaltıya filan çagırırım ayda 1-2 kez 2 aydı çagırmıyorum.
en iyisi az görüşmek teldede ihtiyaç duydukça grüşüyoruz hal hatır sormak için aramıyoruz bribirimzii
o sağ ben selamett

tanmam canım sagol ben bütün üyeler görüyo sanmıştım tşkkrler..

kızlar Günaydin. Iş yerimde elektrik Yok bilden giremedim. Kızlar akşam sekizde yemeği yemeSem Iyi idi Ama Dün eşimin doğum günü idi onunla yemek yemek için o saate kadar Bekledim. Tabi sabah artı ile uyandım. Mevcan Bende film izlemeye bir aydır özen gösteriyorum. Yeryüzündek yıldızlar güzel. Belki de izlemisindir. 12 yıllık esareti izleyeceğim arkadaşlardan 5 altı tane film önerisi aldım Ama daha izlemedim. Telden yazmak zor oluyor. Kv olayı Zaten basli başına sorun. Papatyam kv konusunda yazdıklarına tebessüm ettim Ama ne kadar kötü bir durum aslında. Bizi bu hale getiren kv ler utansın.Akşama yazarım kızlar. Öptüm hepinizi

kızlar kayısılı form çayı emzirirken içmenin bi sakıncası olurmu ki,içinde zararlı bişi göremedim snameki var bi zaten benim oğluş zor yapıyo ,rezene var gazınada iyi gelebilir çok sıkıntımız yok ama sizce napıyım?

canım benim kv çok iyidir yaa ciddi söylüyorum bitanedir doğum yaptım o baktı bana sağolsun görümcemle,büyük oğlumad baktı bi yandan.Şimdi diyor zor oluyorsa ikisi gönder bi kaç günlügüne diyo ama büyük oğlumda ana kuzusu daha özlerim diye göndermiyorum...

Tunaydin citirlar
Hikmet masum gecmis olsun canim
Mevcan kuzum takma kafana kv ler genelde oyledir biz dipdibe oturuyoruz birbirimizi gidip gelmeyiz bana hic bi konuda yardimci falan da olmaz ustelik kendisi benin oz teyzem .. diger gelinleriyle cok daha samimi benim kiz hasta falan olsa gelmez ama digerleri hasta olsun veya baska en ufak biseyde gecmis olsuna gider artik korkuyo o gelinlerden diyorum napim baska aciklama bulamiyorum bosver de gecsin.
Menumu yazayim
Sabah 1/5 az kasarli tost salatalik 3 zeytin 1 bbatim recel sekersiz cay
Ogle corba
Ara 1 nar 2 burcak
Aksam haslama yogurt
Ara 1 poatakal yarim ayva
Spor 30 dk leslie 30 meik 30 bacak 300 ip

dün menü paylaşamadım bugün paylasıyım;
yarım ekmeğe ,25 gr kaşar ve 25 gr sucukla yapılmış tost ve 2 şekerli 1 kupa çay:toplam 499 kcal biz 500 diyelim:)

Nasılsınız kızlar?ben iyice koptum geçmişe bakamadım buraya uğratmadım bile yok. Kendimden de koptum. O işini yapmadan takıntılı ben şimdi Ogluşu uyuturken uyuyakalıyorum . 1-1:30 önce yatmaz 6;40 kalkarfım . 2 hafta olucak kendime gelemiyorum.11:00 yatıp 7:10 zor kalkıyorum . Hiç bişeyimi yetiştşremiyorum haliylenedenini bulamıyorum kıxlar ruhsuzlaştım iyice saldım kendimi.hayat enerjim çekildi sanki

Kizlar, merhabaa..
Kocis 11gibi uyandi. Sabah kdr calstigi icin.
Kahvlti da smdiye kaldi
Oglani doyur pynat uyut derken bu saat oldu.
Tartildim,, 74.8i gosterdii.
Eski kiloma döndüm.
Artk gunde 2ogun yemeyi kesmem gerek.
Sabah gurkan kubilay az az sık sık yiyin diyor.
Mecbrumm, yrndan itibaren baslicam artik.
Neyse kahvlti hazirliyim yaninaa da bol tereli rokali salata yapimm.
Opuyormm hepiinizii

slm kızlar
okulda işlerim çok yoğun artık takılamıyorum size.
toplantı yapa yapaülkeyi kurtaracağız.
veli ziyaretlerne başlayacağım.
23 nisan hazırlıkları derken
bundan sonra daha az sizi ziyaret edeceğim gibi görünüyor.
kılomda pek bi değişiklik yok
dikkat ediyorum sayılır ama azalmıyor
57de takıldım kaldım sanki

sizlerin tam gaz devam etmenizi umuyorum yeni gelenler olmuş
hoş gelmişler
inşallah kopmam ve kılo veririm ama 4 gündür anca gelebildim.
hepinizi öpüyorum herkes iyidir inşallah

ayşecim çok teşekkür ederim. bir de60 olmayı başarabilseydim...
didemcim senin kv de bir tuhafmış. hem de teyzen. teyze anne yarısı değil mi?
ebrucum zaman zaman bana da oluyor o yorgunluk. biştki çaylarını bir araştır bakalım. bu kronik yorgunluğa ne iyi geliyor.
ben de uyku problemi yaşadığım için her akşam melisa çayı içiyorum.

canım şimdi kaç kilosun orda 60 kilo bile yok gibisin nasıl oluyor boyunda çok uzun deil maaşallah :)

öğlen: bir kase yoğurdun içine 1 yk mayonez ve 100 gr kadar rendelenmiş karalahana karışımı:300 kcal
yarım çiko:100 kcal 2 dilim kek:200 kcal
şimdilik 1100 kcal
Akşam 19.00 =1 patlıcan karnıyarık 250 kcal, 100 gr pilav 150 kcal, ve 1 kase şehriye çorbası 150 kcal
başka bişey yemezsem 1650 kcal ama çay falan içerim yine 2000i bulurum:)

canım şimdi kaç kilosun orda 60 kilo bile yok gibisin nasıl oluyor boyunda çok uzun deil maaşallah :)

canım ben o albümdeki ağustos tarihli fotoda 67 kilo idim. şubat ayında eklediğim fotoda ise 62 kiloyum. Fakat bu süre içinde spor yaptım. Yani 8 ayda çok kilo veremedim ama düzenli olarak spor yaptım. Zaten ben bir türlü kilo veremiyorum. Fakat spora devam ediyorum. Bu ayın sonunda tekrar foto eklicem.

yaniii sporsuz zayıflama olmazzzz spor olmayınca zayıflasakta hoş olmuyor sen kilo verememişsin ama incelmişsin bu daha iyi kiloda verirsin merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…